B@r pisze:Przecież Felicie nie ma żadnych więzi z matką i ojcem Nicka...
Gdyby oni byli razem, to krótko mówiąc brat Ridge'a byłby z siostrą Ridge'a
Dla Ridge'a związek jego brata z jego siostrą na pewno nie byłby normalny...
Chyba nie byłoby z tym aż tak wielkiego problemu, w Mjm też była taka sytuacja i nikt chyba z tego powodu afery nie robił, a to przecież jest moda, tu występują najprzeróżniejsze kombinacje
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok pisze:Dzisiaj już można było zobaczyć "starą" Felicię, choć aktorka jest dużo dojrzalsza .
Trochę się postarzała jak każdy człowiek
Postarzała się i straciła sporo na urodzie - szczególnie ostatnio było to widać, jak była u Brooke i Ridge'a - trochę jej przybyło gdzie niegdzie i w połączeniu z dopasowaną bluzką i spodniami nie było to zbyt smaczne . Ale nie o to mi chodziło - aktorka jest bardziej dojrzała aktorsko .
Felicia nigdy nie należała do najładniejszych i według mnie nic się nie zmieniła. Mam nadzieje że jej wątek okaże sie cieakawy bo jak narazie ta postac nie należała do najciekawszych...
cichy pisze:Felicia nigdy nie należała do najładniejszych i według mnie nic się nie zmieniła. Mam nadzieje że jej wątek okaże sie cieakawy bo jak narazie ta postac nie należała do najciekawszych...
W przeszłości Felicia jako postać miała fajne wątki i była o niebo przyjemniejsza dla oka, choć aktorka była słaba. Teraz aktorsko jest lepiej, ale nie można na nią patrzeć - fatalnie się ubiera, zdecydowanie przytyło jej się, straszy długimi, sztucznymi paznokciami, z każdą sceną coraz gorzej, normalnie wrr.. .
Muszę się z tobą zgodzić
Teraz Felicia ubiera się o wiele gorzej niż w latach 90,
co do wątków to również - pamiętam moją ulubioną scenę z Felicią jak była więziona w domku w górach
Tam oglądało się ją z zaciekawieniem, teraz poprostu przynudza
Liczyłem na lepsze z sceny z nią
Według mnie to właśnie Felicia najwięcej wnosi do serialu , szczególnie jak jest z Nick 'iem .
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
NA początku powrót wydawał się fajny, ale teraz te wieczne ględzenie o chorobie, ukrywanie to w tajemnicy i ten głupi związek z Nickiem stało się nie do wytrzymania!
I Nick znowu zaczął śpiewać
Damians pisze:i ten głupi związek z Nickiem stało się nie do wytrzymania!
Dokładnie
Ten wątek jest wręcz nużący, ciągłe opowieści o niczym i bla, bla, bla.
Scenarzyści tak zaniedbali postać Felici że aż odechciewa się na nią patrzeć.
I pomyśleć, że jak Felcia chciała zaznajomić się z Dominickiem to popierałem ich
Dla zwykłych ludzi takich jak Wy te rozmowy są nudne , z kolej według mnie te ich rozmowy są fajne , zabawne , ciekawe i mają smak - trzeba dojrzeć do wyłapywania fajnych rzeczy . Według mnie to nudne są te rozmowy Brooke z Ridge 'm - ciągle Ridge nudzi o Amber i Thorn 'ie jacy są to niedobrzy .
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.