Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:Thorne,Jake,Sly,Anthony,Grant,Giovanni(w zasadzie nie liczy się),Lorenzo,Deacon i wydaje mi się że jeszcze z kimś Macy kręciła
Fotograf Mick Savage :wink: . No i można dodać w zasadzie Keitha, ale to był bardziej przyjaciel - chociaż chyba z raz się spotkali w Bikini Bar :P .

Post autor: Adex-fan Brooke »

Primok pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Thorne,Jake,Sly,Anthony,Grant,Giovanni(w zasadzie nie liczy się),Lorenzo,Deacon i wydaje mi się że jeszcze z kimś Macy kręciła
Fotograf Mick Savage :wink: . No i można dodać w zasadzie Keitha, ale to był bardziej przyjaciel - chociaż chyba z raz się spotkali w Bikini Bar :P .
No właśnie! Jakoś wypadł mi z głowy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

A propos Keith'a, może ktoś przypomnieć jak on i jego brat - Kevin zniknęli z serialu? Bo już mi to zdaje się jakoś z głowy wyleciało... Wiem, że byli w B&B w latach 1993-1995.

A Connor jest od roku 1993. Wystarczy choćby na Wikipedię looknąć i tam są daty występowania w serialu wszystkich ważniejszych postaci. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Kevin i Keith z baru przenieśli się do pracy w Spectrze i wyparowali ta jak w FC wyparowali Michael i Enrique
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Mam takie dziwne pytanie. Otóż, bardzo dawno temu, chyba jeszcze w latach 90. często oglądałem z mamą MNS, ale nic z tego nie rozumiałem. Ale zapadła mi w pamięć jedna scena. A mianowicie ktoś kogoś przywiązał do samochodu, ruszył i ciągnął po ziemi. A więc pytanie brzmi jaki to był wątek i z jakimi postaciami. Tylko, że nie jestem pewien czy to była MNS bo to było naprawdę bardzo dawno temu. Jeśli nie chodzi o MNS to przepraszam, ale już od dawna mnie to zastanawia :roll:

Post autor: kamilabuziaczek »

Jak długo był Warwick po porwaniu Mary.

Post autor: Robi »

Krótko , nawiązał jeszcze tylko romans ze Stephanie ,a potem wyjechał w długą , w poszukiwaniu córki. :zeby:

Post autor: Beja »

Czy Margo spała z Clarkiem (wskutek czego zaszła w ciążę i urodziła Marka) w czasie trwania jego małżeństwa z Kristen czy wcześniej?

Post autor: Sexy Secret »

Ja sobie teraz oglądam w necie odcinki B&B z roku 1997 - jeszcze za czasów jak była Claudia , Enrique i Michael . Muszę przyznać że to jeden z najciekawszych roków w historii B&B :wink: :: bow ::
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Sexy Secret pisze:Ja sobie teraz oglądam w necie odcinki B&B z roku 1997 - jeszcze za czasów jak była Claudia , Enrique i Michael . Muszę przyznać że to jeden z najciekawszych roków w historii B&B :wink: :: bow ::
O tak, zgadzam się. To wspaniały rok w historii B&B. Jeden z moich ulubionych. :D Do tego jeszcze wspaniałe wątki z Taylor (pierwsza ciąża), Grant'em (zamach na niego), Rush'em, James'em, Maggie, Sheilą, Mike'iem... :serce: To były czasy... ::rad::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Robi »

Przenosze tutaj dyskusje , bo to jest odpowiedni temat.
Arwen pisze:Tak, ja tylko mówię, że to Brooke wymyśliła imię Bridget. Nie przeczę, że jest to połączenie imiom Brooke i Ridge'a, tylko mówię, że to Brooke wymyśliła to imię. Po drugie po narodzeniu Bridget, chociaż Sheila sfałszowała wyniki, Ridge nie wrócił do Brooke. Wybrał swoją aktualną żonę, Taylor. Dopiero po wypadku samolotowym Taylor, Brooke i Rdige byli razem.
Imię ,,Bridget'' wymyślił Ridge zaraz po porodzie , stwierdził ,że połączenie ich imion na część ich córki będzie wzmocnieniem ich związku. