Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

[shadow=black]Na początku 5 sezonu Bree będzie promować swoją książkę natomiast Eddie wróci z nowym mężem[/shadow]
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Jeszcze nie wiadomo, na dniach powinniśmy się dowiedzieć.
Dla mnie najlepszą porą byłaby soboto ok.22.10, po jednym odcinku.
Wtedy od 19.30 miałbym cały polsatkowski maraton ::rad::

Ale w tygodniu godzina 20.00 też by mi odpowiadała.
Tylko, żeby nadawali po jednym odcinku!
No coś Ty w soboty to się baluje :P pewnie będą po jednym w czwartki nadawać, nie będę spoilerować, ale namawiam aby nie przegapić ani jednego odcinka tej serii :twisted:
i najlepiej namówić rodzinę i znajomych by się wciągnęli ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Jeśli pora będzie mi odpowiadać i serial nie będzie kolidować z żadnym z wielu moich seriali to chyba zacznę oglądać. Szkoda że tak późno zorientowałem się że to może być fajny serial.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

http://www.youtube.com/watch?v=rPL5NeYgAFo

Promo Sezonu 5 - w tle "Fever" Madonny .

http://www.youtube.com/watch?v=cLpvlbQSEsU

A tu Behind... + małe spoilerki :)
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gotowe na wszystko w Polsacie będą po jednym odcinku we czwartki o 22.30.
Startują 2 października.

Mnie ta pora pasuje i nawet się cieszę.
Ale Polsat nie odniesie z tą godziną żadnego sukcesu, serial dalej będzie na marginesie...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Akurat po Housie... :D No to fajnie :) Lepiej w czwartek niż w niedzielę :: bow ::
Tomala

Gabra-Sheila pisze:Akurat po Housie...
To samo mi przyszło do głowy jak przeczytałem o tym w ŚS. Chciałbym oglądać serial ale nie wiem czy będę. Właściwie pora nie jest najgorsza. Tyle że następnego dnia będę niewyspany.
Awatar użytkownika
Damians

Przypominam wszystkim, że już w ten czwartek Gotowe na Polsacie ::rad::
Polsat już je reklamuje i zapowiada się świetnie ::rad::
Goku

Post autor: Goku »

A ja przypominam, że już dzisiaj w USA(a jutro do ściągnięcia) pierwszy odcinek piątego sezonu DH :). Już nie mogę się doczekać :).
Tomala

Uwielbiam muzyczkę z "Gotowych na wszystko". Reklama bardzo mi się podoba i mam zamiar zacząć oglądać. Szkoda że tak późno. Prawdopodobnie w następne wakacje obejrzę pierwsze 3 sezony bo w roku szkolnym nie mam czasu. Ale myślę że oglądalność znowu nie będzie wysoka. Gdyby to było w piątek albo sobotę, kiedy nie trzeba następnego dnia wstawać rano, ale w czwartek...
Goku

Już po 05x01 :)

[shadow=black]Edie wróciła! I nie zmieniła się ani trochę :). Ten jej mąż ma na nią dobry wpływ, ale to jakiś psychol ::kwasny::

Bree robi karierę :). Zemsta Katherine była świetna xD. Ale wciąż nie mogę uwierzyć w to, że Danielle odebrała Bree swojego syna :shock: Co jej się tak nagle odmieniło?

Bliźniacy Scavo są świetni xD Ale Lynette ma przez nich sporo kłopotów... Ale co tam - Poradzi sobie :).

Za to córki Gaby są straszne! xD W ogóle byłem w szoku jak Gaby zobaczyłem :shock: Strasznie się zmieniła. Współczuję jej :(.

A Susan wygląda wspaniale! :) Szkoda, że ona i Mike się rozstali :(. Ten wypadek na początku odcinka był straszny! A tego jej nowego chłopaka jakoś nie lubię :nie:

