Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

My mamy jedenastoletnią Klaudię Kulawik, a Amerykanie jak zwykle kilka kroków przed nami - http://www.smog.pl/wideo/20637/jej_glos ... erca_jury/ :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:a Amerykanie jak zwykle kilka kroków przed nami - http://www.smog.pl/wideo/...zyl_serca_jury/ :)
A co w tym występie takiego pięknego?? :lol: ::kwasny::
Ludzie, w programie "Od przedszkola do Opola" dzieci śpiewały o wiele ładniej i jakoś nikt się tak nimi nie zachwycał ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

W programie "Od przedszkola do Opola" dzieci śpiewały strasznie xP. Na dodatek miały po ok. 6-8, a nie 4 lata. No i nie miały takiego ładnego głosu :).
Awatar użytkownika
Damians

Goku pisze:W programie "Od przedszkola do Opola" dzieci śpiewały strasznie xP. Na dodatek miały po ok. 6-8, a nie 4 lata. No i nie miały takiego ładnego głosu :) .
Nie można tak uogólniać.

A dziecko z twojego linku śpiewa przeciętnie, jak zwykle dziecko. Nic specjalnego.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fabryka gwiazd (dopiero teraz znalazłam czas :oops: ) Fabryka jest super!!!! To naprawdę świetny program :zeby: Talenty ogromne, śpiewają tam pięknie, ale chciałabym, żeby odpadła ta dziewczyna podobna do Chylińskiej... Jury oceniam 50 na 50, Kajah i ten gościu mogą być , natomiast Tede i Bisiorek (wisziorek czy jak tam mu .........) dno, porażka :x Ten chłopak co śpiewał piosenkę z Armagedonu :serce: Naprawdę zrobił na mnie wrażenie, to było fenomenalne :mrgreen: Prowadzenie jest oki, do Maćka nie mam najmniejszych zastrzeżeń ::rad:: Ciekawe co dzisiaj zaśpiewają :D Tej całej Akademii nie oglądałam, bo nei miałam po prostu czasu. To o wiele lepsze od JOŚ ::ok:: Ileż można patrzeć na nudnego Rudiego (I hate Rudi :evil: ) czy ibisza ::loll:: ::plask wczolo: [glow=green]Ale oglądam to dla Artura <LOVE> :mrgreen: I Ani zakręconej na maxa ::krzyw:: Jej przebranie i śpiew było kapitalne jak dla mnie. :D I ta taca dla Edyty (też myślałam, że to ciasteczka :wink: ). Artur natomiast dał czasu, było show , nie szkodzi nawet fakt, że zapomniał tekstu w 2 zwrotce 8) Szkoda, że odpadł Kawalec... Tyle osób mi się podobało, że już zapomniałam xD[/glow]
Tomala

Post autor: Tomala »

Czytałem dzisiaj na interii, że być może Kasia Cichopek już nie wróci do JOŚ. Podobno, Liszowska się sprawdziła świetnie w roli prowadzącej (i ja się z tym zgadzam). A jeśli Kasia poprowadzi tą edycję do końca to podobno od 5. edycji miałaby być na stałe Liszowska. Ale czy to prawda czy plotka to się okaże.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie zerkam na Fabrykę, po tym co widzę nie jest to kolejny głupi program bo śpiewają już talenty jakieś i Maciej Rock fajnie prowadzi. Ogólnie jednak włączyłem tv bo myślałem że to już Jolka na lodzie ::jezyk:: ale widocznie jeszcze nie ten tydzień
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:być może Kasia Cichopek już nie wróci do JOŚ. Podobno, Liszowska się sprawdziła świetnie w roli prowadzącej (i ja się z tym zgadzam)
A ja się z tym nie zgadzam, Liszowska W OGÓLE się nie sprawdziła w roli prowadzącej! Ciągle się myliła, zajmowała 2/3 ekranu, nie umiała ogarnąć całej sytuacji i tych emocji.

