Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też chciałem żeby Marcin odpadł. Ale nie znaczy to że go nie lubię. Adę też lubiłem, ale cieszę się że odpadła ona niż Gabriel albo Wiola. Kibicuję jej w finale. Chce żeby tym razem wygrała dziewczyna. A jej solówka wczoraj była świetna. A widzieliście ten taniec Gabrysia i Marcina w butach na obcasach? To było okropne. Przede wszystkim nie lubię tańców męsko-męskich, a do tego jeszcze te buty. Całokształt wyglądał obrzydliwie.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Tomala pisze:A widzieliście ten taniec Gabrysia i Marcina w butach na obcasach? To było okropne. Przede wszystkim nie lubię tańców męsko-męskich, a do tego jeszcze te buty. Całokształt wyglądał obrzydliwie.
Faktycznie to było obrzydliwe, co zresztą stwierdził sam Agustin ::jezyk:: Ale ogólnie podobało mi się, zawsze coś innego, jakiś inny styl ::jezyk:: Poza tym fajnie, że chłopaki nie bali się zmierzyć z czymś takim, bo na pewno było to dla nich bardzo trudne, więc wielki plus dla nich :: bow :: :wink:

Bardzo podobała mi się solówka Marcina. Zdecydowanie była najciekawsza ze wszystkich półfinałowych solówek. Widać, że chłopak sobie ją dokładnie przemyślał i solidnie się do niej przygotował. Jak dla mnie jest genialnym, wszechstronnym tancerzem. Nic dodać, nic ująć ::ok:: :wink:
Nie zachwyciła mnie jednak solówka Wioli. Generalnie wszystkie jej solowe występy są do siebie bardzo podobne ::jezyk:: Al ie umniejsza to jej talentowi, bo jest naprawdę super tancerką.

Mimo wszystko jednak chciałabym, aby Gabriel wygrał i chyba nawet zainwestuje w niego w przyszłą środę ::jezyk:: Jednego SMSa mogę wysłać xD
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Właśnie skończyłam oglądać Fabrykę Gwiazd i przede wszystkim muszę napisać, że jestem zażenowana zachowaniem Tede i Bisiorka. Ich teksty po prostu mnie powalają. Są tak elokwentni, że szok. Przysłaniają sobą uczestników, zupełnie niepotrzebnie.
Moją faworytką jest Martyna.
Świetny był dzisiejszy występ Kasi Kowalskiej. :: bow ::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Roman - ratuje go uroda bo wokalnie jest chyba najgorszy z reszty.
Kasia - szara myszka o głosie jak burza.
Piotrek - nie da się go nie lubić ale jest troche nieokreślony muzycznie.
Martyna - siła, uroda, głos i wielki optymizm.
Nick - talent i gwiazda tego programu, o jego się nie boje.
Marta - :serce: :serce: :serce:

Decyzją widzów to Kasia opuściła program i niestety przykro bo należał się jej finał, najlepiej interpretowała utwory i w każdym dobrze się wczuwała. Szkoda Kaśki, chciałem aby to Romek odpadł. Finał należy do Nicka lub Marty!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Bardzo podobał mi się dzisiejszy odcinek GTNL miło się ogląda jak kibicuje się już wszystkim, nie ważny jest wynik i wiesz, że już sprawdził się najlepszy scenariusz z możliwych, czyli 3 piękne aktorki zajmują najwyższe miejsca tuż za Samuelem, który tą edycję wygra i tu nie mam wątpliwości.

Aktorka z największa klasą czyli Beata Ścibakówna dziś odpadła i miala odejście właśnie z klasą. Komplementów nie było końca, tu jak zwykle. To jej odejście rozgrywało się tak jakby ona wygrała. Bo może czuc się wygrana. Nie sądziłem, że tak daleko dojdzie i zarazem bardzo się cieszę, że jej się to udało.
Dziś Beacie kibicował Rafał Królikowski oraz ... Grażyna Szapołowska ::ke:: :zeby: :zeby: Miała to samo futro, które zrzuciła w 1. odcinku III serii Joś i tu tak samo co chwilę zakładała je i zdejmowała. Pewnie bez futra było jej za zimno, a z futrem za gorąco :zeby:
Tak sobie aż z ciekawości zobaczyłem kto jest zatrudniony w Teatrze Narodowym, a tam oprócz naszych:Ścibakówny, Englerta, Szapołowskiej jest także Gabriela Kownacka(o niej wiedziałem), ale także Janusz Gajos, Artur Żmijewski,Krzysztof Kolberger,Zbigniew Zamachowski,Małgorzata Kożuchowska,Danuta Stenka...lista jest długa.
Dlaczego w teatrach w moim mieście nie grają tacy aktorzy...niby liczy się sztuka, ale Nowakowska powiedziała ostatnio w HH , że najpierw trzeba stac sie popularnych aby ludzie chcieli chodzic do Teatru i wtedy można im coś przekazac

