Administrator
"DOOL" można oglądać na Ukrainie. Znalazłem przy okazji szukania "B&B", którego na razie nie znalazłem. Serial jest emitowany na antenie TV 1+1. Emisja od poniedziałku do czwartku o bardzo "atrakcyjnej" godzinie, czyli około 5.20 rano. Bez powtórek.
Link: www.1plus1.ua
Tylko cztery razy w tygodniu ? Tyły muszą im się robić niezłe.Dawidek pisze:"DOOL" można oglądać na Ukrainie. Znalazłem przy okazji szukania "B&B", którego na razie nie znalazłem. Serial jest emitowany na antenie TV 1+1. Emisja od poniedziałku do czwartku o bardzo "atrakcyjnej" godzinie, czyli około 5.20 rano. Bez powtórek.![]()
5.20 rano - fantastyczna godzina!!! LOL
A tak przy okazji to Brandon Beemer (Shawn #2) dostal role w B&B. Ciekawa jestem kogo bedzie gral...
http://www.soaps.com/boldandbeautiful/n ... _and_the_B
A tak przy okazji to Brandon Beemer (Shawn #2) dostal role w B&B. Ciekawa jestem kogo bedzie gral...
http://www.soaps.com/boldandbeautiful/n ... _and_the_B
Jak informuje portal TvGuide NBC przedłużył kontrakt na serial Days of our lives . Na ile kolejnych lat oraz szczegóły będą znane w przyszłym tygodniu , narazie wiadomo, że serial nie zakończy się tak jak to wszyscy zakładali w 2009 roku.
Pewnie o tym świadczą dość dobre wyniki oglądalności DOOL-a. Ma taki sam rating jak przed rokiem, a to dla wymierających oper duży sukces. Pozatym Dool dostał dużo dominacji do Daytime Emmy
Ciekawe, która soapka poleci pierwsza, podobno a ABC jeżeli będzie rozważała pozbycie się juednej produkcji to pierwszy poleci OLTL. Ale narazie nie planowany jest koniec żadnej soapki
Pewnie o tym świadczą dość dobre wyniki oglądalności DOOL-a. Ma taki sam rating jak przed rokiem, a to dla wymierających oper duży sukces. Pozatym Dool dostał dużo dominacji do Daytime Emmy
Ciekawe, która soapka poleci pierwsza, podobno a ABC jeżeli będzie rozważała pozbycie się juednej produkcji to pierwszy poleci OLTL. Ale narazie nie planowany jest koniec żadnej soapki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Pewnie przedłużą kontrakt tylko na 1 rok. Ryzykownie byłoby przedłużać na więcej.Tkk_Bolly pisze:Jak informuje portal TvGuide NBC przedłużył kontrakt na serial Days of our lives . Na ile kolejnych lat oraz szczegóły będą znane w przyszłym tygodniu , narazie wiadomo, że serial nie zakończy się tak jak to wszyscy zakładali w 2009 roku.
Powiem szczerze, ze przedluzenie DOOL jest mi nie na reke, bo juz myslalam ze odpadnie mi jedna soapka
Chociaz powiem szczerze, ze po odejsciu Jacka i Jennifer, a potem Shawna i Belle jakos tak coraz mniej jest bohaterow, ktorych darze jakas wieksza sympatia. Ostatnio ogladam DOOL raczej z przyzwyczajenia i zastanawiam sie czy sobie na jakis czas nie odpuscic...
Ogląda ktoś jeszcze?
Ja szczerze powiedziawszy wpadłem na DOOL przypadkiem. Dawno się już nie udzielałem na tym forum, bo odpuściłem sobie przez trudny w rok w szkole wszystkie soapki i tylko czasami nadrabiałem GH, pojedyncze odcinki GL i ATWT. Głównie przez ostatnie tygodnie oglądałem za to klipy powstawiane przez jedną osobę na YouTube, a dotyczące przebiegu popularnego i głośnego w latach dziewięćdziesiątych wątku opętania Marleny Evans przez satana. XD
Od klipu do klipu i zacząłem oglądać obecne odcinki. Wcześniej unikałem DOOL, bo myślałem, że reprezentuje podobny poziom co Passions. Teraz stwierdzam, że się myliłem, a do Days przyzwyczaiłem się już bardzo. Szkoda, że zawsze jak zaczynam oglądać jakiś serial to objawia mi się spóźniony zapłon i zwykle zaraz po tym jak się zżyje z postaciami to jest cancellation.
