Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja od początku kibicowałam Gabrysiowi, nawet wysłałam wczoraj na niego SMSa, no ale cóż... trudno :wink: Myśle, że chłopak i tak zrobi karierę ::jezyk::
Nie skaczę rzecz jasna z radości, że wygrała Wiola. Od początku za nią nie przepadałam, jednak nie umniejszam jej tanecznym umiejętnościom - jest genialną tancerką ::ok:: Uważam jednak, że na miejscu Wioli (spośród pan z YCD) powinna znaleźć się Iza :: bow :: - strasznie mi jej było szkoda, kiedy odpadła, bo jeśli chodzi o tancerki, kibicowałam właśnie jej :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W FG kibicuję Martynie. Ona wygląda jak Anna Mucha, jak jej siostra bliźniaczka ::rad::
I ma dosyć ciekawy głos.
Mam nadzieję, że większość z uczestników zrobi większe kariery, a fajnie byłoby zobaczyć kogoś np. w TzG ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jeszcze nie pisałem, ale chyba większosc osób wie, , że w sobotę w JOŚ był Witek z Wyprawy Robinson i Marco Boccino z Baru6, w finale TzG Monika Sewioła zBB1 o czym już pisałem, a w środę Happy Hour był żywy Wojtek Glanc z BB2. i to samobóstwo to była prowokacja, a na czas finału Mam talent był zamknięty w psychiatryku. Wojtek chce zwrócic uwagę na gwiazdy reality, które po wyjściu z programu wpadają w depresję.

W finale Fabryki to oczywiście jestem za Martą z Markiem ::chytry:: Marek jedziesz na finał? Zrobiłeś transparent ::jezyk:: ::rad:: ? Martynie życzę jak najlepiej, Damians jej najlepsze wykonanie to Tego chciałam z repertuaru Dąbrowskiej. Polecam,jakbyś jeszcze nie słyszal.Btw zawsze jakos porównywałem Martynę do właśnie Ani jak i do Hani Stach.Ale po Tego chciałam Martyna udowodniła, że ma właśną osobowści jestem jak najbardziej za
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja też jadę na finałową galę Fabryki (a w sobotę jak zawsze od pewnego czasu na JOŚ) i głównie to tylko ze względu na Katie Melua, która będzie gościem, bo zawsze chciałem iść na jej koncert, a było nie po drodze, a teraz będę miał świetną okazję, aby zobaczyć i posłuchać ją na żywo no i oczywiście miło znowu będzie spotkać Marcina. :zeby: W sumie przestałem oglądać ten program jak on odpadł.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Super odcinek finałowy!!! :D Po prostu bombowy program ::krzyw:: Przez ten czas bardzo polubiłam uczestników i żal się z nimi rozstawać :( ;)
[glow=orange]Niespodziewalam się, że Nick nie będzie w ścisłej trójce :? No, ale potem był mniejszy szok. New York, New York :* zaśpiewał bardzo fajnie :zeby: Jednak spodziewałam się, trochę innej interptetacji tego cudownego utworu, lecz może być:)) Marta była świetna :mrgreen: Dwie piosenki baaaaardzo fajnie :serce: Chciałam później, by to ona zwyciężyła, stało się inaczej :D Martynkę od początku lubiłam, miła , sympatyczna. W ostatnich odcinkach trochę wkurzająca :x Liczy się głos, a ona ma piękny :) Wszyscy w finale zaśpiewali rewelacyjnie :mrgreen: Romek <3 To było niepowtarzalne wykonanie piosenki Elvisa 8) A Piotruś-od początku wiedziałam, że będzie w finale :twisted: Ma przepiękny głos i życzę u jak największej kariery ::ok:: :: bow :: To jest całkiem inne show niż JOŚ-ten Ibisz, ta Górniak... niedobrze się robi ::plask wczolo: A to nowe show takie nowoczesne, Adaś Sztaba to geniusz ::krzyw:: :serce: :mrgreen: Podobały mi się niemal wszystkie jego aranże, wiele szczególnie zapadło mi w pamięć (np. Time To Say Goodbye, I Wanna Dance With Somebody :) ) [/glow][shadow=indigo]Tede i Bisior ::loll:: Tyle razy mnie wnerwili w tym porgramie, ale wczoraj to już przeginali ::jezyk:: Jak Flip i Flap xD Ogólnie bardzo fajne jury ;) [/shadow];P [glow=cyan]Awinion wykonane razem z Kombii było cudne[/glow] :serce:
I miła niespodzianka, iż zaczęli Pokaż Na Co Cię Stać, jak na pierwszej Gali :D
Czekam na kolejną edycję :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Do tej pory najlepsze wykonanie Let's get now, jakie słyszałem, zaśpiewała Olga Bończyk, ale ta Martyna ją przebiła ::rad:: Genialne wykonanie. Ma fajny głos, jest ładna, nagra płytę z samym Adamem Sztabą ::rad:: Mam nadzieję, że nie zmarnuje tego, co otrzymała od losu.

