Post autor: Liason-fanka »

A to nie wiem, ja nic nie czytalam, ale mozliwe... W sumie wcale by mnie to nie zdziwilo, bo przeciez mnostwo aktorow sie przenosi z jednej soapki do drugiej i juz wielu aktorow z SB moglismy albo mozemy ogladac w innych soapkach.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

"DOOL" można oglądać na Ukrainie. Znalazłem przy okazji szukania "B&B", którego na razie nie znalazłem. Serial jest emitowany na antenie TV 1+1. Emisja od poniedziałku do czwartku o bardzo "atrakcyjnej" godzinie, czyli około 5.20 rano. Bez powtórek. :|

Link: www.1plus1.ua

Post autor: GL Forever »

Dawidek pisze:"DOOL" można oglądać na Ukrainie. Znalazłem przy okazji szukania "B&B", którego na razie nie znalazłem. Serial jest emitowany na antenie TV 1+1. Emisja od poniedziałku do czwartku o bardzo "atrakcyjnej" godzinie, czyli około 5.20 rano. Bez powtórek. :|

Link: www.1plus1.ua
Tylko cztery razy w tygodniu ? Tyły muszą im się robić niezłe.

5.20 rano - fantastyczna godzina!!! LOL

A tak przy okazji to Brandon Beemer (Shawn #2) dostal role w B&B. Ciekawa jestem kogo bedzie gral...

http://www.soaps.com/boldandbeautiful/n ... _and_the_B

Post autor: Tkk_Bolly »

Jak informuje portal TvGuide NBC przedłużył kontrakt na serial Days of our lives . Na ile kolejnych lat oraz szczegóły będą znane w przyszłym tygodniu , narazie wiadomo, że serial nie zakończy się tak jak to wszyscy zakładali w 2009 roku.

Pewnie o tym świadczą dość dobre wyniki oglądalności DOOL-a. Ma taki sam rating jak przed rokiem, a to dla wymierających oper duży sukces. Pozatym Dool dostał dużo dominacji do Daytime Emmy

Ciekawe, która soapka poleci pierwsza, podobno a ABC jeżeli będzie rozważała pozbycie się juednej produkcji to pierwszy poleci OLTL. Ale narazie nie planowany jest koniec żadnej soapki :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: GL Forever »

Tkk_Bolly pisze:Jak informuje portal TvGuide NBC przedłużył kontrakt na serial Days of our lives . Na ile kolejnych lat oraz szczegóły będą znane w przyszłym tygodniu , narazie wiadomo, że serial nie zakończy się tak jak to wszyscy zakładali w 2009 roku.

Pewnie o tym świadczą dość dobre wyniki oglądalności DOOL-a. Ma taki sam rating jak przed rokiem, a to dla wymierających oper duży sukces. Pozatym Dool dostał dużo dominacji do Daytime Emmy

Ciekawe, która soapka poleci pierwsza, podobno a ABC jeżeli będzie rozważała pozbycie się juednej produkcji to pierwszy poleci OLTL. Ale narazie nie planowany jest koniec żadnej soapki :D
Pewnie przedłużą kontrakt tylko na 1 rok. Ryzykownie byłoby przedłużać na więcej.

Powiem szczerze, ze przedluzenie DOOL jest mi nie na reke, bo juz myslalam ze odpadnie mi jedna soapka :D Chociaz powiem szczerze, ze po odejsciu Jacka i Jennifer, a potem Shawna i Belle jakos tak coraz mniej jest bohaterow, ktorych darze jakas wieksza sympatia. Ostatnio ogladam DOOL raczej z przyzwyczajenia i zastanawiam sie czy sobie na jakis czas nie odpuscic...

