Przecież nigdy żaden odcinek tyle nie osiągnął
Programy rozrywkowe
-
Dawidek
- Administrator
"You can dance" będzie chyba w środę, nie we wtorek.
"Mam talent" - tak jak napisał Damians.
"Fort Boyard" - sobota 20.00 - odpowiadam na post Tomali.
Damians, wątpię, by JOŚ miał taką oglądalność. Z Medialinku, który posługuje sie danymi AGB NMR, oglądalność wynosi maksymalnie 4 mln widzów. To i tak dobry wynik. Mam na myśli ostatnią, wiosenną edycję. Wcześniejsze edycje miały nieco większą widownię. Polsat, jeśli podał takie dane, to tylko się lekko ośmieszył. I dobrze napisałeś - program nigdy nie osiągnął takiej widowni.
"Mam talent" - tak jak napisał Damians.
"Fort Boyard" - sobota 20.00 - odpowiadam na post Tomali.
Damians, wątpię, by JOŚ miał taką oglądalność. Z Medialinku, który posługuje sie danymi AGB NMR, oglądalność wynosi maksymalnie 4 mln widzów. To i tak dobry wynik. Mam na myśli ostatnią, wiosenną edycję. Wcześniejsze edycje miały nieco większą widownię. Polsat, jeśli podał takie dane, to tylko się lekko ośmieszył. I dobrze napisałeś - program nigdy nie osiągnął takiej widowni.
Ja obejrzę jeden odcinek Fort Boyard(założę się, że i tak nie będę miał ochoty oglądać następnego, bo ATM wszystko zepsuje
), a potem będę oglądał "Mam Talent!"
Na ten kicz JOŚ już nawet nie chcę patrzeć. Polsat nigdy nie był moją ulubioną telewizją, a ostatnio traci u mnie coraz bardziej! Ostatnio nawet wolę oglądać Tele5 od Polsatu(czytaj - po godzinie 00.10
).
Przypominam, że dziś J&J czyli Jola i Jarek na Tv4 o 20.00, już odliczam godziny
Ciekawe kto będzie gościem i jak to wszystko będzie wyglądało, jak odremontowali dom Wielkiego Brata i jaka to jest dokładnie formuła programu. I do tego można się uśmiac z Jolanty
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Uczestnicy JOŚ byli na obozie integracyjnym na Mazurach.
Pewno producenci chcieli wprowadzić rodzinną atmosferę, jak to było w II edycji, już w sobotę zobaczymy, czy im się uda
A w czwartym fotelu jurora na pewno zobaczymy Adama Sztabę, Roberta Leszczyńskiego, Roberta Jansona i Michała Wiśniewskiego.
Pewno producenci chcieli wprowadzić rodzinną atmosferę, jak to było w II edycji, już w sobotę zobaczymy, czy im się uda
A w czwartym fotelu jurora na pewno zobaczymy Adama Sztabę, Roberta Leszczyńskiego, Roberta Jansona i Michała Wiśniewskiego.
- Marek Forrester
Oglądał ktoś dzisiaj J&J?
Powiem tak, rewelacji nie ma. Podoba mi się oprawa programu, podkłady muzyczne, powinno tam zamieszkac wiecej osob, bo sami J&J przynudzają , chociaż nie powiem Jolanta miała dziś 4 rozbrajające teksty. Kłótnia o nic
Liszowska jest fajna, wszystko ją bawiło, ale po co te kompromitacje , w stylu , ze Joasia dzwoni do Jarka i mówi, że jest w pobliżu i czy może wpasc, isis też będzie dzwoniła? Da się oglądac, chocby dla Jolanty no i dosc ciekawi goscie będą w kolejnych odcinkach
Powiem tak, rewelacji nie ma. Podoba mi się oprawa programu, podkłady muzyczne, powinno tam zamieszkac wiecej osob, bo sami J&J przynudzają , chociaż nie powiem Jolanta miała dziś 4 rozbrajające teksty. Kłótnia o nic
- Marek Forrester
J&J przyjemne ale nie powalające. Miło oglądać Jarka i Jolę razem ale jak zwykle naciągane, ta rozmowa z Liszą to juz totalne przegapstwo
Najlepsza była Jola gdy Jarek powiedział jej ,że przyjedzie gość a ona: "Gość może przyjechać posprzątać dom"
Mogli w programiw wykonywać zadania i mniej grać.
Nobody does it better
Oj tak zwłaszcza jakieś zadania sprawnościoweMarek Forrester pisze:Mogli w programie wykonywać zadania i mniej grać.
A jest jakas rozpiska jaka gwiazda kiedy? na przyklad kto bedzie w piątek?
- Adex-fan Brooke
Widziałem tylko początek a potem musiałem wyjść, ale mam podobne zdanie. Co do Liszowskiej to sam nie wiem kim właściwie jest bo tylko pcha się do wszystkich telewizyjnych programów a tacy ludzie są dla mnie bardziej nikim niż gwiazdami. Tak samo szkoda że Justyna Steczkowska wybitna wokalistka, której piosenki na prawdę są godne uwagi, dzięki tekstom i jej głosowi paraduje ostatnio po wszystkich telewizyjnych szmirach
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ranking Gwiazd trwa dokładnie 22 minuty. W sobotę i niedzielę o 19.30.
[ Dodano: 2008-09-04, 20:13 ]
Jest już strona JOŚ 4
http://www.jakonispiewaja.pl/
[ Dodano: 2008-09-05, 20:36 ]
I strona Rankingu Gwiazd" http://www.rankinggwiazd.polsat.pl/

[ Dodano: 2008-09-04, 20:13 ]
Jest już strona JOŚ 4
http://www.jakonispiewaja.pl/
[ Dodano: 2008-09-05, 20:36 ]
I strona Rankingu Gwiazd" http://www.rankinggwiazd.polsat.pl/