Ojciec Caitlin, który już od ponad tygodnia jest w napisach końcowych. Nie pozwolił córce zadawać się z Forresterami i wszystkimi z Beverly Hills. Dzisiaj odkrył że od tygodni jest oszukiwany, a Caitlin pracuje w Forrester Croections. Co o nim sądzicie?
Ja tam uważam że jest dobrym człowiekiem skoro prawdą jest że pomaga ludzią którym spłonęły domy.
Ja tam uważam że jest dobrym człowiekiem skoro prawdą jest że pomaga ludzią którym spłonęły domy.
Bardzo dobrze, że pojawił się kolejny fajny facet, oby tylko miał lepsze wątki niż tylko opieka nad córką - podobnie jak wspomniany wcześniej Adam. No i bardzo podoba mi się większe ukazanie jego miejsca pracy - straż pożarna. Ciekawe urozmaicenie w MnS
.
.
Nie w piłkę nożną tylko w football amerykańskiMareczek pisze:Nawet grał z Ridge'am w piłkę nożną
Ja jednak mimo wszystko jakoś lubię Hectora
Jest całkiem miły i widać że chce pomagać ludziom.
Podobała mi się scena jak rozmawiał z Amber w szpitalu, był szczery i miły.
Ma u mnie dużego plusa za to że przyszedł do niej i mimo niechęci Ambrossi chciał nawiązać z nią kontakt,
Adam Alexander by tak nie zrobił
Jest całkiem miły i widać że chce pomagać ludziom.
Podobała mi się scena jak rozmawiał z Amber w szpitalu, był szczery i miły.
Ma u mnie dużego plusa za to że przyszedł do niej i mimo niechęci Ambrossi chciał nawiązać z nią kontakt,
Adam Alexander by tak nie zrobił
Szkoda że tak rzadko pojawia się w B&B - Uwielbiam tego aktora i postać przez niego odgrywaną
Postać tak samo zaniedbywana przez scenarzystów jak i Clarke.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.