Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W 2. odcinku J&J gościem był Jan Tomaszewski.ale i tak ubawiłem się zachowaniem i tekstami Jolki. Na przykład piłowała pazurki psu Jana gdy ten nie widział, zakładała na niego pióra.Etc ::loll:: a rozmowy o piłce z Jolą bombo ::rad:: tekst Jakima , że Joli można wmówic, że sa trzy bramki :zeby:

Bardzo, bardzo fajna strona JOŚ i fenomenalne pozy uczestników, mam nadzieje, że te zdjecia beda jutro w czołówce programu

[ Dodano: 2008-09-06, 10:45 ]
TVP2 ujawniła listę uczestników trzeciej edycji programu “Gwiazdy Tańczą na Lodzie”. Sprawdziły się poprzednie spekulacje tabloidów - lista nie zaskakuje żadnymi zmianami.

W programie udział wezmą: Agnieszka Włodarczyk, Beata Ścibakówna, Conrado Moreno, Gosia Andrzejewicz, Jolanta Rutowicz, Karolina Malinowska, Katarzyna Burzyńska, Katarzyna Zielińska, Michał Milowicz, Paweł “Konjo” Konnak, Rafał Cieszyński i Samuel Palmer.

Nieoczekiwanie natomiast zaszły kolejne zmiany w jury, które oceniać będzie zawodników. Zasiądą w nim: Dorota Rabczewska, Włodzimierz Szaranowicz, Tomasz Jacyków :roll: oraz Renata Aleksander.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A czy to są informacje z Pudelka, czy z jakiegoś wiarygodniejszego źródła... ::ysz::

Jeżeli to prawda, to cieszę się z Tomka Jacykowa, to już będzie kompletny śmiech na sali, a raczej na lodzie ::loll::
Głównym punktem programu będzie poniżanie Konia przez niego i Dodę ::loll:: ::cojest:: :zeby: ::loll::
Gosi Andrzejewicz też on nienawidzi ::cojest::

Rozumiem, gdyby takie coś pokazywał TVN, ale Telewizja Publiczna ::plask wczolo:
I co tam robi Aga Włodarczyk ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale fajnie że będzie Jacyków. Tylko żal że nie będzie pani Marii. A uczestnicy mogą być. Chyba lepsi niż w 2. edycji.
Awatar użytkownika
Damians

Nie chyba, tylko na pewno. O wiele lepsi niż w JOŚ, nie mówiąc już o TzG...
Tkk_Bolly

Damians pisze:Nie chyba, tylko na pewno. O wiele lepsi niż w JOŚ, nie mówiąc już o TzG...
i to jest najlepszy skład z wszystkich edycji z wszystkich programów. przynajmniej dla mnie
Źródło reality-tv.pl .Dosc wiarygodne jesli jest napisane ze plotka to plotka, a jak ofcjalna to oficjalna, tylko niewiem za bardzo gdzie tvp podał tą listę
W się kręci były wywiady z kilkoma uczestnikami Fabrki Gwiazd i w śród nich była nowa odmieniona Julita Woś z Baru2 :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Tyle tutaj do opisywania, że nie wiadomo od czego zacząć ::rad:: ::loll::

Przede wszystkim Edytka mnie pozdrowiła!!! :zeby: :zeby: :serce: :serce: ::rad:: ::rad::
Pozdrowiła wszystkich fanów JOŚ, a w szczególności... przyszłorocznych ( w sensie już tegorocznych, licząc rok szkolny ) MATURZYSTÓW, czyli krótko mówiąc - MNIE :zeby: :serce: ::rad:: Też pozdrawiam Ciebie Edytko :serce: :serce: :serce:
Ale dzisiaj była jakaś smutna. Robi co może, żeby siebie promować, ale to wszystko jest już jakieś takie oklepane. Jej fryzury, miny, stroje i westchnienia, które serwuje nam od dwóch lat niestety nie robią już wrażenia ::ysz::
Edytka koniecznie musi znaleźć jakiś nowy pomysł na promocję swojej osoby!!!

Zdecydowanie 4 edycja JOŚ jest najgorszą ::ysz:: ::kwasny::
Zarówno pod względem wokalnym, jak i pod względem gwiazd.
Największe gwiazdy to Jola Fraszyńska ( :zeby: :zeby: :zeby: ), Ania Mucha i Jerzy Zielnik.
Później są przeróżne gwiazdki i gwiazdeczki, a na końcu osoby w ogóle nie znane ::loll::

Możemy jedynie żałować, że w tej edycji nie ma Olgi Bończyk czy Kacpra Kuszewskiego, bo już mielibyśmy zwycięzcę...

