Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja właśnie tak sobie myślę że może będę oglądał regularnie GTNL. Zapowiada się ciekawie. Doda, Jola i Jacyków w jednym programie. Ale będzie!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W ten piątek wyboru jeszcze nie mają ::jezyk::
Jeżeli oglądalność FG będzie spora, to jest szansa, ze widzowie przy tym zostaną.
A jeżeli już w ten piątek oglądalność będzie niska, to za dwa tygodnie tylko spadnie...
Tomala

Ja napewno nie będę oglądał "Fabryki Gwiazd". Jak dla mnie program zapowiada się nieciekawie. Wogóle nie podobają mi się reklamy i klimat tego programu. Myślę że nie odniesie on sukcesu i jedocześnie mam taką nadzieję. Zwolni się przynajmniej miejsce w programie na coś ciekawszego.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tomala pisze:Ja napewno nie będę oglądał "Fabryki Gwiazd". Jak dla mnie program zapowiada się nieciekawie. Wogóle nie podobają mi się reklamy i klimat tego programu. Myślę że nie odniesie on sukcesu i jedocześnie mam taką nadzieję. Zwolni się przynajmniej miejsce w programie na coś ciekawszego.
A tu się włąśnie nie zgodzę, bo myśle, że Fabryka Gwiazd ma największy sens z tych wszystkich programów. W końcu będzie nowa świeża krew na polskiej scenie muzycznej i do tego to nie będą całkowici debiutanci, tylko soby,które mają już jakieś malutkie sukcesy i co więcej umieją śpiewac i po tym programie będą znani dla mas. Oczywiscie zamierzam oglądac oba GTNL i FG. Żeby nie było YCD i MT mnie nie przekonuje, bo niby co w związku z tym, że ktoś wygra

Przypomnijmy ile gwiazd jest po Idolu
Ewelina Flinta
Ania Dąbrowska
Tomasz Makowiecki
Szymon Wydra
Maciej Silski
Hania Stach
Krzysztof Zalewski
Bartosz Szymaniak(Sztywny Pal Azji)
Bartosz Król (Mafia)
Patrycja Wódz (Ex-Queens)
Ala Janosz
Monika Brodka
Sławek Uniatowski
a jeszcze w tym roku I płyta Pawła Kowalczyka
I wszyscy oni promują się sami,a Idol bardzo im w tym pomógł
Bo co na przykład z "gwiazdami"YCD cz MT troche TVN ich popromuje a pozniej wraz z zakończeniem tych programów zostaną zapomnieni niemal wszysy ich uczestnicy :wink: Inna sprawa to show z gwiazdami ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Bolly, mam takie samo zdanie na ten temat, jak Ty :D ::rad::
Artur2

Post autor: Artur2 »

Tomala pisze:Ja napewno nie będę oglądał "Fabryki Gwiazd". Jak dla mnie program zapowiada się nieciekawie. Wogóle nie podobają mi się reklamy i klimat tego programu. Myślę że nie odniesie on sukcesu i jedocześnie mam taką nadzieję. Zwolni się przynajmniej miejsce w programie na coś ciekawszego.
To jest trochę ocenianie książki po okładce, ale cóż twój wybór.
Awatar użytkownika
Damians

W najbliższą sobotę, "z drżącym pilotem w ręce" będziemy wyczekiwać, czy Kasia Cichopek pojawi się w JOŚ, czy nie ::ysz::
Osobiście nie wyobrażam sobie JOŚ bez Kasieńki ::kwasny:: Nawet jednego odcinka...
Mogła wziąć ślub w wakacje, lub poczekać z tym do świąt...

Pojawiły się też plotki, że niby Steczkowska zastąpi Tatianę ::plask wczolo: ::loll::
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak sztuczna i ponaciągana Steczkowska jeździ po lodzie i zadaje głupie pytania Dodzie ::loll::
Tatiana jest niezastąpiona!!!

A już pewne jest, że w marcu na antenie Polsatu pojawi się mega show, jakiego w Polsce jeszcze nie było: Divy - z Edytą Górniak i Dodą :serce: ::rad:: ( te serduszka dla Edytki, nie dla Dody :P ).
http://ca.youtube.com/watch?v=DrlCH-shXVw
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:W najbliższą sobotę, "z drżącym pilotem w ręce" będziemy wyczekiwać, czy Kasia Cichopek pojawi się w JOŚ, czy nie ::ysz::
Osobiście nie wyobrażam sobie JOŚ bez Kasieńki ::kwasny:: Nawet jednego odcinka...
Mogła wziąć ślub w wakacje, lub poczekać z tym do świąt...
Nie przesadzaj! ::kwasny:: Będziesz komuś rozkazywał kiedy ma wziąć ślub... Są rzeczy ważniejsze niż poprowadzenie jakiegoś programu w tv... :wink: A termin to każdego prywatna i osobista sprawa.
Kasi w sobotę w "Jak oni śpiewają?" nie będzie.
Katarzyna Cichopek (26 l.) i Marcin Hakiel (25 l.) w najbliższą sobotę pobiorą się pod Giewontem - donosi jeden z dzienników. Pojawił się jednak problem...

