Damians a o co chodzi z Polko? i czy ktoś śpiewał w JOŚ 4 Minutes? bo jakoś nie było widać po skrótach, czyżby ta z "Na dobre i na złe" co z jakiegoś powodu odeszła?
Programy rozrywkowe
- Adex-fan Brooke
Powiedzmy że on nie w naszym guście
ale jednak "show" zrobił
Damians a o co chodzi z Polko? i czy ktoś śpiewał w JOŚ 4 Minutes? bo jakoś nie było widać po skrótach, czyżby ta z "Na dobre i na złe" co z jakiegoś powodu odeszła?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Polko z racji występu w reality show został, łagodnie mówiąc zwolniony ze stanowiska. To była bardzo głośna sprawa w połowie wakacji, pisaliśmy o tym nawet tutaj na forum.Adex-fan Brooke pisze:Damians a o co chodzi z Polko? i czy ktoś śpiewał w JOŚ 4 Minutes? bo jakoś nie było widać po skrótach, czyżby ta z "Na dobre i na złe" co z jakiegoś powodu odeszła?
Nikt nie śpiewał i nie miał śpiewać w JOŚ 4 Minutes, ktoś rozsiewa niedobre plotki.
Nie "ta z na dobre i na złe", tylko GWIAZDA polskiego sceny filmowej i teatralnej Jolanta Fraszyńska - to po pierwsze. A po drugie pisałem o tym w poniedziałek, że ma ona stwierdzoną przewlekłą niewydolność głośni i takie "meczenie" głosu może doprowadzić do katastrofy...
Jest mi bardzo żal Joli, ale rozumiem ją, w końcu zdrowie jest najważniejsze.
Należy pamiętać, ze to nie jedyny takie przypadek w polskich show, podobnie swój udział z programami zakończył Stachursky, Góralczyk, Kret...
W sumie po zastanawieniu się może i to lepiej, żę Łukasz wrócił(wolę już normalną rywalizację niż pod koniec jakiś specjalny odcinek)A to nie pierwszy taki przypadek.
Przemk Saleta wrócił do GTNL na miejsce Jarka Kreta, a Marta Smuk wrócila na miejsce Hanii Stach w Idolu. Tylko Łukasz mógł już dzisiaj śpiewac i pewnie byc zagrożonym, bo tak to ma 2 tygodnia za free(jeden w którym odpadł i drugi, w którym nie uczestniczył)
Ja oglądam Survivora, ale aktualnie 13 edycję Cook Island .Jeszcze mnie czeka 12, 14, 16 All Stars i dopiero zaczynam nową
Przemk Saleta wrócił do GTNL na miejsce Jarka Kreta, a Marta Smuk wrócila na miejsce Hanii Stach w Idolu. Tylko Łukasz mógł już dzisiaj śpiewac i pewnie byc zagrożonym, bo tak to ma 2 tygodnia za free(jeden w którym odpadł i drugi, w którym nie uczestniczył)
Ja oglądam Survivora, ale aktualnie 13 edycję Cook Island .Jeszcze mnie czeka 12, 14, 16 All Stars i dopiero zaczynam nową
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A i bardzo fajny był wczoraj odcinek Rankingu Gwiazd. Edytka i Steczkowska obśmiały Dodę, Edyta dodała, że nie ma tej w tym programie, ponieważ tutaj są same damy
Steczkowska tak się śmiała, a nawet się nie spodziewała, że znajdzie się z nią na lodzie
A i jeszcze co do JOŚ, to w dzisiejszej powtórce wycieli wpadkę Kasi
Kiedy Zelnik powiedział, że ma numer 14, ona powiedziała, że nie ma takiego numeru, a on, że jak to, przecież to jego numer
Dzisiaj to sprytnie wycieli.
Steczkowska tak się śmiała, a nawet się nie spodziewała, że znajdzie się z nią na lodzie
A i jeszcze co do JOŚ, to w dzisiejszej powtórce wycieli wpadkę Kasi
Kiedy Zelnik powiedział, że ma numer 14, ona powiedziała, że nie ma takiego numeru, a on, że jak to, przecież to jego numer
Dzisiaj to sprytnie wycieli.
-
Artur2
Ten weekend w Polsacie jest bardzo ciekawy. Po wspaniałym odcinku Fabryki Gwiazd wczoraj przyszedł czas na Ranking Gwiazd. Nareszcie coś w tym programie zaczyna się dziać. Nie jest już tak sztywno jak to było w poprzednich odcinkach. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła swoją osobowością Steczkowska, Górniak i Książkiewicz. Niestety wciąż mnie drażni Rosati. Co do sytuacji z Dodą, to widać, że ludzie z showbiznesu za nią nie przepadają.
