Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly pisze:Nikt się nie śmiał.
No właśnie :idea: ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja już chyba sobie odpuściłem tę edycję GTNL. :roll: Oglądałem tylko trzy, albo cztery pierwsze odcinki całe, piątego, albo czwartego nie, potem kolejnego odcinka tylko połowę, i ostatnio znów nie. ::kwasny:: Nie mam czasu zbytnio na ten program, ostatnio zresztą trochę nudny się już zrobił, na co niektórych występach aż odchodziłem sprzed tv, żeby sobie coś do picia zrobić, albo na neta po coś wejść. ::kwasny:: Tak więc odpuszczam sobie ten program, albo będę tylko momentami zerkał, może jeszcze finał zobaczę. :wink: Muszę przyznać, że z uczestników zostali według mnie już sami najlepsi, może z wyjątkiem Kasi Zielińskiej, której od czasu jej udziału w JOŚ jakoś nie lubię. :roll: Poza nią wszystkich bardzo lubię, a moim faworytem chyba jest Samuel. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja odpuściłem sobie i GTNL (bo mnie nudzi) i FG (bo po odpadnięciu Julity, nie widzę dalszego sensu oglądania). Wolę sobie w tym czasie pooglądać coś na Cyfrze+ ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Czuję pewien niedosyt.
Cała Polska czekała na dwa występy i obydwa mnie rozczarowały.
Ania Mucha - jeżeli ktoś powie, że ta dziewczyna nie umie śpiewać, to nie ma nic wspólnego z muzyką. Mucha umie śpiewać,a co najważniejsze - ma zajebiście ciepły głos, którego słucha się genialnie, a zwłaszcza te doły ::rad:: Natomiast dalej chodzi za nią mit, taki a nie inny, niemal jak za Gombrowiczem... I tego mitu chyba nigdy się już nie pozbędzie ::ysz:: ::kwasny:: Chociaż może spróbuje obalić ten mit za tydzień, w końcu to, ze zaśpiewa lepiej od tak zwanego oryginału jest pewne :zeby: ::loll::
Wielka szkoda, że wykon się nie udał, ale widocznie tak chciał sam Bóg zabierając Mieczysława Rakowskiego właśnie dzisiaj i to przed JOŚ ::ysz:: ::kwasny:: Ogromna szkoda, widać, ze nawet Muszka miała szklane oczy ::ysz::

Drugi "wielki" występ - Violetta Villas. Żal mi jest tej pani, ona już nie powinna się pokazywać w TV. Artur śpiewał wokół niej i śpiewał i śpiewał i śpiewał, i jeszcze raz śpiewał, to był najdłuższy występ w historii JOŚ, nawet Edyta w finałach tyle nie śpiewała ::loll:: ::loll:: ::loll:: A Villasowa tylko skrzeczała z tego tronu ::loll:: ::ysz::

Za to niezwykle pozytywnym zaskoczeniem okazał się duet doktora Lubicza z tym olimpijczykiem, rewelacja ::cojest:: ::rad::
Dobrze, że odpadł Dziemidok, chociaż jego występ z Panem Totolotkiem był rewelacyjny :zeby: ::loll:: Ten facet jest genialny, poprawia ludziom humor, robi z siebie idiotę, ale przy tym wszystkim jest jakaś klasa, a nie jak w przypadku Konia "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" ::plask wczolo:

Hania Śleszyńska też zaśpiewała rewelacyjnie, bardzo ją lubię ::rad::

I Karolina Nowakowska, która dorównała Ewelinie Flincie, momentami ten wykon z Zagrobelnym był nawet lepszy od oryginału.

Mam nadzieję, że teraz odpadnie Żora, bo i tak zaszedł za daleko.

Samuel ( ten z lodu ) dzisija pobił wszytko ::loll:: :zeby: Powiedział, że właśnie wrócił z tego wielce zapowiadanego koncertu Dody w Sali Kongresowej, do którego wczoraj Doda rozdawała bilety, ( a Justyna wolała ten czas spędzić w domu z dziećmi ) i co powiedział?? Że tutaj jest lepsze show, niźli było na tym koncercie ::loll:: ::loll:: ::loll::

A za tydzień Nowakowska zaśpiewa piosenkę, która w tym programie należy do Agi Włodarczyk - "Kocham cię życie" ::ysz:: Jestem zły, ponieważ są takie piosenki, które należą do jednego wykonawcy i jak śpiewa je ktoś inny, to z góry mi się nie podoba ::kwasny:: Jest tyle piosenek, a oni muszą wybierać te, co już były ::kwasny::

A w RG padła w końcu ta słynna wypowiedź Edyty Górniak, że kiedyś jej mężczyzna zdradził ją z innym mężczyzną ::ke:: Jestem ciekawy, czy chodziło jej o dyktatora Kozyrę, którego oświadczyny odrzuciła ::krzyw::
Tomala

