Taylor Hayes Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Val

Post autor: Val »

Robi pisze:
Joe pisze:I to ma niby upoważniać fanów Brooke do robienia tutaj za przeproszeniem burdelu ,( bo to właśnie oni zaczęli tę bezsensowną kłótnię) Piszecie to w co trzecim poście, tylko zastanawiam się po co.
Rozmawiając o powrocie Taylor i tylko o niej , jej fani zaczeli atakować Brooke ,że w końcu da jej popalić . Kiedy w temacie o Taylor jej fani zaczeli komentować zdjęcia , nie mogli się powstrzymać aby coś wspomnieć o KKL/Brooke.
Nie wiem co chcesz Joe osiągnąć tymi postami, ale twoją ciągłe wszczynianie awantur jest juz nudne. ::kwasny::
Robi, miałem się nie odzywać, ale denerwuje mnie, ze taka osoba jak ty, psuje totalnie atmosferę na forum. Dla ciebie jeżeli ktoś nie jest fanem Brooke, a lubi Taylor, jest jakby to rzec - przekreślony.

Czepiasz się non stop Hunter Tylo - sam nie znosze Brooke, ale to nie oznacza, że mam nie lubić KKL, bo to zupełnie inna osoba, jest jedynie aktorką, która wciela się w tą roilę [raz tylko powiedziałem, ze dla mnie Tylo jest ładniejsza od Lang, ale to tylko moje zdanie i rozumiem, że ktoś moze mieć inne - nie była to żadna obraza KKL].

Czy przestaniesz ciągnąć w kółko ten sam temat który postanowiliśmy zakończyć [wiem, że w tym poście do mnie piejesz], sam wszczynasz awantury, jak widać w prawie każdym temacie i jeszcze bezczelnie twierdzisz, że robią to inni.

Co innego lubić bohaterkę i jej bronić, a co innego maniakalnie zanieczyszczać forum swoją złośliwością względem osób nie przepadających za Brooke. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Joe pisze:Tak, teraz to ja wszczynam awantury. Radzę poczytać kilka stron tematu wcześniej a potem przeinaczać prawdę ( w czym zresztą jesteś "mistrzem") Piszę o tym konkretnie temacie i jaka jest twoja odpowiedź? Widać powyżej. Na przekręcanie prawdy na pewno się nie zgodzę, więc jeśli dalej masz zamiar to robić, to życzę powodzenia.
Nie ty pisałeś wszedzie o Brooke,ale twoje uwagi , które tu zamieszczać od wczoraj nie służą spokojowi na forum.
Val pisze:Robi, miałem się nie odzywać, ale denerwuje mnie, ze taka osoba jak ty, psuje totalnie atmosferę na forum. Dla ciebie jeżeli ktoś nie jest fanem Brooke, a lubi Taylor, jest jakby to rzec - przekreślony.

Odpowiadając wcześniej Joe głownie miałem na myśli ciebie. Wszędzie piszesz o Talyor , my rozmawiamy o sensie i logice powrot do serialu Taylor ,ty zaczynasz opowiadać o tym jakie będą relacje między Brooke-Taylor , oczywiście używając nie zbyt kulturalnego języka. Nie mówiąc o tym co wyprawiasz w galerii Taylor , gdzie ostatniego czasu poleciały ze strony Olega wiele ostrzeżeń za mówienie o Taylor,a nie urodzinie HT. Natomiast ty nie tylko nie nawiązywałeś do tematu , ale rozpoczełeś kampanie nienawiści w strone Brooke .
Pisząc, że fani Taylor wszczynają awanture głownie mam na myśli ciebie. Nie było postu z twojej abyś nie napisał czegoś o Brooke.
Val pisze:Czepiasz się non stop Hunter Tylo - sam nie znosze Brooke, ale to nie oznacza, że mam nie lubić KKL, bo to zupełnie inna osoba, jest jedynie aktorką, która wciela się w tą roilę [raz tylko powiedziałem, ze dla mnie Tylo jest ładniejsza od Lang, ale to tylko moje zdanie i rozumiem, że ktoś moze mieć inne - nie była to żadna obraza KKL].