A już dzisiaj finał JOŚ :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad::
Najbardziej czekam na wykon Edyty Górnika ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Szkoda, że nie wygrała Marta. Ale ciesze się z tego, że wygrała Martyna od początku bardzo ja lubiłem ma przepiękny głos i z pewnością nagra świetą płytę. Marty ujęła mnie wczoraj szczególnie pierwsza piosenka. I cóż też mam nadzieję, że zrobi wielką karierę.
Kontrakt z Adamem Sztabą zarówną Martyna jak i Marta mają w kieszeni.
Bardzo dobry pomysłem program i jak już powiedziałem ta edyca cała czas będzie się toczyła tylko teraz ich domem będzie show-biznes.Kolejnej edycji najprawdopodbniej nie będzie, niedługo powinno byc oficjalne oświadczenie.Ale i tak nie można żałowac, bo ta odkryła tyle talentów!Było warto oglądac.Czekam na płyty większości uczestników. ::rad::

Gwiazdy tańczą na lodzie .Wczoraj było wyjątkowo nudne i przeciągane bo były aż 24 wypowiedzi i w sumie w kółko o jednym i tym samym. Bo już nie mają nic ciekawego teraz do powiedzenia i nie mają czym zaskoczyc.Troszkę szkoda Zielińskiej , bo wydaje mi się, że bardziej się starała od Agi Włodarczyk.Ale i tak obu paniom kibicowałem.Pewne już jest, że wygra Samuel Palmer.
Za tydzien ciekawie się zapowiada finał! Mimo, że zwycięzca już znany to i tak będą emocje.Znowu będzie Beata Ściabkówna i Kasia Zielińska, które i tak wygrały ::rad:: Oby był już Conrado, oby Jola Rutowicz się zgodziła przyjechac.A Michał Milowicz chyba teraz złamał nogę już na poważnie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Fajnie, że Martyna wygrała, głos miała dobry i jej interpretacja piosenek była powalająca.
Drugą moją faworytka była Marta - głos jak sto dzwonów :D

Czy był ktoś na finale Fabryki...?
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martusia była taka smutna kiedy przegrała :( Ale ja wierzę ,że jeśli nie Adaś to Kayah jej pomoże :!: Być w TOP3 to dla niej wielkie wyróżnienie! Brawa dla Martyny, należało jej się bo każdy jej głos jest niesamowity i taki lekki! Czekam na pierwsze single wszystkich uczestników :mrgreen:

P.S. A widzieliście upadek ciocii Martyny na koniec? :shock: ::kwasny:: Upadła na twarz, mam nadzieje ,że nic złego się nie stało.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Pewne już jest, że wygra Samuel Palmer.
A się zdziwisz :lol:
Zbankrutuje, ale będę robił wszystko, żeby Aga wygrała ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Tkk_Bolly pisze:oby Jola Rutowicz się zgodziła przyjechac
To nie jest raczej kwestia tego czy ona się zgodzi, tylko czy wogóle jej to zaproponują.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiejszy finał JOŚ4 po prostu wspaniały :!: :serce: Stało się! Zwyciężyła osoba o wielkim talencie muzycznym, człowiek, które może stać się jedną z najjaśniejszych gwiazd istniejących na polskiej scenie muzycznej, człowiek na miarę muzycznego idola, skromny, miły facet i jedyna zresztą naprawdę prawdziwa według mnie osoba w tym programie, czyli ARTUR CHAMSKI! :D :: bow :: :) :zeby: ::rad:: :serce: Jego "Hello" było według mnie najlepszym wykonaniem w całej tej edycji, a może nawet i w całej historii tego programu. :serce: Wysłałem na niego dwa smsy, a raczej rzadko wysyłam smsy na jakieś konkursy, czy plebiscyty. :wink: I opłaciło się! :zeby: Zwyciężył najlepszy z najlepszych, mój faworyt od początku tej edycji, czyli Artur Chamski. :D

Dzisiejszy odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że mimo wszystko i tak warto oglądać JOŚ (a ja chwilami w to wątpiłem). :) Warto oglądać ten program, może nie dla przesłodzonej Kasi Cichopek, czy cały czas próbującej się jakoś promować Edyty Górniak, ale dla takich osób jak choćby właśnie Artur. :D Ten odcinek dodał mi również siły do oglądania kolejnej edycji tego programu, oby równie wspaniałej i ciekawej jak poprzednie. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:Stało się!
To samo przed chwilą powiedziałem!! STAŁO SIĘ :!:

W sumie jest tyle do komentowania, tyle do opisywania, że nie wiadomo od czego zacząć.

