Tak, Violetta jest słodka.Marek Forrester pisze:Jeste zakochany w postaci ViolettyDziewczyna jest genialna, głupiutka z przebłyskami mądrości. Serial fajny ale w porównaniu do orygiału i wersji amerykańskiej zdecydowanie ma niższy poziom.
BrzydUla
Nie tylko tobieBeja pisze:Mnie także podoba się postać Wioletty.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Nie mówcie mi, że nikt nie ogląda BrzydUli
? Ostatni odcinek był naprawdę bardzo fajny. Violetta obłożyła się cała kapustą i próbowała zajść w ciąże z Sebą
Fajne też była akcja jak Pshemko zemdlał i Urszula powiedziała spokojnie, przecież każdy ma swoje nazwisko(ci co oglądają wiedzą o co chodzi, Pshemko ma na naziwsko Wieńczysław Wycior
)
Już nie mogę się doczekać premiery F&D Sportivo i reakcji Pauliny na wieść o tym, że goście Uli przyjdą.
Gdy przeczytałem artykuł w świecie seriali "Wreszcie mamy polską BrzydUlę" myślałem, że ten serial będzie głupi i nudny i co 2 sekundy będzie "hahaha" tak jak w kiepskich.
A jednak serial ma ciepły klimat, owszem jest w nim trochę komediowo i nie jest tam tak, że każda postać to idiota, tylko każda ma swoj charakter.
Polecam wszystkim ten serial, moim zdaniem jest on najfajniejszym, polskim serialem!
Miło się go ogląda 
Fajne też była akcja jak Pshemko zemdlał i Urszula powiedziała spokojnie, przecież każdy ma swoje nazwisko(ci co oglądają wiedzą o co chodzi, Pshemko ma na naziwsko Wieńczysław Wycior
Gdy przeczytałem artykuł w świecie seriali "Wreszcie mamy polską BrzydUlę" myślałem, że ten serial będzie głupi i nudny i co 2 sekundy będzie "hahaha" tak jak w kiepskich.
Polecam wszystkim ten serial, moim zdaniem jest on najfajniejszym, polskim serialem!
I jak czytam na różnych portalach oglądalność rośnie
Lubię w soboty oglądać odcinki jeden za drugim

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Marek Forrester
Ahh od wczoraj nie lubię Violetty! Tak wrednie oszukała Sebastiana (to jeszcze jej "wybaczyłem", ale jak się o tym dowiedział to jakoś się na Violettę zdenerwowałem) i jeszcze chce zniszczyć tak ważną dla Uli rzecz i oczywiście o wszystko ją obwinia! Nie rozumiem dlaczego wy tak tą Violettę lubicie, ja jakoś za nią nie przepadam. Sebastian ma bardzo silny głos jak się wkurzy...
Myślałem, że Marek da Uli biustonosz, bo widziałem urywek tej reklamy zapowiadającej odcinek, a z tego kawałka, który obejrzałem wynikało, że Dobrzański kupi swojej asystentce stajnik...
Już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka
Już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka
Im dłużej się to ogląda, tym bardziej się człowiek wciąga w losy ciamajdowatej Brzyduli. Mnie nasza rodzima wersja tego serialu nawet przypadła do gustu, bo jest taka jakaś ciepła, rodzinna i te wszystkie brzydule ładniejsze od tych z pierwowzoru (np. Maciek, przyjaciel Uli ;D).
Ja też się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka. Ula Balboa - to trzeba zobaczyć. :d
Ja też się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka. Ula Balboa - to trzeba zobaczyć. :d
Oo