Pisząc ,że HT zmieniła się w potwora po przeróbkach plastycznych jest prawdą - oczywiście według mnie. I napisałem Tobie w galerii Taylor ,że nie kwestionuje twojego gustu. Warto poczytać .
Val pisze:Czy przestaniesz ciągnąć w kółko ten sam temat który postanowiliśmy zakończyć [wiem, że w tym poście do mnie piejesz], sam wszczynasz awantury, jak widać w prawie każdym temacie i jeszcze bezczelnie twierdzisz, że robią to inni.
Litości , wystarczy wrócić klika stron wcześniej , kiedy ja Adex Ryan i mailo pisaliśmy o urodzie Taylor i jej powrocie nagle wystartowałeś do nas. Oczywiście nikt ci nie zakazuje z nami się nie zgodzić ,ale w temacie o Taylor pisz o niej , a nie o Brooke. Gdybyś rozpoczął swoją egzystencje na forum kilka miesięcy tematu za łamianie regulaminu od Oleg dostałbyś już conajmniej dwa ostrzeżenia. Jak widać Dawidek jest wyrozumiały ::kwasny::
Val

Robi, wiedziałem, że odpiszesz mi w podobnym stylu, wypowiedź pełna hipkryzji, niby taka pokojowa, a owiana wredotą ... a z resztą ... pluć niektórym w twarz, to powiedzą, że deszcz pada - kończę temat - nie tyle z braku argumentów [co pewnie zaraz mi wypomnisz], ale po prostu szkoda nerwów na kogoś, kto będzie bezczelnie przekręcał fakty i wmawiał innemu, że to on postepuje niewłaściwie - hipokryzja nad hipokryzję. O ile potrafię jeszcze jakoś zrozumieć bronienie swojego zdania przez ciebie, o tyle nie zrozumiem formy, jaką ona przybiera - jesteś pełen arogancji i wrogo nastawiony do innych - nie potrafisz spokojnie rozmawiać, ale odrazu rzucać się na kogoś ze swoim wywodem przekręcającym wszystko na stronę tego, który wupomina ci jak postepujesz.

I proszę, nie mieszaj do rozmowy Administratora, bo póki co, rozmawiałem z Administratorem i nie było nic o zakłocaniu porządku i łamaniu regulaminu, tylko o spoilerowaniu, które zdarzyło mi się raz i przypadkiem, więc nie siej więcej wrogiej propagandy, już i tak dość jej siejesz.

Robi, nie chcę się z tobą kłócić, ale zauważ, że sam nie jesteś za miłą osobą i wprowadzasz na forum atmosferę, jaką wprowadzasz i nie myśl, że wtedy inni będą milczeli - jak się nie zgadzasz, nie naskakuj zaraz na tą osobę i nie ironizuj sytuacji.

Wybaczcie mały off-top.
Ostatnio zmieniony 2009-04-28, 18:00 przez Val, łącznie zmieniany 4 razy.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ale super, że Taylor wróciła :mrgreen: Najgłupszy wątek i historia :? ,ale tak się cieszę, że możemy znów oglądać piękną panią doktor na tvp1 ;) Fani Brooke źli do czerwoności zapewne :P Teraz napewno będzie z nią wiele ciekawych watków :zeby: I oby szybko nie zrobiło się nudnie :roll: Myślę, że to nam jednak nie grozi:->
Po operacji nie jest już taka piękna :( Jednak, liczy się jej powrót, wygląd jest mało istrotny *.*
P.S. Ryan-za pół roku też będę mieć avek z Tay...^^
Awatar użytkownika
Robi

Val pisze:Robi, wiedziałem, że odpiszesz mi w podobnym stylu, wypowiedź pełna hipkryzji, niby taka pokojowa, a owiana wredotą ... a z resztą ... pluć niektórym w twarz, to powiedzą, że deszcz pada - kończę temat - nie tyle z braku argumentów [co pewnie zaraz mi wypomnisz], ale po prostu szkoda nerwów na kogoś, kto będzie bezczelnie przekręcał fakty i wmawiał innemu, że to on postepuje niewłaściwie - hipokryzja nad hipokryzję. O ile potrafię jeszcze jakoś zrozumieć bronienie swojego zdania przez ciebie, o tyle nie zrozumiem formy, jaką ona przybiera - jesteś pełen arogancji i wrogo nastawiony do innych - nie potrafisz spokojnie rozmawiać, ale odrazu rzucać się na kogoś ze swoim wywodem przekręcającym wszystko na stronę tego, który wupomina ci jak postepujesz.

I proszę, nie mieszaj do rozmowy Administratora, bo póki co, rozmawiałem z Administratorem i nie było nic o zakłocaniu porządku i łamaniu regulaminu, tylko o spoilerowaniu, które zdarzyło mi się raz i przypadkiem, więc nie siej więcej wrogiej propagandy, już i tak dość jej siejesz.

