Taylor Hayes Forrester
- Pottermaniack
Napisałem po prostu, że fanów Taylor jest aktualnie najwięcej, co widać. Nie piszę, że jest to ważne, stwierdzam jak jest. I nie ma co się oburzać
Ogólnie Taylor wygląda bardzo dobrze, ta biała bluzka nieźle na niej wygląda, trochę tylko te usta przeszkadzają... A myślałem, że po tych wszystkich zapowiedziach zobaczę na ekranie "monstrum"
Ogólnie Taylor wygląda bardzo dobrze, ta biała bluzka nieźle na niej wygląda, trochę tylko te usta przeszkadzają... A myślałem, że po tych wszystkich zapowiedziach zobaczę na ekranie "monstrum"
Ale żenada.O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamWynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne
Szkoda, że fani Brooke nie potrafią się zachować, a kilka ostatnich postów, które spłodzili w tym temacie pokazuje, czyje posty tak naprawdę nie odróżniają się od siebie poziomem wypowiedzi. Poza tym jak nietrudno zauważyć to team Hunter, nie Taylor dlatego tym bardziej nie rozumiem ich zazdrości
- Adex-fan Brooke
Ja tylko opowiedziałem i chyba najtrafniej objaśniłem komuś kto nie wiedział o co chodzi, zazdrościć tu to dosłownie nie ma czegoJoe pisze:Ale żenada.O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamWynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne
Szkoda, że fani Brooke nie potrafią się zachować, a kilka ostatnich postów, które spłodzili w tym temacie pokazuje, czyje posty tak naprawdę nie odróżniają się od siebie poziomem wypowiedzi. Poza tym jak nietrudno zauważyć to team Hunter, nie Taylor dlatego tym bardziej nie rozumiem ich zazdrości. Ja pomimo tego, że nie darzę Brooke sympatią ( chociaż KKL bardzo lubię ) nie spamuję w tematach o Brooke. Szkoda, że fanatycy Brooke nie mogą postępować tak samo...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ale co widać? Rozumiem, ze rozesłałeś PW do 1038 zarejestrowanych na forum z pytaniem kogo sa fanami i wyszło ci najwięcej na Taylor. Gratuluję w takim raziePottermaniack pisze:Napisałem po prostu, że fanów Taylor jest aktualnie najwięcej, co widać. Nie piszę, że jest to ważne, stwierdzam jak jest. I nie ma co się oburzać![]()
,
Zgadzam się z Adexem - wszelkiego rodzaju ankiety, barometry itp pokazywały, że najwiecej osób głosowało na Brooke nawet jak Taylor była w serialu.
-
Ryan Lavery
To, że teraz kilkoro uczestników jednego forum - z czego większość w dość młodym wieku, że ładnie to określę, wyraziło zachwyt powrotem Taylor nie oznacza, że stała się ona wizytówką Mody na sukces. Takie zachwycanie się jest dla mnie równie dziwne jak zachwycanie czołówką serialu, która akurat najmniej wnosi w treść serialu. Zobaczymy za pół roku, czy nadal wszyscy uwezmą się na avatary z Taylor itp. Poza tym przypominam, głównie tym, którzy narodzili się już po lub w trakcie emisji serialu w naszym nadwiślańskim kraju, że to Brooke jest czołową postacią serialu - epicentrum większości wątków, bez względu na to czy się ją potępia czy nie, czy się ją ma za dziwkę czy za dziewicę, natomiast Taylor jest postacią taką samą jak Caroline - kontrafigurą dla Brooke. Dlatego też zluzujcie z tekstami i wnioskami, bo niektóre teksty po prostu zaczynają być śmieszne.
To, że często Brooke wygrywa chociażby na tym forum ( choć nie zawsze
- to trzeba podkreślić ) nie znaczy ,że większość ją lubi w ogóle . Sondaż/ankiete można uznać za miarodajną jeżeli przepytano ponad 1000 osób , więc żadne z dotychczasowych konkursów na forum w zasadzie nie była ważna. Jedynie te tworzone przez Oleg'a na stronie MnS www.mns.friko.pl , kiedy oprócz barometru znajdował się jakaś ankieta , kóra trwała czasami 2 miesiące , a w nich często wzieło udział ponad 1000 użytkowników.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Popieram w 100%Ryan Lavery pisze:To, że teraz kilkoro uczestników jednego forum - z czego większość w dość młodym wieku, że ładnie to określę, wyraziło zachwyt powrotem Taylor nie oznacza, że stała się ona wizytówką Mody na sukces. Takie zachwycanie się jest dla mnie równie dziwne jak zachwycanie czołówką serialu, która akurat najmniej wnosi w treść serialu. Zobaczymy za pół roku, czy nadal wszyscy uwezmą się na avatary z Taylor itp. Poza tym przypominam, głównie tym, którzy narodzili się już po lub w trakcie emisji serialu w naszym nadwiślańskim kraju, że to Brooke jest czołową postacią serialu - epicentrum większości wątków, bez względu na to czy się ją potępia czy nie, czy się ją ma za dziwkę czy za dziewicę, natomiast Taylor jest postacią taką samą jak Caroline - kontrafigurą dla Brooke. Dlatego też zluzujcie z tekstami i wnioskami, bo niektóre teksty po prostu zaczynają być śmieszne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A ktoś napisał, że ona jest wizytówką MNS? Swoją drogą zastanawiam się co jest głupsze, pisanie, że ktoś zachwyca się jakąś postacią ze względu na swój wiek, czy wszczynanie idiotycznej kłótni przez osoby, że tak ładnie to określę dawno po osiemnastce, tylko po to, by podkreślić wspaniałość Brooke, w temacie o Taylor.To, że teraz kilkoro uczestników jednego forum - z czego większość w dość młodym wieku, że ładnie to określę, wyraziło zachwyt powrotem Taylor nie oznacza, że stała się ona wizytówką Mody na sukces.
Rzeczywiście, bardzo dziwne jest "zachwycanie" się tym, że jakaś postać powróciła do serialu. Tylko, że odnoszę wrażenie, że bardziej zachwycają się tym fani Brooke, niż Taylor pisząc tyle postów w tym temacie.Takie zachwycanie się jest dla mnie równie dziwne jak zachwycanie czołówką serialu, która akurat najmniej wnosi w treść serialu.
I to ma niby upoważniać fanów Brooke do robienia tutaj za przeproszeniem burdelu ,( bo to właśnie oni zaczęli tę bezsensowną kłótnię)Poza tym przypominam, głównie tym, którzy narodzili się już po lub w trakcie emisji serialu w naszym nadwiślańskim kraju, że to Brooke jest czołową postacią serialu - epicentrum większości wątków, bez względu na to czy się ją potępia czy nie, czy się ją ma za dziwkę czy za dziewicę
Rozmawiając o powrocie Taylor i tylko o niej , jej fani zaczeli atakować Brooke ,że w końcu da jej popalić . Kiedy w temacie o Taylor jej fani zaczeli komentować zdjęcia , nie mogli się powstrzymać aby coś wspomnieć o KKL/Brooke.Joe pisze:I to ma niby upoważniać fanów Brooke do robienia tutaj za przeproszeniem burdelu ,( bo to właśnie oni zaczęli tę bezsensowną kłótnię) Piszecie to w co trzecim poście, tylko zastanawiam się po co.
Nie wiem co chcesz Joe osiągnąć tymi postami, ale twoją ciągłe wszczynianie awantur jest juz nudne.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Tak, teraz to ja wszczynam awantury. Radzę poczytać kilka stron tematu wcześniej a potem przeinaczać prawdę ( w czym zresztą jesteś "mistrzem") Piszę o tym konkretnie temacie i jaka jest twoja odpowiedź? Widać powyżej. Na przekręcanie prawdy na pewno się nie zgodzę, więc jeśli dalej masz zamiar to robić, to życzę powodzenia.
Odnośnie Taylor, to muszę się zgodzić z opinią, że operacja jej tylko zaszkodziła, ale wbrew pozorom spodziewałem się, że jej usta będą wyglądać dużo gorzej. Szkoda, że Ridge nie zaprowadził jej od razu do rodziny, to dopiero byłby szok.
Odnośnie Taylor, to muszę się zgodzić z opinią, że operacja jej tylko zaszkodziła, ale wbrew pozorom spodziewałem się, że jej usta będą wyglądać dużo gorzej. Szkoda, że Ridge nie zaprowadził jej od razu do rodziny, to dopiero byłby szok.