Tancerze

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Joe

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Joe »

Jeżeli ktoś przegapił pierwszy odcinek, to może obejrzeć go na YT :wink: :

cz.1
cz.2 cz.3
cz.4
cz.5
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Właśnie obejrzałam 2.odcinek (pierwszego nie widziałam, bo niestety nie mogłam, a o powtórce nie wiedziałam xP) i przyznam, że mnie jakoś wielce nie zachwycił. Nie można w sumie oceniać po obejrzeniu jednego odcinka, ale jak na razie uważam, że serial jest mocno przereklamowany ::ok:: ::jezyk::

Z elementów, które mi się nie podobają: Roma (jest po prostu beznadziejna xD Taka trochę słodka idiotka, a Katarzyna Glinka dziwnie się prezentuje w takiej roli :| ), Natalia Lesz - porażka ::plask wczolo: , teksty Roberta też porażka ::plask wczolo: , Kasia Cichopek w tym odcinku powiedziała może jedno zdanie, ale trzeba przyznać, że wygląda w tej peruce conajmniej komicznie ::loll:: ::cojest:: ::plask wczolo: Fabuła nie jest jakaś super ciekawa i porywająca, ale może się rozkręci ::jezyk:: :wink: Dziwne dla mnie jest to, że to przecież jest szkoła, a w sumie oni niewiele się tam uczą xD A przynajmniej na zajęciach u Romy - ona nic im nowego nie pokazuje, tylko przychodzą i od razu wszystko umieją, tańczą gotowy (niewiadomo kiedy tak perfekcyjnie przygotowany) układ xD ::jezyk::

Z postaci do gustu przypadli mi Sylwia oraz Piotr :wink: Ciekawa wydaje mi się też Alicja :wink: Chyba tylko dla nich (no i dla obejrzenia trochę tańca) będę oglądać ten film ::jezyk:: :wink:

Na razie ocena dość krytyczna, ale mam nadzieję, że serial się rozkręci :wink:
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Zapomniałem o 2. odcinku! ::plask wczolo: Wie ktoś może kiedy powtórka?
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Ma być w najbliższy poniedziałek o 22.25. :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Roma jest wspaniała :!: Kasia Glinka jest wspaniała :!: Jest taka pogardliwa dla Alicji która ma naprawde tyle tajemnic, oszukuje w sprawie pracy za granicą, nie mówi o swoim problemie z alkoholem i zażyłej znajomości z Heleną. Ciekawe relacje mogą być między Alą i Romą.

Niestety, po drugim odcinku moje odczucia nadal są mieszane, bo jest dobry pomysł na serial i są ciekawe wątki ale wszystko jest takie mdłe i do tego ten cały Piotrek, nie ma w nim tego drygu do tańca, Dorota to samo, nie ma u nich pasji...
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Po drugim odcinku tylko Kasia Glinka (Roma) i ta młoda aktorka, która gra Sylwię ratują ten serial. Żeby chociaż elementy taneczne były ciekawe :roll: . Może jeszcze kiedyś zerknę z powodu wyżej wymienionych aktorek :P .
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Dzisiajszy odcinek był już, moim zdaniem, dużo ciekawszy niż poprzedni ::ok:: Konflikt między Romą i Alicją wciąż trwa i się rozwija, co w sumie bardzo mnie cieszy, bo to jeden z najlepszych wątków w tym filmie (o ile w ogóle nie najlepszy ::jezyk:: ). Podobały mi się też sceny z Piotrem i Sylwią :wink: :serce:
No i w końcu pokazali Glinkę tańczącą cokolwiek xD ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Rzeczywiście fajny był dzisiejszy odcinek. Poprzedniego niestety nie widziałem. Ciekawy jest konflikt między Alicją a Romą, i wogóle obie są ciekawymi postaciami. Niestety w tym serialu poziom gry aktorskiej wśród niektórych młodych jest skandalicznie niski i nie wiem jak niektórzy znaleźli się w serialu. Najgorszy jest ten koleś z brodą.
A postać Kasi Cichopek pokazali dzisiaj tylko raz, ale w tej jednej scenie pokazała jakiego gra pustaka!
Tomala