Na razie mogę stwierdzić, że nowy doktor w mieście - Daniel Jonas jest całkiem niezłym facetem i lubię oglądać jego scenki z Chelsea. Ona się na niego trochę zbytnio napala, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. xD Co do pozostałych to dopiero się 'rozglądam' i miło zobaczyć starych znajomych w postaci Johna Blacka i Marleny. Chociaż ona pojawia się teraz zdecydowanie za rzadko, a John mi nie podpasował w nowym wcieleniu. Jest taki zbyt mHroczny i chociaż szanuję tego aktora to jednak zawsze jak go widzę to jest taka niepewność czy się nie wypnie na Marlenę czy wypnie jednak.
Sami mnie wkurza niezmiernie z tym jej niezdecydowaniem Lucas czy EJ. EJ ma fajny akcent, ale dalej nie mogę pojąć jak zdołali z dziecka urodzonego w 1997 roku zrobić faceta trzydziestoletnego. Toć to przecież Sami mogła być nawet przy jego porodzie i mieć te paręnaście lat, a tu mamy EJ-a jako męża jej. Wolę jednak EJami niż LuMi. A wy?
Ja szczerze powiedziawszy wpadłem na DOOL przypadkiem. Dawno się już nie udzielałem na tym forum, bo odpuściłem sobie przez trudny w rok w szkole wszystkie soapki i tylko czasami nadrabiałem GH, pojedyncze odcinki GL i ATWT. Głównie przez ostatnie tygodnie oglądałem za to klipy powstawiane przez jedną osobę na YouTube, a dotyczące przebiegu popularnego i głośnego w latach dziewięćdziesiątych wątku opętania Marleny Evans przez satana. XD
Od klipu do klipu i zacząłem oglądać obecne odcinki. Wcześniej unikałem DOOL, bo myślałem, że reprezentuje podobny poziom co Passions. Teraz stwierdzam, że się myliłem, a do Days przyzwyczaiłem się już bardzo. Szkoda, że zawsze jak zaczynam oglądać jakiś serial to objawia mi się spóźniony zapłon i zwykle zaraz po tym jak się zżyje z postaciami to jest cancellation.
Na razie mogę stwierdzić, że nowy doktor w mieście - Daniel Jonas jest całkiem niezłym facetem i lubię oglądać jego scenki z Chelsea. Ona się na niego trochę zbytnio napala, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. xD Co do pozostałych to dopiero się 'rozglądam' i miło zobaczyć starych znajomych w postaci Johna Blacka i Marleny. Chociaż ona pojawia się teraz zdecydowanie za rzadko, a John mi nie podpasował w nowym wcieleniu. Jest taki zbyt mHroczny i chociaż szanuję tego aktora to jednak zawsze jak go widzę to jest taka niepewność czy się nie wypnie na Marlenę czy wypnie jednak.
Sami mnie wkurza niezmiernie z tym jej niezdecydowaniem Lucas czy EJ. EJ ma fajny akcent, ale dalej nie mogę pojąć jak zdołali z dziecka urodzonego w 1997 roku zrobić faceta trzydziestoletnego. Toć to przecież Sami mogła być nawet przy jego porodzie i mieć te paręnaście lat, a tu mamy EJ-a jako męża jej. Wolę jednak EJami niż LuMi. A wy?
Ja ostatnio troche zaniedbalam DOOL, po czesci przez to ze jakos coraz mniej mnie ta soapka interesuje. Pouciekali wszyscy moi ulubieni bohaterowie i tak jakos dziwnie jest. Aczkolwiek z wielka radoscia przywitalam z powrotem w serialu Nicole i powiem szczerze, ze ostatnio to sceny z jej udzialem mi sie najbardziej podobaja. Boska jest! 
