Programy rozrywkowe
Ja też chciałem żeby Marcin odpadł. Ale nie znaczy to że go nie lubię. Adę też lubiłem, ale cieszę się że odpadła ona niż Gabriel albo Wiola. Kibicuję jej w finale. Chce żeby tym razem wygrała dziewczyna. A jej solówka wczoraj była świetna. A widzieliście ten taniec Gabrysia i Marcina w butach na obcasach? To było okropne. Przede wszystkim nie lubię tańców męsko-męskich, a do tego jeszcze te buty. Całokształt wyglądał obrzydliwie.
- kimberly1990
Faktycznie to było obrzydliwe, co zresztą stwierdził sam AgustinTomala pisze:A widzieliście ten taniec Gabrysia i Marcina w butach na obcasach? To było okropne. Przede wszystkim nie lubię tańców męsko-męskich, a do tego jeszcze te buty. Całokształt wyglądał obrzydliwie.
Bardzo podobała mi się solówka Marcina. Zdecydowanie była najciekawsza ze wszystkich półfinałowych solówek. Widać, że chłopak sobie ją dokładnie przemyślał i solidnie się do niej przygotował. Jak dla mnie jest genialnym, wszechstronnym tancerzem. Nic dodać, nic ująć
Nie zachwyciła mnie jednak solówka Wioli. Generalnie wszystkie jej solowe występy są do siebie bardzo podobne
Mimo wszystko jednak chciałabym, aby Gabriel wygrał i chyba nawet zainwestuje w niego w przyszłą środę
Właśnie skończyłam oglądać Fabrykę Gwiazd i przede wszystkim muszę napisać, że jestem zażenowana zachowaniem Tede i Bisiorka. Ich teksty po prostu mnie powalają. Są tak elokwentni, że szok. Przysłaniają sobą uczestników, zupełnie niepotrzebnie.
Moją faworytką jest Martyna.
Świetny był dzisiejszy występ Kasi Kowalskiej.
Moją faworytką jest Martyna.
Świetny był dzisiejszy występ Kasi Kowalskiej.
- Marek Forrester
Roman - ratuje go uroda bo wokalnie jest chyba najgorszy z reszty.
Kasia - szara myszka o głosie jak burza.
Piotrek - nie da się go nie lubić ale jest troche nieokreślony muzycznie.
Martyna - siła, uroda, głos i wielki optymizm.
Nick - talent i gwiazda tego programu, o jego się nie boje.
Marta -
Decyzją widzów to Kasia opuściła program i niestety przykro bo należał się jej finał, najlepiej interpretowała utwory i w każdym dobrze się wczuwała. Szkoda Kaśki, chciałem aby to Romek odpadł. Finał należy do Nicka lub Marty!
Kasia - szara myszka o głosie jak burza.
Piotrek - nie da się go nie lubić ale jest troche nieokreślony muzycznie.
Martyna - siła, uroda, głos i wielki optymizm.
Nick - talent i gwiazda tego programu, o jego się nie boje.
Marta -
Decyzją widzów to Kasia opuściła program i niestety przykro bo należał się jej finał, najlepiej interpretowała utwory i w każdym dobrze się wczuwała. Szkoda Kaśki, chciałem aby to Romek odpadł. Finał należy do Nicka lub Marty!
Nobody does it better
Bardzo podobał mi się dzisiejszy odcinek GTNL miło się ogląda jak kibicuje się już wszystkim, nie ważny jest wynik i wiesz, że już sprawdził się najlepszy scenariusz z możliwych, czyli 3 piękne aktorki zajmują najwyższe miejsca tuż za Samuelem, który tą edycję wygra i tu nie mam wątpliwości.
Aktorka z największa klasą czyli Beata Ścibakówna dziś odpadła i miala odejście właśnie z klasą. Komplementów nie było końca, tu jak zwykle. To jej odejście rozgrywało się tak jakby ona wygrała. Bo może czuc się wygrana. Nie sądziłem, że tak daleko dojdzie i zarazem bardzo się cieszę, że jej się to udało.
Dziś Beacie kibicował Rafał Królikowski oraz ... Grażyna Szapołowska
Miała to samo futro, które zrzuciła w 1. odcinku III serii Joś i tu tak samo co chwilę zakładała je i zdejmowała. Pewnie bez futra było jej za zimno, a z futrem za gorąco
Tak sobie aż z ciekawości zobaczyłem kto jest zatrudniony w Teatrze Narodowym, a tam oprócz naszych:Ścibakówny, Englerta, Szapołowskiej jest także Gabriela Kownacka(o niej wiedziałem), ale także Janusz Gajos, Artur Żmijewski,Krzysztof Kolberger,Zbigniew Zamachowski,Małgorzata Kożuchowska,Danuta Stenka...lista jest długa.
