Quiz
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Pottermaniack
Serio, to jest poprawna odpowiedź?
Myślałem, że Maggy nie wiedziała, że to chłopak Jessici i z nim flirtowała, a potem się dowiedziała dopiero
A napisałem tak, bo tak coś kojarzyłem jeszcze z odcinków z TVP1
Dobra, to teraz musze coś wymyślić...
Ok, mam. Pamiętam taką scenę, kiedy Macy była z Grandtem w jednym domku i jedli oni pewien przysmak, który obydwoje bardzo lubili. To były początki ich romansu, wtedy bodajże pierwszy raz się pocałowali. Pytanie brzmi: co to był za przysmak?
Ciekawe, czy okaże się trudne
Ok, mam. Pamiętam taką scenę, kiedy Macy była z Grandtem w jednym domku i jedli oni pewien przysmak, który obydwoje bardzo lubili. To były początki ich romansu, wtedy bodajże pierwszy raz się pocałowali. Pytanie brzmi: co to był za przysmak?
Niech będzie sushiMikiks pisze:Serio, to jest poprawna odpowiedź?Myślałem, że Maggy nie wiedziała, że to chłopak Jessici i z nim flirtowała, a potem się dowiedziała dopiero
A napisałem tak, bo tak coś kojarzyłem jeszcze z odcinków z TVP1
Dobra, to teraz musze coś wymyślić...
Ok, mam. Pamiętam taką scenę, kiedy Macy była z Grandtem w jednym domku i jedli oni pewien przysmak, który obydwoje bardzo lubili. To były początki ich romansu, wtedy bodajże pierwszy raz się pocałowali. Pytanie brzmi: co to był za przysmak?![]()
![]()
- Pottermaniack
- Pottermaniack