"To wspaniała wiadomość. Ale nie dla wszystkich. Dyrektor programowa Polsatu Nina Terentiew ma spory problem. Bo kto pod nieobecność Kasi poprowadzi kolejny odcinek "Jak ONI śpiewają"?" - pisze "Fakt".

"Atmosfera w Polsacie wczoraj po południu była bardzo nerwowa. Trzeba powiedzieć jasno: Kasia zerwała kontrakt, grożą jej kary finansowe. Postawiła nas pod ścianą. Musimy szukać zastępstwa" - złościła się Terentiew w rozmowie z tabloidem.

Po nerwówce, jaką zgotowała Cichopek, udało się jednak znaleźć dla niej zastępstwo. Pani Nina wyraźnie odetchnęła: "Cóż, są ważniejsze kontrakty niż te gwiazdorskie. Przed kontraktem zawieranym przed Panem Bogiem z pokorą ustępujemy. Właśnie podpisaliśmy umowę na jednorazowe poprowadzenie najbliższego odcinka z inną gwiazdą" - dodała.
Możemy się spodziewać Agatki Młynarskiej. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Dajcie spokój. Kasia zamierza wziąsc ślub w sobotę, a nie powiedziała o tym Krzyśkowi Ibiszowie ::cojest:: Nie chce mi się w to wierzyc, chyba, że Krzsiek kłamał, bo to mam byc jakas skromna uroczystosc i nie chca aby dziennikarze się o tym dowiedzieli.
A jeśli to prawda to chyba największe prawdopodobieństwo na zastępstwo pada na Agentkę Sowę 8)
Awatar użytkownika
Damians

B@r pisze: Nie przesadzaj! ::kwasny:: Będziesz komuś rozkazywał kiedy ma wziąć ślub...
Jeżeli ktoś zobowiązuje się do prowadzenia programu, to powinien się z tego wywiązywać. Mogła pomyśleć o ślubie przed podpisaniem kontraktu...
Tomala

Nic takiego się nie stanie że Kasia nie poprowadzi najbliższego odcinka. Takie rzeczy się zdarzają.
A o show "Diwy" narazie nie mam wiele do powiedzenia bo jeszcze niewiele wiadomo.
Odniosę się jeszcze do postu Tkk_Bolly:
Z tych gwiazd które wypisałeś większość jest takich naciąganych a poza tym ludzie chcą oglądać coś niesamowitego, niecodziennego i nie obchodzi to ich czy Ci ludzie będą mieli po tym programie świetlaną przyszłość.
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:i nie obchodzi to ich czy Ci ludzie będą mieli po tym programie świetlaną przyszłość.
I to świadczy, że program jest bezideowy, bezcelowy i ma zaspokoić widza w danej chwili. A Idol taki nie był. Echa tego programu będą odbijać się cały czas. To było świetne show, szczególnie te pierwsze edycje ::rad::

Tomala pisze:Nic takiego się nie stanie że Kasia nie poprowadzi najbliższego odcinka. Takie rzeczy się zdarzają.
Tomala, no co TY!! Jak nie zobaczę mojej ukochanej Kasieńki, to się załamię, popadnę w depresje, wyskoczę z okna :!: :!: Żarty oczywiście... :P :P
Tkk_Bolly

jakonispiewaja.pl potwierdza Kasii w sobotę nie zobaczymy, a już jutro dowiemy się kto ją zastąpi. Jurorem będzie lider Blue Cafe Paweł Rurak-Sokal. Nieważne kto poprowadzi program ważne aby Monika została ocalona

A jutro Fabryka Gwiazd i podobno odpadnie ktoś podczas koncertu i nie zamieszka w willi...zapowiada się ciekawie, a o tej samej godzinie perypetie Jolanty w J&J
Awatar użytkownika
Damians

A kto ogląda "Co masz do stracenia?"??

Program dosyć fajny, chociaż patrzenia na takich grubasków nie sprawia zbyt dużo przyjemności...
Ale dobrze, że chcą schudnąć, zobaczymy co z tego wyjdzie.
A ta kolacja eliminacyjna jest przerażająca ::ysz::

Najbardziej lubię Basię - ta stara blondyna i Anię - ta z warkoczem.

Małgosia Ostrowska - Królikowska robi za taką słodką prowadzącą, trochę jest za miła do tego programu. No i oczywiście potwierdziło się to, co widzimy w Klanie i widzieliśmy w JOŚ, czyli że jest ona kompletnym bezguściem jeżeli chodzi o ubrania ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W FG zaśpiewa 15 osób ale w akademi zamieszka 13 osób. Po moich licznych przeliczeniach stwierdzam ,że dwie osoby odpadną już na starcie! Nie mogę doczekać się tego programu, już planuję jechać na widownię gdy gwiazdą będzie Rihanna! Dziś była zapowiedź programu a zapowiadała Kelly Rowland.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