Sami mam juz dosyc i naprawde wszystko mi jedno z kim wyladuje, byleby sie wreszcie na kogos zdecydowala! LOL W sumie fajne ostatnio sa sceny Nicole/EJ, wiec moze niech Sami sobie tego Lucasa wezmie... LOL
Sami mam juz dosyc i naprawde wszystko mi jedno z kim wyladuje, byleby sie wreszcie na kogos zdecydowala! LOL W sumie fajne ostatnio sa sceny Nicole/EJ, wiec moze niech Sami sobie tego Lucasa wezmie... LOL
Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero.Liason-fanka pisze:Ja ostatnio troche zaniedbalam DOOL, po czesci przez to ze jakos coraz mniej mnie ta soapka interesuje. Pouciekali wszyscy moi ulubieni bohaterowie i tak jakos dziwnie jest. Aczkolwiek z wielka radoscia przywitalam z powrotem w serialu Nicole i powiem szczerze, ze ostatnio to sceny z jej udzialem mi sie najbardziej podobaja. Boska jest!
EJ niech zostanie z Sami. Chłopak będzie biedny, bo Sami jest wyjątkowo wkurzającą dziewczyną, ale pewnie jej nie wypchną z Salem i będzie nas denerwować jeszcze przez długi okres czasu (czyt. do końca serialu). A Lucas to nie wiem po co wrócił, ciągle tylko się wkurza na EJ-a i Sami, a potem deklaruje do Sami miłość. XD Lucas i Sami są siebie warci.
Nicole to niezla intrygantka, ale Arianne Zuker jest tak boska w tej roli, ze nie da sie jej nie lubicMikao6 pisze:Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero.![]()
Philip to jest krętacz nad krętacze. Nie lubię go, ale zastanawiam się jaki interes miał w przekazaniu Marlenie tej płytki z falami czy czymś, co podobno Stefano używał jej do prania Johnowi mózgu. Co do Nicole, jej latanie za EJ-em i prowadzanie się z Evą jest w sumie już nudne i myślę sobie co ona ma wspólnego z tym całym profesorkiem, co przyjechał do Salem i okazał się być sama-wiesz-kim dla Maxa. xDLiason-fanka pisze:Nicole to niezla intrygantka, ale Arianne Zuker jest tak boska w tej roli, ze nie da sie jej nie lubicMikao6 pisze:Ja się zastanawiam czy Brady wróci. XD Kyle Lowder gra w B&B, więc raczej wątkie, albo będzie recast. A Nicole też polubiłem, aczkolwiek wcześniej jej w serialu nie widziałem, bo zacząłem DOOL oglądać gdzieś w maju tego roku dopiero.![]()
Uwielbiam jej rozmowy z Chloe, Victorem albo Philipem
Sami zaczęła mnie wkurzać jeszcze bardziej odkąd pragnie, żeby EJ się wyprowadził. Ona nie wie kiedy przestać, a jeszcze jak ostatnio pobiegła do Nicole prosić o pomoc w przekonaniu Elvisa to naprawdę mnie praktycznie coś zalało. Sami jest hipokrytką, bo jak nazwać jej zachowanie, kiedy to Nicole powiedziała jej, że EJ i ona o mało co się nie przespali; a ta Sama sami, która przed kilkoma godzinami namawiała EJ-a do odejścia z domu wpada do tegoż i robi chłopakowi awanturę o to, jak mógł jej coś takiego zrobić?
Mnie juz w ogole jakos DOOL zaczelo nudzic i strasznie pobieznie teraz ogladam... Trojkat Lucas/Sami/EJ juz mi wychodzi uszami i na zadne z nich nie moge patrzec, John i Ava jakos mi dzialaja strasznie na nerwy, nawet Philip i Chloe ktorych dosyc lubilam mnie ostatnio denerwuja. Jedyny watek, ktory mnie ostatnio w miare interesuje to Max i jego siostrzyczka
Jestem ciekawa co tam w tym Paryzu sie wydarzy. No i oczywiscie uwielbiam wszystkie sceny z Nicole, bo ona jest po prostu boska

Nie wiem czemu mój post został skasowany, ale mniejsza.
