Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

To nie tak działa.. od razu każde państwo poda zsumowane głosy audiotele i jury. Nie będzie dwóch łączeń.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Co roku nigdy nie słucham występów innych krajów, czekam na finał i wtedy wybieram swojego faworyta. Od dwóch lat przypisuje swoje punkty. Ewentualnie wysłucham Niemców i WB. A propo... Czy w Brytanii jest jakiś specjalny show dotyczący wyboru reprezentanta bo wydawało mi się ,że słyszałem o kilku odcinkowym show?
Z sobotniego koncertu wciąż nucę Mean Medow. Uważam ,że z tą piosenką mielibyśmy szanse na więcej, z Lidią coraz bardziej ta nadzieja się skraca...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A chyba nikt tu nie wspomniał, że Tanecznej Eurowizji nie będzie w Polsce, mimo zeszłorocznej wygranej.
Dla mnie to skandal, że TVP nie umiało wykorzystać takiej okazji.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Też się rozczarowałam ::kwasny:: Szkoda, wielka szkoda... Polska mogłaby się pokazać od naprawdę fajnej strony, ale jak zwykle... ::kwasny::
A kto nas będzie reprezentował na tanecznej Eurowizji? Stefabo Terazzino i Agata Kulesza? (bo coś mi się o ucho obiło, że oni) ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A w jakim kraju odbędzie się taneczna eurowizja :?: Wielkiej Brytanii :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Azerbejdżan będzie w tym roku gościł u siebie tańczące pary. To dla mnie nie zrozumiałe!
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Bezsens totalny, że w Polsce nie będzie Tanecznej Eurowizji. A na dodatek będzie w Azerbejdżanie, który nawet nie jest w Europie!
Awatar użytkownika
Damians

No właśnie, Azerbejdżan leży w Azji ::loll:: ::plask wczolo:
Może to jednak tylko plotki...

I my chcemy wygrać zwykłą Eurowizję... Po co?? Chyba żeby zrobić z siebie pośmielisko, że niczego, jako naród, nie umiemy zorganizować ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

TVP ma ponoć problemy finansowe, więc nie wykluczam, że w kierownictwie spółki rozważano taki scenariusz. Ale skoro to są plotki (nie wiem, gdzie takie informacje się pojawiły), to lepiej poczekajmy na oficjalne stanowisko. Uważam, że TVP powinna zorganizować taką imprezę. To pozytywnie wpłynie na wizerunek naszego kraju.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zwłaszcza ,że będą mogli zaprezentować swoją siedzibe tak jak robili to podczas krajowych eliminacji... Chwalili się tym nowym budynkiem kiedy tylko mogli ::plask wczolo:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Marek ta nowa siedziba ma już kilka lat. TVP wybudowała nowoczesny budynek, ale bardzo niefunkcjonalny i przez kilka lat stał pusty - w sumie, do dzisiaj stoi pusty, a oni urzędują w starym wieżowcu - tak na przewodniczka w Warszawie mówiła xD

Dawidku, plotki się ukazały tam, gdzie zazwyczaj, czyli w jednym z tabloidów :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dlaczego Azerbejdżan? Kraje będą alfabetycznie organizowały czy przypadek :?:
Tu jest artykuł z oficjalnej strony eurowizji: http://www.eurovision.tv/page/news?id=1879
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Jak alfabetycznie? :lol: ::plask wczolo:

Za tą Eurowizją muszą iść jakieś układy, bo przecież Azerbejdżan nie leży w Europie ::plask wczolo:
Od tego roku, to już nie będzie więc europejski konkurs tańca, tylko światowy, przynajmniej na to wychodzi...
ODPOWIEDZ