Programy rozrywkowe
Tam występowała z Nicole Richie, która była jej przyjaciółką od dziecka i z którą później się o coś tam pokłóciła(chyba chodziło o to, że Nicole sobie normalne życie układa, a Paris wciąż imprezowała xD).Tomala pisze:Jeszcze leciał na TVN-ie kiedyś program "Proste życie", w którym Paris też miała jakąś świetną przyjaciółkę.
A tak też coś pisało o tym na wikipedii. Znalazłem tam jeszcze linka http://parisbff.com/ jak ktoś się chcę zgłosić na casting do programu to zapraszam.I jeszcze będzie edycja DubajskaJuż się nie mogę doczekać "Paris Hiton's Zimbabwe Best Friend", bo wcale się nie zdziwię jeśli też powstanie
Dziś był najlepszy odcinek tej edycji
Polk, Włodarczyk, Liszowska, Kuszewski , Jabłyczyńska...
Konieczna jest edycja All JOŚ-Stars
Aga Włodaczyk odbierała dziś złota płytę za album Nie dla oka, podobnie Piotr Polk z okazji z swojej pierwszej debiutanckiej płyty, która pokryła się złotem zagra koncert z tej okazji. No, ale nie oszukujmy się, bo każda polska płyta już wydana jest złota, nawet Frytki gdyby wreszcie zdecydowała się wydac cały album osiągnęła by taki status
Polk, Włodarczyk, Liszowska, Kuszewski , Jabłyczyńska...
Czytałem gdzieś, że Polsat jest już chętny na VI edycję, problemem jest tylko i to dużym brak chętnych do tego gwiazd...
Ale nie oszukujmy się - era tego typu programów (jak JOŚ, TzG, GTNL) już w Polsce mija... No i dobrze - ja tam wolę reality show typu "Big Brother", "Bar", czy nawet moje ulubione "Fear Factor".
Ale nie oszukujmy się - era tego typu programów (jak JOŚ, TzG, GTNL) już w Polsce mija... No i dobrze - ja tam wolę reality show typu "Big Brother", "Bar", czy nawet moje ulubione "Fear Factor".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Alleluja niech to się już skończy. TVN-owi się kończy licencja na TZG , ale słyszałem , że jeżeli będą chcieli kolejną edycje robić to muszą kupić licencje na 3 edycje. Mam nadzieję, że na to nie pójdą. Zgadzam się z Tobą DeaconFan. Też wole reality show. Gdybym musiał coś obejrzeć i miałbym wybór TZG itp a chociażby Paris Hilton kumpela na zabój to wybrałbym Paris, której nietrawię.
Bolly, nie zgodzę się z Tobą. Bardzo trudno jest zdobyć złotą płytę, Włodarczykowej udało się to zrobić dopiero teraz, choć jej płytę mam już w domu od Świąt 2007Aga Włodaczyk odbierała dziś złota płytę za album Nie dla oka, podobnie Piotr Polk z okazji z swojej pierwszej debiutanckiej płyty, która pokryła się złotem zagra koncert z tej okazji. No, ale nie oszukujmy się, bo każda polska płyta już wydana jest złota, nawet Frytki gdyby wreszcie zdecydowała się wydac cały album osiągnęła by taki status
Cały czas nie podobają mi się te linie melodyczne, w poprzednich edycjach, tak do trzeciej były świetne, ale już w czwartej zaczęli kombinować na niekorzyść. Melodia w Dumce, którą śpiewała Włodarczykowa w pierwszej edycji ( właśnie tego słucham
Fajnie było zobaczyć tyle ulubionych gwiazd, ale brakowało mi np. Olgi Bończyk, Szapołowskiej czy Muchy. Widać, że niektórzy zrobili postępy jak Aga Włodarczyk, Ola Szwed czy Patrycja Kazadii ( chociaż ta akurat średnio dwa razy na miesiąc występuje w Jakiej to melodii, to ją możemy słyszeć ), ale Aśka Jabłczyńska się zaniedbała i nie ma już tego głosu z "Dmuchawców, latawców..." tylko z "Czerwonych korali", czyli z początków występów w JOŚ, gdzie są same piski. Szkoda, że nie pracuje już nad głosem.
No i Kacper Kuszewski, którego głos wprost uwielbiam, dla mnie najlepiej śpiewającym facetem w historii JOŚ.
Dobrze, że Bożena przeszła, a moją faworytką cały czas jest Ola.
Teraz powinna odpaść młoda Fajkowska, bo i tak za daleko zaszła. Da pewnie Jokera Kudelskiemu i zagrożona będzie znowu Bożena, tylko nie wiadomo, czy z Hanke czy z tym Jachowski. kompletnie mi się jego głos nie podoba, w ogóle nie wiem, co ludzie w nim widzą. Ale ja zazwyczaj mam inne typy i inne zdanie niż te nastolatki wysyłające SMS-y, więc już się przyzwyczaiłem
Mój wymarzony finał, to Dykielowa, Kudelski i wygrywa Zienkiewicz, ale pewnie będzie Zienkiewicz, Jachowski i wygra Laura
Ale i tak prawda jest taka, ze najważniejsza w JOŚ jest atmosfera miłości i słodkości. "koniowata" (
A wykon Liszy i Krzysia - bez komentarza
- Pottermaniack
Jestem ciekaw, kto teraz wygra, w poprzedniej edycji ( jeszcze z Tilą ) typowałem Bo, teraz kibicuję temu serferowi i matce z dzieckiem, nie mogę się zdecydowaćtim pisze:Dziś bardzo fajny odcinek Zakochaj się w Vikki i Rikkiz Las Vegas o 22 00 na Mtv
Zapraszam do oglądania. Jak ktoś chce zobaczyć a nie może to powtórki są w każdy poniedziałek , środę i piątek też o 22 00.
I to dlatego częśc płyt jest złota już w dniu premiry , bo sklepy zamówiły wystarczającą ilosc sztuk na ten statusDamians pisze: Bolly, nie zgodzę się z Tobą. Bardzo trudno jest zdobyć złotą płytę
A, że Aga zdobyła ją dopiero teraz to tylko świadczy o marnej sprzedaży płyty. Zresztę jaka była kariera płyty na Olis można sprawdzic w archiwum.
Dzisiaj był fajny odcinek "Efektu Eks"
. Obecni też byli dla siebie eks i na dodatek między nimi wydarzyło się więcej niż między normalnymi eks xDD. Ale w końcu i tak do niczego nie doszło i oboje eks wybrali obecnych
.
A w drugim odcinku (trochę słabszym) eks i obecna były kiedyś przyjaciółkami, ale się pokłóciły bo facet zdradził tą eks z obecną i potem w czasie odcinka obecna się dowiedziała, że... facet ją też zdradza, a obecny dowiedział się, że jego laska nie jest dziewicą(a go okłamywała że jest) xDD. I na końcu wszystkie pary się rozpadły, a przyjaciółki się pogodziły xD.
A w drugim odcinku (trochę słabszym) eks i obecna były kiedyś przyjaciółkami, ale się pokłóciły bo facet zdradził tą eks z obecną i potem w czasie odcinka obecna się dowiedziała, że... facet ją też zdradza, a obecny dowiedział się, że jego laska nie jest dziewicą(a go okłamywała że jest) xDD. I na końcu wszystkie pary się rozpadły, a przyjaciółki się pogodziły xD.
Właśnie się skończył kolejny odcinek Zakochaj się Rikki i Vikki. Długi post będzie.
Trójka uczestników 2 seksowne bliźniaczki w Vegas. Ogólnie polegało to na tym , że każdego dnia najpierw cała grupa wychodziła gdzieś wspólnie na jakieś zabawy np. pobyt na jachcie takie tam drinki itp. , a potem każdego wieczoru/nocy 1 osoba miała randkę z bliźniaczkami.
Pierwsza na randkę poszła Rebekah. Co tam dużo mówić. Najpierw wspólna randka, kolacja, powiedziała, że zakochuje się w Rikki a seksualnie bardziej pociąga ją Vikki.Dodała też, że ze względu na to , że jej synek polubił Vikki ona też zaczyna się w niej zakochiwać. Potem poszła do pokoju, a w zasadzie do łożka z Rikki a potem z Vikki tutaj zaiskrzyło. W tym czasie Trevor i Scottie poszli się bawić w hotelu , byli traktowani jak vipy. Rano nie pamiętali co robili na końcu.Mieli zwykłego kaca.
Drugą randkę bliźniaczki spędziły ze Scottim. Biedny Scotte był tak zmęczony ,że nie był w stanie się bawić. Bliźniaczki próbowały go rozruszać , tańczyły na rurze, obrzuciły go kostkami lodu, oblały woskiem i nic. Postanowiły spotkać się z nim sam na sam. Porozmawiał sobie z każdą osobno był tak słaby , że dziewczyny postanowiły odstawić go do łóżka. Potem Rikki była rozczarowana. Powiedziała , że mieli iść do jacuzzi a ona nie wzięła nawet bikini. Dodała , że nie jeden chciałby być na jego(Scottiego) miejscu( oj ja chciałbym być)
Trzecia randka Trevor. Randka w apartamencie bliźniaczek. Rozmowa całuski Vikki prawie pokłóciła się z Rikki bo stwierdziła , że ona chyba chce się z nią bić o niego(była zła). Najpierw spotkał się z Vikki. Ten sugerował jej , że ją kocha ale nie powiedział tego wprost.Mówił , że nie chce się z nią rozstawać,że chce spędzać z nią jak najwięcej czasu. Ona odpowiedziała to samo i liczyła , że Trevor wyznał jej miłość . Potem randka z Rikki. Powiedział jej , że ją kocha
a ona się schowała pod kołdrę
. Tam w studio powiedziała, że to jest to co chciała usłyszeć i powinna być najszczęśliwszą dziewczyną na świecie , ale to sprawiło , że czuje się zmieszana i niepewna swoich uczuć bo zakochuje się w 2 innych osobach. Przez to wyznanie Rikki wcześniej zakończyła randkę...
