Kreskówki
- chickenpickin
to w sumie nietsosowne miejsce i kazdy otaku by mnie spalil zywcem za pisanie o anime w temacie o kreskowkach, ale wiwi pewnie sie bedzie wkurzac jak zrobie temat o innych animowanych filmach wiec... lubi ktos anime?:) mam na mysli cos powazniejszego w stylu akira, ksiezniczka mononoke, ruchomy zamek howl'a (hauru:) ), albo z klasyczniejszych serii cowboy bebop, kenshin (zwlaszcza ova), samurai 7...? jak tak to zawsze mozemy sobie poradzic co sciagac:) a jak nie to zahcecam do sprobowania tego typu rozrywki - kenshin ova jest np bardzo romantyczny w pewnym sensie i naprawde pikeny, a ma tylko 4 odcinki ktore waza niecale 1,2 gb wiec mozna raz dwa zassac!
keep on rockin'
I jak, ogladacie Muminki???
Ja żadnego odcinka za skarby nie przepuszczę, może dlatego, że to bajka z dzieciństwa....
och, jak to dawno było...
A mieliśmy już wycieczkę muminków na wyspę Hatifnatów, ostatnio byli Topik i Topcia no i oczywiście zła Buka, na widok której latałem w przeszłości do kuchni...
a teraz patrzę na nią i sobie myślę: "Kurczę, przecież ona jest nawet fajna..."
pozdr.
Ja żadnego odcinka za skarby nie przepuszczę, może dlatego, że to bajka z dzieciństwa....
A mieliśmy już wycieczkę muminków na wyspę Hatifnatów, ostatnio byli Topik i Topcia no i oczywiście zła Buka, na widok której latałem w przeszłości do kuchni...
pozdr.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
No i co ta Buka wróci? Po co była wtedy? Kto mi objaśni te postać bo nie pamiętam 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Buka...wrr....zawsze się jej bałem! lepiej zeby nie wracała!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
katarzynka
nie jestem pewna czy nie było już o tym mowy (13 stron do przeczytania a mi się chce spać<lol>) ale swego czasu, chyba na TV4 leciał najpierw Garfield a potem Farma Orsona:D uwielbiam Garfielda!:D a jeśli chodzi o Farme, to pamiętam odcinek jak kogut Roy zosatł strużem prawa...a nawet lewa, hehe:) no cóż, miło sobie powspominać, bo i Garfield i Farma Orsona już nie są puszczane (w każdym razie ja nic o tym nie wiem)
pozdrawiam
pozdrawiam
Noom Garfield był super
A z tej farmy to głównym bohaterem była świnia Otton tak?? Bo jeżeli tak to bajkę kojarzę i mi się też podobała
Teraz to uwielbiam Smerfy no i Lalusia oczywiście
Mój ulubiony smerf normalnie
Muminki też czasami oglądam i tak jak większość bałam się Buki kiedyś. No a z anime to Czarodziejka z Księżyca obowiązkowo
Kurcze to były czasy.... 
Dzisaj Mumunki byly! Z taką przyejmnością obejrzałem sobie ten odcinek. Mała Mi się pojawiła, szkoda, bo nigdy jej nei lubiłem.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Hehe, ja też jej nie lubię
I w sumie Migotka mnie czasami wkurzała. Ale za to kocham Włóczykija
I lubiłam jeszcze taką dziewczynę, która mieszkała w lesie z babcią i ta babcia chyba była czarownicą czy coś takiego. Pewnie te odcinki z nią dopiero polecą. I w muminkach był jeszcze Bobek nie?? Kiedy on się pojawi??