Kasia Zielińska pięknie dzis wyglądała. :serce: Fryzura bomba! Agnieszka tak samo. Obie pięknie tańczą i obojętne jest która znajdzie się w finale. Edycję wygra niewątpliwe Samuel, a jeśli tak się nie stanie to będzie to niesprawiedliwe, bo Sam jest najlepszych łyżwiarzem ze wszystkich edycji tego programu.
Ostatnio zmieniony 2008-11-28, 23:28 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Roman wydaje się fajny, zerknąłem dziś tylko kto przechodzi a tak nie chce mi się tego oglądać i tak nie wierze że osoba co wygra będzie gwiazdą, ten program to zwykłe show.
GTNL też oglądąłem raczej tylko koniec, w zasadzie poza fajną Włodarczyk to a tych "gwiazd" nie kojarze nawet, szoda że Justyna nadal nie umie przygadać Dodzie. Ciekawe czy w finałowym odcinku będzie Jolka ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly pisze:Dziś Beacie kibicował Rafał Królikowski oraz ... Grażyna Szapołowska ::ke:: :zeby: :zeby: Miała to samo futro, które zrzuciła w 1. odcinku III serii Joś i tu tak samo co chwilę zakładała je i zdejmowała. Pewnie bez futra było jej za zimno, a z futrem za gorąco :zeby:
Proszę, jaką sobie koleżankę znalazła. Mam nadzieję, że Grażyna przekona ją do udziału w JOŚ ::rad::

Szkoda, mogłaby jeszcze pokonać Zielinę, ale i tak odniosła wielki sukces :D

Czyli jak, w finale będą trzy pary??
Mam nadzieję, że wyra Aga Włodarczyk, Samuela zapewne zobaczymy w przyszłym JOŚ, więc głupio byłoby, jakby znowu zwycięzca GTNL poszedł do JOŚ.
A tak Aga może dokonać czegoś historycznego i wygrać dwa reality -show z gwiazdami ::rad::

I mam ytanie, jaką piosenkę śpiewała Justyna??
Tkk_Bolly

Justyna śpiewała swoją nową piosenką bardzo dobrą tak wogóle. Nawet za ambitna. W masowych radiach pewnie nawet nie będzie grana za to w lokalnych wróżę wielki sukces . Jeszcze nie było potwierdzone, że to singiel, bo w finale również zaśpiewa piosenkę z nowej płyty.
Tak Szapołowska niech przekona Ściabakównę na JOŚ, a Ściabakówna Szapołowską na GTNL.I w kolejnych edycjach będe miał już swoich faworytów. Tym bardziej, że Grażynka się bardzo zachwycala tym co wyczynia Beata na lodzie , więc gdyby mogła to pewnie zrzuciła by futro i wyjechała na lód :zeby:

Za tydzień odcinek półfinałowy, finał GTNL za 2 tygodnie.

Natomiast
Fabryka Gwiazd.
Bardzo bardzo dobre wykonanie duetu Nick/Marta. Już słuchałem go 5 razy.I cały tydzień będzie mi towarzyszył. I również jestem zdania, że finał i walka o zwycięstwo należy do nich.Marta jest niepowatarzalna, cóż z głos, jej wykony przyprawiają mnie o ciarki i to jej najbardziej będe kibicował w finale.
Martynę bardzo lubię, ładny glos, taka kolejna polska piosenkarka
Bardzo się cieszę, że Roman z orginalnym głosem został. Chociaż jego występy we wczorajszej gali(dla mnie dzisiejszej) mi się za bardzo nie podobały, to jednak na przestrzeni wszystkich odcinków był o niebo lepszy od Kasii.Mógłbym rzec Kasia -szara myszka bez głosu ::jezyk::
Z moich głównych faworytów na przestrzeni całej edycji mam aż dwóch w finale, ta aktualna Marta i ten pierwszy który mnie urzekł czyli Romek.Szkoda, że nie ma w finale Niny :(
Za tydzień na żywo w piątek będe oglądał pewnie finał Fabryki, a GTNL w sobotę z rana.
No bo w końcu trzeba będzie wspierac Martę sms-ami. A wogólę jaką formułe będzie miał finał. Jakoś kilkuetapowy?
Awatar użytkownika
Damians

Półfinał JOŚ rewelacyjny ::rad:: ::rad:: ::rad::

