Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Melkart Ball prezentowali się najrówniej w poszczególnych etapach i w finale też wypadli najlepiej, więc wygrali chyba zasłużenie. Z osób śpiewających najbardziej w finale podobała mi się Ewa Lewandowska. Drugie miejsce Klaudii Kulawik mnie zaskoczyło trochę, ale się cieszę, bo to też zdecydowanie talent :: bow :: .
Najciekawsze były castingi i tam też większość osób wypadła najlepiej. W studio niektóre występy były niepotrzebnie udziwniane lub szczególnie w przypadku osób śpiewających był dobierany zły repertuar ::kwasny:: .
Goku pisze:Gówniara dostała 100.000zł...
Taka sama gówniara jak i Ty :roll: . Tylko czemu TVN tego nie pokazał - oprócz czeku dostała ponoć też samochód :P .
Goku pisze:Ona w ogóle nie ma dzieciństwa, nie ma w niej życia, nie umie się cieszyć... Ech... Biedne dziecko. Mieliśmy porównanie rodziców poprzez zachowanie dzieci - wiecznie smutnej Klaudii oraz Ziemowita, który bawił się i cieszył robiąc to co lubi.
Jej repertuar jest dla Ciebie zbyt trudny. Jak ma być wesoła śpiewając utwóry, które śpiewała. Jej talentem jest własnie to, że oprócz niezłego głosu potrafi je zaśpiewać z głębokim uczuciem pomimo swojego wieku i tego, że utwory te nie są łatwe do zinterpretowania.
Goku

Post autor: Goku »

Primok pisze:
Goku pisze:Ona w ogóle nie ma dzieciństwa, nie ma w niej życia, nie umie się cieszyć... Ech... Biedne dziecko. Mieliśmy porównanie rodziców poprzez zachowanie dzieci - wiecznie smutnej Klaudii oraz Ziemowita, który bawił się i cieszył robiąc to co lubi.
Jej repertuar jest dla Ciebie zbyt trudny. Jak ma być wesoła śpiewając utwóry, które śpiewała. Jej talentem jest własnie to, że oprócz niezłego głosu potrafi je zaśpiewać z głębokim uczuciem pomimo swojego wieku i tego, że utwory te nie są łatwe do zinterpretowania.
Ok, ale to nie usprawiedliwia tego, że zawsze po występie była smutna i zmęczona. Wyglądała jakby właśnie była po wykonaniu ciężkiej, znienawidzonej pracy. I nie ma tu żadnego talentu - to po prostu wyuczony śpiew. Jeśli chodzi o dzieci to już Ziemowit albo ta młoda akrobatka dużo bardziej zasługiwali na drugie miejsce. To były normalne, szczęśliwe dzieci, a nie mały robot.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Marek Forrester pisze:Kilka lat pracy i Klaudia bedzie świetną artystką.
::loll:: ::loll:: ::loll::
Żeby została świetną artystką w jej przypadku potrzeba jakiś 100 lat, a i to nie wiem, czy starczy.
Tutaj całkowicie zgadzam się z Goku.

A co do zwycięzców, to owszem, faceci mają talent, ale mnie taka sztuka nie przekonuje. Oglądałem ich ostatni występ bez żadnych emocji.
Basienka

Post autor: Basienka »

A ja się w ogóle nie cieszę, że wygrali ci dwaj panowie, według mnie oni byli beznadziejni, a ich występ był nudny. ::ke::
Ja chciałam by wygrał albo Blady Kris albo Ewa Lewandowska.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Średnio zadowoliła mnie decyzja widzów odnośnie finału Mam Talent ::kwasny::
Melkart Ball może i zasłużyli na wygraną, bo faktycznie to, co robią to talent, coś jednostkowego, czego nie robi wiele ludzi w Polsce. :wink:
Ale jeśli chodzi o tę dzięwczynkę... Nie podobał mi się jej występ. Ani jeden od początku programu. Kiedyś zarzucili jednej młodej dziewczynie, że śpiewa piosenki starych kobiet (Whitney Hpouston piosenke wtedy zaśpiewwała), że, biorąc pod uwagę swój wiek, źle dobiera repertuar. A ta Klaudia to niby dobrze dobiera? Uważam, że wykonanie piosenki, np. Niemena to naprawdę wielka sztuka, ale myślę, że to jednak za trudne dla takiej małej dziewczynki, bo czy ona wiedziała tak naprawdę o czym śpiewa?
Generalniestraszie nie podoba mi się w tym programie to, że mogą brać w nim udział takie małe dzieciaczki ::jezyk:: Przecież one nawet dobrze nie wiedzą, ile to jest te 100 tys. euro xD i nawet nie będą mogły potem przecież swobodnie dysponować tymi pieniędzmi, tylko ich rodzice będą to robić. Jaki z tego wniosek? Że te dzieci po części spełniają marzenia rodziców ::jezyk::
Szkoda mi Audio Feels. Od początku mi się podobali, robią bardzo fajną rzecz. Szkoda, że to nie oni zajęli 2. miejsce :wink:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