Dlaczego w teatrach w moim mieście nie grają tacy aktorzy...niby liczy się sztuka, ale Nowakowska powiedziała ostatnio w HH , że najpierw trzeba stac sie popularnych aby ludzie chcieli chodzic do Teatru i wtedy można im coś przekazac
Kasia Zielińska pięknie dzis wyglądała.
Fryzura bomba! Agnieszka tak samo. Obie pięknie tańczą i obojętne jest która znajdzie się w finale. Edycję wygra niewątpliwe Samuel, a jeśli tak się nie stanie to będzie to niesprawiedliwe, bo Sam jest najlepszych łyżwiarzem ze wszystkich edycji tego programu.
Aktorka z największa klasą czyli Beata Ścibakówna dziś odpadła i miala odejście właśnie z klasą. Komplementów nie było końca, tu jak zwykle. To jej odejście rozgrywało się tak jakby ona wygrała. Bo może czuc się wygrana. Nie sądziłem, że tak daleko dojdzie i zarazem bardzo się cieszę, że jej się to udało.
Dziś Beacie kibicował Rafał Królikowski oraz ... Grażyna Szapołowska
Tak sobie aż z ciekawości zobaczyłem kto jest zatrudniony w Teatrze Narodowym, a tam oprócz naszych:Ścibakówny, Englerta, Szapołowskiej jest także Gabriela Kownacka(o niej wiedziałem), ale także Janusz Gajos, Artur Żmijewski,Krzysztof Kolberger,Zbigniew Zamachowski,Małgorzata Kożuchowska,Danuta Stenka...lista jest długa.
Dlaczego w teatrach w moim mieście nie grają tacy aktorzy...niby liczy się sztuka, ale Nowakowska powiedziała ostatnio w HH , że najpierw trzeba stac sie popularnych aby ludzie chcieli chodzic do Teatru i wtedy można im coś przekazac
Kasia Zielińska pięknie dzis wyglądała.
Ostatnio zmieniony 2008-11-28, 23:28 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Roman wydaje się fajny, zerknąłem dziś tylko kto przechodzi a tak nie chce mi się tego oglądać i tak nie wierze że osoba co wygra będzie gwiazdą, ten program to zwykłe show.
GTNL też oglądąłem raczej tylko koniec, w zasadzie poza fajną Włodarczyk to a tych "gwiazd" nie kojarze nawet, szoda że Justyna nadal nie umie przygadać Dodzie. Ciekawe czy w finałowym odcinku będzie Jolka
GTNL też oglądąłem raczej tylko koniec, w zasadzie poza fajną Włodarczyk to a tych "gwiazd" nie kojarze nawet, szoda że Justyna nadal nie umie przygadać Dodzie. Ciekawe czy w finałowym odcinku będzie Jolka
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Proszę, jaką sobie koleżankę znalazła. Mam nadzieję, że Grażyna przekona ją do udziału w JOŚTkk_Bolly pisze:Dziś Beacie kibicował Rafał Królikowski oraz ... Grażyna Szapołowska![]()
![]()
Miała to samo futro, które zrzuciła w 1. odcinku III serii Joś i tu tak samo co chwilę zakładała je i zdejmowała. Pewnie bez futra było jej za zimno, a z futrem za gorąco
![]()
Szkoda, mogłaby jeszcze pokonać Zielinę, ale i tak odniosła wielki sukces
Czyli jak, w finale będą trzy pary??
Mam nadzieję, że wyra Aga Włodarczyk, Samuela zapewne zobaczymy w przyszłym JOŚ, więc głupio byłoby, jakby znowu zwycięzca GTNL poszedł do JOŚ.
A tak Aga może dokonać czegoś historycznego i wygrać dwa reality -show z gwiazdami
I mam ytanie, jaką piosenkę śpiewała Justyna??
Justyna śpiewała swoją nową piosenką bardzo dobrą tak wogóle. Nawet za ambitna. W masowych radiach pewnie nawet nie będzie grana za to w lokalnych wróżę wielki sukces . Jeszcze nie było potwierdzone, że to singiel, bo w finale również zaśpiewa piosenkę z nowej płyty.