Dzisiejszy odcinek moim zdaniem był znacznie lepszy od poprzednich. Bardzo śmieszny był. Najlepsze akcje są z Romą i tym kolesiem (Edgarem/Erwinem z "Lejdis" ::loll:: ). Postać Kasi Cichopek dzisiaj zaczęła mnie śmieszyć ::loll:: A jaki ona ma już brzuch! A przecież to było kręcone już jakiś czas temu. Ogólnie akcja się rozkręciła :) Ten wredny koleś, chyba ma dziecko :shock: A to z tą prezentacją, której podjął się "ten dobry", potoczyło się zbyt szybko. Przygotowania mogły trwać chociaż ze 2 odcinki. I najważniejsze, że nie było dzisiaj tego kolesia co tak beznadziejnie gra :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

Post autor: Pottermaniack »

Postać Kasi Cichopek jest najzabawniejsza w całych Tancerzach :mrgreen: Świetne były też akcje z Romą, kiedy rozebrała się w pokoju nauczycielskim, ten, co go gra Dorociński też, i wtedy właśnie weszła Helena :D Jej mina bezcenna :lol: Roma zasłużyła sobie, żeby przez tą grę być pośmiewiskiem całej szkoły. Między Alicją a nauczycielem aktorstwa zaczyna sie rodzić uczucie :) Fajna była ta piosenka, do której dziewczyny tańczyły na pokazie. Zna ktoś może jej tytuł? :wink:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Zauważyliście , że rysuje sie powoli trójkąt między Cichopek, Dorocińskim i Alicją? Jak Cichopek sie ucieszyła na wieść, że Alicja ma narzeczonego:) Chociaz to byl tylko żart. Glinka wg mnie ma najlepszą role i daje sobie radę z wizerunkiem bitch:) Gościu z YCD pokazał nową twarz tatusia:) Natalia Lesz trochę się rozkręciła, ale chyba za mało pasuje do swojej roli.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oglądam każdy odcinek :twisted: Podoba mi sie ten serial :mrgreen: Taki kolorowy, pozytywny : ) Bardzo lubię Piotra ::rad:: Jego układ w ostatnim odcinku fantastyczny był !!! :-) wow, taki on pomysłowy jest ^^ Wszystkich imion nie pamiętam, ale ten gościu z YCD działa mi na nerwy i to porzadnie ::kwasny:: Niemiły wiecznie i dla wszystkich :| No prawie, dla Natalii Lesz był ciut ciut :P Nie lubię jeszcze nauczycieli z tej szkoły :? Tacy niesympatyczni :x Jedynie ten fajny jest, co się rozebrał w którymś odcinku :lol: Walach, Glinka, Baka (??? dobrze napisałam?) po prostu I hate ::jezyk:: Ciekawa jestem dzisiejszego ocinka 8) Mykam :zeby:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Ogladał ktos wczoraj? Pokazali w końcu jak Cichopek prowadzi swoje zajęcia ze śpiewu :lol: i miała na imprezie rudą perukę ! Coraz bardziej lubie bohatera Dorocińskiego, takie nawet konkretny gość. W ogóle dużo było o nauczycielach a mniej o uczniach, oprócz pojawienia się nowego bohatera - Rafała. Wątek transseksualizmu bardzo oryginalny:) Rzadko chyba w polskich serialach pojawiają się drag-queen:)
Tomala

Wczoraj obejrzałem powtórkę najnowszego odcinka bo w sobotę nie widziałem. Ogólnie był dość śmieszny. Ta bohaterka grana przez Kasię Cichopek jest niezła ::loll:: Fajnie, że ten odcinek bardziej skupiał się na nauczycielach. Ale co do uczniów - gra aktorska tego jednego kolesia, co się przebrał za kobietę jest po prostu beznadziejna. Na bank miał jakieś układy, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie dopuściłby go do serialu :? Wogóle co to miało być z tym przebraniem ::ke::
Ten nowy bohater mnie wkurza. Nie znoszę takich ludzi, którzy mają wszystko gdzieś, wszystko wiedzą najlepiej, można iść im na rękę a oni jeszcze narzekają. On właśnie taki jest :x
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No, nareszcie zobaczyłem Kasię Cichopek w tej roli :D Wygląda jak jakiś ptyś, ale jeżeli chodzi o grę - świetnie. No i jej przesłodzenie sięga zenitu. Bo pani Lesz to tylko wygląda, lepiej jak nie mówi :lol:
ODPOWIEDZ