Jacqueline Payne

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Massimo - jest dla niej zbyt brzydki.
Deacon - za młody.

Jackie powinna związać się z bogatym, przytsotjnym (w jej wieku) i ustatkowanym facetem!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Najlepiej by było gdyby Jackie związała się z Clarkiem :serce:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Niezła myśl! Rzeczywiście stanowiliby świetną parę. Clarke jest zabawny i męskia Jackie potrzebuje takiego faceta.
Nobody does it better
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Powinna być z Massimem. Kochają się i potrafi sprawić by Massimo złagodniał.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Nie powinniśmy jeszcze przekreślać jej związku z Massimem, ale Jackie nie powinna też brać pod uwagę w głównej mierze Nicka przy doborze faceta. W końcu to nie mały dzidziuś! Deacon na pewno wprowadził w jej życie sporo radości, ale na dłuższą metę nie pasuje mi ten związek. Dlatego trudno powiedzieć z kim powinna w końcu zostać. Pomysł na parę Jackie i Clarke podoba mi się. :serce:

A i znaleźć - mężczyznę, ale poszukać - mężczyzny
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wg mnie powinna związać się z Deacone'm. Ostatnio chwilami przypominają mi moją ulubioną parę Deacon&Macy ::rad::
Niech spróbują, może akurat im się uda :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jackie wiele straciła w moich oczach. Jest słabą kobietą. Słabym człowiekiem. W ogóle nie powinna się z nikim wiązać, bo jest emocjonalnie rozchwiana - w takim stanie nie moze stworzyć trwałego i stałego związku. Deacon to dupek bez charakteru, Massimo durny tyran. Najstraszniejsza Trójca MnS :twisted:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

I znowu 25 osób zagłosowało w ankiecie 24-godzinnej. Wyniki sa następujące:
Najwięcej zwolenników ma opcja, by Jackie poszukała sobie innego faceta - 36% i 9 głosów. Więcej osób chce związku z Deacon'em, niż z Mass'em (odpowiednio 24% - 6 głosów i 16% - 4 głosy). Dwie osoby (8%) nie miało zdania.
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Ja z tego co pamiętam byłam za "z nikim". Ten wątek ciągnie się już tak długo i jest taki nudny... ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Ja uważam że Jackie powinna zakręcic się koło Eryka..
Susie88

Post autor: Susie88 »

Nie lubiłam tej postaci od początku. Manipulowała i truła tyłek Brooke żeby wyszła za jej synusia a teraz nagle zrobiła się uległa wobec szczękokretyna Deacona. Żal. Jest słaba, a przy tym wredna. Nie jest wart Massima i tej firmy. Mam nadzieję, że coś jej się stanie ;))
Susie's got your number , Susie says is right ;)
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Susie88 pisze:Nie jest wart Massima
To chyba Massimo nie zasługuje na nią i nie jest jej wart. Ja tam bardzo Jackie lubię.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Kobieta mnie przeraza, jej podejscie do "dziecka", najlepiej by mu zbudowała piaskownice jak powiedział Deacon i patrzała z okna jak sie synuś bawi.
Niki i Niki....nie moge juz słuchac tego, Niki to dorosły chłop a Jackie ma kompleks matki z małym dzieckiem chyba ( to straszne, znam osobiscie taki przypadek)

Jackie powinna sie zdecydowac juz na cos, powinna przede wszytkim rozpoczac kuracje hormonalną celem ustabilizowania zmienych nastrojów.
Inaczej sama sie wykonczy...no, chyba, ze dzis Mass ją wykonczy...zobaczymy ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

fanka mns pisze:Kobieta mnie przeraza, jej podejscie do "dziecka", najlepiej by mu zbudowała piaskownice jak powiedział Deacon i patrzała z okna jak sie synuś bawi.
Niki i Niki....nie moge juz słuchac tego, Niki to dorosły chłop a Jackie ma kompleks matki z małym dzieckiem chyba ( to straszne, znam osobiscie taki przypadek)
Też mnie to strasznie wkurza. Gada tylko o tym, że chce aby "Nicki" miał dom jakiego nie miał, ale przecież już na to za późno. Nick nawet z nimi nie mieszka chyba.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Kiedy intrygowała i piła była fajna, naprawdę wzbudzała litość jako taka zagubiona w swoich kłamstwach ładna babeczka, ale to co robi teraz, to jest granda. Słaba, niezdecydowana, okropna baba! :? Jak ktoś taki mógł osiągnać sukces w biznesie? I to śmieszne było, że pracownicy w jednym z ostatnich odcinków w butiku pracownicy nie umieli przeliczać rozmiarów amerykańskich na europejskie i Jackei musiała im to tłuamczyć. Ale mi poziom tych pracowników :d
ODPOWIEDZ