Fajnie, że zmienili tego Jurora. Adam Sztaba to faktycznie jedna z najkompetentniejszych osób jeżeli chodzi o polski rynek muzyczny i doskonale sprawdził się w tej roli.
Fajnie, że Jury ocenia tak ostro, przynajmniej jest jakieś napięcie ::jezyk::

Kasieńka z Krzysiem jak zawsze niezawodni ::rad::
Zdecydowanie najlepsza para prowadzących w Polsce ::rad::
Trochę już znudziły mi się te standardy Krzyśka: dziękujęęęęę, gratulujęęęęę, Kasia czeka ::loll:: ::jezyk::

I już po pierwszym odcinku zapowiada się bardzo fajna atmosfera, mam nadzieję, że przynajmniej to będzie dobre w tej edycji!

Co o uczestnikach...
Jola Fraszńska :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: Ona była pijana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nawet najlepsza aktorka nie potrafiłaby takiego czegoś zagrać. Musiała przed występem sobie coś wypić, do tego dołożył się stres, tropikalna temperatura i wyszło nam "Moooootyyyylem jestem" ::rad:: Ślicznie Jolu :serce: ::rad:: Ma ona piękny głos, jeżeli tylko będzie ćwiczyła, to wróżę jej sukces ::rad:: A dzisiejszy występ, to był taki żarcik, mam nadzieję, ze więcej się nie powtórzy ::jezyk:: ::jezyk::

Kolejne pozytywne wrażenie - Monika Mrozowska, czyli Majka z Rodziny zastępczej. Ela walnęła tekst, że jej nie zna, ale przecież każdy chociaż raz w życiu oglądał Rodzinę zastępczą! :lol: Ma Monika, ach Monika ( :P ) kawał głosu!!!

Ola Szwed - to skubana. Jest łada, fajnie gra, znakomicie tańczy na lodzie, a teraz pokazała, że te jej piersi to nie tylko wyglądają, ale i wydają dźwięki ( a skoro o piersiach mowa, to Cichopkowa stojąc koło Muchy z narysowanymi wielkimi cyckami na bluzce złapała się za swoje i powiedziała coś w stylu, że do tej pory ona była tutaj bezkonkurencyjna ::loll:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::rad:: :zeby: ). Zdecydowanie pozytywne zaskoczenie, jeżeli chodzi o głos.

Tak samo jak Karola Nowakowska i Galica, też mają głos, coś jak Monika Dryl edycję wcześniej ::rad:: Tylko co z niech za gwiazdy ::ysz::

Żora - również miłe zaskoczenie. Ma fajny ciepły głos, fajnie tańczy, ogólnie nie da się go nie lubić.

Widziałem tylko Kawałek występu Kawalca, ale zaliczył wtopę. Odkąd przez niego z TzG odpadła Helenka Vondrackova strasznie go nie lubię, ale wiem, że on umie śpiewać. Niestety nie popisał się, podobnie jak Tomasz Stockinger. Ten też ma głos, ale nie do tych przeciągańńńńńńńń ::loll:: Śmiesznie się tego słuchało. I tylko na każdym kroku potwierdza, że straszny z niego babiarz ::loll:: Aż nie pasuje takiemu staruchowi ::loll::

Podobał mi się Jerzy Zielnik, czyli nasza męska Szapołowska ::jezyk:: Przy nim Edzia próbowała się jakoś promować, nawet wstała, ale jakoś nie zrobiło to na mnie wrażenia. Przypomina on Piotra Polka, ale nie ma takiego głosu, może po parunastu treningach...
Ale aranż utworu niewiarogodny :shock: :D
Najlepsi nauczyciele śpiewu w Polsce robili mu za podkład, to faktycznie świadczy o nim, jako o Wielkiej Gwieździe :: bow :: :: bow :: :: bow ::

Romanowska ( Matko, jaka klucha ::cojest:: ::plask wczolo: ) i Chamski umieją śpiewać, ale żadnego wrażenia nie zrobili. Niech lepiej spadają do tego Buffona, czy skąd tam są...

Alżbetka nie śpiewała aż tak najgorzej, niech tak zostanie. Jako Czeszka może w kocu zaśpiewałaby Malowanego Dzbanka...
Łukasz to już kompletna porażka, każdy z NAS zaśpiewałby lepiej od niego. Miałem wrażenie, że on śpiewał nosem ::loll:: ::jezyk::
Niech Adam z Klanu wylatuje jak najszybciej!!!

