Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szkoda, że nie będzie Igora lubiłem go i jego podteksty do Dody.
Borowiecki ::plask wczolo: On w ogóle nie umie się wysłowić.
Mam nadzieję, że pani Maria zostanie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Lepiej ,że Sławek będzie oceniał niż miałby robić to Mroczek!
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Mam nadzieję że pani Maria zostanie, lubie ją. A co do Borowieckiego to na to miejsce byli rozważani Mroczek (tylko nie wiem który) i Jacyków. Ja najchętniej w tej roli widziałbym Jacykowa. Było by śmiesznie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jola, Jacyków i Doda no pięknie ::plask wczolo:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Marek Forrester pisze:Jola, Jacyków i Doda no pięknie ::plask wczolo:
No nie mów na Jole nie ma co narzekac. Przecież ona będzie tańczyc , a tańczyc każdy może. Doda idealnie wpasowuje się w jury i czeka się głównie na jej opinie. Musi byc ktos taki jak ona.(ale więcej osób jest niepotrzebnych,którzy się na tym nie znaja np Szaranowicz) A tak btw jeśli Doda zrezygnują z udziału w IV edycji to już maja idealną kandydatkę , która ją zastąpi Jolę. ::rad:: Alex przecież jesteśmy fanami Joli chyba ::chytry::
Jacykowa tam nie chcę, zresztą kim on jest projektatnem chyba?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Aleź Jolke ja kocham :serce: Jest boska i Doda także ale gdyby cała trójka zaczeła razem dyskutować mogliby zrobić z tego osobny show. "Kłótnie królów" ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Też najlepiej widziałbym w fotelu Jacykowa - on jest stylistą, a nie projektantem.
Byłby ubaw na cały tydzień ::loll:: ::loll:: ::loll::
A Szaranowicz akurat się zna ogólnie na sporcie, był na 14-stu Olimpiadach!!! I z całego Jury jego oceny są zawsze najmądrzejsze i jako jedyne na poziomie.

I cały czas nie mogę pojąć, dlaczego Aga Włodarczyk zgodziła się na występ, obok Konia ::ysz:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Powinna być w Rankingu Gwiazd zamiast Sowińskiej! :zmiesz::
Tkk_Bolly

Wiem , że sieję tu propagandę Joli Rutowicz. Dziś była gościem na czateri z Dawidem Koczy.Tematem przewodnim była muzyka. Mniejsza o to i tak nie gustuje w takiej muzyce jaką preferuje Jolanta. Ich utwór mnie nie porwał. Ale warto zwrócic uwagę na jej bluzkę. Jak by miała cos takiego w GTNL a nie zdziwiłbym się to Doda bym się mocno zdenerowała ::rad:: albo jakies teksty w stylu "jestem królową" etc.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-08-29, 23:04 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jolka wygląda coraz piękniej :serce: "Różowy jest tylko mój" świetne, może będzie między nią a Dodą jakaś bitwa na napisy na koszulkach ::jezyk:: Swoją drogą wszyscy mówią i piszą ,że Doda i Jola się nie dogadają a tak naprawde może się polubią ::krzyw::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Wątpię, żeby Doda polubiła "takie coś".
Mam tylko nadzieję, że nie wda się w żaden konflikt z nią, bo jeszcze ludzie zaczną na nią głosować, jak to było z Saletą.
Najlepiej, niech jak najmniej komentuje jej występy i daje po 4 punkty...

Chociaż z drugiej strony, właśnie konflikt Dody z Saletą stanowił najlepszą część programu...

Widziałem dzisiaj reklamę JOŚ z Muchą :zeby:
Są jej zdjęcia i filmiki z Nowego Jorku, a na końcu ona śpiewa, że "chce śpiewać i nagrać płytę " :zeby: ::loll::

Jeszcze tylko nie widziałem reklamy z Żorą, a tak widziałem już ze wszystkimi uczestnikami...

