Aha, w ŚS pisało niedawno, że ostatni odcinek 4 serii i tym się zasugerowałam ;P Ostatnie odcinki na Polsacie bardzo fajne xD Szef przeszedł na emeryture i nakrył w domu żonę z kochankiem.
Izzy dała czek do banku. Zmarł ojciec George'a
Derek zapracowany,m a Mere chrapie
I nasi panowie się wczoraj oświadczyli
(Burke i Georg ) :]Ciekawe co im odpowiedzą 
Co nas czeka w 5 sezonie "Chirurgów".
[shadow=black]W piątej serii "Chirurgów" (premierowy, dwugodzinny odcinek w stacji ABC 25 września) zobaczymy Jeffrey'a Deana Morgana, który gościł w Seattle Grace Hospital już w drugim sezonie. Grany przez niego Denny Duquette był ukochanym Izzie Stevens, który zmarł tuż po oświadczeniu się granej przez Katherine Heigl postaci. Nie wiadomo do końca w jakiej roli Denny pojawi się w nowym sezonie, ale twórcy serialu zapowiadają dużą niespodziankę.
W "Chirurgach" pojawi się także nowy lekarz - Owen (w tej roli zobaczymy Kevina McKidda). Wojskowy specjalista będzie konkurował z Derekiem na kanwie zawodowej. Meredith i Derek wrócą do siebie, ale ich MacMiłość znowu napotka na problemy.
[/shadow]
[shadow=black]W piątej serii "Chirurgów" (premierowy, dwugodzinny odcinek w stacji ABC 25 września) zobaczymy Jeffrey'a Deana Morgana, który gościł w Seattle Grace Hospital już w drugim sezonie. Grany przez niego Denny Duquette był ukochanym Izzie Stevens, który zmarł tuż po oświadczeniu się granej przez Katherine Heigl postaci. Nie wiadomo do końca w jakiej roli Denny pojawi się w nowym sezonie, ale twórcy serialu zapowiadają dużą niespodziankę.
W "Chirurgach" pojawi się także nowy lekarz - Owen (w tej roli zobaczymy Kevina McKidda). Wojskowy specjalista będzie konkurował z Derekiem na kanwie zawodowej. Meredith i Derek wrócą do siebie, ale ich MacMiłość znowu napotka na problemy.
[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No właśnie kiedy u nas 4 sezon na Polsat?Tomala pisze:Nie wie ktoś czy Polsat planuje jesienią emisję 4. sezonu?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dostałem odpowiedź z Polsatu odnośnie Chirurgów
Na chwilę obecną 4 sezon "Chirurgów" nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych. Jednak z pewnością wyemitujemy kiedyś ten serial natomiast na dzień dzisiejszy nie została ustalona jeszcze konkretna data jego emisji.
Tak przy okazji czy wiecie że ten serial uwielbia KKL?
Na chwilę obecną 4 sezon "Chirurgów" nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych. Jednak z pewnością wyemitujemy kiedyś ten serial natomiast na dzień dzisiejszy nie została ustalona jeszcze konkretna data jego emisji.
Tak przy okazji czy wiecie że ten serial uwielbia KKL?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mam już Fox life
niestety poprzegapiałem odcinki, widziałem tylko drugi tydzie temu i drugi dziś
planuje jednak dalej oglądać/nadrabiać. Ile odcinków ma 4 seria? Ile już 5 seria miała odcinków w USA? KKL lubi ten serial
Myślicie że Fox life powtórzy jeszcze te 4 serie? Czy raczej nie powtarzają?
Jestem absolutnie pewien, że powtórzą, bo tam wszystko powtarzają do znudzenia. Wczoraj leciał 5. i 6. odcinek 4. sezonu. To jest rewelacyjny serial. Zawsze jest i dramatycznie i śmiesznie, a czasami wzruszająco. W 1. odcinku tego sezonu strasznie się uśmiałem jak Derek mówi do Christiny przy żywym pacjencie, który był pzytomny i wszystko słyszał tylko nie mógł mówić: "Powiadom rodzinę i sprawdź czy może być dawcą narządów"Adex-fan Brooke pisze:Myślicie że Fox life powtórzy jeszcze te 4 serie? Czy raczej nie powtarzają?
A wczoraj nową szefową kardiochrurgii została dr Hahn (nie wiem czy dobrze napisałem to nazwisko). Nie lubię tego "babochłopa". Najepsze było to, że wszscy lekarze mieli niebieskie ubrania a ona... czerwone
Cieszę sie, że nie ma już Burke'a. Nigdy go nie lubiłem. Natomiast strasznie mi żal, że nie ma Adison. Ale FoxLife emituje też "Prywatną praktykę", gdzie możemy śledzić jej dalsze losy. Serial leci w poniedziałki o 21. i powtórka w soboty o 15.30. Były już 3 odcinki, ale niestety wszystkie przegapiłem bo zawsze wypada mi coś ważniejszego w soboty, a w poniedziałki pokrywa się z MJM.
Podoba mi że Derek i Mark, znów zaczynają sie przyaźnić, tak jak to kiedyś podobno było w przeszłości.