O wiele lepiej niż Bridget w tym czymś na głowie
Styl w "MnS"
-
Gabra-Sheila
Morgan wygląda rewelacyjnie !
Jeszcze lepiej kiedyś
Te jej włosy, takie ogniste
Zdecydowanie najpiękniejsza kobieta w B&B teraz wg mnie
Choć i Bridget w ostatnich odcinkach tak źle się nie prezentowała
Ridge natomiast wygląda katastrofalnie
Nie mogę patrzeć na niego
Wydaje mi się, że z odcinka na odcinek wygląda starzej.
Choć i Bridget w ostatnich odcinkach tak źle się nie prezentowała
Ridge natomiast wygląda katastrofalnie
Zgadzam sięGabra-Sheila pisze:Morgan wygląda rewelacyjnie ! Jeszcze lepiej kiedyś Te jej włosy, takie ogniste Zdecydowanie najpiękniejsza kobieta w B&B teraz wg mnie
Dzisiaj też wyglądała świetnie. Bardzo ładnie jej w idealnie prostych włosach. I jeszcze te biały płaszcz
Dzisiaj w pierwszym odcinku Nick bardzo korzystnie wyglądał w czarnej koszuli. Jednak żeby nie było zbyt dobrze jego twarz była bardziej pomarszczona niż zwykle i robił głupie miny
Bridget nie podobała mi się taka elegancka. Wolę ją jako dziewczynę z sąsiedztwa
Brooke kiedy oczekiwała na Ridge'a też wyglądała znacznie lepiej. A i Ridge też jakoś tak młodziej.
Bridget nie podobała mi się taka elegancka. Wolę ją jako dziewczynę z sąsiedztwa
Brooke kiedy oczekiwała na Ridge'a też wyglądała znacznie lepiej. A i Ridge też jakoś tak młodziej.
Bridget ślicznie dziś wyglądała w obu sukniach ślubnych, ale lepiej jednak w sukni projektu Eryka. Po prostu prześlicznie.
Nick za to wyglądał wyjątkowo staro w zbliżeniach na końcu drugiego odcinka, kiedy zobaczył Bridget. Widać mu było wszystkie zmarszczki.
Hope wyglądała przesłodko rozrzucając kwiaty.
Rick jak zwykle bardzo przystojny
, tylko czemu nie miał kwiatka w butonierce, tak jak Nick i Ridge...?
Nick za to wyglądał wyjątkowo staro w zbliżeniach na końcu drugiego odcinka, kiedy zobaczył Bridget. Widać mu było wszystkie zmarszczki.
Hope wyglądała przesłodko rozrzucając kwiaty.
Rick jak zwykle bardzo przystojny
A mnie się właśnie bardziej podobała ta pierwsza suknia, ,mniej rozkloszowana.Beja pisze:Bridget ślicznie dziś wyglądała w obu sukniach ślubnych, ale lepiej jednak w sukni projektu Eryka. Po prostu prześlicznie.![]()
No i suknia Brooke - cudna
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
O tak, Brooke wyglądała powalająco
Natomiast suknie Bridget mnie się nie podobały. W ogóle te wszystkie suknie od Foresterów takie jakieś wieśniackie, widać, że Eric szył tę drugą w nocy
Było mnóstwo ślubów, ale naprawdę ładne suknie można wymienić na palcach jednej ręki. Jedną z najpiękniejszych na pewno miała Macy na ślubie z Deacone'm.
Natomiast suknie Bridget mnie się nie podobały. W ogóle te wszystkie suknie od Foresterów takie jakieś wieśniackie, widać, że Eric szył tę drugą w nocy
Było mnóstwo ślubów, ale naprawdę ładne suknie można wymienić na palcach jednej ręki. Jedną z najpiękniejszych na pewno miała Macy na ślubie z Deacone'm.
Ogólnie suknie mi się nie podobały. Ta pierwsza bardziej mi się podobała ogólnie, ale lepiej leżała na Bridget ta od Erica. Ta pierwsza jakby z niej spadała. Faktycznie ta druga była rozkloszowana.
Brooke wyglądała rewelacyjnie
Już dawno nie wyglądała aż tak ładnie. Za to Stephanie się nie postarała nawet na ślub i wyglądała jak zwykle.
Brooke wyglądała rewelacyjnie
Najładniejsze suknie miały Brooke i Megan
Oprócz sukni ślubnej, którą miała na sobie Bridget
Kreacja jaką miała Jacqueline była taka jakaś dziwna - nie pasowała mi do niej
Panowie raczej wszyscy w podobnym stylu wyglądali, ale chyba najbardziej podobał mi Nick
Wogóle cała uroczystość była w pięknym stylu
Oprócz sukni ślubnej, którą miała na sobie Bridget
Kreacja jaką miała Jacqueline była taka jakaś dziwna - nie pasowała mi do niej
Panowie raczej wszyscy w podobnym stylu wyglądali, ale chyba najbardziej podobał mi Nick
Wogóle cała uroczystość była w pięknym stylu