Pierwsze odcinki 4. sezonu "Gotowych na wszystko" miały średnią oglądalność 1, 09 mln. Polsat zajmował w tym czasie 3. miejsce. Przed nim były TVP1 i TVN. Natomiast wyprzedził TVP2. Oglądalność słaba, ale trudno się dziwić. To nie jest zbyt dobra pora. Gdyby chociaż w piątek. Szkoda że Polsat z zagranicznych seriali dba tylko o "Skazanego na śmierć" i "CSI" 
Właśnie obejrzałem 05x04 
[shadow=black]Ale jaja z tą jazdą na rowerze xD. Przez Susan teraz jej syn ma skręconą rękę xD. Mike wprowadza się na Wisteria Lane
.
Bree robi karierę. Ale postąpiła strasznie nieuczciwie wobec Katherine.
Juanita nakryła Gaby i Carlosa gdy uprawiali seks xD. Ale Bethany mnie zabiła xD. Masakrycznie głupie dziecko xP.
Były asystent Lynette zaproponował Bree ciekawszą kampanię niż ona xD. Ciekawe czy to nie przypadkiem początek wojny?
Dave ma chyba coś wspólnego z Mike'm. Ciekawe o co chodzi...[/shadow]
[shadow=black]Ale jaja z tą jazdą na rowerze xD. Przez Susan teraz jej syn ma skręconą rękę xD. Mike wprowadza się na Wisteria Lane
Bree robi karierę. Ale postąpiła strasznie nieuczciwie wobec Katherine.
Juanita nakryła Gaby i Carlosa gdy uprawiali seks xD. Ale Bethany mnie zabiła xD. Masakrycznie głupie dziecko xP.
Były asystent Lynette zaproponował Bree ciekawszą kampanię niż ona xD. Ciekawe czy to nie przypadkiem początek wojny?
Dave ma chyba coś wspólnego z Mike'm. Ciekawe o co chodzi...[/shadow]
[shadow=black]Naprawdę świetny odcinek - dawno nie było takich akcji
. "Who is Jackson?" i "zapasy" genialne
. No i jeszcze niesamowita Lynette. A tajemnica w tym sezonie bardzo ciekawa - teraz wydaje się, że to Mike może być tą osobą, którą zainteresowany jest Dave, ale osobiście wydaje mi się, że to jest ktoś inny
.[/shadow]
Po 05x05 
[shadow=black]No i nareszcie wiemy mniej więcej co się działo przez te 5 lat
.
Rozmowa Gabrielle z Juanitą o jej "przyjaciółce" mnie zabiła xD No i potem ten flashback i spoliczkowanie lekarza xD.
Potem flashback Susan xD Pierwsze spotkanie Susan i Jacksona świetne xD.
Następnie flashback Lynette. Chyba najmniej ciekawy. Za to wydarzenia poza flashbackiem mnie zaskoczyły... Tomowi kompletnie odbiło.
No i flashback Bree. W ciągu tych pięciu lat znowu wróciła do picia? :O Dobrze, że Katherine jej pomogła.
I przyjęcie dla Karen
. Głupi Dave
. Karen przez niego wyszła na wariatkę. Jakoś główna tajemnica tego sezonu niezbyt mnie interesuje i jak dla mnie Dave mógłby zniknąć. Tajemnica poprzedniego sezonu z Dylan była dużo ciekawsza.[/shadow]
[shadow=black]No i nareszcie wiemy mniej więcej co się działo przez te 5 lat
Rozmowa Gabrielle z Juanitą o jej "przyjaciółce" mnie zabiła xD No i potem ten flashback i spoliczkowanie lekarza xD.
Potem flashback Susan xD Pierwsze spotkanie Susan i Jacksona świetne xD.
Następnie flashback Lynette. Chyba najmniej ciekawy. Za to wydarzenia poza flashbackiem mnie zaskoczyły... Tomowi kompletnie odbiło.
No i flashback Bree. W ciągu tych pięciu lat znowu wróciła do picia? :O Dobrze, że Katherine jej pomogła.
I przyjęcie dla Karen
[shadow=black]Fantastyczny odcinek - nie tak śmieszny jak ostatni, ale za to niesamowicie skonstruowana akcja
.
Tajemnica z poprzedniego sezonu ani trochę nie dorównuje obecnej - tam po dwóch-trzech odcinkach można było wszystkiego się domysleć. Teraz niby z każdym odcinkiem wiemy więcej, ale tajemnica cały czas ani trochę nie zostaje rozwiązana. Na razie można stwierdzić, że osobą, którą interesuje się Dave nie jest jednak Karen
.