Ogólnie odcinek świetny :). Trzyma tak samo dobry poziom jak poprzedni sezon :).[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Wszystko było na początku dziwne, aż do czasu "She's back!" ::krzyw:: . Ten serial bez Eddie nie byłby już taki sam. Mi się nowe dzieci Scavo nie podobają jakoś, podobnie jak ten nowy kochanek Susan :P . Na razie po tym pierwszym odcinku nie rozumiem jej postępowania. Poszło z Mikiem o ten wypadek i Mike miał dosyć, ale myślę, że jeszcze wszystkich szczegółów nie znamy.
Córki Gabi mogą być - myślę , że jeszcze będą fajne sceny z nimi. No i ciekawą postacią będzie nowy mąż Eddie - to będzie chyba główny sekret 5 sezonu.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie za dużo tych flashbacków :roll: .[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Odcinek świetny :D
W jednej scenie można się przerazić widząc łysą Lynette, a w drugiej umierać ze śmiechu widząc Bree nadzianą na "magiczny nóż" :zeby: ::loll:: ::rad::

Kibicuję Gabi i Carlosowi,, zawsze lubiłem ich związek.
I polubiłem Orsona jako męża Bree :)

Jestem bardzo ciekawy, co ukrywa ta nowa sąsiadka ( jak cudownie nie znać żadnych spoilerów :D :zeby: ::rad:: :zeby: ), mam pewne podejrzenia, ale pewnie i tak się nie sprawdzą, jak było w przypadku Betty Applewhite ::loll::

Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek ::rad::
A przed nim Saloon polityczny ::cojest:: :mrgreen:
Tomala

A ja nie oglądałem ::kwasny:: Byłem bardzo zmęczony bo musiałem wstać o 5.30 i nie wytrzymałem i poszedłem spać. Ale za tydzień napewno obejrzę.
Goku

Już po 06x02 :)

[shadow=black]Mike się zmienił na gorsze. Jego zachowanie jest żałosne. Sprawdzanie nowego chłopaka byłej żony i jeszcze grożenie jej sądem jeśliby się na to nie zgodziła? Bezsens. Dobrze, że chociaż Mike i Jackson się dogadali. A teraz jeszcze się Karl pojawił xDD.

Karen McCluskey rządzi! xD Nieźle pojechała Edie mówiąc jej, że jej piersi są triumfem niemieckiej inżynerii xDD. Edie się chyba jednak zmieniła. Poprzednio na pewno nie chciałaby się wyprowadzać z takiego powodu. A ten jej mąż jest porąbany :/.

Plan Lynette jest świetny xD. Udawanie szesnastolatki przez internet xD. Porter się zakochał w dziewczynie którą Lynette udawała xDD. A przez Tom'a wszystko się wydało xD. A Penny się jeszcze nie pojawiła...

Biedna Gaby ;(. Ta akcja na przyjęciu była świetna xD.

Biedna Bree :(. Orson nie może zrozumieć, że jego żona teraz robi karierę...[/shadow]

[ Dodano: 2008-10-14, 15:19 ]
Już po 05x03 :)

[shadow=black]Danielle jest strasznie tępa. Kazać dziecku nazywać siebie po imieniu?? To chore. Tak samo to, że uczy go w domu. Kto jak kto, ale Danielle? Czego ona go może nauczyć? I Bree miała racje dając Benjaminowi tego hot-doga. Pięciolatek powinien jeść mięso. Danielle kompletnie nie nadaje się na matkę!!!

Biedna Gaby :(. Z najbogatszej stała się najbiedniejsza na Wisteria Lane... Ale te sceny kupna samochodu od Andrew były zabójcze xD.

Karen od razu zaczęła wypytywać Edie o wszystko co dotyczy Dave'a xD Dobrze, że Katherine tam była, bo wolę nie wiedzieć jakby to się bez niej skończyło xD.

Tom'owi chyba odbiło. Niech mu się najpierw przypomni ile ma lat, a potem niech myśli o założeniu zespołu... Lynette dobrze zrobiła podkładając gitarę pod samochód xD. Tylko tej gitary szkoda. Mogła mi ją wysłać <hahaha>

Juanita dokucza M.J.owi xDD. Zabiła mnie ta scena xD. Albo jak Susan przewróciła Juanitę xD Scena z bójką Gaby i Susan też była genialna xDD. Tak samo jak przeprosiny z wódką w roli głównej xD. A Mike i Jackson też zachowują się jak dzieci xD.

Edie zaczęła zauważać, że z Davem jest coś nie tak :). Szkoda tylko, że wygadała, że to Karen McCluskey ją zaczęła wypytywać :/. Teraz ten psychol coś zrobi Karen :/.[/shadow]
ODPOWIEDZ