Damians pisze:A w RG padła w końcu ta słynna wypowiedź Edyty Górniak, że kiedyś jej mężczyzna zdradził ją z innym mężczyzną Jestem ciekawy, czy chodziło jej o dyktatora Kozyrę, którego oświadczyny odrzuciła
No nie! Akurat wczoraj musiałem przegapić ::kwasny::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Co do JOŚ to wczoraj Najlepsze Hania Śleszyńska i Ola Szwed.Obyśmy Hanie mieli w 5. edycji. ::ok:: Oli wreszcie wyszło coś od utworu "Trzynastego"
Miło widziec było diwę Violę Villas.Oby pojawiała się jak najczęściej. Pozostałe wykonania słabe.Mucha jeszcze jako tako może byc.
Nowakowskiej daleko do Flinty. ::ysz:: Przypominam, że Flinta&Zagrobelny już jutro w Złotych Dziobach :wink:
Tomek słabo, Żora słabiej, a Ela najsłabiej i to ona powinna opuścic teraz program.
Wszyscy uczestnicy są gorsi od uczestników z Fabryki warto dodac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

W "bencach" pani Kwaśniewska podsumował - bardzo dosadnie - kłótnie Dody i Steczkowskiej - MARNOTA :zeby: ::loll::
Tomala

A co to takiego "bence" :?:
Awatar użytkownika
Damians

Subiektywna ocena rzeczywistości przez panią prezydentową :wink:
Tomala

Jak ja się cieszę że Kuba odpadł z YCD. I z odpadnięcia Pauliny też się cieszę, ale ją w sumie lubiłem tyle że pozostałe dziewczyny lubię bardziej. Teraz to już praktycznie wszystkich uczestników lubię. Niektórzy się tak zachwycali Kubą, ale ja nie lubię tego stylu, który on tańczy. A w finale chciałbym żeby byli Gabryś, Wiola i Ada. I wolałbym żeby wygrała, któraś z dziewczyn bo poprzednie edycje wygrywali faceci. Natomiast Gabryś też rewelacyjnie tańczy i jak wygra to też będę się cieszył. A jeszcze do wczorajszego odcinka to bardzo podobała mi się solówka Wioli.
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Ja tez się cieszę, że odpadł Kuba. Wkurzał mnie strasznie ::jezyk:: Teraz lubię już wszystkich oprócz Izy.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W Fabryce Marta została :: bow :: Piękny głos, mam nadzieję, że wygra tę edycję. Ale niestety tym samym z programem pożegnała się Nina :( Która zasługiwała na 2. miejsce szkoda, ale karierę to Nina zrobi ::krzyw:: Wczoraj na gali podobało mi się jeszcze wykoanie Martyny i Mateusza i tradycyjnie kibicowałem także Romkowi , chociaz jemu to nie poszło.Mateusz zagrożony i tu się zgodzę... ale nie przy swoim najlepszym wystepie w całej edycji ::kwasny:: Dymek do domu.

Wogóle jury jest żałosne, jak żałowali, że Nina z Martą nominowane były, przecież niezmiennie od wielu tygodniu zostawały na kanapie, to w końcu musiało do tego dosc. Dobrze, że 3 tygodnie przed finałem. Bisiorek robi z siebie poprostu idiotę , najpierw krytykuje Sztabę za nowatorskie aranżacje i że widzowie tego nie doeceniają bo są tak mało inteligenty.A gdy to samo powiedział Mateusz to go zjechał, że nie ma szacunku do widzów. ::kwasny:: I to on narzuca gust wielu osób z naszym forum. Żal. To jury jest do wymiany i to całe.

Jeszcze taki cytat, którego chyba nie przytoczyłem, Radio Zet na zarzuty Kasi Klich tłumaczyli się, że widzowie mają zjechany gust muzyczny i dlatego chcą słuchac Guru Josh Project.

Już znamy finalistów czyli Marta, Romek, Martyna, Nick i Mateusz/Piotek. Bo bezbarwna Kasia odpadnie za 2 tygodnie napewno, bo będą się liczyły tylko głosy widzów, które nie są jej przychylne.

W Gtnl 3 znakomite aktorki Agnieszka Włodarczyk, Kasia Zielińska Beata Ścibakówna pokazały po raz klasę :serce: Cieżko bedzie wybrac zwycięzczynię. Jedynie może im zagrozic Samuel, który jest naprawdę dobry i jak na faceta to chyba najlepszy z całej edycji , tuż przed cwiercfinałem powinien odpasc obolały Milowicz. Mimo porażki Joli Rutowicz to jest najlepsza edycja ze wszystkich dotychczasowych edycji wszystkich show.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Tkk_Bolly pisze:Mimo porażki Joli Rutowicz to jest najlepsza edycja ze wszystkich dotychczasowych edycji wszystkich show.
A moim zdaniem absolutnie nie. Dla mnie najlepsze edycje to 2. i 3. TzG, 1. "Mam talent" i 3. YCD.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj w "Mam Talent" Agnieszka Chylińska wyglądała super :D
Natomiast Foremniak przesadziła z rękawami ::kwasny::

Tylko nie pomyślcie sobie czegoś o mnie, ale wydawało mi się że jak Prokop wyszedł na scenę to miał penisa w gotowości do działania ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiaj z nudów obejrzałem na oficjalnej stronie większość występów z tej edycji YCD(nie widziałem ani jednego odcinka z tych 'Na Żywo") i moim zdecydowanym faworytem jest Michał! I dobrze, że ten cały Kuba odpadł, bo wcale tak dobrze nie tańczył.
ODPOWIEDZ