Pomoc domowa (The Nanny)/Niania
- Adex-fan Brooke
Nie źle
ona jest super! Nie ma to jak oryginał, aczkolwiek wyjątkowo dobrze A. Dygant gra te rolę. Ale szok że polska wersja to totalna kopia, niedawno oglądałem odcinek oryginalny z Eltonem Johnem, w polskiej wersji była to Maryla Rodowicz i wszystko było identyczne, także dialogi!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oglądałem dzisiaj "Pomoc domową" na TVN7 i w jednym z odcinków była spora wzmianka o "Żarze młodości". Fran i inni mówili o różnych bohaterach, ale ja zapamiętałem tylko Nikki i Ashley
Ale wszystkie odcinki, które dzisiaj widziałem, już widziałem w polskiej wersji
Mam pytanie:
W którym odcinku "Pomocy domowej" wystąpiły Hunter Tylo i Maggie z MNS? Chciałbym go obejrzeć, a nie chce mi się śledzić dokładnie tego serialu co sobotę, a w dodatku jest emitowany po 5 odcinków pod rząd.
Mam pytanie:
W którym odcinku "Pomocy domowej" wystąpiły Hunter Tylo i Maggie z MNS? Chciałbym go obejrzeć, a nie chce mi się śledzić dokładnie tego serialu co sobotę, a w dodatku jest emitowany po 5 odcinków pod rząd.
Sceny z odcinka z nią są u mnie na yt, także z Hunter Tylo i Seanem Kananem.
- Liason-fanka
Oglądałem w sobotę "Pomoc domową" i było fajne nawiązanie do MNS. A mianowicie Nails zapytał się, chyba Fran czy nagrała mu "Łysego i piękną" - The Bald And The Beautiful
Leciały wtedy odcinki 106-110, chyba z 1997 roku. Nie orientuje się ktoś czy już był ten odcinek z Hunter Tylo, czy dopiero będzie?
Leciały wtedy odcinki 106-110, chyba z 1997 roku. Nie orientuje się ktoś czy już był ten odcinek z Hunter Tylo, czy dopiero będzie?
Ja zawsze uważałem, że nasza "Niania" jest lepsza do momentu gdy zacząłem oglądać te maratony odcinków na TVN7
. Ostatnio doszedłem do wniosku, że oryginał rzeczywiście bardziej mnie śmieszy. Co prawda w naszej wersji Teresa i Apolonia są dużo lepsze niż ich pierwowzory, ale m.in. panna Babcock jest dla mnie dużo bardziej charyzmatyczną i zabawniej odgrywaną postacią niż nasza polska Karolina(mimo, że Tamara Arciuch w tej roli jest genialna!), to samo z Miles'em, dziećmi i panem Sheffield'em, o samej Fran już nawet nie wspominając. A no i oczywiście Val! Nasza Jolka jest beznadziejna i nie warto jej nawet porównywać do świetnego oryginału.
- Adex-fan Brooke
Bez żartów! Aktorzy z oryginału są najlepsi! Przede wszystkim mama i babcia Fran są lepsze no i sam głos oryginalnej Fran, ale polska podróba też jest dobra, tylko że to podróba a polskie realia a scenariusz kalka oryginału, więc nie wiem jak może bardziej bawić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city