Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie uznała ,że jeżeli siłą się nie może pozbyć Brooke to spróbuje po dobroci i jak na razie wszystko idzie po jej myśli. Logan się zmieniła ,ale także niestety straciła zmysł wyczucia w stosunku do Stephanie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Irytuje mnie zachowanie Stephanie i Brooke. Stephanie jest fałszywa i wcale nie "kocha" Brooke. A Brooke przesadza, że całe życie chciała dorównać Stephanie i zdobyć jej "miłość" bo zawsze się nienawidziły i jedna drugiej chciała jak najmocniej zaszkodzić.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Też uważam, że Stephanie jest fałszywa w stosunku do Brooke i że jej słowa "Kocham cię" z przed paru odcinków były obliczone na własną korzyść i stanowiły część misternie opracowanego planu pozbycia się Brooke z rodziny.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj wreszcie Brooke przejrzała na oczy to co Stephanie jej wmawiała (oczywiście przy pomocy Erica)
Znomu mogłem zobaczyć jak Brooke jest wściekła na Stephanie :twisted:
Licze na dużo scen z kłótniami obu pań :twisted:
Awatar użytkownika
Robi

Stephanie czym starsza tym bardziej głupieje ::plask wczolo: Dzisiaj wypominała wszystkie jej grzechy i konkretne poczynania , tylko połowa z tego albo była nieprawdą albo konsekwencją jej działania. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Dzisaj Brooke przygadała Stephanie tak jak powinna to zrobić od wielu lat :mrgreen:
Wygarneła jej całą prawdę której nie można podważyć.
Przecież prawdą jest że Stephanie zawsze była przewrażliwiona na punkcie Ridge'a, nigdy nie podobała jej się żadna kobieta u boku syna.
Brawa dla Brooke :serce:
Tomala

A mi się nie podobało to co zrobiła Brooke. Niby przyszła dać Stephanie tylko zaproszenie na ślub, ale chodziło jej o zrobienie awantury. Mogła dać zaproszenie i wyjść. Dlaczego Brooke zawsze musi zrobić coś czym mi podpadnie, jak już ją naprawdę lubię :zmiesz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Przecież Brooke dała zaproszenie i chciała wyjść, ale to Stephanie ją zatrzymała i zaczęła gadać swoje chore tezy :|
Mogę nawet przytoczyć słowa Brooke "Nie udało się, trudno - idę ..."
Tomala

Może trochę nieuważnie oglądałem :wink: Ale Brooke mogła być tą mądrzejszą, nie wdawać się w dyskusję i wyjść.
Primok

Post autor: Primok »

Dzisiaj było na odwrót - wcześniej to zawsze Stephanie przychodziła do Brooke, mieszała ją z błotem, a następnie wychodziła i zostawiała zapłakaną Brooke. Natomiast teraz to Brooke wyszła trzaskając drzwiami i zostawiając rozbitą Stephanie :zeby: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Przy Stephanie nie da się poprostu wyjść - ona jest tak natarczywą i agresywną osobą że można byłoby ją gdzieś zamknąć :evil:
Brooke nie mogłaby nawet przejść przez korytarz by królowa jej nie zaczepiła i nie wczęła głupiej pogadanki jaką to Brooke jest dziwką ::kwasny:: Niech lepiej zajmię się jedzeniem hamburgerów z podwójnym serem u Darli i Thorne'a :P
Awatar użytkownika
Robi

Brooke dzisiaj celnie ripostowała i nie bała się konfrontacji , ale czy za tyle grzechów co jej wyczyniła Stephanie można się dziwić reakcji Logan :?: Raczej nie . Brooke choć wygrała ze Stephanie i cała rodzina w komplecie przyszła na ślub Brooke&Ridge to Logan wyciągneła ręke do Stephanie , a zarazem dała do zrozumienia ,że więcej nie da sobą pomiatać i jeżeli stara królowa chcę pokoju to tylko na partnerskich warunkach bez uprzedzeń .
Tomala

Ja chciałbym żeby Brooke i Stephanie się naprawdę polubiły, ale w sumie nie dziwię się jednej i drugiej że się nienawidzą. Stephanie nienawidzi Brooke, bo ta najpierw odbiła jej męża, więc nie ma się co dziwić że nie chiała aby była żoną jej synów, a dzisiaj Brooke wyszła za Ridge'a już po raz 4. no i raz była żoną Thorne.a I nie da się ukryć że ich skrzywdziła, ale Ridge ją kocha. A i jeszcze Brooke odebrała im firmę
Brooke również ma za co nienawidzić Stephanie, bo ta ciągle intrygowała. Ostatnio te manipualcje odnośnie jej planowanego małżeńswta z Nickiem, kiedyś wysłała Brooke do Paryża...
Awatar użytkownika
Robi

Stephanie sama zniszczyła swoje małżeństwo z Eric'iem , zawsze traktowała go przedmiotowo . Nigdy nie liczyła się z jego zdaniem , Eric czuł się jak piąte koło u wozu i odszedł . W przypadku Ridge to akurat on skrzywdził Brooke ,a Thorne wziąś sobie jedno zdanie do serca i odrazu uciekł. Natomiast firme Brooke odzyskała legalnie przez sąd , Forresterowie ukradli jej dzieło życia więc się zemściła . Troche wiedze ,że się fakty mylą ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi, zgadza się, ale dla Stephanie to na pewno był cios, kiedy Eric związał się z Brooke. Nie ma więc się co dziwić, że jest do niej uprzedzona... I to się chyba nigdy nie zmieni, co zresztą jest fajne, bo stanowi taki fundament serialu. Ja tam uwielbiam wszystkie potyczki słowne Brooke i Steph :wink:
ODPOWIEDZ