A Mucha będzie we wtorek u Wojewódzkiego.

A w najnowszej reklamie Rankingu Gwiazd na końcu jest tekst w stylu, że najlepszy tyłeczek ma Kwaśniewska ::cojest:: :zeby:
Jeżeli ktoś nie oglądał reklamy od początku i nie wie, że chodzi o młodą Kwaśniewską, to może doznać szoku :shock: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-08-30, 00:59 ]
Powtórki JOŚ będą w niedzielę o 08.15 :D ::rad::

Bardzo dobra wiadomość, jak przegapi się odcinek w sobotę, to bardzo przyjemnie zacznie się niedzielę ::rad::
Tutaj są już pierwsze ujęcia Gwiazd: http://www.polsat.pl/index.php#serial.4
::rad:: ::rad:: ::rad::

Tutaj ujęcia Fabryki Gwiazd: http://www.polsat.pl/index.php#serial.25

( Musicie nacisnąć na malutką strzałkę w prawym rogu, żeby oglądać kolejne zdjęcia )

A tu w tych klatkach przemijają oficjalne zdjęcia programów:
http://www.polsat.pl/index.php#home.0

I tak, jak plakaty Rankingu Gwiazd i Fabryki Gwiazd wyglądają genialnie - zachwycająco, to plakat JOŚ z Krzyśkiem wyglądającym młodziej ode mnie i Kasią w tym fartuchu do smażenia frytek, wzbudza u mnie śmiech ::loll::
Jednak tej atmosfery z drugiej edycji programu już nikt nigdy nie powtórzy, a szkoda...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ciesze się, że Kayah jest jurorką "Fabryki gwiazd". Bardzo ją lubie. Zapowiada się realitowo na ten sezon:

Piątek:
20:00 - Gwiazdy tańczą na lodzie 3
20:00 - Fabryka gwiazd 1
Sobota:
19:30 - Ranking gwiazd 1
20:00 - Jak Oni Śpiewają 4
20:00 - Fort Boyard 1
20:00 - Mam talent 1
Niedziela:
19:30 - Ranking gwiazd 1
20:00 - Taniec z gwiazdami 8
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Jeszcze w środę o 21.30 "You can dance". Bardzo podoba mi się reklama nowej edycji. Najlepszy jest tekst Piróga: "Zrobiłaś najbardziej obleśną rzecz jaką widziałem w tym programie". Być może troszkę przekeciłem ale chodzi mi o tą "obleśną rzecz". Ciekawe o co mu chodziło. No i na casting przyszła Władzia Zygmunt ::loll:: ::rad:: :D
A nie wiecie o jakich porach będą emitowane "Fort Boyard" i "Mam talent"? Lub ewentualnie kiedy będzie powtórka? Chciałbym oglądać oba te programy. Nagrywanie nie wchodzi w grę bo nie lubię nagrywać show. Jak będę musiał wybierać to chyba jednak wybiorę "Mam talent".
Tkk_Bolly

Warto uzupełnic
poniedziałek
20.00 J&J czyli Jola i Jarek 1
wtorek
21.30 You can dance-po prostu tańcz 3
czwartek
21.00Co masz do stracenia 1 ( na to zerknę, najpierw zadania w grupach, przegrana grupa będzie musiała wyelimninowac 1-osobę , uwielbiam taką formułe)
piątek
20.00 J&J czyli Jola i Jarek 1

+ Nowa Generacja 2 ale niewiem kiedy będzie leciała
Awatar użytkownika
Damians

Mam Talent będzie leciało o 20.30, po Niani.
Goku

Post autor: Goku »

A już jutro o 21.30 pierwszy odcinek drugiego sezonu "Zakochaj się w Tili Tequili" :serce: Już się nie mogę doczekać! A na MTV właśnie się skończył jakiś stary odcinek Dissmised z Tilą Tequilą i wygrała go :).
ODPOWIEDZ