Post autor: Mikao6 »

Ogląda ktoś jeszcze?
Ja szczerze powiedziawszy wpadłem na DOOL przypadkiem. Dawno się już nie udzielałem na tym forum, bo odpuściłem sobie przez trudny w rok w szkole wszystkie soapki i tylko czasami nadrabiałem GH, pojedyncze odcinki GL i ATWT. Głównie przez ostatnie tygodnie oglądałem za to klipy powstawiane przez jedną osobę na YouTube, a dotyczące przebiegu popularnego i głośnego w latach dziewięćdziesiątych wątku opętania Marleny Evans przez satana. XD
Od klipu do klipu i zacząłem oglądać obecne odcinki. Wcześniej unikałem DOOL, bo myślałem, że reprezentuje podobny poziom co Passions. Teraz stwierdzam, że się myliłem, a do Days przyzwyczaiłem się już bardzo. Szkoda, że zawsze jak zaczynam oglądać jakiś serial to objawia mi się spóźniony zapłon i zwykle zaraz po tym jak się zżyje z postaciami to jest cancellation.
Na razie mogę stwierdzić, że nowy doktor w mieście - Daniel Jonas jest całkiem niezłym facetem i lubię oglądać jego scenki z Chelsea. Ona się na niego trochę zbytnio napala, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. xD Co do pozostałych to dopiero się 'rozglądam' i miło zobaczyć starych znajomych w postaci Johna Blacka i Marleny. Chociaż ona pojawia się teraz zdecydowanie za rzadko, a John mi nie podpasował w nowym wcieleniu. Jest taki zbyt mHroczny i chociaż szanuję tego aktora to jednak zawsze jak go widzę to jest taka niepewność czy się nie wypnie na Marlenę czy wypnie jednak. :wink:
Sami mnie wkurza niezmiernie z tym jej niezdecydowaniem Lucas czy EJ. EJ ma fajny akcent, ale dalej nie mogę pojąć jak zdołali z dziecka urodzonego w 1997 roku zrobić faceta trzydziestoletnego. Toć to przecież Sami mogła być nawet przy jego porodzie i mieć te paręnaście lat, a tu mamy EJ-a jako męża jej. Wolę jednak EJami niż LuMi. A wy? :zeby:

Ja ostatnio troche zaniedbalam DOOL, po czesci przez to ze jakos coraz mniej mnie ta soapka interesuje. Pouciekali wszyscy moi ulubieni bohaterowie i tak jakos dziwnie jest. Aczkolwiek z wielka radoscia przywitalam z powrotem w serialu Nicole i powiem szczerze, ze ostatnio to sceny z jej udzialem mi sie najbardziej podobaja. Boska jest! :D

Sami mam juz dosyc i naprawde wszystko mi jedno z kim wyladuje, byleby sie wreszcie na kogos zdecydowala! LOL W sumie fajne ostatnio sa sceny Nicole/EJ, wiec moze niech Sami sobie tego Lucasa wezmie... LOL

Liason-fanka pisze:Ja ostatnio troche zaniedbalam DOOL, po czesci przez to ze jakos coraz mniej mnie ta soapka interesuje. Pouciekali wszyscy moi ulubieni bohaterowie i tak jakos dziwnie jest. Aczkolwiek z wielka radoscia przywitalam z powrotem w serialu Nicole i powiem szczerze, ze ostatnio to sceny z jej udzialem mi sie najbardziej podobaja. Boska jest! :D

Sami mam juz dosyc i naprawde wszystko mi jedno z kim wyladuje, byleby sie wreszcie na kogos zdecydowala! LOL W sumie fajne ostatnio sa sceny Nicole/EJ, wiec moze niech Sami sobie tego Lucasa wezmie... LOL
Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero. 8)
EJ niech zostanie z Sami. Chłopak będzie biedny, bo Sami jest wyjątkowo wkurzającą dziewczyną, ale pewnie jej nie wypchną z Salem i będzie nas denerwować jeszcze przez długi okres czasu (czyt. do końca serialu). A Lucas to nie wiem po co wrócił, ciągle tylko się wkurza na EJ-a i Sami, a potem deklaruje do Sami miłość. XD Lucas i Sami są siebie warci. ::krzyw::

Mikao6 pisze:Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero. 8)
Nicole to niezla intrygantka, ale Arianne Zuker jest tak boska w tej roli, ze nie da sie jej nie lubic :D Uwielbiam jej rozmowy z Chloe, Victorem albo Philipem :D

