Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Kilka dni temu pojawiły się pogłoski twierdzący, iż Katarzyna Cichopek nie otrzyma roli w filmie "Tancerze" z powodu ciąży. Jak się okazuje, Cichopek pojawi się w filmie, ale w innej roli. Kasia Cichopek miała zagrać rolę Romy jednak okazuje się ona zbyt wymagająca dla kobiety w ciąży. W chwili obecnej więc scenarzyści poszukują zastępstwa dla Cichopek i nowej roli dla niej. O zastępstwo Cichopek walczą Agnieszka Włodarczyk i Natasza Urbańska. Dla Katarzyny Cichopek producenci szukają nowej, mniej wymagającej fizycznie i bezpiecznej roli.

źródło: onet.pl
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Prawdopodobnie główną rolę w Tancerzach dostanie Edyta Herbuś. Czyli byłby to jej trzeci serial w którym gra i to jednocześnie Tylko Miłosc, Samo Życie od poprzedniego tygodnia (kolejny etap "unowocześnienia SŻ-zatrudnienie Herbuś) i teraz byc może Tancerze
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wątpię, aby TVP zainwestowało w Herbusiową. Od niej bije sztucznością na odległość!
A i tak życzę temu serialowi jak najgorzej, niech poniesie klapę na całej linii!
Tomala

Post autor: Tomala »

Przez to że tyle czasu nie miałem neta byłem bardzo zacofany w informacjach z show biznesu i przeżyłem dzisiaj ogormny szok jak przeczytałem że Kasia Cichopek jest w ciąży. Mi to wisi czy będzie prowadzić JOŚ czy nie, ale tych "Tancerzy" mam zamiar ogladać i wielka szkoda że zagra jakąś gorszą rolę.
Goku

Post autor: Goku »

Herbuś czy Cichopek - jeden diabeł xD Jedna plastikowa lala, druga tak przesłodzona, że jak na nią patrzę to mam mdłości gorsze niż jakbym zjadł 50 krówek(cukierków oczywiście) xD Z dwojga złego chyba wolę Herbuś bo sympatyczniejsza i skromniejsza się wydaje. No i lepiej tańczyć umie, a to jest chyba najważniejsze w takim serialu.
Tkk_Bolly

Artur Chamski w piosence skomponowanej przez Pawła Ruraka-Sokala zgłosił się do konkursu, a także do listy można dodac m.i. grupę Sami (przyzwoita piosenka) Kasia Skrzynecka, Sumptuastic, Bartek Wrona.W sumie ponad 100 artystów wyraziło chęc wzięcia udziału , teraz tylko kto przejdzie przez preselekcje, a kto dostanie dzikie karty
W sumie Artur Chamski jest teraz na fali po wygranej w JOŚ, więc jakies szanse ma.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Yyyy... Zdaje się, że nasz forumowy kolega znowu próbuje swoich sił w You Can Dance. :shock:
Info co prawda z Pudelka, ale sądzę, że wiarygodne. http://www.pudelek.pl/artykul/14997/on_ ... n_dance_4/

EDIT: A, sorry. Zapomniałam że on nie startował w castingach do YCD, tylko do Mam Talent.
Awatar użytkownika
Damians

Ale na Pudelka trafił, więc "jakiś" sukces nasz kolega z forum osiągnął :zeby: ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oby z niego nie zrobili drugiej Joli Rutowicz ::bojesie::
Tomala

Myślę że on chce być raczej drugim Rolandem. Wiecie którym :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Myślę że on chce być raczej drugim Rolandem. Wiecie którym :wink:
Chodzi Ci o tego z "Idola"? Ostatnio widziałem go chyba w takiej stacji ITV, chyba nawet ma tam jakiś własny program. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Tak o niego mi chodzi. Był też na castingu do YCD. I kiedyś widziałem go też w "Tak to leciało", "Jaka to melodia" i "Mieście kobiet".
Tkk_Bolly

Chamski na Eurowizję http://pl.youtube.com/watch?v=izMSkcIRzro I jednocześnie jego pierwszy singiel zaledwie dwa miesiące po wygranje w JOŚ. Jeśli się dostanie to wygraną ma w kieszeni. W tym roku bodajże od komisji poznamy tylko 7 utworów+ 4 lub 5 dzikich kart( prawdopodbnie m.i.Ola Szwed / Marco Boccino i Iwona Węgrowska)A z normalnych preselekcji napewno zakwalfikuje sie Lidia Kopania, ale oficjalna lista dopiero jutro.
Awatar użytkownika
Damians

Bolly, o tych rzeczach można pisać w temacie Eurowizja, żeby było przejrzyściej :wink:
ODPOWIEDZ