I Muszka :zeby: :zeby: :zeby:
Boys, boys, boys i... cycki ::loll:: ::cojest:: "Razem!!" Jej nie nadepnął na ucho słoń, tylko całe stado bizonów ::loll:: Ale przynajmniej na twarzy wyglądała zjawiskowo i mamy przy niej żart na wyższym poziomie ::jezyk:: Od niej bije dokładnie to samo co od Wojewódzkiego, czyli do widzów "haha", a w oczach wyrafinowanie i pogarda.
Mam nadzieję, że Muszka zajdzie jak najdalej, trzymam za nią kciuki.

Za tydzień usłyszymy w większości dziwne piosenki, niestety ::kwasny::

Oglądałem końcówkę Fortu i wyglądało to na dosyć ciekawy i dobrze zrealizowany program.
Mam nadzieję, że w wakacje będą powtórki, z chęcią obejrzę ::jezyk::

Ranking Gwiazd. I tutaj dosyć mieszane uczucia. Oczywiście są tam największe Gwiazdy jakie tylko kiedykolwiek gdzieś były, ale formuła tego programu trochę dziwna. Może dlatego, że program nie jest na żywo i o dosyć dziwnej porze.
Mogliby go dać we czwartek wieczorem...
Oczywiście za największą z największych robi tam Edytka. Wtrąca się we wszystko, robi głupie minki itd. :serce: :zeby:
Nie wiem co mam o tym programie pisać, jest ona bardzo specyficzny i albo się komuś spodobał, abo nie, raczej nie ma tu większej dyskusji. Oczywiście będę go oglądał dalej, a jakże inaczej...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie ranking Gwiazd właśnie się podobał. Fajne gwiazdki, fajnie się kłócą, niezły prowadzący, tylko szkoda, że tak krótko pokazywali tę tablicę wyników na końcu - nic nie zdążyłam zobaczyć. :roll:

JOŚ oglądałam tylko początek, ale wiem, że nie będę tego oglądać. Dużo osób nie znam, bo nie oglądam większości polskich seriali. Wkurzają mnie te filmiki z gwiazdami i wywiady z rodzinami, która tylko wydłużają program. Pozytywną zmianą jest natomiast czwarty juror - przyda się ktoś, kto ocenia sprawiedliwie (czyli ostro :twisted: ).

Fortu Boyard oglądałam kawałki. Nawet mi się spodobało. Tylko jedna rzecz mnie nurtuje - gdzieś już widziałam te pieniądze spadające do klatki. Nie wiecie, gdzie tak już było?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dlaczego Oli Szwed zmienili oryginalny tekst piosenki? ::ysz::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dlaczego w Fort Boyard była tylko jedna znana osoba? Czy w każdym odcinku ma być inna gwiazdka czy jak?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

W Fort Boyard były 2 znane osoby - Weronika Książkiewicz i Kasia Glinka. Ale nie wiem dlaczego ::jezyk:: Ten program śrendnio mi się spodobał. Nie zachwycił mnie. Rekalmy wyglądały o wiele ciekawiej.
JOŚ wogóle nie oglądałem.
A Ranking Gwiazd bardzo mi się spodobał. Bardzo fajna atmosfera i fajne studio. Najlepszy był tekst chyba Edyty Górniak do Steczkowskiej albo odwrotnie (nie pamiętam) "A ty zawsze miałaś lepsze cycki" ::loll:: Wczoraj pytanie było jeszcze łagodne: "Która z gwiazd najgorzej się ubiera?"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Fort Boyard był już kiedyś emitowany chyba w Polsce :roll: Program zarąbisty! Nagrałem i obejrzałem po Eurowizji. Kasia Glinka jest prowadzącą i pomagającą wszystkim w zadaniach. Zadania były dziwne i bardzo trudne, utrzymać się na rękach i jeszcze kulać beczke pod góre to nie do wykonania. A Weronika gdy wykonywała zadanie na wysokości mało co się nie popłakała... ::kwasny:: Nie dziwie sie ,że gdy trzęsły się jej ręce złapała i puściła drążek. Program świetny!! Lepszy od...