. Z osób śpiewających najbardziej w finale podobała mi się Ewa Lewandowska.
Tak, tak tak! Ona powinna mieć pierwsze miejsce! Ci faceci w ogole byli beznadziejni, jasne, mają talent, ale co im po tej kasie? I tak "może kiedyś" wrócą do Polski, ale po co? Nie podobał mi sie ich występ, nie wiem co jest fajnego w dwóch facetach ubranych w majty, i jeden drugiemu wkłada głowe miedzy nogi itd. itp. Niby sztuka, ale mnie to w ogole nie bawiło.
Ta dziewczynka też bez sensu, że miała 2 miejsce. Ok, ma głos, ale co jest fajnego w 11 letniej smutnej dziewczynce? Kase powinna dostać Ewa Lewandowska, albo jakaś inna dojrzała, dorosła osoba, a nie dzieci...
Jak ja bym miał wybierać to: 1) Ewa Lewandowska 2) Audiofeels
Goku

Post autor: Goku »

O nie! Lewandowska była NAJGORSZA w całym finale! Mam nadzieję, że dostała najmniej głosów i ktoś jej powie prosto w twarz, że dostała się tylko z litości, a jej głos brzmi jak brzęczenie zepsutego młota pneumatycznego... To już wolę tą Kulawik... Zresztą mam nadzieję, że w przyszłej edycji jurorzy nie dopuszczą nikogo śpiewającego do finału!
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo żałuję że Audiofeels nie wygrali. Nawet zainwestowałem w nich smsa :wink: Najbardziej w ich występie podobało mi się wykonanie fragmentu piosenki "Let's get it started".
Akrobaci mi się średnio podobali. Ich występ był bardzo podobny do tego z castingu.
Klaudia moim zdaniem ma wielki talent, ale mnie że tak powiem nie jarają takie smętne piosenki. Damians i Goku, chyba sami nie wierzycie w to co o niej mówicie :|
Bardzo podobał mi się występ Ewy Lewandowskiej. Zaskoczyła mnie tym "pazurem".
Dziewczynka-guma mi sie nie podobała. To co pokazała w półfinale było o niebo lepsze.
Primok

Post autor: Primok »

Jutro występ Audiofeels u Kuby Wojewódzkiego :wink: .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dobre ::loll::

Niezwykłe emocje wzbudziła również 10-letnia Hollie Steel. Dzień przed finałem startowała w półfinale, gdzie ogromnie stremowana zapomniała dwukrotnie tekstu piosenki. W końcu przerwała swój występ i rozpłakała się. Do pocieszania Hollie ruszyła Amanda Holden oraz mama Hollie, a także dwójka prowadzących.

Mała wokalistka po chwili zapytała, czy mogłaby wystąpić jeszcze raz. Simon Cowell, nieformalny szef jurorów, zgodził się, jednak reżyser programu nie. Hollie znów zaczęła płakać. Simon obiecał jej, że dostanie drugą szansę i faktycznie - w końcu pozwolono dziewczynce wystąpić. Choć głos jej się łamał, tym razem nie zapomniała tekstu. Jurorzy gratulowali jej niezwykłej odwagi. Awansowała do finału.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A Deversity wygrali :shock: To dla mnie szok, nie spodziewałam się, że zwyciężą, sądziłam, iż murowaną kandydatką do wygrania jest Susan Boyle :P A w finale Susan również ślicznie zaśpiewała, ale bez rewelacji- na castingu było o wiele lepiej ^^Flawless byli moimi faworytami :serce: Jednak, gdyby Susan wygrała, to też by było ok ;) A tu szok... oto... ZWYCIĘZCY ! http://www.youtube.com/watch?v=KJIz8BgR ... E9&index=4

Hollie miała ładny głos, ale taka szkoda, że Natalie Okri odpadła w półfinale :cry: Największa masakra półfinałów ::kwasny:: No, ale odpadła w parze z Deversity ::jezyk::
Tak Natalie na castingu zaśpiewała :zeby:
http://www.youtube.com/watch?v=3mAqUWuJ ... annel_page

A to mój fav występ :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::chytry:: ::jezyk:: ::jezyk:: http://www.youtube.com/watch?v=ktHxY30x ... annel_page ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:ZWYCIĘZCY ! http://www.youtube.com/wa...F9FECE9&index=4
Genialni są :o :D
Nie śledzę Brytyjskiego "Mam talent", ale widziałem występ Susan Boyle na castingu i była urocza :serce:
Gabra-Sheila pisze:A to mój fav występ http://www.youtube.com/wa...re=channel_page
::loll:: ::loll:: ::loll::
Po obejrzeniu tego filmiku widzę jak nasi Polscy prowadzący naśladują brytyjskich :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wczoraj przez przypadek znalazłem ciekawy występ ze szwedzkiej edycji "Mam Talent". Zastanawiałem się, czy Wam dać tego linka, ale zdecydowałem.

Tylko ostrzegam, występuje tam czwórka prawie nagich facetów!
Kto nie chce oglądać, niech nie klika.

http://www.dailymotion.pl/relevance/sea ... -incro_fun

Niby nic nadzwyczajnego, bo, podejrzewam, w tym programie są większe talenty. Dziwię się, że dostali się dalej. :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nic dziwnego, że dostali się dalej. :lol: Talentu nie mają, ale za to potrafią robić show. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:ale za to potrafią robić show. :lol:
No i właśnie na tym polega ten program :wink:
ODPOWIEDZ