Oczywiście nic nie poszło po mojej myśli, Muszka wyleciała, a przemądrzała Ola Szwed jest jednak w finale, ale co tam... ::jezyk::

Muszka i tak odniosła wielki sukces, była najbardziej charakterystyczną gwiazdą w całym JOŚ, a może i nawet w historii wszystkich show ::rad:: ::rad:: ::rad:: Na jej występy czekano z niecierpliwością, zawsze potrafiła zaskoczyć, coś wmyślić. I tym samym podzieliła los innych WIELKICH gwiazd - Grażyny Szapołowskiej, Olgi Bończyk, a nawet Beaty Ścibakówny, które odpadły tuż przed finałem.
I ostatni występ - to co kocham, czyli śpiew w którym lecą łzy ::rad:: I to niebyły sztuczne łzy, tylko Muszka naprawdę się popłakała :) :)
Mam nadzieję, że to przekona inne wielkie gwiazdy, że JOŚ naprawdę budzi prawdziwe uczucia i nie ma się czego bać ::rad::

Muszka zrobiła genialne pożegnanie, jej Oczy czarne były świetne. Wszyscy wiemy, że ona umie śpiewać, gdyby tylko chciała to by śpiewała, ale ona wolała podtrzymywać ten mit o sobie, że śpiewać nie umie, cóż, jej wybór ::jezyk::

Obrazek
Obrazek
Obrazek

W czasach Mjm najpierw ją lubiłem, potem nie lubiłem, w TVN-ie jej nienawidziłem, a teraz ją uwielbiam ::rad::

Kto wygra tę edycję to będzie los na loterii, w sumie kibicuję Nowakowskiej i Stockingerowi, ale niech wygra Nowakowska.

Jury wyglądało świetnie. A zwłaszcza Pipilina :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:

Obrazek

A później Pipilina zaczęła sobie tańczyć podczas występu gościa specjalnego z tą całą Basią:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A i jeszcze słówko o Maryli. Fajna jest ta jej nowa piosenka, taka w jej stylu. Natomiast udowodniła po raz kolejny, że śpiewa świetnie, natomiast wypowiedzieć się nie umie, "Jakbym miała oceniać Edytę, czy Dodę, to co innego, ale tu śpiewają aktorzy..." ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::loll::

A za tydzień mamy zobaczyć wszystkich uczestników, mam nadzieję, że Fraszka też będzie ::rad::
Tomala

Oglądałem dzisiaj "Magiel towarzyski" i Steczkowska w rozmowie telefonicznej powiedziała, że może powstać nawet 10 edycji GTNL, ale jeśli w takim składzie jak teraz to ona nie będzie brać w tym udziału. Czyli wnioskuję że powiedziała "Albo ja, albo Doda". Myślę, że Doda zostanie bo moim zdaniem 90% widzów tego programu, ogląda go właśnie dla niej. Czyli wychodzi na to, że szykuje się kolejna zmiana prowadzącej...
Tkk_Bolly

Występ Muchy"Oczy czarne" był na miarę finału, ba nawet zwycięstwa!
Szkoda, że ktoś musi wygrac z tej czwórki co została, bo to bardzo slaba czwórka. Może stłucze się brylatnowy mikrofon w finale, bo nikt nie jest godny aby posiasc ta prestiżową nagrodę.
Oczywiście Tatiana koniecznie w 4. edycji już GTNL .Tatiana zresztą już wróci po nagraniu płyty ze Stanów. Już na Sylwestra bedzie w Polsce.Ciekawe czy pojedzie jeszcze dokończyc tą płytę, czy już jest skończona, ale do marca na pewno się wyrobi
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Może stłucze się brylatnowy mikrofon w finale, bo nikt nie jest godny aby posiasc ta prestiżową nagrodę.
Dobre, dobre... :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

Oglądał ktoś "Kapitalny Pomysł"? :) Moim zdaniem kapitalny program! :mrgreen: Dobrze, że dalej przeszedł ten od robotów, bo pomysły innych były tylko albo śmieszne(jak ten z czyszczeniem grobów ::loll::) albo żałosne ;)
Tomala

Wiola wygrala YCD! Bardzo sie ciesze ze wreszcie jakas dziewczyna. Od poczatku ja lubilem.
Goku

Post autor: Goku »

Ja też się cieszę z tego powodu, że Wiola wygrała :). To była pierwsza, ładna ruda dziewczyna w YCD! Poprzednie rude: Diana, Natalia z I Edycji i Ania z II edycji może tańczyć umiały, ale były brzydkie(szczególnie Natalia! Jak ją zobaczyłem w tej edycji jako choreografa to mi się niedobrze zrobiło)!
ODPOWIEDZ