JOS4. Gwiazdy marnie śpiewają, chyba najgorsza edycja pod względem wokalnym, na brawa zasługuje Karolina Nowakowska, ma głos, potem napewno Ola Szwed i Monika Mrozowska, Galica może zajść daleko i Alżebeta jesli weźmie się do pracy, myśle ,że nikt nie ma wątpliwości kto powinien odejść za tydzień ::jezyk:: Łukasz!! I serdecznie dziękuje Edycie za pozdrowienia szczególnie za wyróżnienie jako dla maturzysty ::krzyw:: Za to w...

Rankingu gwiazd Edyta robiła wieś ::cojest:: Kobitki faktycznie mają do siebie jakieś "ale" i starają sie troche umilać ale dobre było jak Weroniki mówiły o tym ,że kiedyś za sobą nie przepadały. Program extra ale mogliby w jednym odcinku dawać więcej pytań...
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fort mi się podobał, ale wczorajsze JOŚ chyba lepsze ::jezyk:: Kto mi isę podbał w JOŚ:
Żora :D Łooooow jak super i jak on tańczy ::krzyw::
Artur :serce: :serce: :serce: Brawo Arurku, byłeś super, jestem fanką Twojego głosu, było przepięknie :mrgreen:
Monika-całkiem fajnie :D I wyglądała ok ::ok::
Ola nawet nawet :) Tylko nie miała oryginalnych słów, też to zauważyłam jak Tiril
Karolina - nie miałam pojęcia, że ma taki głos! Brawo ::rad::
Jerzy :?: :!: :shock: :D Boski chórek :zeby: Coś niesamowitego :D Zaslużył na same 6 (Jerzy, chórek na 10 :wink: )
To, że Ania nie umie śpiewać, wiedziałam, gdy oglądałam kiedyś SnS i ona tam śpiewała z Cichopek ... OMG ::cojest:: Jej wczorajszy występ śmieszny i orygilnalna bluzka :P
Łukasz.... :roll: BuHahahahahahaha ::loll:: To największa katastrofa w historii chyba tego programu ::cojest:: Cały występ nieźle śmiałam ::ke::
Reszta bez uczuć ::jezyk::

Na Ranking zerknę dziś .
I czekam na Fabrykę :)
Goku

Post autor: Goku »

Fort Boyard o dziwo bardzo mi się spodobał! :) Zadania były świetne(szczególnie to z trapezem, które Książkiewicz miała!) i uczestnicy ciekawi :). Tylko prowadzący(poza Glinką) byli beznadziejni xP.

Z nudów obejrzałem JOŚ4. Nie będę więcej oglądał, ale mam nadzieję, że wygra Artur Chamski lub Karolina Nowakowska. Karolina ma ładny głos i jest śliczna :serce: , a występ Artura najbardziej mi się spodobał :).
Tkk_Bolly

Ranking gwiazd mi się podoba, trochę dziwna formuła, ale ciekawe gwiazdy i niezłe odzywki.
Natomiast wielkie wydarzenie to JOŚ4.Dziś obejrzałem nagrane, bo wczoraj mnie nie było w domu.
Najlepsza Kasia Galica ::rad:: Wiedziałem, że mam mocny głos, ale niewiedziałem , że w śpiewie aż taki orginalny, jeśli popracuję nad nim to ma szansę wygrac ten program. Bomba! I faworytka przed program się sprawdziła oczywiście dla mnie to gwiazda bo oglądam aż trzy seriale znią. Halo Hans, Samo Życie i Na kocią łapę.
Bardzo bardzo podobały mi się wykonania Moniki Mrozowskiej, Oli Szwed i Ani Muchy ::ke:: Natomiast z czystej sympatii lmam nadzieję, że dojdzie daleko Jola Fraszyńska i Żora.

Co do zagrożonych. Popieram! Łukasz Dziemidok to wykoanie to żart. Zgadzam się ja bym nawet lepiej zaśpiewał. Natomiast chyba wolę aby to on zostało . I tak osoby, które odpadną w najbliższych ja wiem 10 tygodniach nie zrobią kariery muzycznej, on ma fajną barwę , ale jak śpiewa nie chce sobie przypominac.
Druga zagrożona Alżbeta tu kolejne miłe zaskoczenie. Oczywiscie wokalnie są gorsi, zresztą widac to bylo w punktacji jury. Ale mimo dobrego wykonania liczę, że to jednak ona odpadnie i tak się pewnie stanie.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jaki tytuł ma piosenka,którą spiewał ŻOra?
Uważam,ze pod względem wokalnym to jest najgorsza edycja.Stawiam,ze wygra ja Ola Szwed.
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