A Kasieńka wprost przeciwnie, idealnie wpisuje się w koncepcje tego show :serce: ::rad::
Jak to ostatnio usłyszałem, oglądając Kasieńkę można pic gorzką herbatę, bo ona robi za cukier :zeby:

[ Dodano: 2008-09-26, 21:18 ]
"Dzięki Tobie dzisiaj się czułem jakbym oglądał Modę na sukces, było płaczliwie..." powiedział przed chwilą Bisiorek w Fabryce Gwiazd o Ninie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ten koleś o którym pisaliście fajnie że odniósł się do tego jak go oczerniają na pudelkach itp. i jak widać ma poparcie wielu wielu ludzi, teraz te portale mogą się wypchać :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tak, Marcin doskonale wybrnął z sytuacji i z jakimi emocjami. Fajnie się odnieśli do tej sprawy i wszystko zostało wyjaśnione. Marcin wyszedł obronną ręką i zyskał napewno mnóstwo fanów. Brawo! :: bow ::
Wogóle dzisiaj Fabryka była świetna! :D Zacznę od wykonań
Tu przede wszystkim urzekł właśnie Marcin, zaśpiewał tak romatycznie z emocjami, był przekaz i okazało się, że ma niezły głos i zaspiewał czysto(nie jak tydzień temu)
Kolejna to zupełnie nowa odmieniona Julita Woś, fenomenalnie było dzisiaj, zaśpiewała nową barwą głosu, której nie słyszeliśmy i trochę "łagonieje" jej image. To znaczy może powoli staje się sobą. Też bardzo jej kibicuję
::rad:: Martyna i Marta utwierdziły mnie w przekonaniu, że mają dobre głosy ::ok:: i nadają się na polskie wokalistki.Podobnie jak tydzień temu również podobał mi się Piotr oraz dziś o dziwno Nick. Roman czyli czeski idol ma fenomenalny głos bardzo mi się podobało jego wykonanie piosenki Krawczyka
I pozytywów tyle. Czyli moi faworyci bez zmian, tylko utwierdziłem się w przekoanianiu jaki mają talent.Tylko Marcin dołączył do ich grona
I kto ma wygrac program?

A reszta.Tydzień temu wybrałem sobie Malwinę aby odpadła i tak się stało, a w tym Marinę.Narazie wszystko idzie po mojej myśli :D Serce mi waliło jak uczestnicy przedstawiali swój werdykt i tylko 1-ym głosem zwycięzył Romek( na szczęscie) i padło na Marinę.Wydaję mi się, że widzowie wybiorą Marcina tego z długimi włosami aby został. Jest dwóch Marcinów.Bo Marina głosu jakiegoś świetnego nie ma, zresztą dziś fałszowała, jakoś nie widzę jej na polskiej scenie muzycznej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Cóż, Polsat znowu tonie we łzach. Cechą charakterystyczną tej stacji są łzy, a teraz to już są obecne w dosłownie każdym programie. I dobrze :P Nie powinniśmy się wstydzić emocji, "bo bez emocji, jesteśmy martwi", jak to kiedyś ktoś powiedział ::jezyk::

Fajnie, że jury ma cały czas podłączone mikrofony i nawet podczas ogłaszania wyników było słychać przeżycia Kasi.

Co do wykonań, to mnie się dzisiaj podobała ta dziewczyna, co śpiewała "Gdyby tak mucha zjawiła się..".

I po co Maciek Rock miał na sobie spódnice w szkocką kratę założoną na spodnie?? :shock: Czyżby nowa moda męska? :lol: Aż strach pomyśleć, w czym jutro wyskoczy Krzysiek :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wspaniała gala!! Nie tak dobra jak poprzednia ale oczywiście wszyscy byli rewelacyjni, kolejno odlicz:

Nina: idealnie dobrana piosenka, właśnie taki repertuar dla niej przwiduje... Ale za to Nina jest dla mnie osobą najmniej lubianą w chwili obecnej.
Mateusz: ma ciekawy i ciepły głos jednak dzisiaj jakoś bez rozgłosu.
Marta: Powoli się kreuje, jednak gdyby wygrała byłaby poprostu kolejną polską wokalistką.
Piotr: mój ziomuś hehe ::jezyk:: Tzn. Kalisz Ostrowa nie lubi ale ważne ,że jeden region! Dzisiaj był liryczny i OK.
Julita: totalne zaskoczenie, pozytywne i taka kocica w repertuarze balladowo rockowym jest ciekawą propozycją.
Przemek: rewelacja, jego wykonanie mnie uwiodło i piosenka pasowała jak ulał do niego.
Kasia: piękna i modna, jest genialna ale chyba jeszcze nie pokazała na co ją stać.
Agata: Kolejna gwiazda odcinka, zrobiła coś po swojemu i polepszyła oryginał.
Marcin Sz: kolejny mój ziomuś (ale już nieco inny kontekst) i dzisiaj pięknie, romantycznie i co ważne czysto.
Roman: no już tyle mu nasłodzili ,że ja tylko powiem ,że przyzwoicie.
Marcin M: Takie niezapamiętywalne to było dziś...
Martyna: totalny szok i niespodziewałem się po niej takiego temperamentu, extra.
Marina: Nie było jej słychać a jak słyszałem to fałsz... Jednak to moja ulubiona postać w akademii.
Nick: swój żywioł i piosenka wyszła mu dobrze ale ja bym genialne wykonanie!

