Szymon Majewski Show
A co mu się stało z twarząMareczek pisze:Filip Bobek
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A co się miało staćRobi pisze:A co mu się stało z twarzą
Końca nie widać i Rozmowy w tłoku, niegdyś najlepsze elementy programu, teraz są najgorsze
Przecież miał twarz spuchnietą i siną.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Robiemu chodziło, że na początku programu miał spuchniętą twarz, to był make-up, już w kolejnej scenie mu to zmyli
A Rozmów w tłoku widziałem do przyjścia Marzanny, potem przełączyłem na Tomasza Lisa, jego wywiad z Kwaśniewską, to były dopiero prawdziwe rozmowy w tłoku
Nie wynajmują jednak zamku dla Oleńki, szkoda

A Rozmów w tłoku widziałem do przyjścia Marzanny, potem przełączyłem na Tomasza Lisa, jego wywiad z Kwaśniewską, to były dopiero prawdziwe rozmowy w tłoku
Też oglądałam wczoraj Szymona i także najbardziej podobały mi się rozmowy z gośćmi. Ewy Kasprzyk nie widziałam jeszcze w żadnym talk-show, więc nie wiedziałam, że jest tak zabawna.
A te sińce Filipa to może była jakaś sugestia co do BrzydUli, może Marek też będzie takie miał.
Spodobał mi się żenujący żart.
A te sińce Filipa to może była jakaś sugestia co do BrzydUli, może Marek też będzie takie miał.
Spodobał mi się żenujący żart.
A dzięki Damians za wyjaśnienie 
A w zeszłym sezonie była w "Kubie Wojewódzkim" i z tego co pamiętam też bardzo fajny odcinek byłDamians pisze:Tak, ona chyba prosto z planu Brzyduli przyjechał![]()
Beja, w piątek była ona w Kocham Cię PolskoBeja pisze: Ewy Kasprzyk nie widziałam jeszcze w żadnym talk-show, więc nie wiedziałam, że jest tak zabawna.![]()
Jak oceniacie spot PISu wykoaniu Szymona Majewskiego
http://www.tvn24.pl/-1,1597695,0,1,odpo ... omosc.html
- Pottermaniack