Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja się w sumie cieszę, że nie będzie GTNL, bo było już za dużo tych wszystkich show. Mam Talent pojawi się jesienią, a FG jeśli wogóle to najwcześniej jesienią, także na wiosnę zostanie tylko TzG, YCD i JOŚ. I bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja troche żałuje ,że nie będzie GTNL. To był jeden z lepszych programów rozrywkowych i była w nim Doda :serce: Ale w niemczech program kupiła inna stacja, był show "Dancing on ice" i "Stars on ice". Może u nas TV4 zakupi i będzie "Taniec na lodzie" :lol:
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Oglądam właśnie na MTV maraton z programem "Uperty jak Hogan" i nie mogę z tego xD. Hulk Hogan w ogóle nie pozwalał tu swojej 16-letniej córce pójść na randkę, a jak w końcu się zgodził to zamontował jej nawigację w samochodzie i dzwonił do niej co godzinę xD. A w następnym odcinku próbował skłócić swojego 14-letniego syna z jego dziewczyną i zaczęli mu wszystkie szafki przeszukiwać i w ogóle, żeby prezerwatywy znaleźć xD. W ogóle ta rodzinka powalona jest ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Matko Boska, jeżeli wierzyć Faktowi, to Cichopkowa musi wybrać pomiędzy JOŚ a Tancerzami ::ysz:: ::ysz:: ::ysz::

I obawiam się, że wybierze Tancerzy.
Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie JOŚ bez Cichopkowej. Raz przeżyłem plumpe Liszkowską zajmującą cały ekran, ale gdybym miał ją znosić przez całą edycję, to szczerze, wolałbym, żeby nie było kolejnej edycji ::kwasny::

Inne gwiazdy występują w dziesięciu programach wszystkich stacji i jakoś wszystko jest ok, a nagle Cichopkowej postawiono takie warunki ::kwasny::

Obrazek
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians, to samo pojawiło się na onecie :P

"Katarzyna Cichopek będzie musiała wkrótce podjąć bardzo ważną decyzję: grać w serialu albo prowadzić "Jak oni śpiewają?". Już wkrótce Kasia Cichopek ma pojawić się w nowym serialu TVP - "Tancerze". Ma tam zagrać temperamentną instruktorkę tańca. Problem polega jednak na tym, iż produkcja ma być emitowana dokładnie w tym samym czasie, co "Jak oni śpiewają?". Producentom serialu zależy, by w sobotnie wieczory widzowie nie musieli wybierać pomiędzy Kasią Cichopek w TVP i Kasią Cichopek w Polsacie. Chcą mieć gwiazdę "tylko dla siebie". Przed gwiazdą postawiono więc ultimatum: albo show albo serial. Aktorka ma udzielić odpowiedzi w tym tygodniu. "

Źródło: onet.pl
Awatar użytkownika
Damians

A jakoś TVP2 nie przeszkadzało wyemitowanie FB z Liszowską w tę samą sobotę, co prowadziła ona JOŚ ::plask wczolo:
A poza tym taka Liszowwska występowała w jednym czasie w JOŚ, FB, RG, Na dobre i na złe i jakoś nikomu to nie przeszkadzało. Podobnie Steczkowska, A tu nagle Cichopekowa ma wybierać ::plask wczolo:

Jeżeli wybierze TVP2, to będzie głupia. Tam zostanie wykorzystana tylko do promocji serialu, a potem brutalnie porzucona, bo TVP2 ma mnóstwo gwiazd. Natomiast w Polsacie ma ona przywileje, wepchnęli ją i wpychają wszędzie, gdzie się da - I kto tu rządzi, Agentki, Daleko od noszy, koncert Wiśniewskiego, prowadzenie Top Trendy...

A poza tym JOŚ ma ugruntowaną pozycje, natomiast serial, jak to serial będzie ryzykiem - jeżeli odniósłby klapę, to byłby końcem Cichopkowej...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nowe show od 31 stycznia w soboty w TVP Hit generator czyli tak ajakby polskie Top of the Pops.Lista przebojów z wystepami gwiazd na żywo.Ciekawe co z tego wyjdzie.