Marina czy Marcin... Ja stawiam na Marcina, nie da sobie rady dalej, co zrobi gdy dostanie Rickiego Martina? ::ke:: Czuje jednak ,że widzowie zostawią go choćby dlatego ,że osoby które mają problemy z akceptacją często dostaję plusy od widzów, z drugiej strony Marina to takie słońce programu... Nie wiem, nie wiem...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Myślałem, ze wczoraj w Fabryce Gwiazd też ktoś odpadnie, tak jak przed tygodniem, a tymczasem mają jeszcze tydzień. Szkoda mi było trochę Marcina M. jak wszyscy głosowali na Marinę i Romka a on nie dostał głosu od nikogo, chociaż w sumie nie oglądałem w ogóle tego co się działo w Akademii przez ten tydzień. Marcin nie był tam lubiany :?:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Artur2

Post autor: Artur2 »

Wczorajszy program Fabryki Gwiazd był o wiele lepszy niż premierowy. Nie tylko pod względem wokalnym, ale także organizacyjnym. Było bardziej dynamicznie. Ktoś zarzucił, że do programu trafiły osoby, które coś mają na koncie. Ja się pytam kto i co? Jakieś durne festiwaliki oraz programiki, które nie dają przyszłości jak na przykład Szansa na sukces. Chyba niektórzy z Was zapomnieli jakie oświadczenie mieli Flinta, Dąbrowska i Wydra przed Idolem. Po co w tym programie ludzie z ulicy, którzy nie potrafią wydobyć czystego dźwięku. Barwa głosu to nie wszystko, a poza tym na pewno będzie kolejna edycja.
Wracając do wczorajszego odcinka. Jestem pod wrażeniem Julity Woś. Dla mnie to kobieta zagadka. Ze zbuntowanej rockowej wokalistki wczoraj przemieniła się w skromną i zmysłową piosenkarkę. Pozytywnie mnie zaskoczył ten Piotrek Dymała, a także Przemek Puk. Nina ma fantastyczny talent, ale za dużo od siebie wymaga. Jakby wygrała, to na jej płytę byśmy musieli poczekać z 5 lat, gdyż co chwilę coś by jej się nie podobało. W ogóle mi się nie spodobało wykonanie tej blondyneczki Kasi. Co do Marcina Szymańskiego, to wydaje mi się, że koniec piosenki mu nie wyszedł, ale na pewno wypadł 2 razy lepiej niż tydzień temu. Ma silny głos, ale musi nad nim bardziej popracować. Ukłony w jego kierunku, że potrafił wyjść na scenę i zaśpiewać ten utwór, mimo że się dowiedział co media plotkarskie o nim piszą. Ma chłopak odwagę. Jeśli rodzina mu wybaczyła, to tym bardziej nie powinni Martyna z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie zaskakuje. Nick faktycznie dzisiaj by mógł już nagrać płytę.
Co do odcinków na Youtube. Era programów telewizyjnych na tego typu portalach juz się kończy. Każda stacja uruchamia powoli jakiś własny serwis. TVP ma itvp.pl, Polsat iPLA, TVN Plejadę i Onet.tv. Coraz częściej będą usuwane konta i filmiki tych stacji.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja oglądałam trochę akademii w tygodniu i nie zauważyłam, żeby Marcin M. nie był lubiany, choć nie był też duszą towarzystwa. Ja myślę, że to on odpadnie, ale Marina też pewnie niedługo wyleci.
Większość zawodników FG jest bardzo sympatyczna, tylko kilku niezbyt lubię, a mianowicie: Piotrka, Marcina M. i Julity.
Mnie też podobało się to, że jury miało włączone mikrofony podczas ratowania dwójki zagrożonych uczestników. W ogóle to z jurorów najbardziej lubię Kayah.
Podziwiam odwagę Marcina Sz., że wyszedł i odniósł się do rewelacji na swój temat.

Patrzyłam trochę na ostatni JOŚ i też twierdzę, że Cichopek lepiej sobie radzi jako prowadząca niż Liszowska.
ODPOWIEDZ