Melrose Place
- Adex-fan Brooke
Dawidek to nagrywaj sobie lub powtórki o 8 może Ci pasują?
Robi: w pierwszych odcinkach wcisnęli sporo społecznych problemów, będzie jeszcze coś odnośnie koloru skóry (spór Rhondy z napadniętym wcześniej Billym), w 13 odcinku Matt będzie napadnięty tylko dlatego że jest gejem a potem z tego powodu zwolniony z pracy, będzie też o mężu nadużywającym przemocy wobec żony, o innym mężu od którego uciekła Jo z powodu, iż pod wpływem alkoholu był wybuchowy(co śmieszne grał go aktor, który był w dalszych seriach inną postacią z czołówki). A w 21 odcinku pojawi się już Heather Locklear(Amanda) i serial stopniowo zacznie się rozkręcać, aż w kolejnych seriach będzie to jeden wielki dramat z romansami, wielkimi intrygami, czarnymi charakterami i masą akcji.
Robi: w pierwszych odcinkach wcisnęli sporo społecznych problemów, będzie jeszcze coś odnośnie koloru skóry (spór Rhondy z napadniętym wcześniej Billym), w 13 odcinku Matt będzie napadnięty tylko dlatego że jest gejem a potem z tego powodu zwolniony z pracy, będzie też o mężu nadużywającym przemocy wobec żony, o innym mężu od którego uciekła Jo z powodu, iż pod wpływem alkoholu był wybuchowy(co śmieszne grał go aktor, który był w dalszych seriach inną postacią z czołówki). A w 21 odcinku pojawi się już Heather Locklear(Amanda) i serial stopniowo zacznie się rozkręcać, aż w kolejnych seriach będzie to jeden wielki dramat z romansami, wielkimi intrygami, czarnymi charakterami i masą akcji.
Ostatnio zmieniony 2008-09-07, 23:03 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Adex, możliwości nagrywania nie mam. Na razie, bo to chcę zmienić za jakiś czas.
O 8 rano tym bardziej mi nie pasuje, bo o tej porze siedzę w biurze.
trochę szkoda, bo serial jest dość fajny. może będę oglądać końcówki odcinków, ale chyba też nieregularnie. Zobaczy się.
A kto to Matt, bo ja w ogóle tej postaci nie kojarzę.
Jo też nie kojarzę. Jedynie w przypadku Billy'ego mogę powiązać imię z postacią.
O 8 rano tym bardziej mi nie pasuje, bo o tej porze siedzę w biurze.
trochę szkoda, bo serial jest dość fajny. może będę oglądać końcówki odcinków, ale chyba też nieregularnie. Zobaczy się.
A kto to Matt, bo ja w ogóle tej postaci nie kojarzę.
Dawidku, nie możesz cieniować spoilerów, bo ten serial i te odcinki już leciały w polskiej tv!
Cieniujemy tylko w przypadku serialu, który leci w tv polskiej po raz pierwszy!
Cieniujemy tylko w przypadku serialu, który leci w tv polskiej po raz pierwszy!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Dziś był wydłużony 32 odcinek czyli ostatni sezonu 1. No i niestety Tv4 obecnie przerywa emisję 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amerykańska stacja CW planuje nakręcenie nowej wersji "Melrose Place"!
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ce,1202676
Ja chyba wolałbym żeby tego nie zrobili bo nowe 90210 okazało się podobno niewypałem.
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ce,1202676
Ja chyba wolałbym żeby tego nie zrobili bo nowe 90210 okazało się podobno niewypałem.
- Adex-fan Brooke
Nowe 90210 im dłużej oglądam stwierdzam że nie jest złe, samo poznanie dalszych losów bohaterów z oryginału jest głównie kuszące, ale nie chcę aby to samo zrobili z Melrose Place lub nawet coś na wzór bo tego serialu nie można podrobić, był cudowny, jedyne co by było fajne to porządny epilog w którym znowu byłaby Amanda, Michael, Taylor, ożywiony Matt a Billy i Alison zeszliby się i wzieli ślub
Gdzie ty o tym słyszałeś? Nowe 90210 jest świetne! Mi podoba się bardziej niż oryginałTomala pisze:Ja chyba wolałbym żeby tego nie zrobili bo nowe 90210 okazało się podobno niewypałem.
Nowego "Melrose Place" nie chcę, bo skoro nawet stare mi się nie podobało to nowe tym bardziej mi się nie spodoba.
Kto w nowej wersji "Melrose Place"?
Produceni serialu "Melrose Place" cały czas prowadzą casting do nowej wersji tej serii. Kontrakty podpisała już dwójka aktorów - Katie Cassidy i Michael Rady. Trwają też negocjacje z innymi osobami.
Według Entertainment Weekly producenci bardzo poważnie rozmawiają z Heather Locklear, która była gwiazdą oryginalnej wersji tego serialu. Aktorka wcieliła się w rolę Amandy Woodward w niemal dwustu odcinkach produkcji!
Toczą się także rozmowy z Grantem Show, który w serialu grał postać Jake'a Hansona.
Z aktorów "młodej generacji" możemy natomiast zobaczyć Mishę Barton. Aktorka, którą widzowie znają przede wszystkim jako Marissę Cooper z "The O.C." (Życie na fali), prowadzi zaawansowane rozmowy z kanałem The CW na temat udziału w tej produkcji.
Źródło: ShowTv
Produceni serialu "Melrose Place" cały czas prowadzą casting do nowej wersji tej serii. Kontrakty podpisała już dwójka aktorów - Katie Cassidy i Michael Rady. Trwają też negocjacje z innymi osobami.
Według Entertainment Weekly producenci bardzo poważnie rozmawiają z Heather Locklear, która była gwiazdą oryginalnej wersji tego serialu. Aktorka wcieliła się w rolę Amandy Woodward w niemal dwustu odcinkach produkcji!
Toczą się także rozmowy z Grantem Show, który w serialu grał postać Jake'a Hansona.
Z aktorów "młodej generacji" możemy natomiast zobaczyć Mishę Barton. Aktorka, którą widzowie znają przede wszystkim jako Marissę Cooper z "The O.C." (Życie na fali), prowadzi zaawansowane rozmowy z kanałem The CW na temat udziału w tej produkcji.
Źródło: ShowTv
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Liason-fanka
Jestem ciekawa nowej wersji MP. Mam nadzieje, ze bedzie lepsza od nowego 90210, ktore bardzo srednio mi sie podoba... Moze dlatego, ze na oryginale sie wychowalam, a nowa wersja wydaje mi sie po prostu jednym z wielu seriali dla mlodziezy, ktory tak naprawde niczym sie nie wyroznia. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie.