BrzydUla

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Marek Forrester pisze:Jeste zakochany w postaci Violetty :mrgreen: Dziewczyna jest genialna, głupiutka z przebłyskami mądrości. Serial fajny ale w porównaniu do orygiału i wersji amerykańskiej zdecydowanie ma niższy poziom.
Tak, Violetta jest słodka. :serce:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ostatnio obejrzałam parę odcinków tego serialu i muszę stwierdzić, że podoba mi się, choć czasem niektórzy - szczególnie Ula - są denerwujący.
Mnie także podoba się postać Wioletty.
benekcl

Post autor: benekcl »

xxx
Ostatnio zmieniony 2009-02-04, 22:52 przez benekcl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Beja pisze:Mnie także podoba się postać Wioletty.
Nie tylko tobie :D Jej prostota jest w niej najzabawniejsza. Żałuje ,że od początku nie oglądałem tego serialu . Mam nadzieje ,że wakacje będą powtórki .
Awatar użytkownika
Beja

Ja też tego żałuję, Robi. Teraz staram się nie przegapić żadnego. Ja będą powtórki w wakacje, to nadrobię.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Nie mówcie mi, że nikt nie ogląda BrzydUli :D ? Ostatni odcinek był naprawdę bardzo fajny. Violetta obłożyła się cała kapustą i próbowała zajść w ciąże z Sebą :P :mrgreen:
Fajne też była akcja jak Pshemko zemdlał i Urszula powiedziała spokojnie, przecież każdy ma swoje nazwisko(ci co oglądają wiedzą o co chodzi, Pshemko ma na naziwsko Wieńczysław Wycior :lol: ) :) :mrgreen: :lol: Już nie mogę się doczekać premiery F&D Sportivo i reakcji Pauliny na wieść o tym, że goście Uli przyjdą. :wink:
Gdy przeczytałem artykuł w świecie seriali "Wreszcie mamy polską BrzydUlę" myślałem, że ten serial będzie głupi i nudny i co 2 sekundy będzie "hahaha" tak jak w kiepskich. :P A jednak serial ma ciepły klimat, owszem jest w nim trochę komediowo i nie jest tam tak, że każda postać to idiota, tylko każda ma swoj charakter.
Polecam wszystkim ten serial, moim zdaniem jest on najfajniejszym, polskim serialem! :D Miło się go ogląda :D
Awatar użytkownika
Beja

Ja też uważam, że to najlepszy polski serial. Wioletta jest przezabawna! Fajne były jej słowa w ostatnim odcinku, że Jasiek to "wilk w łowczej skórze" :mrgreen:
Także nie mogę się doczekać przyszłotygodniowych odcinków, szczególnie, że widziałam już reklamę następnego odcinka... :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

I jak czytam na różnych portalach oglądalność rośnie :wink: Lubię w soboty oglądać odcinki jeden za drugim :D :zeby:
Awatar użytkownika
kubeczek

Albo dobre było ostatnio Pshemko do Jaśka "Szczekaj!", a on "Sam se szczekaj!" :lol:
Awatar użytkownika
Beja

O właśnie, Pshemko jest oprócz Wioletty drugim moim ulubionym bohaterem. :mrgreen:
Awatar użytkownika
kubeczek

Moim ulubionym bohaterem jest Pshemko, a bohaterką Ula. :wink:
I też prawda, że oglądalność rośnie, bo teraz BrzydUla przyciąga 3 miliony widzów, a w zeszłym roku było poniżej 2 milionów, więc jest dobrze. :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Ależ ta Wioletta jest złośliwa i mściwa! Żeby tak planować zniszczenie sukienki biednej Uli... Mam nadzieję, że tego nie zrobi, bo bardzo chciałabym zobaczyć Ulę w tej kreacji od Marka. Już nie mogę doczekać się jutrzejszego odcinka. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Sebastian dzisiaj pękł... Znosił wszystko co robiła Viola, często puszczał to bokiem ale przesadziła, zaangażował się w dziecko i zezłościł się na maxa... Viola pzesadziła...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kubeczek

Ahh od wczoraj nie lubię Violetty! Tak wrednie oszukała Sebastiana (to jeszcze jej "wybaczyłem", ale jak się o tym dowiedział to jakoś się na Violettę zdenerwowałem) i jeszcze chce zniszczyć tak ważną dla Uli rzecz i oczywiście o wszystko ją obwinia! Nie rozumiem dlaczego wy tak tą Violettę lubicie, ja jakoś za nią nie przepadam. Sebastian ma bardzo silny głos jak się wkurzy... :mrgreen: :lol: Myślałem, że Marek da Uli biustonosz, bo widziałem urywek tej reklamy zapowiadającej odcinek, a z tego kawałka, który obejrzałem wynikało, że Dobrzański kupi swojej asystentce stajnik...

Już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka :twisted:
chrupka

Post autor: chrupka »

Im dłużej się to ogląda, tym bardziej się człowiek wciąga w losy ciamajdowatej Brzyduli. Mnie nasza rodzima wersja tego serialu nawet przypadła do gustu, bo jest taka jakaś ciepła, rodzinna i te wszystkie brzydule ładniejsze od tych z pierwowzoru (np. Maciek, przyjaciel Uli ;D).

Ja też się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka. Ula Balboa - to trzeba zobaczyć. :d
Oo
ODPOWIEDZ