Następnego dnia wszyscy wrócili do domu i nadszedł czas eliminacji. Jako pierwszą osobę wybrały Rebekahe. Potem Trevor wpadł na pomysł żeby coś wyznać przed obiema bliźniaczkami. Wyznał , że kocha je obie i czuje się zmieszany.
Scotte powiedział , że nie darzy ich takimi uczuciami jak Trevor , ale czuję , że byłby lepszym chłopakiem niż Trevor dla nich. W końcu wybrały Trevora. Potem jeszcze były jeszcze tłumaczenia dlaczego odpadł Scotte. Takie tam gadanie , że na pewno będzie dla kogoś dobrym chłopakiem itp. Scotte był rozczarowany. Mówił , że naprawdę zrobiłby dla tych dziewczyn wszystko, ukazał czuła stronę swojej osobowości w tym programie.
To chyba wszystko w takim "telegraficznym" skrócie.
Pewnie coś pomieszałem , czegoś niedopowiedziałem, część pominąłem, ale trudno. Ogólnie wiadomo co i jak , a jak niewiadomo to ktoś musi sobie zobaczyć powtórkę odcinka. 
Trójka uczestników 2 seksowne bliźniaczki w Vegas. Ogólnie polegało to na tym , że każdego dnia najpierw cała grupa wychodziła gdzieś wspólnie na jakieś zabawy np. pobyt na jachcie takie tam drinki itp. , a potem każdego wieczoru/nocy 1 osoba miała randkę z bliźniaczkami.
Pierwsza na randkę poszła Rebekah. Co tam dużo mówić. Najpierw wspólna randka, kolacja, powiedziała, że zakochuje się w Rikki a seksualnie bardziej pociąga ją Vikki.Dodała też, że ze względu na to , że jej synek polubił Vikki ona też zaczyna się w niej zakochiwać. Potem poszła do pokoju, a w zasadzie do łożka z Rikki a potem z Vikki tutaj zaiskrzyło. W tym czasie Trevor i Scottie poszli się bawić w hotelu , byli traktowani jak vipy. Rano nie pamiętali co robili na końcu.Mieli zwykłego kaca.
Drugą randkę bliźniaczki spędziły ze Scottim. Biedny Scotte był tak zmęczony ,że nie był w stanie się bawić. Bliźniaczki próbowały go rozruszać , tańczyły na rurze, obrzuciły go kostkami lodu, oblały woskiem i nic. Postanowiły spotkać się z nim sam na sam. Porozmawiał sobie z każdą osobno był tak słaby , że dziewczyny postanowiły odstawić go do łóżka. Potem Rikki była rozczarowana. Powiedziała , że mieli iść do jacuzzi a ona nie wzięła nawet bikini. Dodała , że nie jeden chciałby być na jego(Scottiego) miejscu( oj ja chciałbym być)
Trzecia randka Trevor. Randka w apartamencie bliźniaczek. Rozmowa całuski Vikki prawie pokłóciła się z Rikki bo stwierdziła , że ona chyba chce się z nią bić o niego(była zła). Najpierw spotkał się z Vikki. Ten sugerował jej , że ją kocha ale nie powiedział tego wprost.Mówił , że nie chce się z nią rozstawać,że chce spędzać z nią jak najwięcej czasu. Ona odpowiedziała to samo i liczyła , że Trevor wyznał jej miłość . Potem randka z Rikki. Powiedział jej , że ją kocha
Następnego dnia wszyscy wrócili do domu i nadszedł czas eliminacji. Jako pierwszą osobę wybrały Rebekahe. Potem Trevor wpadł na pomysł żeby coś wyznać przed obiema bliźniaczkami. Wyznał , że kocha je obie i czuje się zmieszany.
To chyba wszystko w takim "telegraficznym" skrócie.
Takie to zawiłe, że nic z tego nie rozumiemGoku pisze:Dzisiaj był fajny odcinek "Efektu Eks" . Obecni też byli dla siebie eks i na dodatek między nimi wydarzyło się więcej niż między normalnymi eks xDD. Ale w końcu i tak do niczego nie doszło i oboje eks wybrali obecnych .
Niech żyje przyjaźń!Goku pisze: na końcu wszystkie pary się rozpadły, a przyjaciółki się pogodziły xD.
A ja ostatnio lubię zerkać na "Date my mom". W dzisiejszym odcinku jedna z mam była nieźle napalona na tego chłopka. Nawet przed nim zatańczyła