Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

[shadow=black]Fajnie, że im się nawinął. ;)
Wczoraj jeszcze tego nie było, dzięki DeaconFan. :wink:[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Scenarzyści znowu bardzo mocno wskazują, że tajemniczą postacią jest Mike, ale ja mam od początku przeczucie, że to jest ktoś inny :roll: . Pożar był ciekawy, ale myślałem, że będzie się działo dużo więcej. W tym sezonie znowu rewelacyjna jest Lynette - jestem pod dużym wrażeniem gry aktorki w tym serialu :P .[/shadow]
Goku

Post autor: Goku »

[shadow=black]Niezła akcja z tym pożarem ;).

Ale jaja z tym chłopakiem Julie xD. Julie byłaby czwartą żoną 40-letniego kolesia xDD. Skoro już jest Julie to ja teraz Dylan poproszę!

Gaby powinna zostawić tą staruchę, by się w pożarze spaliła to by kasę dostali xD. Chociaż mi się i tak wydaje, że ta starucha zginęła.

Dobrze, że Preston powiedział o wszystkim Lynette, bo Porterowi kompletnie odbiło skoro chciał uciekać z tą szmatą. A jej mąż to psychol. Dobrze, że Lynette się wróciła.

To babsko od Bree - :lol:.

No i Dave zabił doktorka. Mam wrażenie, że nie chodzi mu o Mike'a, a o Orson'a i chce żeby Mike mu pomógł xD.[/shadow]
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ostatni odcinek mi się podobał.! Już nie lubię Mike'a tak bardzo jak kiedyś. Jak wpadł pod samochód to...opłakiwałam go ::loll:: Ćpun się z neigo zrobił ::kwasny:: Szkoda, że w ich małżeństwie nie jest tak jak dawniej... :evil: :( Gaby mnie nudzi i wkurza ;/ Carlos tym bardziej :?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O Matkooooooooooo, już dawno nie przeżyłem takiego czegoś.

Od pierwszych minut filmu nie mogłem się skupić na niczym innym, tylko oglądałem odcinek, a od połowy wstałem z kanapy i zacząłem chodzić z nerwów, co się stanie :shock:

Na początku dowiedzieliśmy się, że jedna z nich straci męża, później sytuacje, w których każdy może jakoś zginąć. Ta gradacja napięcia byłą fantastyczna ::rad:: :D
I rewelacyjny koniec, najpierw tylko ta lalka na drzewie, później zniszczony salon Bree, zerwany dach z jej domu, na końcu całkowicie zniszczony dom tej staruchy :shock: :shock:

DO tego przebity mąż Gaby, a Carlos czymś dostał i nie wiadomo co z rodziną Scavo. Rewelacyjnie nie znać spoilerów, oglądanie filmu, serialu staja się wtedy zupełnie czymś innym :D ::rad::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Najlepszy odc. jaki w życiu widziałam ::krzyw:: Woooo :zeby: Ale się działo . :shock: Biedna Lynette :? Tyle zniszczeń ,szok......
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To mój ulubiony odcinek :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek był niesamowity.
Damians pisze:Od pierwszych minut filmu nie mogłem się skupić na niczym innym, tylko oglądałem odcinek, a od połowy wstałem z kanapy i zacząłem chodzić z nerwów, co się stanie
Ja podobnie. Tyle że ja podniosłem się z łóżka jak na końcu pokazali ten zniszczony dom. I powiedziałem: "Ja piernicze" ::rad:: A jak w Victora wbiła się ta decha to zrobiłem ogormne oczy :shock: A jak tą psychiczną babkę wywiało gdzieś wysoko w powietrze to się śmiałem ::loll::
Damians pisze:Rewelacyjnie nie znać spoilerów, oglądanie filmu, serialu staja się wtedy zupełnie czymś innym
Ja miałem tak samo.
A oglądając ten odcinek przypomniało mi się trzęsienie ziemii z "The O.C.".
Właściwie to wogóle nie oglądałem 1., 2. i 3. sezonu, a ten co leci teraz na wyrywki i postanowiłem że w ferie święteczne obejrze 1. i 2. sezon a w zimowe 3. i 4.
Primok

Tak ten odcinek jest niesamowity. Trudno sobie wyobrazić, że po takim odcinku serial jeszcze nie raz zaskoczy :zeby: .
Tomala pisze:Właściwie to wogóle nie oglądałem 1., 2. i 3. sezonu, a ten co leci teraz na wyrywki i postanowiłem że w ferie święteczne obejrze 1. i 2. sezon a w zimowe 3. i 4.
No i nie zapomnij o 5 sezonie :!: .
Tomala

Post autor: Tomala »

Chyba jednak poczekam na emisję 5. sezonu w telewizji. Póki co to nawet nie wiem skąd mam ściągać te odcinki? Może ktoś mi podpowie? A jeszcze najlepiej to by było z lektorem z Polsatu :wink: Ale z napisami też obleci.
Primok

[shadow=black]No to wiadomo na 100% że chodzi o Mike'a - trochę szkoda, że już się to wyjaśniło i że to jednak Mike :roll: . A sam odcinek rewelacyjny :P . Piękne wzruszające sceny po odzyskaniu wzroku przez Carlosa oraz Bree tak blisko związana z Andrew jak jeszcze nigdy wcześniej. U Scavów ciężkie chwile, ale świetna scena wspólnego śniadania. No i mamy kolejne wspaniałe dziecko - niesamowity jest syn Susan, to co pokazał w tym odcinku :zeby: . I tu będzie najciekawiej, bo to właśnie MJ jest w największym niebezpieczeństwie, no i kobieta Mike'a - tylko, czy Susan (matka jego dziecka), czy Katherine. To tego ta ostatnia scena - tylko czekać do stycznia :zeby: .[/shadow]
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tomala pisze:Chyba jednak poczekam na emisję 5. sezonu w telewizji. Póki co to nawet nie wiem skąd mam ściągać te odcinki? Może ktoś mi podpowie? A jeszcze najlepiej to by było z lektorem z Polsatu :wink: Ale z napisami też obleci.
Z Emula Ci najszybciej pójdą, ale napisy musisz ściągnąć dodatkowo z innej strony, chociaż jest też specjalny program do napisów.
Goku

Post autor: Goku »

To DH też mają przerwę do stycznia? Nawet dobrze, bo jestem dwa odcinki do tyłu i teraz nie mam kiedy nadrobić ;).

Ja tam ściągam odcinki DH z BearShare 5.2.5.(z nowszych wersji nie radzę korzystać) ;).
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

E! Online Awful Truth podaje, że Mark Cherry chciałby przedłużyć serial o jeszcze dwa sezony (ósmy i dziewiąty) czyli do wiosny 2013. Nawet gdyby nie zgodziło się na to ABC, zawsze mógłby podpisać kontrakt z inną stacją jak to teraz w modzie więc wszystko wskazuje na to, że będziemy mieli więcej desperatek.

http://www.eonline.com/uberblog/the_awf ... rough.html
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mam pytanie, ile odcinków ma ten sezon, co jest obecnie emitowany na Polsacie?? I który odcinek będzie dzisiaj wyemitowany ( bo w TT numerują odcinki od pierwsze serii, i nie mogę się jakoś połapać ::ysz:: )
ODPOWIEDZ