No i przede wszystkim wyjaśniło się postępowanie Susan.[/shadow]
Tajemnica z poprzedniego sezonu ani trochę nie dorównuje obecnej - tam po dwóch-trzech odcinkach można było wszystkiego się domysleć. Teraz niby z każdym odcinkiem wiemy więcej, ale tajemnica cały czas ani trochę nie zostaje rozwiązana. Na razie można stwierdzić, że osobą, którą interesuje się Dave nie jest jednak Karen
No i przede wszystkim wyjaśniło się postępowanie Susan.[/shadow]
Odcinek 5 boski!Miło było przez chwilę zobaczyć "starą" Gaby
Ok spoilerowcy i niuchacze ploteczek
.Czy Gaby wróci do zniewalania urodą i figurą??
Aha,a czy Dave'owi nie chodzi o Mike'a?W sumie tak mu zależało,żeby się przyłączył do "garażowej kapeli" i mu chatę załatwił...
Aaa i jeszcze coś
.Jak Mike wcześniej wynajmował dom na WIsteria skoro niby za drogo
?
Ok spoilerowcy i niuchacze ploteczek
Aha,a czy Dave'owi nie chodzi o Mike'a?W sumie tak mu zależało,żeby się przyłączył do "garażowej kapeli" i mu chatę załatwił...
Aaa i jeszcze coś
Właśnie obejrzałem hurtowo 5x05 i 5x06. [shadow=red]Odcinki świetne. Przyznam szczerze, że ostatnio, po tym podnieceniu, że 5 lat później, że to czy tamto się zmieniło, zacząłem odnosić wrażenie, że DH to już nie to, jednak te odcinki (znów) mnie pozytywnie zaskoczyły i (ponownie) jestem całkowicie wciągnięty. Wydawało mi się, że scenarzyści nie łączą już tak umiejętnie i w zaskakujący sposób różnych wątków i zdarzeń, jak robili to wcześniej, a tymczasem odcinek 5 trzyma poziom.
Szósty też nie wymięka. Cała otoczka przyjęcia McCluskey i jego zaskakujący finał
, coraz ciekawiej robi się wokół tajemnicy (Dave'a), ciekawe retrospekcje, elementy zaskoczenia i oczywiście masa zabawnych sytuacji. Jestem pod wrażeniem.
Czekam też na rozwinięcie wątku "romansu Toma".
[/shadow]
Ostatnio rozbawił mnie dialog między sąsiadkami.
Chodziło o tę fontannę, zasatanawiły się, która ma zwrócić uwagę tym gejom. I ta starucha do Bree: Ty będziesz miała z nimi najlepszy kontakt, w końcu twój syn już dawno się ujawnił, a twój mąż też jest jakiś homo-nie-wiadomo
Bardzo ciekawi mnie o co chodzi z tym sekretem tych nowych i tą dziurą w podłodze. Nawet nie próbuje mieć żadnych podejrzeń, bo w przypadku Betty Applewhit nic się nie sprawdziło
Mam nadzieje, że ta tajemnica będzie równie wielkim szokiem, jak ta z murzynami 
Chodziło o tę fontannę, zasatanawiły się, która ma zwrócić uwagę tym gejom. I ta starucha do Bree: Ty będziesz miała z nimi najlepszy kontakt, w końcu twój syn już dawno się ujawnił, a twój mąż też jest jakiś homo-nie-wiadomo
Bardzo ciekawi mnie o co chodzi z tym sekretem tych nowych i tą dziurą w podłodze. Nawet nie próbuje mieć żadnych podejrzeń, bo w przypadku Betty Applewhit nic się nie sprawdziło
[shadow=red]Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się takiego rozwiązania tego "romansu Toma"
.Niepodoba mi się to, bo Lynette i Tom to moja ulubiona para. Ciekawe jak zachowa się Tom
.
Po dwóch niesamowitych odcinkach trochę spokojniej było. Wydaje się, że osobą, którą interesuje się Dave może być Orson
lub jednak Mike - w każdym bądź razie ktoś kto był w więzieniu. Chociaż wolę, żeby scenarzyści dalej się z nami bawili i to był jednak ktoś inny
.