A nasi uczestnicy Rs'ów Marco Cammi(Bar6) i Ola Szwed(JOŚ 4, GTNL2), którzy zresztą śpiewali razem w jednym z odcinków JOŚ zgłosili się do konkursu Eurowizji, podobnie jak skandalistka Sara May, bardzo dziś popularna Sylwia Grzeszczak oraz moja faworytka, zwycięzczyni TOp Trendy Lidia Kopania. Polecam utwóry Sleep Lidii .Cudo! Z Lidią może się udac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Ola Szwed(JOŚ 4, GTNL2),
A czy to pewne??
Przecież w maju ona pisze maturę, do której się tak "sumiennie" przygotowuje, jak to ostatnio określiła :|
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zapadła decyzja - zamiast Kasi Cichopek kolejną edycję show "Jak Oni śpiewają" poprowadzi Joanna Liszowska! Joanna Liszowska nie chciałaby, by ktokolwiek pomyślał, że wygryzła Kasię; Rozważyłabym propozycję poprowadzenia programu; Jak oni śpiewają; pod jednym warunkiem, że np. Kasia nie może tego zrobić, bo ma inną propozycję, a ktoś to poprowadzić musi - mówi Liszowska w rozmowie. Aktorka już raz zastępowała Kasię, kiedy ta brała ślub. Kasia ma już inne zajęcie, przy pracy w nowym serialu "Tancerzy"

Źródło: WP
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Liszowska w ogóle nie nadaje się moim zdaniem na prowadzącą. Koszmarnie jak dla mnie prowadziła ten jeden odcinek JOŚ kiedyś. Poza tym ostatnio w TT wyczytałem, że jakiś jej tam własny program w TVP2 ma bardzo niską oglądalność, co też nie najlepiej chyba świadczy o niej jako o prowadzącej. ::kwasny:: Niech ona lepiej w końcu weźmie się za śpiewanie (które na pewno dużo lepiej jej wychodzi), ale swoich piosenek, a nie tylko cudzych. Chyba nie na darmo wygrała kiedyś to JOŚ 2 (które i tak moim zdaniem powinien był wygrać Piotr Polk). ::krzyw:: Cichopek nie jest może zbyt dobrą prowadzącą, ale na pewno jest dużo lepsza od Liszowskiej. :wink: Tak więc trochę szkoda, że odchodzi z JOŚ. Będzie mi jej tam mimo wszystko jednak brakować. :(
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Wg Plejady decyzja zapadnie w środę, a Kasia nie chce opuszczać JOŚ.
A jeżeli tak się stanie, to będę oglądał JOŚ już bez żadnych emocji. Bo Kasia, zaraz za Edytą stanowi fundament teog programu!!
I, mimo iż bardzo lubię Cichopkową, to jeżeli wybierze Tancerzy, to życzę jej, żeby serial poniósł klęskę na całej linii i żeby zdjęli go po pierwszym sezonie! Wtedy zrozumie, że zrobiła wielki błąd!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Awatar użytkownika
Damians

Robi, na YT jest takich więcej ::jezyk:: ::jezyk::

Boże, jak podaje Plejada, Kasia Cichopek jest w ciąży :shock: :shock: ::ysz:: ::ysz::

Zrezygnowała z JOŚ, a Nina złoży jej jaką nową ofertę. Ale ja nie chce oglądać jej nigdzie indziej, tylko w JOŚ!!!!!!!!!

Niestety, ale 5. edycja już może zostać okrzyknięta najgorszą ze wszystkich, bez względu na gwiazdy, jakie wystąpią. Oglądanie co tydzień wielkiej jak smok Liszowskiej, która będzie zajmowała cały ekran, zasłaniała uczestników i gości i ciągle się myliła jakoś mnie nie kręci...

Niestety, ale lepiej byłoby, jakby zrobili przerwę i nowa edycja byłaby np. jesienią z Cichopkową.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

::ke:: :D
Anna Guzik wystąpi w "Jak oni śpiewają"
Aktorka, która wygrała "Taniec z gwiazdami", teraz stanie przed mikrofonem i będzie walczyć o główną nagrodę w programie "Jak oni śpiewają" - czytamy w "Super Expressie".
Anna Guzik będzie gwiazdą piątej już edycji show "Jak oni śpiewają".

Aktorka znana jest szczególnie z głównej roli w serialu "Hela w opałach", opartym na formacie amerykańskim - sitcomie "Grace w opałach". Hela to pracująca matka trojga dzieci, kobieta po przejściach, która wyzwoliwszy się z niefortunnego małżeństwa z determinacją dąży do zmiany swego życia na lepsze.

Anna Guzik zadebiutowała w filmie"Krugerandy" Wojciecha Nowaka w 1999 roku. Drugim filmem kinowym aktorki było "Ciało" Andrzeja Saramonowicza i Tomasza Koneckiego z 2003 roku. W międzyczasie można ją było zobaczyć w serialach "Kasia i Tomek", "Król przedmieścia" i "Bao-bab, czyli zielono mi". Wkrótce potem rozpoczęła swoją przygodę z serialem "Na Wspólnej". Wystąpiła także w innych serialach, w tym w "Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście", "Talki z resztą", "Anioł Stróż" i "Klinika samotnych serc".
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

NO, przynajmniej będzie jakaś większa gwiazda.
ODPOWIEDZ