Zagłosowałam na NIE, bo moje zdanie jest takie, iż nie powinien wracać do FC
Thorne Forrester
-
Gabra-Sheila
Niech wraca, niech zostanie,niech robi co chce, ale niech ten wątek się już skończy, bo co nie włączę to się przytula i przeprasza non stop ze Stephanie albo z Erykiem. I ciagle mam deja vu jak oglądam Modę 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Dawidek
- Administrator
Faktycznie, ankieta odniosła sukces, wiec myślę, że będą kontynuacje i to niedługo.
Wyniki ankiety są następujące. Zdecydowaną przewagę zdobyli przeciwnicy powrotu Thorne'a do FC - 68% (17 głosów na 25 wszystkich oddanych). osób (20%) jest za powrotem do rodzinnej firmy. 3 osoby nie miały zdania (12%).
Standardem będzie utajnianie wyników ankiety, do czasu zakończenia głosowania.
Cieszę się, że Wam się pomysł podoba.
Wyniki ankiety są następujące. Zdecydowaną przewagę zdobyli przeciwnicy powrotu Thorne'a do FC - 68% (17 głosów na 25 wszystkich oddanych). osób (20%) jest za powrotem do rodzinnej firmy. 3 osoby nie miały zdania (12%).
Standardem będzie utajnianie wyników ankiety, do czasu zakończenia głosowania.
Cieszę się, że Wam się pomysł podoba.
Wyjęłaś mi z ust to stwierdzenie. Mnie już robi się niedobrze i przewijam ten wątek jak reklamy żeby nie patrzeć. Tym bardziej, ze nie znoszę Darli, a teraz także Thorne'a.Tiril pisze:Niech wraca, niech zostanie,niech robi co chce, ale niech ten wątek się już skończy, bo co nie włączę to się przytula i przeprasza non stop ze Stephanie albo z Erykiem. I ciagle mam deja vu jak oglądam Modę
To po prostu głupi dupek, a jego wątek rozdęty do monstrualnych rozmiarów. Może skorumpował scenarzystów?
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Dlaczego ich nie lubisz?Boldfanka pisze:Wyjęłaś mi z ust to stwierdzenie. Mnie już robi się niedobrze i przewijam ten wątek jak reklamy żeby nie patrzeć. Tym bardziej, ze nie znoszę Darli, a teraz także Thorne'a.Tiril pisze:Niech wraca, niech zostanie,niech robi co chce, ale niech ten wątek się już skończy, bo co nie włączę to się przytula i przeprasza non stop ze Stephanie albo z Erykiem. I ciagle mam deja vu jak oglądam Modę
To po prostu głupi dupek, a jego wątek rozdęty do monstrualnych rozmiarów. Może skorumpował scenarzystów?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Popieram. Czy rolą Darli jest ciągłe obściskiwanie Thorne'a i dodawanie w przerwach, jaki to on jest wspaniały? Sprawdza się powiedzenie, że małżeństwo serialowym bohaterom nie służyTomala pisze:Mnie też to drażni. Cały czas tylko lata za Thornem, przytulają się i całują.Beja pisze:a teraz drażni mnie to jej ciągłe wieszanie się na Thornie.
Thorne jest teraz w wielkich opałach. Może jednak jak zawsze liczyć na wsparcie Darli (która zresztą od lat nic innego nie robi).
Bardzo lubię tę postać i liczę na to, że uratuje Spectrę, a jeśli nie, niech wróci do FC. Co najważniejsze, dowiódł już, że jest wartościowym pracownikiem.
Bardzo lubię tę postać i liczę na to, że uratuje Spectrę, a jeśli nie, niech wróci do FC. Co najważniejsze, dowiódł już, że jest wartościowym pracownikiem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack