Dr House (House M. D.)
[shadow=black]SPOJLERPowie mi ktoś wszechwiedzący (spoilerowiec;p), czy przyjaźń Wilsona się skończy kiedyś , w którejś serii?
Ostatnio zmieniony 2008-12-19, 21:31 przez Mikiks, łącznie zmieniany 1 raz.
Większość moich znajomych oglądających ten serial kibicuje House'owi w jego konflikcie z Triterem, a ja nie.
Wkurza mnie już Greg, po prostu nie znoszę takiego typu ludzi i naprawdę dziwię się, że jego koledzy z pracy go kryją, choć on tylko na nich najeżdża.
Zdziwiłam się też ostatnio, kiedy House'a nie było w pracy, że piątka lekarzy jest bezradna wobec pewnego problemu medycznego, który House rozwiązuje ot tak sobie...
Zdziwiłam się też ostatnio, kiedy House'a nie było w pracy, że piątka lekarzy jest bezradna wobec pewnego problemu medycznego, który House rozwiązuje ot tak sobie...
Właściwie to ten konflikt już się skończył. Ale mam na jego zdanie podobną opinię jak Beja. House jest człowiekiem nie do zniesienia. Myśli że jest najważniejszy na świecie. A to jak uderzył Chase'a było już szczytem hamstwa. Na jego miejscu zeznawał bym na niekorzyść House'a. No ale w sumie House musiał wygrać bo bez niego nie byłoby serialu. Fajnie że TVP2 emituje po 2 odcinki. Podgonimy trochę w stosunku go USA.
A mnie najbarzdiej w tych odcinkach zdziwiło, że faktycznie House się pomylił, wtedy kiedy racje miał Chase, a jest on przedstawiany (Chase) jako ten najgłupszy. Ogólnie House powinien dostać bardziej po dupie, niech poczuje jak to jest, jak ktoś sie na niego uwezmie i to, co powiedział wtedy Cuddy było bardzo chamskie 
Wczorajsze odcinki "House'a" były świetne. Niemal jak w 1. sezonie
Oba przypadki były mega interesujące. Pojawił się również świetny humor. Mam na myśli to jak House złapał Cuddy za dupę i powiedział: "To małe macnięcie dla człowieka ale wielka dupa dla ludzkości"
Ten tekst mnie rozwalił.
Coś zaczęło się dziać między Cameron a Chasem. Fajnie. Świetna byłaby z nich para.
Coś zaczęło się dziać między Cameron a Chasem. Fajnie. Świetna byłaby z nich para.
Mnie też się oczywiście podobały, ale z pierwszym sezonem nie mogę porównać, bo go chyba nie oglądałam. I znowu po żmudnych diagnozach okazało się, że to "tylko" tasiemiec.
Jeśli chodzi o "raka" House'a, to od początku czułam, że on nie jest chory, tylko ich wrabia.
Nie wiecie czy dużo zostało jeszcze odcinków tego sezonu? I czy TVP2 zamierza od razu puścić sezon czwarty?
A ogląda ktoś House'a na AXN? Ja zerkam w czasie przerw w MnS, bo leci akurat o 16.00. Choć te odcinki leciały parę miesięcy temu na TVP2.
Nie wiecie czy dużo zostało jeszcze odcinków tego sezonu? I czy TVP2 zamierza od razu puścić sezon czwarty?
A ogląda ktoś House'a na AXN? Ja zerkam w czasie przerw w MnS, bo leci akurat o 16.00. Choć te odcinki leciały parę miesięcy temu na TVP2.
Ostatnio na TVP2 leciał 14. i 15. odcinek 3. sezonu. Niestety od przyszłego tygodnia znów będzie emitowane po jednym odcinku o 20.40. Nie wiem czy TVP2 zamierza od razu puścić 4. sezon, ale podejrzewam że tak, bo jak dotąd puszczali bez przerwy (jedynie w wakacje przerwali emisję, ale to oczywiste). Według moich obliczeń jeżeli żadne odcinki nie będą wypadały to 9. kwietnia zobaczymy 1. odcinek 4. sezonu.Beja pisze:Nie wiecie czy dużo zostało jeszcze odcinków tego sezonu? I czy TVP2 zamierza od razu puścić sezon czwarty?
A na AXN nie oglądam House'a bo sądzę że nie ma sensu przełączać na pare minut. To skandal że w telewizji nieogólnododstępnej są bardziej zacofani z odcinkami niż w ogólnodostępnej.
Ale za to na AXN nowe odcinki są pięć razy w tygodniu, a na TVP2 były dwa, teraz będzie po jednym, więc AXN goni i powoli zbliża się do końca drugiego sezonu. Pewnie jeszcze w tym roku przegoni z odcinkami TVP2.Tomala pisze:A na AXN nie oglądam House'a bo sądzę że nie ma sensu przełączać na pare minut. To skandal że w telewizji nieogólnododstępnej są bardziej zacofani z odcinkami niż w ogólnodostępnej.
Jestem prawie pewien że tak nie było. Rozpoczęli emisję we wrześniu 2007 i emitowali aż do wakacji nowe odcinki, ale sporo wypadało przez mecze, cały czas leciało raz w tygodniu więc nie ma takiej możliwości jak mówisz. Po wakacjach leciała jeszcze 2. seria.Mikiks pisze:Na TVP2 wydaje mi się, że doszli już raz do końca drugiej serii a potem znowu puścili gdzieś od środka pierwszej