Liason-fanka pisze:
Mikao6 pisze:Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero. 8)
Nicole to niezla intrygantka, ale Arianne Zuker jest tak boska w tej roli, ze nie da sie jej nie lubic :D Uwielbiam jej rozmowy z Chloe, Victorem albo Philipem :D
Philip to jest krętacz nad krętacze. Nie lubię go, ale zastanawiam się jaki interes miał w przekazaniu Marlenie tej płytki z falami czy czymś, co podobno Stefano używał jej do prania Johnowi mózgu. Co do Nicole, jej latanie za EJ-em i prowadzanie się z Evą jest w sumie już nudne i myślę sobie co ona ma wspólnego z tym całym profesorkiem, co przyjechał do Salem i okazał się być sama-wiesz-kim dla Maxa. xD
Sami zaczęła mnie wkurzać jeszcze bardziej odkąd pragnie, żeby EJ się wyprowadził. Ona nie wie kiedy przestać, a jeszcze jak ostatnio pobiegła do Nicole prosić o pomoc w przekonaniu Elvisa to naprawdę mnie praktycznie coś zalało. Sami jest hipokrytką, bo jak nazwać jej zachowanie, kiedy to Nicole powiedziała jej, że EJ i ona o mało co się nie przespali; a ta Sama sami, która przed kilkoma godzinami namawiała EJ-a do odejścia z domu wpada do tegoż i robi chłopakowi awanturę o to, jak mógł jej coś takiego zrobić? ::loll:: Lucas i EJ robią sobie z niej jaja, a ona dalej robi z siebie soap opera diva.

Mnie juz w ogole jakos DOOL zaczelo nudzic i strasznie pobieznie teraz ogladam... Trojkat Lucas/Sami/EJ juz mi wychodzi uszami i na zadne z nich nie moge patrzec, John i Ava jakos mi dzialaja strasznie na nerwy, nawet Philip i Chloe ktorych dosyc lubilam mnie ostatnio denerwuja. Jedyny watek, ktory mnie ostatnio w miare interesuje to Max i jego siostrzyczka :D Jestem ciekawa co tam w tym Paryzu sie wydarzy. No i oczywiscie uwielbiam wszystkie sceny z Nicole, bo ona jest po prostu boska :D :D

Post autor: kubeczek »

Kiedy wygasa kontrakt Josepha Macolo :idea:

Nie wiem czemu mój post został skasowany, ale mniejsza.

Ja na razie jestem na etapie piątego listopada z DOOL i przyznam, że jak po miesiącu wróciłem do tego serialu to to co widzę napawa mnie umiarkowanym optymizmem. Przede wszystkim wątek Sami objętej programem ochrony świadków i działającej na nerwy trzem agentom jest świetny. Ten Latynos był dobry, ale najbardziej rozwalająca była Helga czy jak jej tam było. Po prostu świetny wątek komediowy. No, a teraz możemy oglądać Galena Geringa w roli tego agenta FBI. Na razie mi się podoba, chociaż jego aktorstwo chwilami słabe.
Co mi się nie podoba to "wątek rozpłodowy" EJ-a. No umówmy się, mieć dzieci z dwiema kobietami w tym samym czasie? Trzeba być nieźle napalonym.
Abe został burmistrzem Salem. Dobrze dla niego, chociaż Lexie jak dla mnie zbytnio drży nad małym Theo. I w ogóle Lexie chyba psychicznie wysiada, bo jeszcze ten jej ojciec dokłada trosk. Swoją drogą dobrze, że Stefano wrócił, ale z drugiej strony bardzo rzadko widzę teraz Marlenę i Johna. Coś się z nimi stało? Bo od czasu kiedy wróciłem do oglądania nie widziałem ich ani razu. o.O
Państwo Brady (Bo i Hope) mnie wkurzają i to ostro. Nie lubię ich naskakiwania na wszystkich, szczególnie za to zaś, że wsadzili Nicole do więzenia. Zaczynam tej ostatniej współczuć, szczególnie tego ostatniego pobytu w więzieniu. A szczególnie w skrzydle szpitalnym. W każdym razie Brady powinni wziąć na wstrzymanie.
Melanie mnie wkurza. Rozpuszczona laleczka. Jeszcze omotała sobie idiotę Nicka wokół palca. Ja mam nadzieję na jakiś team-up Philipa z Chelsea. W ogóle nie zdawałem sobie sprawy, że Philip to brat Bo. O.O

Ktoś jeszcze ogląda, czy produkuje się tak sobie?
ODPOWIEDZ