Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Natalia pisze:A co się stało z Claire???
[shadow=black]Nie wiadomo, prawdopodobnie została "gdzieś" na wyspie :P .

Z wyspy powróciło 6 rozbitków - Jack, Kate, Sayid, Hurley, Sun i Aaron oraz nieoficjalnie wcześniej Walt. Dodatkowo Desmond, Frank i Ben. No i oczywiście Locke (Jeremy), ale jak on się wydostał tego nie wiemy :wink: .

Po pierwszej części sezonu trudno było oczekiwać, aby końcówka była jeszcze lepsza. I tak to był super sezon. Świetna scena z Sawyerem kiedy wyskoczył ze śmigłowca, natomiast głupie było to kręcenie tym kołem przez Bena :?: :roll: .

Alternatywne zakończenie 4 sezonu ::jezyk:: :

http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx ... 9673721547
[/shadow]
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Czas odświeżyć temat, bo serial wraca od września na tvp z nowym (czwartym ! ) sezonem. Widziałam nawet reklamę ::jezyk::

Wg mnie serial za bardzo zbliża sie do s-f ale to rzecz gustu, mimo to zachęcam do oglądania :) Ja natomiast czekam na piaty sezon (abc), który najprawdopodobniej w styczniu albo lutym ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

[shadow=black]Michelle Rodriguez, która producentom "Lost" sprawiała masę kłopotów, znów pojawi się na planie "Zagubionych". Aktorka weźmie udział w produkcji piątej serii kultowej już serii kanału ABC.
Rodriguez wystąpi w jednym odcinku nowego sezonu. Epizod z jej udziałem zostanie wyemitowany w drugiej połowie serii.

źródło: http://www.showtv.pl/[/shadow]
Primok

Oficjalna zapowiedź 5 sezonu :P :

http://pl.youtube.com/watch?v=4R6EWNkMW7c
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Oficjalnie zostało potwierdzone, że premiera 5. sezonu LOST w amerykańskiej stacji emitującej ten serial odbędzie się 21. stycznia 2009 :zeby: Czyli już niedługo :zeby:

Przyznam szczerze, że bardzo dobry sezon 4. narobił mi ogromnej chęci do oglądania dalszych odcinków, więc z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy :mrgreen:

Moja historia z LOST zaczęła się zaczęła się mniej więcej w maju tego roku ::jezyk:: Oglądałam wcześniej na TVP1 jakieś pojedyncze odc. 2. sezonu, ale wiadomo, że jak się nie ogląda od początku, to potem się nie wie, o co chodzi ::jezyk:: Tak więc w maju tego roku zaczęłam sobie ściągać po kolei odcinki sezonów 1-4, obejrzałam wszystkie i na maxa mnie wciągnęło :: bow :: Super serial ::ok::
Primok

Tak i od razu będą dwa odcinki :zeby: .

Ostatnia zapowiedź V sezonu:

http://pl.youtube.com/watch?v=NIzsa3BD0SI
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Chyba zacznę oglądać "Lost" w wolnych chwilach.... Poda ktoś link do pierwszego odcinka pierwszego sezonu najlepiej RMVB+PL ? Reszte już poszukam sam. :wink:
Goku

Post autor: Goku »

Na http://www.zagubieni24.pl/ w dziale Download masz wszystkie odcinki w RMVB z MegaUpload(ściąga się naprawdę szybko) ;)
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Goku pisze:Na http://www.zagubieni24.pl/ w dziale Download masz wszystkie odcinki w RMVB z MegaUpload(ściąga się naprawdę szybko)
Dzięki. :wink:
Awatar użytkownika
Agatka

Pojawił się pierwszy Sneak Peek odcinka 5x01 :!:

kliknij tutaj - uwaga spoiler
Awatar użytkownika
kimberly1990

Sneek Peak super :zeby: :: bow ::
Jeszcze bardziej nakręcił mnie na Zagubionych ::ok:: :zeby: Mam ochote obejrzeć sobie wszystko od początku :mrgreen: I oczywiście jeszcze bardziej nie mogę doczekać się 5 sezonu ::krzyw::
Awatar użytkownika
Agatka

Tutaj link można zadać pytanie odnośnie pierwszych dwóch odcinków sezonu piątego. Pytanie musi być tak skonstruowane żeby odpowiedzią mogło być "Yes" albo "No" :mrgreen: A, i trzeba mieć maila na gmailu.

A tutaj na bieżąco robią tłumaczenia: link
Awatar użytkownika
kimberly1990

Na stronie www.zagubieni.pl opublikowano kilka takich pytań i odpowiedzi na nie :zeby: Zazwyczaj żałuję, że czytam wszelkie spoilery, ale tyym razem jest inaczej ::jezyk:: Przez akcję z tymi pytaniami jeszcze bardziej zżera mnie ciekawość ::krzyw:: Jeszcze tylko 3 tygodnie i wszystko stanie się jasne :mrgreen:

[ Dodano: 2009-01-27, 17:20 ]
Oglądał ktoś już premierowe odcinki 5.sezonu? :mrgreen:
Ja już widziałam i muszę przyznać, że po obejrzeniu tych wszystkich spojlerów, myślałam, że twórcy już niczym mnie nie zaskoczą, a tu proszę: max. zaskoczenie :shock: 8-)

[shadow=black]Zdecydowanie najciekawiej w premierowych odcinkach wypadł Ben. Okazuje się, że jednak z jego postacią wiąże się dużo, dużo więcej tajemnic... Najbardziej interesuje mnie, co wspólnego z Benem ma pani Hawking :shock: Ta ostania scena była naprawdę pełna mistycyzmu xD Poza tym Ben jak zwykle coś kombinuje i na pewno nie ma do końca czystych intencji względem Oceanic 6...
Ogdomnym plusem tych dwóch odcinków był również Sawyer i jego klata xD :mrgreen: [/shadow]
Primok

V sezon jest inny niż poprzednie - trochę nie mogłem sie przyzwyczaić do sytuacji w serialu - szczególnie do tego przenoszenia się w czasie. Nie wiedziałem co o tym myśleć i jak to wszystko się rozwinie. Aż do odcinka piątego, który okazał się jednym z najlepszych w historii. Jak na piąty sezon serial jest świetny - znowu mam tak, że nie mogę się doczekać następnego odcinka ::krzyw:: .
Awatar użytkownika
Agatka

Primok pisze:V sezon jest inny niż poprzednie - trochę nie mogłem sie przyzwyczaić do sytuacji w serialu - szczególnie do tego przenoszenia się w czasie. Nie wiedziałem co o tym myśleć i jak to wszystko się rozwinie. Aż do odcinka piątego, który okazał się jednym z najlepszych w historii. Jak na piąty sezon serial jest świetny - znowu mam tak, że nie mogę się doczekać następnego odcinka ::krzyw:: .
Mam dokładnie tak samo. Trochę na początku bałam się tej nowej formuły, ale okazała się genialna :: bow ::
ODPOWIEDZ