Byli wszyscy uczestnicy :: bow :: Oprócz Poniedziałka, ale może i dobrze, on całkowicie się skompromitował, więc niech zapomni o takich programach.

Nareszcie ponownie zobaczyłem Jolę Fraszkę Fraszyńską ::rad:: No i usłyszałem króciutkie w jej wykonaniu Jingle bells, jingle bells, jestem usatysfakcjonowany ::jezyk::

Ta edycja byłą najsłabsza pod względem wokalu i gwiazd, ale w sumie może mieć największą siłę przebicia. Włodarczykowa wygrała i jej kariera ograniczyła się do puszczania jej piosenek w Inter Marche i w nocy w Radiu RMF FM. Nigdzie indziej jej nie słyszałem. A przepraszam, śpiewała jeszcze w Złotych Tarasach, w programie, który TVN zdjął już z anteny. A teraz jeździ przed Dodą. Lisza tylko robi wokół siebie szum, wszędzie się pcha, a płyty nie ma. O Respondku, to już wszyscy zapomnieli.
A taki Artur Chamski, człowiek którego nigdy wcześniej nie znałem, ma szanse na karierę :D Bez przesady z tymi tekstami Edytki, że on będzie kształtował pokolenie wybierające prezydenta ( widać, jak ona ukształtowała pokolenie, ze mamy takiego prezydenta :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: ), ale szanse na karierę ma!! Już dostał tekst od Sokala, a więc będzie miał własną piosenkę, puszczaną w Radiu RMF FM :!:
Jeżeli będzie ona melodyjna, łatwo wpadająca w ucho, to może stać się hitem, a on może stać się gwiazdą!
Faktycznie, jego Hello było genialne, najlepszy występ to nie był, ale był jednym z najlepszych. I te łzy na końcu chcące się wyrwać z oczu ::rad::

Karolina Nowakowska, również genialnie zaśpiewała ostatnią piosenkę.

Naprawdę pokazali, że wcale nie trzeba być wielką gwiazdą, a można podbić serce widzów ::rad::

Z jednej strony, tacy mniej znani mają większe szanse na karierę, niż bardziej znani aktorzy. W końcu możemy mieć nadzieję, że Chamski czy Nowakowska trafią np. do Opola, a przecież dziwnie oglądałoby się tam dzisiaj np. Olgę Bończyk, czy Aśkę Jabłczyńską.

Ale obawiam się, żeby JOŚ 5 nie poszło właśnie w tym kierunku, czyli wezmą więcej aktorów drugoplanowych, młodych i zachwycających, kosztem tych starych ::ysz:: Ale mam nadzieję, że ta najwspanialsza atmosfera, która panuje w tym studio przekona inne większe gwiazdy, że warto wziąć udział w tym przedsięwzięciu ::rad:: Bo warto!

Fajnie też obserwować, jak spełniają się ludzie marzenia ::rad:: Jeżeli ktoś jest samolubny i zadufany w sobie, to tego nie zrozumie. Ja się cieszę, że szczęścia innych ludzi. I tak np. dzięki zeszłej edycji Asia Jabłczyńska mogła zaśpiewać piosenkę w sukni ślubnej swojej mamy, co było jej marzeniem, a w tej np. Ania Mucha mogła zaśpiewać beztroskie "Words", które towarzyszyło jej i jej mamie od zawsze, lub "Oczy czarne" co zawsze chciała zrobić ::rad:: A Karolina Nowakowska zaśpiewała dziś piosenkę, która połączyła jej rodziców ::rad:: Wspaniale ::rad:: Chyba każdy z nas chciałby kiedyś tak zaśpiewać piosenkę, w takim programie, specjalnie dla rodziców. Jak powiedział Artur, marzenia się spełniają, on nigdy niczego nie wygrał, zawsze był drugi, nigdy nie mógł się wybić, nie wierzył w siebie, nie wierzył w swoje możliwości, a ten program go zmienił, zmienił o 180 stopni ::rad::

Ostatnia scena, jak Ibisz "wpakowuje" go do auta, genialna ::rad:: Przypomniało mi się, jak w II edycji wpychał Lisze z tymi wielkimi piórami na głowie i na dupie, a ona nie mogła się zmieścić ::loll:: ::loll:: ::cojest::

I świetny finał, jak żądali bisów od Artura, a tu orkiestra dała bisy i on znowu śpiewał ::rad::