SPOILER
:
Nie interesuje się spoilerami w tym serialu, ale natrafiłem na informację niechcący, że tak jak w poprzednich sezonach ma być jakaś duża katastrofa w stylu tornado - tym razem wielki pożar i ktoś ma zginąć
.[/shadow]
Po dwóch niesamowitych odcinkach trochę spokojniej było. Wydaje się, że osobą, którą interesuje się Dave może być Orson
SPOILER
Nie interesuje się spoilerami w tym serialu, ale natrafiłem na informację niechcący, że tak jak w poprzednich sezonach ma być jakaś duża katastrofa w stylu tornado - tym razem wielki pożar i ktoś ma zginąć
No właśnie troche za przewidywalne to z Mike'em,bo Dave podejrzanie się nim inetersuje,a teraz jeszcze sprawa z więzieniem,więc to pewnie będzie on jego celem.
SPOILER
[shadow=black]O pożarze też czytałam,w dodatku będzie to podczas koncertu grupy Toma;).
I pojawi się Julie ze swoim dużo starszym chłopakiem
Lynette dowie się,że Porter planuje ucieczkę z tą swoją babką(może zaakceptuje wtedy ten związek żeby nie stracić syna???)
ALe to dopiero w odcinku 8.
Koncert http://www.imagebam.com/image/fb238315955087
Pożar http://www.imagebam.com/image/0a976915955094
[/shadow]
[shadow=black]http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... ewives.jpg
[/shadow]
SPOILER
[shadow=black]O pożarze też czytałam,w dodatku będzie to podczas koncertu grupy Toma;).
I pojawi się Julie ze swoim dużo starszym chłopakiem
Lynette dowie się,że Porter planuje ucieczkę z tą swoją babką(może zaakceptuje wtedy ten związek żeby nie stracić syna???)
ALe to dopiero w odcinku 8.
Koncert http://www.imagebam.com/image/fb238315955087
Pożar http://www.imagebam.com/image/0a976915955094
[/shadow]
[shadow=black]http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... ewives.jpg
Ostatnio zmieniony 2008-11-05, 22:11 przez Ireth, łącznie zmieniany 1 raz.
Po 05x06 
[shadow=black]Ale jaja z tą staruchą co dostała orgazmu podczas masażu xDD. Gaby i Carlos chyba znów będą bogaci
.
Dylan jest w ciąży? Mogłaby się pojawić chociaż na jeden odcinek
.
Jakoś Bree nie wyszła ta zabawa w swatkę xDD. I Katherine przespała się z byłym handlarzem organów xDD. Ogólnie sceny z Bree i Katherine były najlepsze w tym odcinku xDD.
Cieszę się, że Karen się jednak nie poddała i wciąż stara się poznać tajemnicę Dave'a
. Jej siostra jest tak samo świetna jak ona xDD.
Scena gdy Susan weszła pod prysznic i spotkała tą babkę mnie zabiła xDD.
Zdawało mi się, że Dave miał coś wspólnego z tą babką która umarła w wypadku w 05x01, ale teraz już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Pamiętacie tego farmaceutę z którym spotykała się Bree? Nazywał się George WILLIAMS. Pomyślałem o nim kiedy Dave opowiadał o swoim zmarłym bracie, ale to też nietrafiona teoria skoro brat nazywał się Steve. Ale wątpię, żeby Mike zabił tego Steve'a w więzieniu...
Porter ma romans z matką Kirby'ego xDD. A Lynette teraz myśli, że Tom ją zdradza...
Katherine i Mike? Jestem za!
Następny odcinek zapowiada się bardzo ciekawie
.[/shadow]
[shadow=black]Ale jaja z tą staruchą co dostała orgazmu podczas masażu xDD. Gaby i Carlos chyba znów będą bogaci
Dylan jest w ciąży? Mogłaby się pojawić chociaż na jeden odcinek
Jakoś Bree nie wyszła ta zabawa w swatkę xDD. I Katherine przespała się z byłym handlarzem organów xDD. Ogólnie sceny z Bree i Katherine były najlepsze w tym odcinku xDD.
Cieszę się, że Karen się jednak nie poddała i wciąż stara się poznać tajemnicę Dave'a
Scena gdy Susan weszła pod prysznic i spotkała tą babkę mnie zabiła xDD.
Zdawało mi się, że Dave miał coś wspólnego z tą babką która umarła w wypadku w 05x01, ale teraz już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Pamiętacie tego farmaceutę z którym spotykała się Bree? Nazywał się George WILLIAMS. Pomyślałem o nim kiedy Dave opowiadał o swoim zmarłym bracie, ale to też nietrafiona teoria skoro brat nazywał się Steve. Ale wątpię, żeby Mike zabił tego Steve'a w więzieniu...