Tak Szapołowska niech przekona Ściabakównę na JOŚ, a Ściabakówna Szapołowską na GTNL.I w kolejnych edycjach będe miał już swoich faworytów. Tym bardziej, że Grażynka się bardzo zachwycala tym co wyczynia Beata na lodzie , więc gdyby mogła to pewnie zrzuciła by futro i wyjechała na lód
Za tydzień odcinek półfinałowy, finał GTNL za 2 tygodnie.
Natomiast
Fabryka Gwiazd.
Bardzo bardzo dobre wykonanie duetu Nick/Marta. Już słuchałem go 5 razy.I cały tydzień będzie mi towarzyszył. I również jestem zdania, że finał i walka o zwycięstwo należy do nich.Marta jest niepowatarzalna, cóż z głos, jej wykony przyprawiają mnie o ciarki i to jej najbardziej będe kibicował w finale.
Martynę bardzo lubię, ładny glos, taka kolejna polska piosenkarka
Bardzo się cieszę, że Roman z orginalnym głosem został. Chociaż jego występy we wczorajszej gali(dla mnie dzisiejszej) mi się za bardzo nie podobały, to jednak na przestrzeni wszystkich odcinków był o niebo lepszy od Kasii.Mógłbym rzec Kasia -szara myszka bez głosu
Z moich głównych faworytów na przestrzeni całej edycji mam aż dwóch w finale, ta aktualna Marta i ten pierwszy który mnie urzekł czyli Romek.Szkoda, że nie ma w finale Niny
Za tydzień na żywo w piątek będe oglądał pewnie finał Fabryki, a GTNL w sobotę z rana.
No bo w końcu trzeba będzie wspierac Martę sms-ami. A wogólę jaką formułe będzie miał finał. Jakoś kilkuetapowy?
Tak Szapołowska niech przekona Ściabakównę na JOŚ, a Ściabakówna Szapołowską na GTNL.I w kolejnych edycjach będe miał już swoich faworytów. Tym bardziej, że Grażynka się bardzo zachwycala tym co wyczynia Beata na lodzie , więc gdyby mogła to pewnie zrzuciła by futro i wyjechała na lód
Za tydzień odcinek półfinałowy, finał GTNL za 2 tygodnie.
Natomiast
Fabryka Gwiazd.
Bardzo bardzo dobre wykonanie duetu Nick/Marta. Już słuchałem go 5 razy.I cały tydzień będzie mi towarzyszył. I również jestem zdania, że finał i walka o zwycięstwo należy do nich.Marta jest niepowatarzalna, cóż z głos, jej wykony przyprawiają mnie o ciarki i to jej najbardziej będe kibicował w finale.
Martynę bardzo lubię, ładny glos, taka kolejna polska piosenkarka
Bardzo się cieszę, że Roman z orginalnym głosem został. Chociaż jego występy we wczorajszej gali(dla mnie dzisiejszej) mi się za bardzo nie podobały, to jednak na przestrzeni wszystkich odcinków był o niebo lepszy od Kasii.Mógłbym rzec Kasia -szara myszka bez głosu
Z moich głównych faworytów na przestrzeni całej edycji mam aż dwóch w finale, ta aktualna Marta i ten pierwszy który mnie urzekł czyli Romek.Szkoda, że nie ma w finale Niny
Za tydzień na żywo w piątek będe oglądał pewnie finał Fabryki, a GTNL w sobotę z rana.
No bo w końcu trzeba będzie wspierac Martę sms-ami. A wogólę jaką formułe będzie miał finał. Jakoś kilkuetapowy?
Półfinał JOŚ rewelacyjny
Oczywiście nic nie poszło po mojej myśli, Muszka wyleciała, a przemądrzała Ola Szwed jest jednak w finale, ale co tam...
Muszka i tak odniosła wielki sukces, była najbardziej charakterystyczną gwiazdą w całym JOŚ, a może i nawet w historii wszystkich show
Na jej występy czekano z niecierpliwością, zawsze potrafiła zaskoczyć, coś wmyślić. I tym samym podzieliła los innych WIELKICH gwiazd - Grażyny Szapołowskiej, Olgi Bończyk, a nawet Beaty Ścibakówny, które odpadły tuż przed finałem.
I ostatni występ - to co kocham, czyli śpiew w którym lecą łzy
I to niebyły sztuczne łzy, tylko Muszka naprawdę się popłakała
Mam nadzieję, że to przekona inne wielkie gwiazdy, że JOŚ naprawdę budzi prawdziwe uczucia i nie ma się czego bać
Muszka zrobiła genialne pożegnanie, jej Oczy czarne były świetne. Wszyscy wiemy, że ona umie śpiewać, gdyby tylko chciała to by śpiewała, ale ona wolała podtrzymywać ten mit o sobie, że śpiewać nie umie, cóż, jej wybór
W czasach Mjm najpierw ją lubiłem, potem nie lubiłem, w TVN-ie jej nienawidziłem, a teraz ją uwielbiam
Kto wygra tę edycję to będzie los na loterii, w sumie kibicuję Nowakowskiej i Stockingerowi, ale niech wygra Nowakowska.
