Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W kategorii Najlepszy aktor/aktorka jest nadal błąd , jest ,,Lang Katherine Kelly '' ,a powinno być ,, Katherine Kelly Lang'' :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Robi pisze:W kategorii Najlepszy aktor/aktorka jest nadal błąd , jest ,,Lang Katherine Kelly '' ,a powinno być ,, Katherine Kelly Lang'' :!: :!: :!:
Ale zauważ, że inni nominowani przedstawiają się tak samo, czyli: "nazwisko imię", np: Kanan Sean. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Aha , w tej kategorii nie miałem wątpliwości na kogo zagłosować , więc na inne propozycje się nie przyglądałem ::jezyk:: Ale tak czy inaczej dziwnie to wygląda.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

To trochę dziwne, bo w angielskim nie używa się formy najpierw nazwisko, potem imię więc z punktu widzenia anglojęzycznego jest to błąd. Ja głosowałem na Susan Flannery. :)
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja też, najwięcej problemów miałem z zagłosowaniem na "Największe rozczarowanie", bo było ich tyle, że cięzko wybrać było to największe. Kolejny dowód na spadek poziomu "Mody". :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czas na podsumowanie tej edycji "MnS Site Awards".

Na początek lista osób, które zagłosowały w pierwszym etapie. Głosowało 18 osób, 16 było ważnych, dwa nieważne.
Głosujący w I etapie, w kolejności w której napływały ważne głosy: Robi, Marek Forrester, Tomala, Cichy, Sexy Secret, Ryan Lavery, Mareczek, DeaconFan, mailo, Beja, Pottermaniack, Gabra-Sheila, Damians, Primok, B@r, Mikkis.

Wyniki będą prezentowane w następującym schemacie. W każdej kategorii podam wszystkie Wasze propozycje:

propozycja: liczba głosów w I etapie / liczba głosów w 1I etapie (procent głosów)

Propozycje, które przeszły do finału zostaną pogrubione. Zwycięzcę w danej kategorii wyróżniam na czerwono.

NAJLEPSZA POSTAĆ

Brooke 8/16 (38%)
Caitlin 1/- (-)
Ridge 1/- (-)
Rick 2/- (-)
Bridget 2/- (-)
Stepha//nie 6/3 (7%)
Amber 8/12 (28%)[/b
Thomas 3/- (-)
Felicia 2/- (-)
Clarke 1/- (-)
Nick 4/- (-)
Lauren 1/- (-)
Hector 1/- (-)
Thorne 6/7 (16%)
Oscar 1/- (-)
Deacon 2/- (-)
Massimo 2/- (-)
Sally 5/4 (9%)
Samantha 1/- (-)
Jackie 2/- (-)
Taylor 1/- (-)

NAJLEPSZY AKTOR/AKTORKA

Katherine Kelly Lang 7/16 (34%)
Daniel McVicar 2/- (-)
Ronn Moss 2/- (-)
Kayla Ewell 1/- (-)
Lorenzo Lamas 4/1 (2%)
Sean Kanan 5/3 (6%)
Darlene Conley 4/7 (14%)
Jack Wagner 3/- (-)
Susan Flannery 7/7 (14%)
Adrienne Frantz 9/13 (27%)
Tracy Bregnman 1/- (-)
Winsor Harmon 3/- (-)
Anne-Lesley Down 2/- (-)
Joseph Mascolo 2/- (-)
Hunter Tylo 1/- (-)

NAJLEPSZY WĄTEK

ojcostwo RJ'a 4/7 (15%)
walka o FC 2/- (-)
odnalezienie córki Sam 3/4 (9%)
paraliż Massimo 6/5 (11%)
Thorne w Spectra Couture 1/11 (25%)

związki nastolatków 2/- (-)
wojna Ridge'a i Thorne'a 2/- (-)
Amber i Thomas 6/17 (38%)
Hector kontra Rick 1/- (-)
choroba Felicii 1/- (-)
ślub Ridge'a i Brooke 1/- (-)
Jackie i Deacon 1/- (-)
duch Taylor 1/- (-)
Stephanie kontra Amber 1/- (-)

NAJLEPSZA PARA

Ridge i Brooke 5/9 (20%)
Caitlin i Rick 1/- (-)
Samantha i Hector 2/- (-)
Massimo i Jackie 4/0 (0%)
Amber i Rick 1/- (-)
Amber i Thomas 11/17/ (37%)
Darla i Thorne 8/14 (31%)
Jackie i Deacon 4/5 (11%)
Stephanie i Eric 1/- (-)
Brooke i Stephanie 1/- (-)
Brooke i Nick 2/- (-)
Sally i Clarke 1/- (-)
Brooke i Thorne 1/- (-)
Taylor i Ridge 1/ - (-)
Ridge i Thorne 1/- (-)

NAJWIĘKSZE ROZCZAROWANIE
Tu nastąpiła pomyłka w liczeniu głosów przeze mnie. Tomala wskazał na "odejście Felicii", ja przez pomyłkę dałem na "Chorobę Felicii". Gdyby do tej pomyłki nie doszło, to jedna opcja wyboru byłaby inna, czyli "odejście", a nie "choroba". Na poprawienie było za późno, więc nic nie zmieniłem. Za pomyłkę przepraszam.

Emily Harrison 4/22 (51%)
Amber 1/- (-)
odejście Oscar'a 2/5 (9%)
odejście Felicii 2/- (-)
odejście Rick'a 1/- (-)
Jackie i Deacon 2/4 (7%)
choroba Felicii 1/3 (5%)
Caitlin 4/8 (15%)
picie alkohou przez Nick'a i Stephanie 1/- (-)
Brooke i Nick 1/- (-)
ojcostwo RJ'a 22 (3%)
Deacon 1/- (-)
Ridge 2/4 (7%)
brak wątku dla Clarke'a 1/- (-)
powrót Kristen i Felicii 1/- (-)
Eric wybiera Thorne'a 1/- (-)
Jackie i Massimo 1/- (-)
Rick i Caitlin 1/- (-)
Ridge i Bridget 1/- (-)
Felicia (całościowo) 2/3 (5%)
wyjazd Bridget 1/- (-)
ciąża Brooke 1/- (-)

NAJLEPSZY DEBIUT

Kayla Ewell 1 (2%)
Lorenzo Lamas 3 (6%)
Ashley Jones 20 (44%)
Drew Tyler Bell 20 (44%)

inni debiutanci 1 (2%)

NAJLEPSZY ZAGRANICZNY SERIAL

Brzydula Betty 4/4 (10%)
Gotowe na wszystko 9/14 (37%)
Bracia i siostry 2/- (-)
Chirurdzy 3/2 (5%)
Żar młodości 2/- (-)
Dr House 4/9 (24%)
Seks w wielkim mieście 2/- (-)
Czarodziejki 1/- (-)
Dexter 3/3 (8%)
Absolutnie fantastyczne 1/- (-)
Miasteczko Twin Peaks 1/- (-)
Savannah 1/- (-)
24 godziny 1/- (-)
Zagubieni 4/5 (13%)
Skazany na śmierć 2/- (-)
Detektyw Monk 1/- (-)

NAJLEPSZY ROGRAM ROZRYWKOWY

Mam talent 6/14/ (32%)
Fabryka Gwiazd 2/4 (9%)
Jak oni śpiewają 4/8 (18%)
Taniec z gwiazdami 2/0 (0%)
Gwiazdy tańczą na lodzie /2 (4%)
You can dance - po prostu tańcz - 5/11 (25%)
Zakochaj się w Tilli Tequilli 1/-(-)
Kardarshian'owie 1/- (-)
Szymon Majewski Show 1/- (-)
Piotr Baltroczyk przedstawia 1/- (-)
Jaka to melodia? 1/-(-)
Fort Boyard 2/0 (0%)
Ranking gwiazd 2/2 (4%)
Tak to leciało 2/2 (4%)
Koło Fortuny 1/- (-)
Familiada 1- (-)

"Najlepszy serial polski" - głosowanie zostaje unieważnione z powodu braku jednej opcji, którą "wcięło". Dlatego będzie nowe głosowanie w tej kategorii, które potrwa tydzień.
Wyniki z pozostałych kategorii są ważne. Za zamieszanie przepraszam.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Super, Amber zajęła drugie miejsce w najlepsza postać i aktorka :D I wygrała w najlepsza para i wątek ^^

Dobrze wytypowałem najlepszy debiut, w największym rozczarowaniu wytypowałem Caitlin, najlepszym serialu LOST, programie GTNL.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wyniki bardzo satysfakcjonujące :) jak widać jednak Brooke króluje :serce: a nawet nie brałem udziału w nominacjach
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nic na co zagłosowałem nie odegrało większej roli, nie lubie demokracji :P
Awatar użytkownika
Robi

Ja się cieszę z pomysłu Dawidka ,że nie rozróżnił na płcie bohaterów tylko stworzył jeden ogólny konkurs. To moim zdaniem sprawia ,że tego typu kategoria jest bardziej wiarygodna. ::ok::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, szczególnie fanom Wielkiej Brooke powinien podobać się ten pomysł. ::jezyk:: Jak był podział na kategorie męskie i żeńskie to chociaż niektóre kategorie zdarzało się, że wygrywały postaci takie jak choćby Deacon, czy też Thorne, a nie cały czas tylko Brooke. Teraz gdy nie ma typowych kategorii męskich, czyli bez udziału Brooke, będzie już zawsze prowadzić Logan, w ogóle małe szanse, że wygra jakakolwiek męska postać. Tak więc nie podoba mi się ten pomysł z mieszaniem płci w kategoriach. ::kwasny:: I od razu podkreślam, że nie jestem jakimś wielkim antyfanem Brooke (zdarzały się okresy, w których ją bardzo lubiłem i popierałem np. związki z Thorne'm i Deacon'em), a jedyne co mnie denerwuje to to, że ciągle prowadzi w prawie wszystkich kategoriach i plebiscytach. To już robi się okropnie nudne po prostu. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Pisząc post chwalący Dawidka za jego pomysł przede wszystkim miałem na myśli koniec dzielenia bohaterów na płeć , czyli w pewien sposób koniec z dyskryminacją. Wygyrwa Najlepsza Postać B&B ,a nie najlepsza postać męska czy kobieca .
Poza tym Brooke nie wygrywa zawsze , miała przewagę tylko w dwóch kategoriach ( w innych np Najlepsza para zajeła chyba dopiero trzecie miejsce ) , w poprzednim konkursie w kateogrii na najlepszą Twarz wygrała Taylor . A nawet uznając ,że to prawda ,że Logan wygyrwa wszystkie konkursu to co z tego :?: Jak ma poparcie widzów/internautów to wygrywa . Z drugiej strony nie ma co się dziwić , to fundament serialu.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A nawet uznając ,że to prawda ,że Logan wygyrwa wszystkie konkursu to co z tego :?:
Bo to nudne i bez sensu? Co to za przyjemność głosować na najlepszą postać serialu z góry wiedząc kto wygra? Zwolenników Brooke jest na forum najwięcej i to się raczej nie zmieni, a takie głosowanie mogłoby doprowadzić do dyskryminacji, np. męskiej części Mns : ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jeśli ktoś uważa, że takie głosowanie jest bez sensu, można zrobić dwa. Jedno uwzględniające Brooke (ukłon w stronę wszystkich jej zagorzałych fanów, żeby mogli się cieszyć z jej żelaznej palmy pierwszeństwa), a drugie nie. I tyle. Po co tyle zamieszania.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi nie przeszkadza to, że mężczyźni i kobiety byli razem, ale jestem za tym, żeby po trzech wygranych dana postać nie mogła już brać udziału w plebiscycie. Ja również nie jestem wielkim antyfanem Brooke, ale właśnie nie ma żadnej przyjemności w głosowaniu, skoro z góry wiadomo, że wygra Brooke.
ODPOWIEDZ