Herosi (Heroes)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Aaaa, znaczy się nie na ogólnodostępnym kanale? Już myślałam że tvp1 sie rozhulała :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Na ogólnodostępnym, acz niedostępnym w Polsce. Poszukaj trochę, a znajdziesz, zresztą już na pierwszej (!) stronie takiego Stage6 masz 3. i 4. odcinek w wersji quasiyoutubowskiej - nie trzeba ściągać, po prostu wciskasz i oglądasz. Głebiej, albo na innych serwisach video jest pewnie więcej. A jak nie, to można zassać.

[ Dodano: 2007-10-17, 16:48 ]
A tu są pierwszy i drugi ;)

http://stage6.divx.com/user/radixtenshi
Primok

Post autor: Primok »

Od 5 maja we wtorki po dwa odcinki powtórka na TVP1 od pierwszego sezonu o godz. 20.20 :wink: .
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

W USA już dawno był drugi i trzeci sezon, a ci puszczają pierwszy... ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

I dobrze - słyszałem, że drugi i trzeci są beznadziejne, więc nie wiem czy chcę je oglądać, a pierwszy był świetny i chętnie zobaczę go po raz drugi ;)
Primok

Post autor: Primok »

Drugi sezon też juz chyba był na TVP1 ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Pamiętam ,że podobał mi się 1 sezon, to było coś nowego i pełnego efektów specjalnych ale słyszałem jak Goku, że kolejne sezony nie są już tak ciekawe i pewnie tylko dla maniaków sci-fi ale jeśli będę miał okazję bedę oglądał.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja oglądam trzeci sezon i wg mnie jest najciekawszy ze wszystkich. Nawet nie ma porównania.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
MARCOWY KOT

Post autor: MARCOWY KOT »

Trzeci sezon był fajny, czwarty jest trochę nudnawy, nie mogłem się doczekać końca ale za to kolejny zapowiada się ciekawie :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja teraz ogladam sezon 2 i jestem bardzo pod wrazeniem. Najbardziej podoba mi sie watek tego rodzenstwa i dziewczyny, ktora koduje to , co zobaczy w telewizji :lol:
wiwi pisze:[shadow=black]Coś cicho w tym temacie a nowe odcinki lecą ;) Mi się bardzo podoba wątek Claire i tego nowego gościa co potrafi latać :) O ile na zakończenie poprzedniej serii scena z Hiro mnie nie zachwyciła to teraz całkiem fajnie się ogląda jego akcje (głównie dzięki Takezo Kensei :mrgreen:) Peter ze swoją amnezją i odkrywaniem mocy na nowo też dość ciekawe, ale reszta dość nudna... Ogląda to ktoś z Was? [/shadow]
Dokladnie zgadzam sie ze to fajna para. Najlepsza do tej pory scena jaka widzialem z nimi to ta ich randka na napisie HOLLYWOOD :) Zaluje, ze Saylar usmiercil ta dziewczyne, ktora tworzyla iluzje i zmieniala sie w kogo chciala. Byla to jedna z moich ulubionych zdolnosci, zaraz po czytaniu w myslach.

A czy ten 4 sezon to juz ostatni ? Czy beda dalsze?
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Na razie nie wiadomo czy powstanie piąta seria. Podobno 17 maja będzie oficjalna informacja. Dużo osób marudziło na sezon czwarty, ale wg mnie nie był taki zły (każdy sezon będzie dobry póki będą w nim Peter i Sylar ;) ) i mam nadzieję, że doczekamy się tej 5 serii.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Goku

Post autor: Goku »

W końcu, po kilku latach od pierwszej emisji sezonu 1, TVP1 zaczęła emitować sezon 2 ;). Pierwsze dwa odcinki były wyemitowane dzisiaj od 00:15(kolejne w środy o podobnej porze ::kwasny:: ). Do tej pory słyszałem raczej niepochlebne opinie nt. sezonu 2, ale te dwa odcinki bardzo mi się podobały! :: bow :: Obecnie najciekawsze wątki moim zdaniem to wątki Claire, Petera i Hiro. Za to w ogóle nie zainteresował mnie wątek tego rodzeństwa. Jakoś nie bardzo mi oni do tego serialu pasują.

Zastanawiam się tylko co z Niki, dlaczego nie pojawiła się w tych odcinkach?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pisaliście niedawno o kontynuacji po latach serialu "Prison Break", a również już niedługo bo we wrześniu powraca serial Heroes. Pamiętam, że było on dosyć lubiany i komentowany na forum. Tytuł to Heroes Reborn, pojawiają się bohaterowie z poprzednich sezonów i też nowi.
Niestety przejrzałem ten temat i ci co oglądali Heroesów wiwi, Gabra-Sheila, Marek Forrester, Abec, Goku i inni , po prostu wyparowali z forum, chyba że ktoś pozostał ?:)

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr ... n%29-36711
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dobre kilka lat temu widziałem dwa pierwsze odcinki serialu, ale potem już nie było możliwości i okazji śledzić. Chętnie wróciłbym do oglądania od samego początku, bo pilotowe odcinki mi się spodobały.
ODPOWIEDZ