Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Zgadzam się. Jak do tej pory zawsze z zaciekawieniem patrzylam tak teraz zasypiam w trakcie ogladaniaLoLex pisze:Ten sezon, który leci teraz na Polsacie jest nudny. Wszystko jest już przewidywalne. Pierwsze dwie serie były najlepsze.
Zapewne tak samo jak ja, przeczyałeś o tym w ŚSDamians pisze:Marcia Cross została zaproszona przez Baracka Obamę na bal prezydencki z okazji jego zaprzysiężenia
Ciekawo, czy sobie na to zasłużyła...
- Marek Forrester
[shadow=black]Sceny z Bree i Meliną - genialne! xD
Szkoda mi Edie
. Dobrze, że pozbyła się Dave'a.
Biedna Lynette
. To się nazywa desperacja. Jeszcze chwila, a zabiłaby tego faceta...
Dobrze, że Gaby namówiła Carlosa na tą pracę. Kretyn chciał pracować ze ślepymi i zarabiać tyle co nic...
Karen wróciła do domu
Uff... Już myślałem, że Susan przespała się z Lee... Rechocząca Gaby mnie rozbroiła xDD[/shadow]
[ Dodano: 2009-01-13, 20:48 ]
[shadow=black]Ale Mike się wpakował... Dave nie wie teraz czy wykończyć Susan czy Katherine...
Edie i Susan zamknięte w piwnicy xDD. Edie znalazła sobie fajną zabawę z tym kalendarzem z chłopkami Susan xD. No i dzięki Edie Susan nie wyjedzie.
Ale Alex sobie nagrabił zwracając uwagę Bree xD.
Córki Gaby są straszne, a szczególnie Juanita
. Gaby powinna jej spuścić spore lanie. Dobrze, że ten sąsiad jej pomógł
. Mam nadzieję, że Carlos nie rzuci pracy przez te dwie małe wiedźmy.
Matka Lynette też jest straszna... Dobrze, że się pogodziły i że Porter został uniewinniony
.[/shadow]
Szkoda mi Edie
Biedna Lynette
Dobrze, że Gaby namówiła Carlosa na tą pracę. Kretyn chciał pracować ze ślepymi i zarabiać tyle co nic...
Karen wróciła do domu
Uff... Już myślałem, że Susan przespała się z Lee... Rechocząca Gaby mnie rozbroiła xDD[/shadow]
[ Dodano: 2009-01-13, 20:48 ]
[shadow=black]Ale Mike się wpakował... Dave nie wie teraz czy wykończyć Susan czy Katherine...
Edie i Susan zamknięte w piwnicy xDD. Edie znalazła sobie fajną zabawę z tym kalendarzem z chłopkami Susan xD. No i dzięki Edie Susan nie wyjedzie.
Ale Alex sobie nagrabił zwracając uwagę Bree xD.
Córki Gaby są straszne, a szczególnie Juanita
Matka Lynette też jest straszna... Dobrze, że się pogodziły i że Porter został uniewinniony
[shadow=black]Przypuszczałem już dawno, że Dave będzie miał dylemat. Mi się widzi scena, że Dave porywa obydwie i karze Mike'owi wybierać
. A tak w ogóle ostatnie odcinki mało ciekawe - szkoda, bo do połowy ten sezon był świetny. Scenarzyści jednak nas nie zaskoczyli i przewidywalnie pociągnęli świetnie rozpoczęte wątki.[/shadow]
.[/shadow]
[shadow=black]To był wynajęty ogrodnikGoku pisze:[shadow=black]Dobrze, że ten sąsiad jej pomógł.[/shadow]
[shadow=black]Już po 100 odcinku DH 
Ale jaja z tym Elim xD Śmierć na dachu xD
Świetna była ta retrospekcja Gaby z czasów jak się dopiero wprowadziła na Wisteria Lane xD. Niezła suka z niej była xD.
Retrospekcja Bree też fajna. I ta jej fryzurka xD. I teksty Lynette na lunchu xDD
Retrospekcja Edie najśmieszniejsza xD Jej piersi mają własne imiona xDD. A jej były mąż okazał się być gejem xDDD. A potem przeleciała Eliego <hahaha>.
Lynette też fajną retrospekcję miała xD. "Wiesz, że to będzie chłopiec. Zawsze jest chłopiec." <hahaha>. Lynette zaczęła rodzić, ale nie chciała jechać do szpitala bo gadała przez telefon o swojej pracy xD. A potem zostawiła Penny w samochodzie xD.
Retrospekcja Susan najmniej ciekawa... Ale jako jedyna pokazywała coś co było w ciągu tych 5 lat których nie widzieliśmy.
A na koniec ta retrospekcja z Mary Alice
I Martha Huber xD.
Ogólnie świetny odcinek.
[/shadow]
Ale jaja z tym Elim xD Śmierć na dachu xD
Świetna była ta retrospekcja Gaby z czasów jak się dopiero wprowadziła na Wisteria Lane xD. Niezła suka z niej była xD.
Retrospekcja Bree też fajna. I ta jej fryzurka xD. I teksty Lynette na lunchu xDD
Retrospekcja Edie najśmieszniejsza xD Jej piersi mają własne imiona xDD. A jej były mąż okazał się być gejem xDDD. A potem przeleciała Eliego <hahaha>.
Lynette też fajną retrospekcję miała xD. "Wiesz, że to będzie chłopiec. Zawsze jest chłopiec." <hahaha>. Lynette zaczęła rodzić, ale nie chciała jechać do szpitala bo gadała przez telefon o swojej pracy xD. A potem zostawiła Penny w samochodzie xD.
Retrospekcja Susan najmniej ciekawa... Ale jako jedyna pokazywała coś co było w ciągu tych 5 lat których nie widzieliśmy.
A na koniec ta retrospekcja z Mary Alice
Ogólnie świetny odcinek.
Ostatnio zmieniony 2009-01-22, 22:10 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
[shadow=black]Tak odcinek bardzo dobry - dużo starych postaci, które już nie żyją lub już nie występują, ale najlepsza była retrospekcja Lynette
. Fajnie, że dali taki odcinek, bo sprawa z Davem już mnie nudziła i denerwowała, że tak zmarnowali ten wątek.
Zapowiedź następnego odcinka jest świetna
.[/shadow]
Zapowiedź następnego odcinka jest świetna
Nie rozumiem, dlaczego Bree nie chce wybaczyć Orsonowi. Oni bardzo do siebie pasują i powinni być razem.
Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.
Wątki z teściową już są tutaj tak oklepane
Wszystkie są takie same
I zdziwiłem się, że wątek który trwał tak długo, czyli oszukiwane ciąża Bree, rozwiązał się w dwóch scenach. Za szybko!
A początek dzisiejszego odcinka był genialny: starsza kobieta, niewidomy mężczyzna, mały chłopiec...
Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.
Wątki z teściową już są tutaj tak oklepane
I zdziwiłem się, że wątek który trwał tak długo, czyli oszukiwane ciąża Bree, rozwiązał się w dwóch scenach. Za szybko!
A początek dzisiejszego odcinka był genialny: starsza kobieta, niewidomy mężczyzna, mały chłopiec...
-
Gabra-Sheila
Nienawidzę tego bahoraPrimok pisze:Jak można nie lubić KayliDamians pisze:Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.- świetne są jej sceny. Uwielbiałem Kayle vs. Lynette i Toma, który nie mógł odnaleźć się w tej sytuacji
.
Susan była świetna xD Tak symulować, aby pozbyć się teściowej