Robi, nie chcę się z tobą kłócić, ale zauważ, że sam nie jesteś za miłą osobą i wprowadzasz na forum atmosferę, jaką wprowadzasz i nie myśl, że wtedy inni będą milczeli - jak się nie zgadzasz, nie naskakuj zaraz na tą osobę i nie ironizuj sytuacji.
Hipokryzje to ty przywlekłeś ze sobą :roll: Gdy jeszcze ciebie nie było na forum każdy pisał na temat , w temacie o Taylor o Taylor , a w galerii o Taylor o jej urodzie. Ty postanowiłeś ,że zmienisz obyczaj , który panuje na forum od lat i zaczniesz pisać o tym co ci się podoba , akurat wypadło na Brooke , skoro ja Adex Ryan i mailo uznaliśmy w temacie o Taylor ,że jej powód jest mało realny i krzywdzi inteligencje widzów ty postanowiłeś jej bronić, z w zasadzie zaatakować, w temacie o Taylor postanowiłeś pisać o Brooke . Rozumiem można nawiązac do innej postaci ,ponieważ inaczej często się nie da , ale akurat w tym wypadku twoje argumenty były puste i prowokacujne. Zamapiętaj ,że tutaj się dyskutuje na każdy temat i bez wzgędu na to jaką mamy opinie na dany temat. Co reguluje regulamin.
Piszesz, że jestem nie miła osobą - robiłeś sonde wśród userów :?: Mam inne poglądy i inne stanowisko w sprawie MnS , ale wiele moich propozycji nie związanych z MnS miało dużą aprobate ze strony userów, ze wszystkich stron.

Teraz wracam do tematu , temat brzmi : TAYLOR i będę się w jej kwestii w tym temacie wypowiadał , nikt mi tego nie zabroni.

Taylor sądziła ,że Ridge już z nikim się nie zwiąże i całe życie będzie ją opłakiwał. :roll: Taylor jak zwykle jest naiwna , nie wie , że trumna z rzekomo jej zwłokami jeszcze nie dobrze w ziemi nie osiadła ,a on już był z Brooke. Szkoda ,że Ridge zabrakło języka w gębie i jej tego nie powiedział :wink:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Nie ty pisałeś wszedzie o Brooke,ale twoje uwagi , które tu zamieszczać od wczoraj nie służą spokojowi na forum.
Radzę najpierw zastanowić się nad sobą a potem pisać o spokoju na forum . :)

Val, wreszcie napisałeś to, co od dawna jest oczywiste, tylko nikt o tym nie mówi. Oby więcej takich jak Ty na tym forum ( i nie chodzi mi o to, czy lubisz Taylor/ Hunter czy nie) . :wink:

Myślę, że dalsza kłótnia nie ma sensu. A przynajmniej nie w tym temacie.
Awatar użytkownika
Robi

Joe pisze:Radzę najpierw zastanowić się nad sobą a potem pisać o spokoju na forum .
Radze poczytać omawiane tematy , a sprawa sama się rozwiąże :wink:
Więcej osób jak Val = większe kłotnie :?: Nie wiem czy to jest akurat forum potrzebne, tak czy inaczej jestem przeciwnego zdania, lepiej budować spokój :!:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mailo mówię o użytkownikach AKTYWNYCH, a ich więcej niż kilkudziesięciu nie ma. I nie mówię o jakiś sondażach sprzed kilku lat, tylko o teraźniejszości ::kwasny:: Temat zamienił się w pole bitwy pomiędzy fanami Brooke i Taylor ::kwasny:: Starsze wiekiem osoby powinny swoje racje wyjaśnić młodszym na PW, a nie zaśmiecać temat offtopowymi postami, które ciągną się teraz na kilka stron... Każdy jest po części winny temu chaosowi. Powinniśmy zakończyć tę "dyskusję" i przestać się między sobą kłócić.

Przyglądając się w dzisiejszych odcinkach Tay stwierdziłem, że wygląda nawet ładnie, załzawiona na cmentarzu nie wyglądała zbyt korzystnie. Tylko te usta...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Skoro nie można nic złego napisać o świętej Taylor to jest taki temat "Tylko dla fanów Taylor i Hunter Tylo" który jest chyba najlepszym "klubem wzajemnej adoracji", gdzie jej fani mogą sobie słodzić aż do znudzenia i gdzie nie można jej skrytykować. http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... &start=120

Poza tym jest tez temat "Dla antyfanów różnych postaci" gdzie mozecie pisać złe rzeczy o Brooke (lub Taylor) zamiast robic to tutaj. To chyba pogodzi wszystkich ::ok::
Ostatnio zmieniony 2009-04-28, 18:51 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Nie piszę, że nie wolno krytykować Taylor- przecież sam napisałem, że nie podoba mi się jej aktualny wygląd :roll: Nie wolno po prostu robić z tego tematu ringu dla fanów Brooke i Taylor. A ten temat o antyfanach jest dobry także dla fanów Brooke, gdyż oni też nie są bez winy, ale to nieważne. Mam nadzieję, że po tym poście już nie będzie offtopów i wrócimy do tematu.
Val

Znów offtopuję, ale inaczej się nie da, bo chcę coś wyjaśnić.