Jeśli chodzi o JOŚ, to uważam, że to był najlepszy odcinek z tej edycji. Mimo, że te szóstki Karolaka mnie dręczyły, to wpłynęło do studia trochę świeżości. Byłem zaskoczony tym, że Galica przechodzi dalej. Ta kobieta nie ma głosu ani osobowości scenicznej takiej jak miała Jola czy Mucha. Pierwszy raz mi się podobał występ Eli Romanowskiej. Jerzy Zelnik miał słaby start piosenki, ale potem było już lepiej i znów odpłynąłem. Zamiast Zelnika wolałbym widzieć Stockingera, gdyż niszczy każdą piosenkę. Cieszę się, że Ola Szwed jak i Julita Woś w FG pokazały zupełnie inne wersje piosenki Nelly Furtado. Według mnie obie były wspaniałe. Bardzo śmieszne były niektóre filmiki z Elą Zapendowską pokazała, że nie jest wcale tak ostrą nauczycielką jak media o niej piszą. Bardzo ładny gest wypłynął ze strony Edyty Górniak w sprawie Łukasza, wciąż uważam, że chłopak fantastyczną barwę głosu, tylko trzeba popracować nad nim od strony technicznej.
W przerwach oglądałem Mam Talent! i nie zmieniłem zdania. Ten program w większości się skupia na prowadzących oraz jurorach, a nie na ludziach. Poza tym wciąż nie rozumiem po co w mediach jacyś cyrkowcy, atleci i kabareciarze. Trzeba było oglądać Gwiezdny Cyrk, który też był wielką kichą.
Jeśli chodzi o JOŚ, to uważam, że to był najlepszy odcinek z tej edycji. Mimo, że te szóstki Karolaka mnie dręczyły, to wpłynęło do studia trochę świeżości. Byłem zaskoczony tym, że Galica przechodzi dalej. Ta kobieta nie ma głosu ani osobowości scenicznej takiej jak miała Jola czy Mucha. Pierwszy raz mi się podobał występ Eli Romanowskiej. Jerzy Zelnik miał słaby start piosenki, ale potem było już lepiej i znów odpłynąłem. Zamiast Zelnika wolałbym widzieć Stockingera, gdyż niszczy każdą piosenkę. Cieszę się, że Ola Szwed jak i Julita Woś w FG pokazały zupełnie inne wersje piosenki Nelly Furtado. Według mnie obie były wspaniałe. Bardzo śmieszne były niektóre filmiki z Elą Zapendowską pokazała, że nie jest wcale tak ostrą nauczycielką jak media o niej piszą. Bardzo ładny gest wypłynął ze strony Edyty Górniak w sprawie Łukasza, wciąż uważam, że chłopak fantastyczną barwę głosu, tylko trzeba popracować nad nim od strony technicznej.
W przerwach oglądałem Mam Talent! i nie zmieniłem zdania. Ten program w większości się skupia na prowadzących oraz jurorach, a nie na ludziach. Poza tym wciąż nie rozumiem po co w mediach jacyś cyrkowcy, atleci i kabareciarze. Trzeba było oglądać Gwiezdny Cyrk, który też był wielką kichą.
Gregi był żałosny. Mi się podobała ta dziewczyna co śpiewała. Ona była moim zdaniem lepsza od tej Klaudii Kulawik. Fajna była też ta akrobatyczka. Zespół weselny to był jak powiedziała Foremniakowa "obciach roku". Nienawidzę takich wieśniaków. A ci ubrani na czarno w kapturach raczej mi się nie podobali ale śpiewali fajną piosenkę jako pierwszą. Jak ona się nazywa?
Prokop i ten drugi wspominali o gregim. Mówili ,że utkwił im w pamięci nie jaki greg z Koszalina . Zamieszczałem w tym temacie dwa razy video z nim.kubeczek pisze:A który to był Gregi,co robił?Oglądałem cały Mam talent,ale jakoś nie mogę skojarzyć.A ci co tańczyli breakdance'a to widziałem ich na żywo w te wakacje w Jastrzębiej Górze nad morzemNajlepszy moim zdaniem był ten brzuchomówca
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Widziałem dwa ostatnie odcinki "Mam talent" i stwierdzam, że bardzo przyjemnie się ogląda. Niektórzy ludzie potrafią zaciekawić widza, do tego ciekawe reakcje i komentarze jury oraz trafne i zabawne spostrzeżenia Prokopa i jego kolegi.
Ogólnie idzie się pośmiać. Gregi pojawił już się tydzień temu, ale wczoraj dał dłuższy występ.
Moja mama stwierdziła, że ten koleś ma coś z głową. Niektórzy robią z siebie klaunów, ale jakby z premedytacją, a on niby chce, żeby ludzie się (z niego) śmiali, ale chyba nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojego wizerunku.
A była w takim razie ta piosenka w FG?
To ja tak namieszałem, przepraszam. Widziałem w tym temacie, że ktoś ma śpiewać 4 minutes, ale to było odnośnie "Fabryki Gwiazd". Pokręciło mi się z JOŚ. I dzięki temu częściej przełączłem z TVN-u.Damians pisze:Nikt nie śpiewał i nie miał śpiewać w JOŚ 4 Minutes, ktoś rozsiewa niedobre plotki.