Programy rozrywkowe
Chyba zerknę na ten występ, bo bardzo lubię tę piosenkę. Mam nadzieję, że jej nie zepsują i że Ibisz nie będzie się głupio szczerzył. Fajna jest też jej wersja angielsko-francuska, w duecie z Karenn Antonn http://www.youtube.com/watch?v=bKSkAYch ... re=related
Nie wie ktoś, kiedy ma być ten występ? Na początku, w środku czy na końcu JOSia?
Nie wie ktoś, kiedy ma być ten występ? Na początku, w środku czy na końcu JOSia?
Czyli teoretycznie mogą wygrać albo 2 osoby albo jedna... Ja od poczatku to oglądam i się wciągnąłem. Na początku wydawało mi się , że miały coś z nosami ale teraz widać, że są nawet ładne. Dobre było jak w odwiedziny do rodzin uczestników ubrały się tak wyzywająco, że jak się schylały to gacie im było widać:Dtim pisze:AllelujaNareszcie ktoś po mojej stronie.
Hym czy bliźniaczki są brzydkie z twarzy. Vikki w tej swojej fryzurze wygląda niekorzystnie. Rikki w tych rozpuszczonych włosach wygląda bardzo ładnie. Figurę mają kapitalną. W ostatnim odcinku można to było zobaczyć
![]()
![]()
Mailo to teraz ja Ci teoretycznie odpowiadam na twoje pytanieNie mają obowiązku wybrania różnych osób, mogą wybrać tą samą osobę. Teraz będzie ciekawy odcinek w Las Vegas , a potem odcinek finałowy. Wszystko się może zdarzyć
Tak jak poszły do Trevora pierwszy raz i zaczęły zmywać naczynia i jego ojciec się na nie gapił.To było ciekawe. Jeszcze lepsze stroje miały jak poszły do Scottiego i jego żydowskiej rodziny to było coś i super się tam bawiły.W ogóle fajna rodzinka
. Tak teoretycznie mogą wygrać dwie lub jedna osoba. Ja oglądam to od pierwszego odcinka na Mtv. Potem zobaczyłem 2 odcinek na Mtv no i wciągnęło mnie to i zobaczyłem wszystko. Jeszcze zobaczę odcinki bonusowe, których pewnie nie będzie na Mtv. I one są ładne !

Nie żal mi kasy xP I tak muszę doładowywać konto co jakiś czas by mi go nie zablokowali(choć ostatnio nie doładowywałem ponad pół roku i nic się nie stało xD), a tak to komórka służy mi tylko do odbierania telefonów - bo dzwonić mogę ze stacjonarnego(a niech rodzice płacą, nie ja!
), a SMSy wysyłać z internetu 
- kimberly1990
Mi jdnk żal kasy na takie SMSy, bo mam telefon na abonament i każdy taki SMS to dodtkowa opłata doliczana do rachunku
Nie powiem, żebym była zadowolona z decyzji widzów
Tzn. może w połowie jestem zadowolona, bo nie chciałam, żeby Maks odpadł i na szczęście odpadł Juirj
Chociaż, jak dla mnie mógłby odpaść też Rafał
Natomiast bardzo szkoda mi Ani, bo jej kibicowałam. Jak dla mnie jest bardzo dobrą tancerką. Nie chciałam też, żeby odpadła Julia, bo również jest świetna w tym co robi
Mój wybór osoby do odpadnięcia padłby więc na Jadźkę (już drugi raz z rzędu zresztą), która naprawdę niczym mnie nie ujmuje, a do tego, jak się okazało, nie za dobrze sprawdziła się w nie swojej technice

Za to Łukasz
, Eliza i Piotr
już drugi raz super

Nie powiem, żebym była zadowolona z decyzji widzów
Za to Łukasz
Mi tak samo.kimberly1990 pisze:Mi jdnk żal kasy na takie SMSy, bo mam telefon na abonament i każdy taki SMS to dodtkowa opłata doliczana do rachunku
Ja jestem z wczorajszych wyników w połowie zadowolony. Cieszę się, że odpadła Ania, ale jestem bardzo niepocieszony, że odpadł Jurij. Polubiłem go. Chciałem żeby odpadł Maks albo Rafał bo obu nie lubię
Jadźka bardzo ładnie wczoraj wyglądała
Ogólnie to najbardziej lubię Pawła, Piotrka i Jadźkę.
Wczoraj na MTV był finał "Paris Hilton - kumpela na zabój". Brittany wygrała!
Finałowy odcinek był świetny. Fajne było jak Paris się spotykała z obiema paniami osobno. Podobało mi się jak Brittany bluzgała na Vanessę. Zgadzam się ze wszystkim co mówiła. Vanessa jest fanką Paris, która ma obsesję na jej punkcie. Cały czas tylko ją chwali, mówi jaka jest wspaniała, jest bezkrytyczna. A jak Brittany powiedziała o ym udawanym śmiechu ze wszystkiego, to potem zwróciłem na to uwagę i faktycznie tak było. Vanessa cały czas tylko powtarzała, że Brittany chce zrobić karierę i po to jest w programie. Nawet jeśli Brittany uda się zrobić karierę przez ten program, to w czym to przeszkadza, żeby była przyjaciółką Paris?
Aż sobie przeczytałem o tym programie na wikipedii. Widzę Paris ma mało przyjaciółek albo ta się nie sprawdziła bo już jest kręcony 2 sezon, a 3 ma być kręcony w 2010 roku. Tak na poważnie to to musi mieć dużą oglądalność w USA skoro jest już obiecany 3 sezon. No i był jeszcze program Paris Hilton's British Best Friend. Próbowałem to zobaczyć , ale jakoś nie mogłem się zmusić żeby Patrzeć na Paris.