Programy rozrywkowe
Bardzo możliwe, że zobaczymy w JOŚ 5 Agnieszkę Wosińską, bo z tego co mi wiadomo, to ona chyba wcześniej jakoś tam miała do czynienia ze śpiewaniem. A oni lubią brać tam takich, którzy już coś ze śpiewem wspólnego mieli.
Fajnie, jeśli będzie ona w JOŚ. Nareszcie pooglądam ją sobie bez tego habitu, który cały czas nosi w "Klanie". 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Bez habitu on będzie przypominała Zielinę
Chyba, że zmieniła fryzurę. Ciesze się, bo lubię ją, jest gwiazdą serialową i nie występowałą nigdzie indziej.
Kotulanka ponoć zerwała rozmowy, a szkoda.
Z Klanu chciałbym chyba najbardziej zobaczyć gdzieś Rysia
Gdzieś, dużego wyboru tego sezonu nie mamy - albo TzG, albo JOŚ
[ Dodano: 2009-01-28, 17:39 ]
Czyli jest szansa na kolejny program dla Rysia
Kotulanka ponoć zerwała rozmowy, a szkoda.
Z Klanu chciałbym chyba najbardziej zobaczyć gdzieś Rysia
[ Dodano: 2009-01-28, 17:39 ]
Program może być nawet fajny. A włamywać się będę też do gwiazd, m.in. Mariusza Pudzianowskiego i Adama Małysza.Goku pisze:Bardzo fajny pomysł.
Czyli jest szansa na kolejny program dla Rysia
Nowe informacje na temat Hit Generator Listy Przebojów z TVP2 z występami live artystów.
Będzie ostatnio modne w każdym programie jury. ( tylko po co?)
Skład
Zbigniew Chołdys (piosenkarz)
Edyta Jungowska(aktorka)
Wojciech Olszak(producent)
Tomasz Lipiński(m.i. autor tekstów, muzyki)
Prowadzącą została Beata Sadowska Stacja przy tym programie podobno NIE zawiazała wspóółpracy z radiem Eska
Jakdla mnie to jury powinno byc bardziej kontrowersyjne,można pomarzyc sobie aby Doda oceniała Steczkowską lub odwrotnie. Start przesnunięty z 31 stycznia na 21 lutego ścisły prime-time 20.05
Będzie ostatnio modne w każdym programie jury. ( tylko po co?)
Skład
Zbigniew Chołdys (piosenkarz)
Edyta Jungowska(aktorka)
Wojciech Olszak(producent)
Tomasz Lipiński(m.i. autor tekstów, muzyki)
Prowadzącą została Beata Sadowska Stacja przy tym programie podobno NIE zawiazała wspóółpracy z radiem Eska
Jakdla mnie to jury powinno byc bardziej kontrowersyjne,można pomarzyc sobie aby Doda oceniała Steczkowską lub odwrotnie. Start przesnunięty z 31 stycznia na 21 lutego ścisły prime-time 20.05
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
JOŚ5 -Nieoficjalna lista uczestników
Jacek Borkowski ("Klan","Na Wspolnej")
Bożena Dykiel ("Na Wspólnej")
Krzysztof Hanke ("Święta wojna")
Robert Kudelski ("Na Wspólnej")
Marcin Kwaśny ("Na kocią łapę") warto było oglądac
Barbara Mularczyk ("Świat według Kiepskich")
Aleksandra Nieśpielak ("Złotopolscy", gościnnie Barwy Szczęscia)
Maria Niklińska (ex-Agata "Klan", ex-Jagoda "Pierwsza Miłośc")
Daniel Wieleba ( Losowanie Lotto)
Aleksandra Zienkiewicz ("Pierwsza miłość")
Katarzyna Żak ("Ranczo")
I dwójka nieznajomych mi aktorów z M-ki
Laura Samojłowicz ( "M jak miłość")
Maciej Jachowski ("M jak miłość")
źródło informacji: Fakt
Koljna lista i oczywiście nazwiska się nie zgadzają. Heh
No ale skomentuję. Trzymam kciuki za wystę Basi Mularczyk , Oli Nieśpielak i Kasii Żak.
I tak brkuje jednej gwiazdy na liście
Jacek Borkowski ("Klan","Na Wspolnej")
Bożena Dykiel ("Na Wspólnej")
Krzysztof Hanke ("Święta wojna")
Robert Kudelski ("Na Wspólnej")
Marcin Kwaśny ("Na kocią łapę") warto było oglądac
Barbara Mularczyk ("Świat według Kiepskich")
Aleksandra Nieśpielak ("Złotopolscy", gościnnie Barwy Szczęscia)
Maria Niklińska (ex-Agata "Klan", ex-Jagoda "Pierwsza Miłośc")
Daniel Wieleba ( Losowanie Lotto)
Aleksandra Zienkiewicz ("Pierwsza miłość")
Katarzyna Żak ("Ranczo")
I dwójka nieznajomych mi aktorów z M-ki
Laura Samojłowicz ( "M jak miłość")
Maciej Jachowski ("M jak miłość")
źródło informacji: Fakt
Koljna lista i oczywiście nazwiska się nie zgadzają. Heh
-
Gabra-Sheila
Bardzo, bardzo oryginalnyTomala pisze:Czy to jest ten bardzo oryginalny prowadzący???Tkk_Bolly pisze:Daniel Wieleba ( Losowanie Lotto)
Aleksandra Nieśpielak, świetnie
W sumie to mam nadzieję, że to nie jest jeszcze oficjalna lista, za wcześnie jeszcze.To może byc jeszcze ta z której żadne nazwisko się nie sprawdzi!
Znamy za to już pierwszą oficjalną gwiazdę Tańca z Gwiazdmi, którą ujawnia sam TVN
A jest to Bartosz Kasprzykowski (Magda M. , Halo Hans, Teraz albo nigdy) Co do Bartka jestem jak najbardziej na tak. Lubię go jako aktora i oby były gwiazdy na takim poziomie.
TVN przyjął stategię jak rok temu ujawniac po jednej gwieździe co 2-3 dni.A za tym idzie większy szum dookoła programu
Wiem, że mamy osobny temat do TzG, ale info o uczestnikach przyjąłem, że można pisac tu, skoro i tak mało osób o tym dyskutuje
Znamy za to już pierwszą oficjalną gwiazdę Tańca z Gwiazdmi, którą ujawnia sam TVN
A jest to Bartosz Kasprzykowski (Magda M. , Halo Hans, Teraz albo nigdy) Co do Bartka jestem jak najbardziej na tak. Lubię go jako aktora i oby były gwiazdy na takim poziomie.
TVN przyjął stategię jak rok temu ujawniac po jednej gwieździe co 2-3 dni.A za tym idzie większy szum dookoła programu
Wiem, że mamy osobny temat do TzG, ale info o uczestnikach przyjąłem, że można pisac tu, skoro i tak mało osób o tym dyskutuje
Jacek Borowski i Daniel Wieleba na pewno wystąpią, chwalili się tym w jakimś kolorowym tygodniku ( u Babci czytałemTkk_Bolly pisze:.To może byc jeszcze ta z której żadne nazwisko się nie sprawdzi!
Kudelski też na pewno, miał być już w zeszłej edycji,a le wyjechał na plan do USA, a ostatnio śpiewał z Olgą w Jakiej to melodii i Pytaniu na śniadanie, więc Olga na pewno przekonała go do udziału w show
Dzis oficjalne drugie nazwisko gwiazdy 9. edycji TzG obok Kasprzykowskiego to
Weronika Ksiązkiewicz (Prawa Miasta, Brzydula, Gwiazdy tańczą na lodzie II,Ranking Gwiazd) w parze z samym Rafałem Maserakiem (edycje 1,2,3,5,7,8)
Zaczyna się dobrze mam nadzieje, że "wartośc" nazwisk gwiazd, będzie szła w górę nie w dół
Weronika Ksiązkiewicz (Prawa Miasta, Brzydula, Gwiazdy tańczą na lodzie II,Ranking Gwiazd) w parze z samym Rafałem Maserakiem (edycje 1,2,3,5,7,8)
Zaczyna się dobrze mam nadzieje, że "wartośc" nazwisk gwiazd, będzie szła w górę nie w dół