Jacqueline Payne
- Marek Forrester
- Sexy Secret
- Marek Forrester
Nie powinniśmy jeszcze przekreślać jej związku z Massimem, ale Jackie nie powinna też brać pod uwagę w głównej mierze Nicka przy doborze faceta. W końcu to nie mały dzidziuś! Deacon na pewno wprowadził w jej życie sporo radości, ale na dłuższą metę nie pasuje mi ten związek. Dlatego trudno powiedzieć z kim powinna w końcu zostać. Pomysł na parę Jackie i Clarke podoba mi się.
A i znaleźć - mężczyznę, ale poszukać - mężczyzny
A i znaleźć - mężczyznę, ale poszukać - mężczyzny
Jackie wiele straciła w moich oczach. Jest słabą kobietą. Słabym człowiekiem. W ogóle nie powinna się z nikim wiązać, bo jest emocjonalnie rozchwiana - w takim stanie nie moze stworzyć trwałego i stałego związku. Deacon to dupek bez charakteru, Massimo durny tyran. Najstraszniejsza Trójca MnS 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Nie lubiłam tej postaci od początku. Manipulowała i truła tyłek Brooke żeby wyszła za jej synusia a teraz nagle zrobiła się uległa wobec szczękokretyna Deacona. Żal. Jest słaba, a przy tym wredna. Nie jest wart Massima i tej firmy. Mam nadzieję, że coś jej się stanie
)
Susie's got your number , Susie says is right 
- Sexy Secret
Kobieta mnie przeraza, jej podejscie do "dziecka", najlepiej by mu zbudowała piaskownice jak powiedział Deacon i patrzała z okna jak sie synuś bawi.
Niki i Niki....nie moge juz słuchac tego, Niki to dorosły chłop a Jackie ma kompleks matki z małym dzieckiem chyba ( to straszne, znam osobiscie taki przypadek)
Jackie powinna sie zdecydowac juz na cos, powinna przede wszytkim rozpoczac kuracje hormonalną celem ustabilizowania zmienych nastrojów.
Inaczej sama sie wykonczy...no, chyba, ze dzis Mass ją wykonczy...zobaczymy
Niki i Niki....nie moge juz słuchac tego, Niki to dorosły chłop a Jackie ma kompleks matki z małym dzieckiem chyba ( to straszne, znam osobiscie taki przypadek)
Jackie powinna sie zdecydowac juz na cos, powinna przede wszytkim rozpoczac kuracje hormonalną celem ustabilizowania zmienych nastrojów.
Inaczej sama sie wykonczy...no, chyba, ze dzis Mass ją wykonczy...zobaczymy
Też mnie to strasznie wkurza. Gada tylko o tym, że chce aby "Nicki" miał dom jakiego nie miał, ale przecież już na to za późno. Nick nawet z nimi nie mieszka chyba.fanka mns pisze:Kobieta mnie przeraza, jej podejscie do "dziecka", najlepiej by mu zbudowała piaskownice jak powiedział Deacon i patrzała z okna jak sie synuś bawi.
Kiedy intrygowała i piła była fajna, naprawdę wzbudzała litość jako taka zagubiona w swoich kłamstwach ładna babeczka, ale to co robi teraz, to jest granda. Słaba, niezdecydowana, okropna baba!
Jak ktoś taki mógł osiągnać sukces w biznesie? I to śmieszne było, że pracownicy w jednym z ostatnich odcinków w butiku pracownicy nie umieli przeliczać rozmiarów amerykańskich na europejskie i Jackei musiała im to tłuamczyć. Ale mi poziom tych pracowników :d