Jacqueline Payne

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ostatnio nawet spodobała mi się ta Jackie :P I to jak pocałowała Eryka... :shock: ::jezyk:: Odważna jest : )
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj bardzo podobało mi się jak Jacqueline przygadała Amber ::jezyk::
Ta scena była naprawdę fajna :D Oby więcej takich scen z Lesley Anne Down :serce:
Karen

Post autor: Karen »

Mareczek pisze:Dzisiaj bardzo podobało mi się jak Jacqueline przygadała Amber ::jezyk::
Ta scena była naprawdę fajna :D Oby więcej takich scen z Lesley Anne Down :serce:
Jacqueline to fajna babka.Mam nadzieję że Eryk wybierze ją a nie Stephanie.Tylko szkoda że Jacqueline chce się przyjaznić z kimś takim jak Brook.
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke zasługuje na taką teściową jak Jacke , szkoda ,że Stephanie tego nie widzi , bo to rozwiązałoby wiele problemów w rodzinnie i gdyby nie upartość Cesarzowej cały klan Forresterów mógłby uniknąć wielu przykrych incydentów . Ale wracając do Jacke , dzisiaj wypowiedziała ciekawe zdanie ,że ,,byłaby dumna gdyby on ( Brooke ) dołączyła do jej rodzny ''.
Awatar użytkownika
Mareczek

Fajnie że Jacqueline wchodzi za Massima :D
Uważam że Massimo naprawdę ją kocha, chyba że się myle :roll:
Ale sądze że pasują do siebie i będą ze sobą dłużej niż rok ::jezyk::
Bardzo podobają mi się sceny z Jacqueline, to naprawdę dobra postać :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się ona nie podoba.
Wścibska baba, która chce układać życie swojego syna - ona jest tak sama, jak Stephanie. Jedyną różnicą jest to, że dla niej szczęściem dla syna jest Brooke, a dla Stephanie była nią Taylor.
Robi, myślisz, że jakby Brooke teraz związała się z Massimem zostawiając Jacke na lodzie, to ta dalej byłaby dla niej taka dobra :lol:
Więcej obiektywizmu!!!!! Brooke jest wspaniałą ( :serce: :serce: :serce: ) ale popełnia mnóstwo błędów, których nie można nie zauważyć...
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:A mnie się ona nie podoba.
Wścibska baba, która chce układać życie swojego syna - ona jest tak sama, jak Stephanie. Jedyną różnicą jest to, że dla niej szczęściem dla syna jest Brooke, a dla Stephanie była nią Taylor.
Robi, myślisz, że jakby Brooke teraz związała się z Massimem zostawiając Jacke na lodzie, to ta dalej byłaby dla niej taka dobra :lol:
Więcej obiektywizmu!!!!! Brooke jest wspaniałą ( :serce: :serce: :serce: ) ale popełnia mnóstwo błędów, których nie można nie zauważyć...
Jak na razie Jackie tylko mówi ,nic więcej ,więc porównywanie Jackie do Stephanie jest nie na miejscu . Natomiast Brooke ma wybór między Nick'iem a Ridge'm ,a Massimo między Jackie a Stephanie ( choć już raczej nie ) .
Nikt nie twierdzi ,że Brooke nie popełnia błędów.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:A mnie się ona nie podoba.
Zgadzam się z Tobą. Jeszcze z jednej strony zaręcza się z Massimem a z drugiej strony całuje się z Erykiem.
Zauważyłem że ona ma taki nietypowy akcent. Czy ta aktorka jest z jakiegoś innego niż USA kraju?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście że ona ma piękny angielski akcent :D
Massimo chyba jest dla niej spełnieniem marzeń, ale czy jego wymarzony obraz jest taki jak w rzeczywistości? Obecnie ona uważa że tak. W sumie co do Eryka to ona nie wie czego mogłaby oczekiwać, przecież o rozwód Stephanie jeszcze nie prosił.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Z nia tak samo ::kwasny::
Takie wielkie wejście, takie wielkie plany i co? I nic ::plask wczolo:
Wstawili ja do czołówki już w pierwszym odcinku w którym wystąpiła, a póki co to akcji z nią było niewiele :ziewam:
Awatar użytkownika
Robi

Jackie to taka druga Stephanie , kieruje się w życiu dobrem syna , ale różnica między nią a Stephanie polega na tym ,że ona robi co robi z miłości i z chęci przyciągniecia Brooke do rodziny . Natomiast Stepanie z nienawiści do Logan. Taka teściowa jak Jackie byłaby idealna dla Brooke. :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

Może i idealna dla Brooke ale Brooke na szczęście nie kocha Nick'a tylko Ridge'a. Nie znoszę Jackie :evil: Od początku wiedziałem że nie polubię tej postaci.
Awatar użytkownika
Damians

Brooke musi mieć teściową przeciwniczkę, z którą ma walczyć o względy Ridge'a.
A Jackie ::loll:: Najlepiej niech sama zwiąże się z Nick'iem ::loll::

Jest to podła, zakłamana kobieta, która tylko mąci i miesza.
I jeszcze przyniosła koszulkę dla dziecka. Już planuje, że jej synek zwiąże się z Brooke ::plask wczolo: Przecież to jest dopiero pierwsza faza ciąży, jeszcze wszystko się może zdarzyć, a ona już chce rozwalać małżeństwo syna swojego męża.

I jeszcze powiedziała coś w stylu: Nick i Brooke są dla siebie stworzeni ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: Żart roku.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No może z tym, że są dla siebie stworzeni to przesadziła, ale ja ją rozumiem.
Przecież chyba każda matka cieszyłaby się, gdyby jej syn miał zostać ojcem. Wiadomo, że Jackie kocha Nicka i dlatego chce dla niego jak najlepiej. To prawda, że jest w tym trochę samolubna, ale przecież nie będzie kibicować Ridge'owi i Brooke, bo wie, że gdy oni będą razem, jej syn będzie cierpiał.

Damians - dlaczego wg ciebie Jackie jest zakłamana?
Awatar użytkownika
Damians

Żyje w świecie kłamstw i iluzji, sama siebie oszukując. Nie może pojąć, że Nick dla Brooke jest tylko Namiastką, i nawet jeśli Brooke z nim będzie, to i tak szybko się rozstanie i wróci do Ridge'a. Zawsze tak jest.
ODPOWIEDZ