Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Już dzisiaj o 21.35 nowy odcinek Dr'a House'a :!: Nie mogę się doczekać po dość długiej przerwie. Zachęcam jak najwięcej osób do oglądania. Nawet tych, którzy wcześniej nie oglądali. To serial, którego nie da się nie polubić.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tak jest - świetny serial, ja polubiłam go praktycznie po obejrzeniu jednego odcinka i też czekam z niecierpliwością na dzisiejszy epizod. :mrgreen:
Nie wiecie jak to będzie z Housem na AXN? Czy będzie jesienią w programie, bo na razie nic nie widać...

EDIT: O kurczę, co za przypadek. ::krzyw:: Właśnie dostałam maila od AXNu (myślałam, że już nie odpiszą, bo czekałam dość długo). Pytałam o emisję House'a. Napisali mi tak:
"witamy,
Informację o dalszych odcinkach Dr Housa na antenie AXN umieścimy niezwłocznie na naszych stronach. W chwili obecnej nie mamy potwierdzonych danych od dystrybutrora.
Dziękujemy za wiadomość
Zespół AXN"

Czyli trzeba czekać.
Tomala

Wczorajszy odcinek był jak zawsze rewelacyjny :: bow :: ::loll:: House i te jego "żarciki". Najpierw powiesił stetoskop na klamce od drzwi, że niby jest u niego dziwka i nie wolno im przeszkadzać i James siedział kilka godzin pod drzwiami a potem House wychodzi z domu i mówi że nikogo u niego nie było. A potem James śpi na kanapie i House wkłada mu rękę do ciepłej wody ::loll:: No i James się zmoczył ::loll:: A potem Greg się zapomniał i usiadł na tym miejscu.
Przypadek też jak zawsze ciekawy. Ale obrzydliwe było jak pokazali jak tej dziewczynie wylatywała biała ślina z 'buzi'.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

O tak, ostatnio odcinek był bombowy :!: Ten kleszcz :roll: bleeeee :P Straszne było, gdy ta dziewczyna podczas pocałunku... :( :P Żarty Gregory'ego były fajne :D Ale jak Wilson mu przypiłował laseczkę też było dobre :twisted: :wink: Cudy wyglądała extra ::krzyw::

Znalazłam bardzo fajne wpadki z serialu :zeby: Czy spoilerowe? Chyba nie. Jeśli jednak spoilerowe to klikajcie jak chcecie;))
http://pl.youtube.com/watch?v=d2h_423ph3E :mrgreen:

[ Dodano: 2008-10-04, 15:24 ]
Ostatni odcinek przerażający i trzymający w napięciu .Biedy Foreman :( Mam nadzieję, że go uratują i nie skończy jak Luria. Ach, to co był za odcinek. House był taki smutny, nie robił min jak zawsze, nie dziwie mu się. Hugh Laurie to rewelacyjny aktor :!: I świetnie grał te sceny . Brawo :) Już powoli kończy się 2 seria, koniec będzie szokujący i ... Oglądajcie! :D
Tomala

Wczorajszy odcinek był jak zawsze niesamowity! Ten przypadek był bardzo ciekawy. Chora matka, niechcący, a właściwie przez tą chorobę to chcący zabiła swoje dziecko!
A Chase przeniósł się na OIOM. Mam nadzieję, że wkrótce wróci do House'a.
Wczoraj dowiedzieliśmy się że Gregory śledzi cykl miesiączkowy Cuddy ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Oczywiście, że wczorajszy odcinek był świetny, bo wszystkie są świetne. Uwielbiam ten serial. Tylko czasem, kiedy jest szybka wymiana zdań, to lektor nie nadąża przeczytać wszystkiego na czas. :mrgreen:

Wiecie, że od jakiego czasu (jakichś dwóch tygodni) Dr House leci też na AXN? Puszczają drugą serię od poniedziałku do piątku o 17.00 i rano powtórki.
Goku

Post autor: Goku »

Przecież House od dawna na AXN leciał. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Beja

Goku pisze:Przecież House od dawna na AXN leciał. :mrgreen:
Tak, ale ostatnio była przerwa i wznowili dopiero niedawno. :wink:
Tomala

Wczorajszy odcinek (ostatni odcinek 2. sezonu) był po prostu niesamowity. House został postrzelony. I to tak nagle od razu na początku odcinka. To było bardzo zaskakujące. A z tym pacjentem też było bardzo ciekawie. Przede wszystkim to był najobrzydliwszy odcinek tego serialu jaki widziałem bo najpier pacjentowi bardzo opuchnął język, potem wyleciało mu oko i zawiesiło się na jakimś czymś, potem rozsadziło mu worek mosznowy i krew prysnęła na Chase'a a potem House niechcący rozciął go maszyną do operacji wzdłuż i pacjent umarł. A na koniec odcinka okazało się że to wszystko był jakiś sen kiedy House był nieprzytomny.
Awatar użytkownika
Beja

Tomala pisze:a potem House niechcący rozciął go maszyną do operacji wzdłuż i pacjent umarł
Chyba raczej nie niechcący, tylko celowo, choć we śnie. :mrgreen:

Faktycznie, niesamowity był ten odcinek, chyba najdziwniejszy z wszystkich, które oglądałam. Kto przegapił, niech żałuje. 8)
Czyli za tydzień pierwszy odcinek trzeciego sezonu? W programie TVP2 na przyszły czwartek pisze tylko, że będzie to odcinek 47. pod tytułem "Meaning".
Tomala

Tak za tydzień 1. odcinek 3. sezonu.
Beja pisze:Chyba raczej nie niechcący, tylko celowo, choć we śnie.
Może ja coś pokręciłem.
Gabra-Sheila

Ostatni odcinek genialny :D Tyle się działo... ale ja chyba i tak wolałam House'a jak kulał... Fajna scena, jak jeździł na desce :wink: I pod fontanną 8) Nie moglam uwierzyć, że ten pacjent chodzi :) Dalej jest niesamowity :twisted:
Tomala

Gabra-Sheila pisze:ale ja chyba i tak wolałam House'a jak kulał...
Ja tak samo. To był taki jakby symbol. Ale zaniepokoiło mnie że na końcu odcinka Gregory sam wypisał sobie receptę na Vicodin. Oby nie wrócił do nałogu. A ostatni odcinek był taki średni. Tzn. każdy odcinek "Dr'a House'a" jest świetny, ale były lepsze od tego. Szczególnie ten z przed tygodnia.
Goku

Post autor: Goku »

A już nie kuleje? :shock: Nie oglądałem od jakiegoś czasu i nie mogę sobie wyobrazić niekulejącego House'a! :shock: Muszę zobaczyć następny odcinek.
Gabra-Sheila

Goku pisze:
A już nie kuleje? :shock: Nie oglądałem od jakiegoś czasu i nie mogę sobie wyobrazić niekulejącego House'a! :shock: Muszę zobaczyć następny odcinek.
Zobacz ::krzyw:: Będziesz w szoku ! Masz czego żałować. Cameron m.in. i Foremann sprzeciwili się naszemu kochanemu doktorkowi!

[glow=black]Już nie moge się doczekać nowych lekarzy, ale to chyba w 4 serii? [/glow]
ODPOWIEDZ