Jeszcze muszę coś wspomnieć o uczestnikach.
Nowakowska i Chamski w sumie wyrobili już sobie status większej gwiazdy, szczególnie Karolina. Już nie będzie postrzegana, jako ta z "Emki", tylko jako Karolina Nowakowska, ta Nowakowska.
Świetny występ w programie Tomka Stockingera, po klęsce w TzG jednak zdecydował się na drugi show i odniósł absolutny sukces ::rad::
Poznałem Ele Romanowską - świetna, utalentowana, młoda baba! Pokazała, że można być grubym jak pączek, ale przy szczęśliwym ::rad::
I przede wszystkim Anna Mucha :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Najjaśniejsza gwiazda w historii wszystkich show, pokazała, że można się bawić z klasą, wywoływać skandale z klasą, robić coś, czego się nie umie - z klasą. Jej występy nie były wzbudzające politowanie - jak Bryndala, czy wywołujące niesmak - jak Konia czy Salety, tylko wprawiające ludzi w zachwyt i nawet uszczęśliwiające ludzi - o!. Ostatnimi czasy, jak nic mi się nie chce i padam ze zmęczenia, puszczam sobie jej Lemon Tree i od razu uśmiech pojawia mi się na twarzy.
Pokochałem ją :serce: Mam nadzieję, ze ten program wpłynął na nią i w pewien sposób ją odmienił, bo ona tego potrzebowała.

No, ogólnie bardzo zaskakująca, świetna edycja, wcale nie odbiegająca od poprzednich. Jeżeli nawet chwilami wykony nudziły, ta zaraz nadrabiała to Kasieńka z Krzyśkiem, którzy są słodszy od cukru, po prostu cud, miód i orzeszki :serce: ::rad:: I już zaprosili na kolejną, piątą już edycję w marcu ::rad:: Zrobili to z takim przekonaniem, że już nie mam wątpliwości, że oni dalej będą to prowadzić, a jeżeli nawet przez te trzy miesiące pojawią się jakieś złowrogie plotki rozsiewane przez zawistnych ludzi, to będą to tylko plotki, o których nawet nie ma co tu pisać.'

No i edycję zamknęła Edyta śpiewająco-tańcząco-stepująca :: bow ::

Zdecydowanie, program minął za szybko!!! ::rad:: ::jezyk:: ::rad::

[ Dodano: 2008-12-07, 11:43 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

DeaconFan pisze:Dzisiejszy finał JOŚ4 po prostu wspaniały :!: :serce: Stało się! Zwyciężyła osoba o wielkim talencie muzycznym, człowiek, które może stać się jedną z najjaśniejszych gwiazd istniejących na polskiej scenie muzycznej, człowiek na miarę muzycznego idola, skromny, miły facet i jedyna zresztą naprawdę prawdziwa według mnie osoba w tym programie, czyli ARTUR CHAMSKI! :D :: bow :: :) :zeby: ::rad:: :serce: Jego "Hello" było według mnie najlepszym wykonaniem w całej tej edycji, a może nawet i w całej historii tego programu. :serce: Wysłałem na niego dwa smsy, a raczej rzadko wysyłam smsy na jakieś konkursy, czy plebiscyty. :wink: I opłaciło się! :zeby: Zwyciężył najlepszy z najlepszych, mój faworyt od początku tej edycji, czyli Artur Chamski. :D

Dzisiejszy odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że mimo wszystko i tak warto oglądać JOŚ (a ja chwilami w to wątpiłem). :) Warto oglądać ten program, może nie dla przesłodzonej Kasi Cichopek, czy cały czas próbującej się jakoś promować Edyty Górniak, ale dla takich osób jak choćby właśnie Artur. :D Ten odcinek dodał mi również siły do oglądania kolejnej edycji tego programu, oby równie wspaniałej i ciekawej jak poprzednie. :D
[glow=green]To również mój faworyt odf początku :wink: 8) Ale cuuuuuuudownie, że wygrał!!! :serce: :zeby: Ja również głosowałam na niego 2 razy :) Po prostu cudowny człowiek, super aktor, ma boski głos, cały jest boski <3 ::rad:: To prawda, piosenkę Lionela zaśpiewał FENOMENALNIE!!!Nie pamiętam lepszego wykonania w całej historii josia :D Inne piosenki również śpiewał ślicznie, np. Nothing's Gonna Change My Love For You, czy You're Beautiful :serce: Ale się cieszę, jestem bardzo zadowolona :mrgreen: Ale bądźmy szczerzy-największy talent i kto inny miał wygrać jak nie on... ::chytry:: ::krzyw:: ::jezyk:: :twisted: :serce: [/glow]
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Najjaśniejsza gwiazda w historii wszystkich show, pokazała, że można się bawić z klasą, wywoływać skandale z klasą, robić coś, czego się nie umie - z klasą.
Czy z klasą to nie wiem, ae na pewno było to nietypowe i odważne.
Finału JOŚ wogóle nie oglądałem. Miałem zamiar obejrzeć ostatnie pół godziny i wyniki ale... przysnąłem w wannie ::loll:: ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