Świat według Bundych (Married... with Children)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja prawie wcale. Ogólnie w tym czasie zazwyczaj nie oglądam telewizji ale jak juz ogladam to wszystko tylko nie to. Nie znoszę tego. Polsat wciąż i wciąż to powtarza. Ile można!
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Ja też codziennie oglądam :) Pierwszy raz oglądałem chyba z 10 lat temu i teraz chciałem go sobie przypomnieć :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja oglądam tylko wtedy kiedy mam chwile wolnego czasu. Lubie ten serial , zawsze poprawia mi humor. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Marcy mnie zawsze rozśmiesza, jest w sumie mało sympatyczna, ale zawsze rozśmiesza, np. dziś jak dostała powera i rąbała za oknem drzewo :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Widzieliście taką wersję "Świata według Bundych" ::krzyw::

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=aJ-ETybNv ... re=related

Reszta na kanale tego użytkownika ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dziwne, że nikt o tym nie pisał, skoro trochę tutaj fanów tego serialu jest, ale od jakiegoś czasu Świat według Bundych jest wydawany na DVD z TV Okay! :) Już wyszły dwa numery! Kupuje ktoś? Ja tak! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Peggy Bundy to moja idolka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Ja kupiłem obydwa numery :mrgreen:
I zamierzam kupić wszystkie :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Właśnie zapomniałem napisać, oczywiście że jako fan tego serialu kupuje :) Kiedy będzie 3 numer?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:Właśnie zapomniałem napisać, oczywiście że jako fan tego serialu kupuje :) Kiedy będzie 3 numer?
Już jest, właśnie dzisiaj kupiłem! :) Wie ktoś w ogóle kiedy to wychodzi? Bo jest napisane, że co tydzień, ale jakoś wydaje mi się, że trochę nieregulanie to wychodzi i nie ma reguły... :roll:
Muszę pochwalić tę gazetę za wydawanie tego serialu, uzbiera się bardzo ładna kolekcja, a i wydanie samo w sobie jest bogate. Podoba mi się, że oprócz oryginalnej wersji, jest możliwość polskiej wersji językowej, czeskiej i napisów. I dobrze, że co kilka numerów będą te pudełka gratis, z ich grzbietów wyjdzie fajny obraz całej rodzinki.W ogóle ŚWB to świetny serial komediowy, który jest dobrą satyrą podkreślającą pewne typowe zachowania i wady Amerykanów, ale i pewnie nie tylko, więc warto sobie zbierać i oglądać na poprawę humoru! Jak na razie to jedyny zagraniczny sitcom który mnie bawi do łez czasem! :lol: Miałem wcześniej ponagrywane jakieś najlepsze odcinki, ale cieszę się, że teraz będę miał okazję mieć każdy, bo lubię do nich wracać! I macie rację, Peggy jest najlepsza! :)
Ostatnio zmieniony 2008-12-20, 21:05 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Myślicie że dadzą aż wszystkie odcinki? Jest ich przecież 200coś :roll:
Primok

Post autor: Primok »

A ile odcinków jest z jednym wydaniem :?:
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:Myślicie że dadzą aż wszystkie odcinki? Jest ich przecież 200coś :roll:
Jak widać z tyłu na dołączonej gazetce, cała kolekcja będzie liczyć 11 pudełek DVD, a w każdym się mieści 8 płyt. Na jednej płycie są 3 odcinki, a więc wychodzi na to, że wydadzą 264 odcinki, czyli wszystkie! :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Dzisiaj dopiero dostałem 3 numer Świata według Bundych :?
Dziwne że ty już miałeś go w piątek :roll:
No cóż - ważne że mam :mrgreen:

I wszystkie moje skarby :serce:
Robione moją komórką :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ja też już mam 3 numer :) A ostatnio na Polsat w jakiś dzień był już ostatni odcinek, szkoda że był taki zwyczajny bez jakiegoś specjalnego zakończenia :?
ODPOWIEDZ