Wyjazdy w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi też nie pasuje że Brooke wyjechała do Francji. Skoro i tak sceny są kręcone w studio i ekipa nie wyjechała, a chcieli kraj, który będzie religijny, to mogli powiedzieć że Brooke wyjechała do Polski :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Architektura jak najbardziej ,ale gdy myślmy o religijoności zwykłego Francuza odrazu przychodzi nam do głowy ,że jest to najbardziej zlaicyzowany kraj w Europie :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stephanie powiedziała, że Bridget gdzieś tam wyjechała. Nawet nie powiedzieli gdzie :| Odkąd zmienili aktorkę, Bridget praktycznie już nie ma.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A może ona pojechała na te roczne stypendium, które kiedyś załatwiła jej Stephanie (kiedy był wątek tego "romansu" między nią a Ridge'em). :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Brakuje mi Bridget.... Brakuje mi Jennifer Finnigan... :( Chyba do koleżanki wyjechała... :?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Mi też brauje Bridget. Ale już chyba lepiej że jej nie ma niż by ją miała grać ta beznadziejna "aktorka". Serial bez Jennifer Finnigan stał się taki pusty. Czegoś brakuje.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Też zauważyłem, że odkąd nie ma Jennifer Finnigan to serial podupadł aktorsko strasznie.... teraz tam fajnie grają chyba tylko aktorzy, którzy grają Stephe, Amber i Jackie. No i jak zawsze Sally, ale ostatnio nie ma nic fajnego do grania.... Szkoda, że to tak, wydaje mi się, marnieje (szczególnie jak pojawił się Nick, którego ten aktor gra beznadziejnie)
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Bridget nic takiego nie wnosiła wielkiego , jej wątki zawsze mnie nudziły i były jakieś smętne :ziewam:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Wątek z Deaconem był ciekawy, najpierw trójkąt Amber-Deacon-Bridget, a potem Brooke-Deacon-Bridget, w obu tych wątkach Jennifer świetnie grała :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Gdzie Ridge wyjechał bo musiałem to przegapić kiedy o tym mówił :?:
Tomala

Robi pisze:Gdzie Ridge wyjechał bo musiałem to przegapić kiedy o tym mówił
Ridge siedzi teraz gdzieś w Europie w interesach.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Wydaje mi się, że była mowa o pożarach budynków FC w Europie (i Ridge je gasi :P ). Który to już raz? ::ysz::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Omar, on gasi innego typu "pożary". Chodzi o zamieszanie spowodowane kolekcją wypuszczoną przez Spectra Couture. Niektórzy myślą w Paryżu i Londynie (gdzie Ridge rozmawia z kontrahentami), że SC to filia FC. :D
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Aha, no racja, tak może być. Nie zwróciłem uwagi na metaforyczne znaczenie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Po co Ridge ostatnio poleciał do Nowego Jorku?? :? Zamiast rozwiązać szybko problem ze swoim małżeństwem, to lata sobie po świecie. Bezsensu.
ODPOWIEDZ