Robi, twój tekst mnie powalił: więcej takich użytkowników jak ja = więcej kłótni? Brzmi to zabawnie w ustach kogoś, kto jest największym prowokatorem do kłótni!

Z miłą chęcią posłucham osób broniących Brooke i obrzucających Taylor błotem - przecież każdy ma swojego ulubieńca - ale co innego mówić, że jakiś bohater jest jaki jest, a co innego naśmiewać się z innych użytkowników, z ich zdania i przede wszystkim przybrać to o najwredniejszą formę - a ty, Robi, tak niestety robisz. Przyznaję, że nazwałem Brooke zdzirą [bo tak uważam i nie zamierzam spowiadać się z tego], ale nigdy w życiu Kelly Lang, ani żaden inny użytkownik nie został przeze mnie obrażony [a jeśliu sądzisz Robi, że cię uraziłem, to się mylisz, bo po 1 tylko powiedziałem, że wrednie się zachowujesz, a nie, iż jesteś chamem, a po 2 sam pierwszy zaatakowałeś ironiami, naśmiewaniem się i niemiłymi tekstami].

Joe, miło, że tez zauważasz to, co ja, szkoda tylko, że Robi nie zastanowi się nad swoim zachowaniem, tylko dalej będzie brnął, że to ja obraziłem jego kochaną Brooke i wspomniałem o niej w tematach o Taylor.

Jeszcze raz powtórzę: nie chcę się kłocić, ale nie dam sobie wmawiać coś, czego nie robię i obwiniać się Robiemu o to, co on sam czyni - z resztą już to pisałem w zeszłą niedzielę.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Val, da się, jest PW. Jeżeli uważasz, że Robi nie ma racji i cię prowokuje, to bądź od niego mądrzejszy i zakończ to.

Specjalnie podkreśliłem, żeby było wiadome, że nie chcę obrazić Robiego.
Ostatnio zmieniony 2009-04-28, 19:00 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 2 razy.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Panowie, proszę, komentujcie tu obecne zachowania Taylor itd. i skończcie tą straszliwą dyskusję :!: :roll: Bo zawołam Sheilę... :twisted:
A do licznego komentowania Brooke vs. Taylor zapraszam do tematów spoilerowych i niespoilerowych.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Powyższej dyskusji nawet nie chce mi się komentować. Dawidku, powinieneś coś z tym zrobić :!: To temat o Taylor, a nie temat kłótni i wzajemnego jeżdżenia po sobie :!:

Wracając do tematu! :D

Jak już pisałem wcześniej, odcinki z powrotem Taylor są moimi ulubionymi odcinkami w całej historii B&B! Taylor miała wiele ciekawych wątków które bardzo lubię i często wracam do wybranych scen, ale jeszcze nigdy się tak nie zaskoczyłem, jak przy okazji tych odcinków!
Pamiętam pewien kwietniowy dzień w 2005 roku, kiedy to na starym forum! jola24 (szkoda, że już jej z nami nie ma, wnosiła wiele na forum) dała teaser, który każdego tygodnia reklamuje nowe odcinki i jest zamieszczany na oficjalnej stronie B&B.
Pozwolę go sobie wkleić!

Obrazek

To było kilka dni przed emisją tego odcinka, do Internetu przeciekła informacja, że Taylor wraca, ale fani Brooke oczywiście to wyśmiewali, mówiąc, że taylor wącha kwiatki od spodu i naśmiewali się z Taylor i jej fanów. Nie zapomnę ich szoku, gdy jako jedyny z Jolą oglądaliśmy odcinki z USA i zaraz po powrocie Taylor zamieściłem scenę na cmentarzu, a potem w domku na plaży. To były czasy i klimat! ::rad::
Sceny na cmentarzu efektowne, Omar dobrze wszystko wygarnął Forresterowi! Ta poświata była bardziej dla widzów, aby powrót Taylor był bardziej spektakularny i efektowny! :wink:
Natomiast w dzisiejszym odcinku, gdy Taylor wyjmuje z pudełka swoje bliskie rzeczy było wspomnienie pięknej sceny z różą, którą Ridge dał Taylor w ramach przeprosin na zakończenie kręcenia jej filmu z Piercem. Po tym seksie Taylor chyba zaszła w ciążę z bliźniaczkami. :P
Spotkanie Taylor i Brooke bezcenne! Koniecznie oglądajcie jutro! ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Taylor wygląda niestety teraz źle, usta wyglądają jakby były popuchniętę i oczy są bardzo zaspane, chyba też schudła bo twarz ma bardzo pociągłą i wygląda niestety ale niekorzystnie. Taylor za młodu była piękniejsza niestety, co Omar z nią zrobił :roll:
Nobody does it better
ODPOWIEDZ