Post autor: Gabra-Sheila »

Aha, w ŚS pisało niedawno, że ostatni odcinek 4 serii i tym się zasugerowałam ;P Ostatnie odcinki na Polsacie bardzo fajne xD Szef przeszedł na emeryture i nakrył w domu żonę z kochankiem. :? Izzy dała czek do banku. Zmarł ojciec George'a :( Derek zapracowany,m a Mere chrapie :lol: I nasi panowie się wczoraj oświadczyli ::chytry:: (Burke i Georg ) :]Ciekawe co im odpowiedzą ::krzyw::

Post autor: Tomala »

Uwielbiam ten serial. Tak się zawsze uśmieję. Niektóre teksty i przypadki medyczne są przekomiczne. Zawsze po MNS od razu przełączam. A dzisiaj oglądałem całe bo wiedziałem że będzie ciekawie z matką Meredith. Szkoda że tylko na 1 dzień "wyzdrowiała" :(

Post autor: Fortuna »

Uważam, że to najlepszy serial (i jeszcze jeden taki inny...), jaki kiedykolwiek zrobiono. Jest po prostu genialny.
Ale mam małe pytanie... Czy ktoś mógłby mi podać numer odcinka wczorajszego? Niestety nie miałam możliwości obejrzeć. Z góry bardzo dziekuję :)

Nie wie ktoś czy Polsat planuje jesienią emisję 4. sezonu?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Co nas czeka w 5 sezonie "Chirurgów". :D

[shadow=black]W piątej serii "Chirurgów" (premierowy, dwugodzinny odcinek w stacji ABC 25 września) zobaczymy Jeffrey'a Deana Morgana, który gościł w Seattle Grace Hospital już w drugim sezonie. Grany przez niego Denny Duquette był ukochanym Izzie Stevens, który zmarł tuż po oświadczeniu się granej przez Katherine Heigl postaci. Nie wiadomo do końca w jakiej roli Denny pojawi się w nowym sezonie, ale twórcy serialu zapowiadają dużą niespodziankę.

W "Chirurgach" pojawi się także nowy lekarz - Owen (w tej roli zobaczymy Kevina McKidda). Wojskowy specjalista będzie konkurował z Derekiem na kanwie zawodowej. Meredith i Derek wrócą do siebie, ale ich MacMiłość znowu napotka na problemy.
[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Ireth »

No i jak Wam się podoba 5 sezon:)?Ja ciesze się,ze powrócili do bardziej ludzkich kontaktów między bohaterami,do przyjaźni bo sezon 4 to głównie rywalizacja...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:Nie wie ktoś czy Polsat planuje jesienią emisję 4. sezonu?
No właśnie kiedy u nas 4 sezon na Polsat?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Ja już nawet na to nie liczę, ale FoxLife obecnie emituje "Chirurgów" i pozostało im kilka odcinków do końca 2. sezonu, potem wyemitują 3. i mam nadzieję że potem pokażą 4. sezon.

Dostałem odpowiedź z Polsatu odnośnie Chirurgów :)
Na chwilę obecną 4 sezon "Chirurgów" nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych. Jednak z pewnością wyemitujemy kiedyś ten serial natomiast na dzień dzisiejszy nie została ustalona jeszcze konkretna data jego emisji.
Tak przy okazji czy wiecie że ten serial uwielbia KKL? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:Tak przy okazji czy wiecie że ten serial uwielbia KKL?
Nie wiedziałem. Fajnie :)
[shadow=black]A w 5. sezonie podobno gra Michael Phelps. Przynajmniej w ŚS tak pisało.[/shadow]

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Ja oglądam 5. sezon na bieżąco i nie zauważyłam Michaela Phelpsa...[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

[shadow=black]To może dopiero się pojawi. Mam nadzieję że go zobaczymy. Ma zagrać lekarza.[/shadow]

Mam już Fox life :) niestety poprzegapiałem odcinki, widziałem tylko drugi tydzie temu i drugi dziś ::kwasny:: planuje jednak dalej oglądać/nadrabiać. Ile odcinków ma 4 seria? Ile już 5 seria miała odcinków w USA? KKL lubi ten serial :) Myślicie że Fox life powtórzy jeszcze te 4 serie? Czy raczej nie powtarzają?

Post autor: wiwi »

Adex, 4-ta seria ma 16 odcinków a 5-tej serii na razie wyemitowano 9 odcinków.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Adex-fan Brooke pisze:Myślicie że Fox life powtórzy jeszcze te 4 serie? Czy raczej nie powtarzają?
Jestem absolutnie pewien, że powtórzą, bo tam wszystko powtarzają do znudzenia. Wczoraj leciał 5. i 6. odcinek 4. sezonu. To jest rewelacyjny serial. Zawsze jest i dramatycznie i śmiesznie, a czasami wzruszająco. W 1. odcinku tego sezonu strasznie się uśmiałem jak Derek mówi do Christiny przy żywym pacjencie, który był pzytomny i wszystko słyszał tylko nie mógł mówić: "Powiadom rodzinę i sprawdź czy może być dawcą narządów" ::loll::
A wczoraj nową szefową kardiochrurgii została dr Hahn (nie wiem czy dobrze napisałem to nazwisko). Nie lubię tego "babochłopa". Najepsze było to, że wszscy lekarze mieli niebieskie ubrania a ona... czerwone ::rad::
Cieszę sie, że nie ma już Burke'a. Nigdy go nie lubiłem. Natomiast strasznie mi żal, że nie ma Adison. Ale FoxLife emituje też "Prywatną praktykę", gdzie możemy śledzić jej dalsze losy. Serial leci w poniedziałki o 21. i powtórka w soboty o 15.30. Były już 3 odcinki, ale niestety wszystkie przegapiłem bo zawsze wypada mi coś ważniejszego w soboty, a w poniedziałki pokrywa się z MJM.
Podoba mi że Derek i Mark, znów zaczynają sie przyaźnić, tak jak to kiedyś podobno było w przeszłości.
ODPOWIEDZ