No to kolejny zawał pana biznesmena gotowy.DeaconFan pisze: Wszyscy rozpaczają w BarBarianie po śmierci Artura (jest stypa), a tu nagle wchodzi Artur i mówi coś takiego "A mnie nikt nie spyta jak się czuję?".![]()
Pierwsza miłość
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Gabra-Sheila
Ostatnie kilkanaśnie odcinków było najlepsze w historii tego serialu
Dwóch ostatnich nie widziałam...
Ale nadrobię zaległości ^^ Bo wiem, co ma się wydarzyć dzisiaj
Będzie czad!!!
Odcinki z gangsterami były straszne, brutalne, ale i ciekawe-muszę przyznać ^^ Ta dziewczyna Medyka strasznie mnie wk*****ła
Żmija
Sceny po śmierci Artura były takie smutne, ale i dobrze zagrane .Brawa dla Rafała Kwietniewskiego : )
I Teresa dziewczynkę urodziła
Widziałam urywek ^^ Będzie się działo! xD
Odcinki z gangsterami były straszne, brutalne, ale i ciekawe-muszę przyznać ^^ Ta dziewczyna Medyka strasznie mnie wk*****ła
Sceny po śmierci Artura były takie smutne, ale i dobrze zagrane .Brawa dla Rafała Kwietniewskiego : )
I Teresa dziewczynkę urodziła
-
kamilabuziaczek
Artur odwiedza Majkę i Pawła. Wpada tam także Kinga. Wszyscy oczywiście nie mogą nacieszyć się Arturem. Jednak gdy pytają go o okoliczności jego porwania, ten nie chce o tym mówić. Dopiero gdy idzie z Bartkiem na swój grób i piją tam razem wódkę, wyjaśnia jak przeżył. Kula przeszyła piersiówkę, którą miał akurat przy sobie. Bandyci oczywiście się nie skapnęli i zostawili Artura przykrytego folią na jakiejś melinie. Wkrótce Artura odwiedza ojciec, tłumaczy mu się, ale ten nie chce go widzieć i każe mu wyjść. Stary Kulczycki wychodzi.kamilabuziaczek pisze:Czy może ktoś mi mógł opisać wczorajszy odcinek PM ?
Tymczasem Marek kompletuje potrzebne dziecku i matce rzeczy. W międzyczasie rozmawia z Jankiem o jego romansie ze Stefani. Później odwiedza Teresę w szpitalu, która mówi, że dziecko będzie miało na imię "Róża".
To chyba wszystko...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Artur był zachwycony życiem, wszystko mu się podobało itp
Bartkowi powiedziała jak to się stało, że nie umarł - otóż Artur miał w kieszeni piersiówkę.
I kulka z pistoletu trafiła w nią, a nie w Artura
Teresa i Marek w szpitalu, potem przyszła Kinga.
Teresa powiedziała że córeczka ma się nazywać Róża
Bartkowi powiedziała jak to się stało, że nie umarł - otóż Artur miał w kieszeni piersiówkę.
I kulka z pistoletu trafiła w nią, a nie w Artura
Teresa i Marek w szpitalu, potem przyszła Kinga.
Teresa powiedziała że córeczka ma się nazywać Róża
-
kamilabuziaczek
Nie wiem, czy czegoś nie pomylę, bo u mnie ciężko z pamięcią o dwa i więcej odcinków wstecz:kamilabuziaczek pisze:Dziękuje ale pomyliły mi się dni chodziło mi o odcinek z 6 kwietnia.
Policja powiadamia leżącego w szpitalu Piotra o tym, że Artur żyje. Ten wychodzi ze szpitala i jedzie na komisariat gdzie widzi się z Arturem. Syn traktuje go raczej oschło, ale mężczyźni jednak przytulają się do siebie. Potem Artur niespodziewanie zjawia się na stypie w Barbarianie. Pijany trochę już Patryk myśli, że ma zwidy, reszta jest w niezłym szoku.
Poza tym chyba nic ciekawego, czyli wątek Teresa/Marek i ich nowe dziecko, Jan/Stefani.
A i jeszcze chyba Kinga wypytywała kogoś o faceta z cmentarza, który ją tam pocałował...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
DeaconFan pisze:Później odwiedza Teresę w szpitalu, która mówi, że dziecko będzie miało na imię "Róża".
Nie wiem co Wam się nie podoba w tym imieniu. Bo mi się podoba bardzo i dla mnie jest zupełnie normalne bo moja kuzynka ma tak na imięMareczek pisze:Teresa powiedziała że córeczka ma się nazywać Róża
- Marek Forrester
-
kamilabuziaczek
Marek fajnie powiedział, że ich dziecko równie dobrze mogłoby się nazywać "Herbata".
Przyjaciółka mojej babci też ma tak na imię, ale zdrabniają to "Rózia". Ogólnie jednak nie podoba mi się to imię, no takie staroświeckie jest i nie pasuje mi do dziecka...
