HarryAngel pisze:Gdy tylko zobaczyłam, że Bobbie jest w Gliniarzu, to napisałam info w shout box, ale widać, że wczorajsze problemy troszkę przyćmiły inne atrakcje
Niestety byłam w pracy. A gdybym wiedziała to mój narzeczony by mi nagrał.
oglądajcie dziś film "Sekrety" na tvp1. występuje tam plejada telewizyjnych gwiazd, m.in. Stephanie Beacham (Sable Colby z "Dynastii"), Josie Bisset (Jane Mancini z "Melrose Place")
gregi pisze:oglądajcie dziś film "Sekrety" na tvp1. występuje tam plejada telewizyjnych gwiazd, m.in. Stephanie Beacham (Sable Colby z "Dynastii"), Josie Bisset (Jane Mancini z "Melrose Place")
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Dzisiaj o 23.15 i jutro o 20.10 na TVN7 film "Sekta 2" z Ashley Lyn Cafagna w jednej z głównych ról .
Natomiast w sobotę w filmie "Bruce Wszechmogący" na TVP1 o 20.15 i niedzielę w filmie "Album rodzinny" na TVP1 o 21.10 pojawił się w epizodycznych rolach Pierce (Paul Satterfield II) z MNS. Oglądał ktoś . Szczególnie w "Albumie rodzinnym" był nie do poznania - strasznie młody .