Jury wyglądało świetnie. A zwłaszcza Pipilina
A później Pipilina zaczęła sobie tańczyć podczas występu gościa specjalnego z tą całą Basią:
A i jeszcze słówko o Maryli. Fajna jest ta jej nowa piosenka, taka w jej stylu. Natomiast udowodniła po raz kolejny, że śpiewa świetnie, natomiast wypowiedzieć się nie umie, "Jakbym miała oceniać Edytę, czy Dodę, to co innego, ale tu śpiewają aktorzy..."
A za tydzień mamy zobaczyć wszystkich uczestników, mam nadzieję, że Fraszka też będzie
Oczywiście nic nie poszło po mojej myśli, Muszka wyleciała, a przemądrzała Ola Szwed jest jednak w finale, ale co tam...
Muszka i tak odniosła wielki sukces, była najbardziej charakterystyczną gwiazdą w całym JOŚ, a może i nawet w historii wszystkich show
I ostatni występ - to co kocham, czyli śpiew w którym lecą łzy
Mam nadzieję, że to przekona inne wielkie gwiazdy, że JOŚ naprawdę budzi prawdziwe uczucia i nie ma się czego bać
Muszka zrobiła genialne pożegnanie, jej Oczy czarne były świetne. Wszyscy wiemy, że ona umie śpiewać, gdyby tylko chciała to by śpiewała, ale ona wolała podtrzymywać ten mit o sobie, że śpiewać nie umie, cóż, jej wybór
W czasach Mjm najpierw ją lubiłem, potem nie lubiłem, w TVN-ie jej nienawidziłem, a teraz ją uwielbiam
Kto wygra tę edycję to będzie los na loterii, w sumie kibicuję Nowakowskiej i Stockingerowi, ale niech wygra Nowakowska.
Jury wyglądało świetnie. A zwłaszcza Pipilina
A później Pipilina zaczęła sobie tańczyć podczas występu gościa specjalnego z tą całą Basią:
A i jeszcze słówko o Maryli. Fajna jest ta jej nowa piosenka, taka w jej stylu. Natomiast udowodniła po raz kolejny, że śpiewa świetnie, natomiast wypowiedzieć się nie umie, "Jakbym miała oceniać Edytę, czy Dodę, to co innego, ale tu śpiewają aktorzy..."
A za tydzień mamy zobaczyć wszystkich uczestników, mam nadzieję, że Fraszka też będzie
Oglądałem dzisiaj "Magiel towarzyski" i Steczkowska w rozmowie telefonicznej powiedziała, że może powstać nawet 10 edycji GTNL, ale jeśli w takim składzie jak teraz to ona nie będzie brać w tym udziału. Czyli wnioskuję że powiedziała "Albo ja, albo Doda". Myślę, że Doda zostanie bo moim zdaniem 90% widzów tego programu, ogląda go właśnie dla niej. Czyli wychodzi na to, że szykuje się kolejna zmiana prowadzącej...
Występ Muchy"Oczy czarne" był na miarę finału, ba nawet zwycięstwa!
Szkoda, że ktoś musi wygrac z tej czwórki co została, bo to bardzo slaba czwórka. Może stłucze się brylatnowy mikrofon w finale, bo nikt nie jest godny aby posiasc ta prestiżową nagrodę.
Oczywiście Tatiana koniecznie w 4. edycji już GTNL .Tatiana zresztą już wróci po nagraniu płyty ze Stanów. Już na Sylwestra bedzie w Polsce.Ciekawe czy pojedzie jeszcze dokończyc tą płytę, czy już jest skończona, ale do marca na pewno się wyrobi
Szkoda, że ktoś musi wygrac z tej czwórki co została, bo to bardzo slaba czwórka. Może stłucze się brylatnowy mikrofon w finale, bo nikt nie jest godny aby posiasc ta prestiżową nagrodę.
Oczywiście Tatiana koniecznie w 4. edycji już GTNL .Tatiana zresztą już wróci po nagraniu płyty ze Stanów. Już na Sylwestra bedzie w Polsce.Ciekawe czy pojedzie jeszcze dokończyc tą płytę, czy już jest skończona, ale do marca na pewno się wyrobi