Ja na razie jestem na etapie piątego listopada z DOOL i przyznam, że jak po miesiącu wróciłem do tego serialu to to co widzę napawa mnie umiarkowanym optymizmem. Przede wszystkim wątek Sami objętej programem ochrony świadków i działającej na nerwy trzem agentom jest świetny. Ten Latynos był dobry, ale najbardziej rozwalająca była Helga czy jak jej tam było. Po prostu świetny wątek komediowy. No, a teraz możemy oglądać Galena Geringa w roli tego agenta FBI. Na razie mi się podoba, chociaż jego aktorstwo chwilami słabe.
Co mi się nie podoba to "wątek rozpłodowy" EJ-a. No umówmy się, mieć dzieci z dwiema kobietami w tym samym czasie? Trzeba być nieźle napalonym.
Abe został burmistrzem Salem. Dobrze dla niego, chociaż Lexie jak dla mnie zbytnio drży nad małym Theo. I w ogóle Lexie chyba psychicznie wysiada, bo jeszcze ten jej ojciec dokłada trosk. Swoją drogą dobrze, że Stefano wrócił, ale z drugiej strony bardzo rzadko widzę teraz Marlenę i Johna. Coś się z nimi stało? Bo od czasu kiedy wróciłem do oglądania nie widziałem ich ani razu. o.O
Państwo Brady (Bo i Hope) mnie wkurzają i to ostro. Nie lubię ich naskakiwania na wszystkich, szczególnie za to zaś, że wsadzili Nicole do więzenia. Zaczynam tej ostatniej współczuć, szczególnie tego ostatniego pobytu w więzieniu. A szczególnie w skrzydle szpitalnym. W każdym razie Brady powinni wziąć na wstrzymanie.
Melanie mnie wkurza. Rozpuszczona laleczka. Jeszcze omotała sobie idiotę Nicka wokół palca. Ja mam nadzieję na jakiś team-up Philipa z Chelsea. W ogóle nie zdawałem sobie sprawy, że Philip to brat Bo. O.O
Ktoś jeszcze ogląda, czy produkuje się tak sobie?
Ja na razie jestem na etapie piątego listopada z DOOL i przyznam, że jak po miesiącu wróciłem do tego serialu to to co widzę napawa mnie umiarkowanym optymizmem. Przede wszystkim wątek Sami objętej programem ochrony świadków i działającej na nerwy trzem agentom jest świetny. Ten Latynos był dobry, ale najbardziej rozwalająca była Helga czy jak jej tam było. Po prostu świetny wątek komediowy. No, a teraz możemy oglądać Galena Geringa w roli tego agenta FBI. Na razie mi się podoba, chociaż jego aktorstwo chwilami słabe.
Co mi się nie podoba to "wątek rozpłodowy" EJ-a. No umówmy się, mieć dzieci z dwiema kobietami w tym samym czasie? Trzeba być nieźle napalonym.
Abe został burmistrzem Salem. Dobrze dla niego, chociaż Lexie jak dla mnie zbytnio drży nad małym Theo. I w ogóle Lexie chyba psychicznie wysiada, bo jeszcze ten jej ojciec dokłada trosk. Swoją drogą dobrze, że Stefano wrócił, ale z drugiej strony bardzo rzadko widzę teraz Marlenę i Johna. Coś się z nimi stało? Bo od czasu kiedy wróciłem do oglądania nie widziałem ich ani razu. o.O
Państwo Brady (Bo i Hope) mnie wkurzają i to ostro. Nie lubię ich naskakiwania na wszystkich, szczególnie za to zaś, że wsadzili Nicole do więzenia. Zaczynam tej ostatniej współczuć, szczególnie tego ostatniego pobytu w więzieniu. A szczególnie w skrzydle szpitalnym. W każdym razie Brady powinni wziąć na wstrzymanie.
Melanie mnie wkurza. Rozpuszczona laleczka. Jeszcze omotała sobie idiotę Nicka wokół palca. Ja mam nadzieję na jakiś team-up Philipa z Chelsea. W ogóle nie zdawałem sobie sprawy, że Philip to brat Bo. O.O
Ktoś jeszcze ogląda, czy produkuje się tak sobie?