Porter ma romans z matką Kirby'ego xDD. A Lynette teraz myśli, że Tom ją zdradza...
Katherine i Mike? Jestem za!
Następny odcinek zapowiada się bardzo ciekawie
[shadow=black]Ja mam nadzieję, że nie uśmiercą Karen za sprawą Dave'a. Hmm może między tymi Williamsami jest jakiś związek. Byłoby ciekawie i skomplikowanie. Obaj psychiczni.
Ja jeszcze mam podejrzenia co do Paula Younga jako tego więźnia no ale zazwyczaj tak bywa z podejrzeniami w dh, że rezultat jest kompletnie inny. Wyczułem natomiast sprawę z kondomem - mój krąg podejrzanych, poza Tomem, był dość szerokii zawierał także jego synów. W pierwszej chwili oczywiście myślałem tak, jak chciali bym pomyślał scenarzyści i już zaczynałem być wściekły na Toma, ale ten nie zawiódł.[/shadow]
[ Dodano: 2008-11-11, 16:51 ]
[shadow=black]Obejrzałem 5x07. Odcinek mniej zabawny ale posuwający fabułę do przodu. W roli nieuczciwego pracownika Bree znajoma gęba - Drew Tyler Bell, czyli nasz Thomas Forrester![/shadow]
[ Dodano: 2008-11-11, 20:57 ]
[shadow=black]Chyba już za dużo Mody oglądam (albo właśnie za mało), bo to jednak nie był raczej Drew. Pomyliłem go z aktorem Robertem Pattisonem. Szukam w Internecie, ale nie mogę znaleźć kto zagrał tę rólkę. Sami przyznajcie, że ci dwaj są podobni do siebie.[/shadow] 
[ Dodano: 2008-11-11, 16:51 ]
[shadow=black]Obejrzałem 5x07. Odcinek mniej zabawny ale posuwający fabułę do przodu. W roli nieuczciwego pracownika Bree znajoma gęba - Drew Tyler Bell, czyli nasz Thomas Forrester![/shadow]
[ Dodano: 2008-11-11, 20:57 ]
Już po 05x07 
[shadow=black]Najciekawiej u Scavów. Cieszę się, że już w pierwszych minutach wszystko się wyjaśniło i Lynette z Tomem się nie pokłócili. Bójka Lynette z matką Kirby'ego genialna xDD. Ciekawe czy ta idiotka naprawdę jest w ciąży.
Druga pierwsza randka xD Ale Jackson zrobił minę jak Susan powiedziała, że seks dopiero po 4 randce xDD.
Uwielbiam siostrę pani McCluskey!!! xDD Sekret Dave'a powoli wychodzi na jaw
. Teraz chyba jego lekarz będzie chciał go powstrzymać przed tym co Dave chce zrobić.
Jak dobrze było widzieć Gaby znowu w luksusie!
Niezłe było to jak kazała kelnerowi wejść do basenu by przyniósł jej drinka xD. Ale ta starucha mnie dobija <hahaha>. Głupia stara rura xP.
Katherine i Mike są parą!
Super!!![/shadow]
[shadow=black]Najciekawiej u Scavów. Cieszę się, że już w pierwszych minutach wszystko się wyjaśniło i Lynette z Tomem się nie pokłócili. Bójka Lynette z matką Kirby'ego genialna xDD. Ciekawe czy ta idiotka naprawdę jest w ciąży.
Druga pierwsza randka xD Ale Jackson zrobił minę jak Susan powiedziała, że seks dopiero po 4 randce xDD.
Uwielbiam siostrę pani McCluskey!!! xDD Sekret Dave'a powoli wychodzi na jaw
Jak dobrze było widzieć Gaby znowu w luksusie!
Katherine i Mike są parą!
[shadow=black]Omar, nie mylisz się. To był Drew, czyli nasz modowy Thomas!
Tu masz jeszcze potwierdzenie: http://www.imdb.com/title/tt1263205/fullcredits#cast (jego nazwisko jest w obsadzie tego odcinka).
[/shadow]
Tu masz jeszcze potwierdzenie: http://www.imdb.com/title/tt1263205/fullcredits#cast (jego nazwisko jest w obsadzie tego odcinka).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.