Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Nie mam pojęcia, czym się tak podniecacie, od stuleci tacy ludzie występują w cyrkach i nic w tym niezwykłego ::kwasny::
Bo jest co podziwiać! To robi wrażenie. A tak w ogóle w cyrku nigdy nie widziałem takiej dziewczynki, która by tak pięknie zaśpiewała piosenkę Niemena...

Lepsze to na pewno niż JOŚ. Mamy oglądać gwiazdeczki, które nie umieją śpiewać w kiczowatym "Jak oni śpiewają?!" ::plask wczolo: ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

B@r pisze:
Damians pisze:Nie mam pojęcia, czym się tak podniecacie, od stuleci tacy ludzie występują w cyrkach i nic w tym niezwykłego ::kwasny::
Bo jest co podziwiać! To robi wrażenie. A tak w ogóle w cyrku nigdy nie widziałem takiej dziewczynki, która by tak pięknie zaśpiewała piosenkę Niemena...

Lepsze to na pewno niż JOŚ. Mamy oglądać gwiazdeczki, które nie umieją śpiewać w kiczowatym "Jak oni śpiewają?!" ::plask wczolo: ::cojest::
Dokładnie B@r. Może z 1/5 tych osób umie śpiewać, a reszta to nie wiadomo po co się tam znalazła. Oczywiście wszystkie te gwiazdy muszą zaliczyć każdy kiczowaty program (jak chociażby Ola Szwed, itd.) dlatego powstają któreś już serie z kolei :roll:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czy pięknie zaśpiewała, to kwestia gustu, osobiście jestem przeciwny wykorzystywaniu dzieci w takim czymś. Dziecko powinno być dzieckiem, bawić się lalkami, kopać piłkę, a nie śpiewać Niemena ::cojest:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Marcus

Damians pisze:Dziecko powinno być dzieckiem, bawić się lalkami, kopać piłkę, a nie śpiewać Niemena ::cojest:: ::plask wczolo:
Co kto lubi Damians. Może akurat jej sprawia radość śpiewanie Niemena.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Albo spełnia plany rodziców, którzy w życiu nic nie osiągnęli, a teraz widzą sposób na łatwą i szybką kasę.
Awatar użytkownika
Marcus

Tego nie wiemy, ale nie wykluczone. W każdym razie to dziecko ma naprawdę duże możliwości (tak jak kiedyś Georgina Tarasiuk) i dobrze że się z tym nie kryło.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może ta skromna dziewczynka będzie za kilka lat nową wyuzdaną Dodą? :lol:
Przegapiłem wczoraj odcinek :( było więcej talentów czy więcej śmiechu?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Adex-fan Brooke pisze: Przegapiłem wczoraj odcinek :( było więcej talentów czy więcej śmiechu?
Pokazali zdecydowanie więcej talentów. B@r na poprzedniej stronie zamieścił linki do najlepszych z nich.
Goku

Post autor: Goku »

"Mam Talent!" było świetne! Szczególnie ta dziewczynka, która śpiewała "Dziwny jest ten świat". :: bow :: Równocześnie oglądałem przez drzwi do drugiego pokoju na drugim telewizorze JOŚ i doszedłem do wniosku, że tylko Artur Chamski umie tam śpiewać. I błagam na kolanach Zarząd Polszmatu o nie kontynuowanie tego badziewia! Obecnie ogólnie cały kanał jak dla mnie może sobie zniknąć, bo nic ciekawego tam nie puszczają... Polsat is dead... Niestety.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A mi się nie podobała ta dziewczynka co śpiewała Niemena. Pewnie i tak nie rozumiała tekstu i to popłakanie się na końcu moglo byc ustawione, bo jakże by inaczej. I to wykonanie nic szczególnego, każda polska wokalistka śpiewa lepiej , a jak jakies dziecko śpiewa lepiej niż inne dzieci to już ... nom podnieta ::jezyk:: ehh . Pozatym powinni byc jakies ograniczenia wiekowe, bo na przykład w YCD chyba są, bo bodajże był jakis chłopak co umiał tanczyc a był za młody. A tu jest się dostanie do etapu gdzie będą decydowac sms-y to już wygrała , bo każdy sobie pomyśli ło jak to dziecko ładnie śpiewa i wyśle sms-a.
Jeszcze Ci prowadzacy porażka ::plask wczolo: dlaczego pokazują podczas występu uczestników właśnie prowadzących pytam się po co?
A widziałem tylko program na reklamie JOŚ i narazie takie wady znalazłem , a pewnie jest ich więcej , ale sama koncepcja programu ciekawa, chociaż pewnie zdominują program cyrkowcy ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Tamten facet z tą babką co śpiewał o autostradach to może przeszli za telnt do rozśmieszania. To była kompetna wiocha.
Mi się najbardziej spodobali Ci faceci z Poznania, co śpiewali i udawali instrumenty. I to żonglowanie kontaktowe też było niesamowite.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja najbardziej zachwycony byłem Klaudią oczywiście i chłopakami co uprawiali akrobatykę - czad!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

B@r pisze:Bo jest co podziwiać! To robi wrażenie. A tak w ogóle w cyrku nigdy nie widziałem takiej dziewczynki, która by tak pięknie zaśpiewała piosenkę Niemena...
Zgadza się, może tylko akrobatyka się powtórzyla tego węża ,poza tym byłem wiele razy w cyrku i większości rzeczy nie widziałem.
B@r pisze:Lepsze to na pewno niż JOŚ. Mamy oglądać gwiazdeczki, które nie umieją śpiewać w kiczowatym "Jak oni śpiewają?!"
Dokładnie :lol:
Damians pisze:Czy pięknie zaśpiewała, to kwestia gustu, osobiście jestem przeciwny wykorzystywaniu dzieci w takim czymś. Dziecko powinno być dzieckiem, bawić się lalkami, kopać piłkę, a nie śpiewać Niemena
Przecież sama przyszła i z tego co widziałem była z tego powody bardzo szczęśliwa . Ma bardzo piękne dzieciństwo.
Goku

Post autor: Goku »

Tkk_Bolly pisze:A mi się nie podobała ta dziewczynka co śpiewała Niemena. Pewnie i tak nie rozumiała tekstu i to popłakanie się na końcu moglo byc ustawione, bo jakże by inaczej. I to wykonanie nic szczególnego, każda polska wokalistka śpiewa lepiej , a jak jakies dziecko śpiewa lepiej niż inne dzieci to już ... nom podnieta ::jezyk:: ehh .
Na pewno nie wokaliści w "Jak oni se srają czy co tam robią, ale to na pewno nie jest śpiew" ::krzyw::
Jeszcze Ci prowadzacy porażka ::plask wczolo: dlaczego pokazują podczas występu uczestników właśnie prowadzących pytam się po co?
A Cichopek i Ibisza powinno się zamknąć w Getcie i ich w ogóle nigdy nigdzie nie pokazywać ::krzyw::

Argumenty fanów JoŚ przeciw Mam Talent są żałosne...
Awatar użytkownika
Marcus

Goku dobrze, że przypomniałeś mi o Ibiszu. Odkąd pamiętam każdy teleturniej i program rozrywkowy na Polsacie był prowadzony przez niego. A teraz podobno prowadzi jakiś teleturniej na TV4 :roll: Chyba większości ta osoba już dawno się przejadła ::kwasny::
ODPOWIEDZ