[ Dodano: 2009-04-10, 21:34 ]
Wie ktoś może czy ten fotograf Wojtek to ten sam koleś co pocałował Kingę na pogrzebie Artura? Bo jakoś ciężko mi sobie przypomnieć dokładnie twarz tamtego mężczyzny (wiem tylko że to był blondyn) i nie mogę ich od siebie odróżnić.
[ Dodano: 2009-04-10, 21:34 ]
Wie ktoś może czy ten fotograf Wojtek to ten sam koleś co pocałował Kingę na pogrzebie Artura? Bo jakoś ciężko mi sobie przypomnieć dokładnie twarz tamtego mężczyzny (wiem tylko że to był blondyn) i nie mogę ich od siebie odróżnić.
W ogóle ciekawe co to za postać. Wydawało się, że zna Kingę i Artura (skoro był na jego pogrzebie) i jeszcze pocałował Kingę! Ale potem Kinga chyba mówiła o nim tak jakby go bliżej nie znała... No i z Wojtkiem też miała scenę, jak go przedstawiała na tej wystawie, ale jakoś chyba to nie ten sam koleś... Nie wiem już sam...
A co sądzicie o R. Mroczku w roli policjanta Olafa? Początkowo trochę mi nie pasował do PM, ale w scenie z poinformowaniem Henryka o śmierci Medyka wypadł fajnie jak dla mnie.
A co sądzicie o R. Mroczku w roli policjanta Olafa? Początkowo trochę mi nie pasował do PM, ale w scenie z poinformowaniem Henryka o śmierci Medyka wypadł fajnie jak dla mnie.
-
Gabra-Sheila
Mroczek beznadziejnie grał
Natomiast Stefani i Janek...
Najgorszy wątek
Tata Majki stracił zupełnie głowę... I to dla kogo
Jego sceny z nią są żałosne, mówi do niej jak do dziecka i wgl jest taki staromodny xP
Szkoda mi było Anety kilka odcinków temu . Stefa jest pyskata i bezczelna, wszyscy o tym wiemy, ale wtedy przegięła 
Natomiast Stefani i Janek...
Eee, Mroczek nie był taki zły w tej roli moim zdaniem.
Co do wątku Stefani/Janek, to mnie też on się nie podoba. Mimo iż są w nim elementy humorystyczne, to coraz bardziej nie cierpię Stefani i żal mi Anety... A Jan to też kretyn - on chyba jest ze Stefani tylko dlatego, że mu pochlebia, że jakaś ładna, młoda laska się nim zauroczyła. Przecież jej głupota jest już nie do zniesienia... Nie wiem jak on z nią wytrzymuje...
Z Arturem teraz troszkę nudy, nadal jest formalnie rzecz biorąc trupem...
Wątek Bartek/Ania/Patryk spoko, ale chyba jednak nic nie będzie z tego związku Ani i Bartka... Ale Bartek to jednak mega przynudzał, jak bawili się razem tym słownikiem itp.
Ale znowu Patryk też mi do Anny nie pasuje...
Tak poza tym to co powiedzą panowie jak odkryją, że zadają się z tą samą dziewczyną...
Wątek Wojtka i Emilki średnio ciekawy, ale sama postać Wojtka bardzo mi się podoba. Spoko koleś, i w końcu jakiś taki wrażliwy, nie to co Paweł i inni mężczyźni nasi serialowi...
Najlepszy chyba teraz jest wątek Pawła i Wekslerów (a przedtem go nie lubiłem
). Coraz bardziej podoba mi się postać Grażyny. Niezły był ten sen Pawła jak Grażyna wpakowała się do łóżka jego i Majki...
No i pojawił się też wątek narkotyków. Narazie ciekawie się zapowiada...
Ogólnie akcja teraz trochę się "uspokoiła", przechodzimy teraz zapewne przez okres takiego odpoczynku po świetnych akcjach z Arturem i gangsterami.
Co do wątku Stefani/Janek, to mnie też on się nie podoba. Mimo iż są w nim elementy humorystyczne, to coraz bardziej nie cierpię Stefani i żal mi Anety... A Jan to też kretyn - on chyba jest ze Stefani tylko dlatego, że mu pochlebia, że jakaś ładna, młoda laska się nim zauroczyła. Przecież jej głupota jest już nie do zniesienia... Nie wiem jak on z nią wytrzymuje...
Z Arturem teraz troszkę nudy, nadal jest formalnie rzecz biorąc trupem...
Wątek Bartek/Ania/Patryk spoko, ale chyba jednak nic nie będzie z tego związku Ani i Bartka... Ale Bartek to jednak mega przynudzał, jak bawili się razem tym słownikiem itp.
Wątek Wojtka i Emilki średnio ciekawy, ale sama postać Wojtka bardzo mi się podoba. Spoko koleś, i w końcu jakiś taki wrażliwy, nie to co Paweł i inni mężczyźni nasi serialowi...
Najlepszy chyba teraz jest wątek Pawła i Wekslerów (a przedtem go nie lubiłem
No i pojawił się też wątek narkotyków. Narazie ciekawie się zapowiada...
Ogólnie akcja teraz trochę się "uspokoiła", przechodzimy teraz zapewne przez okres takiego odpoczynku po świetnych akcjach z Arturem i gangsterami.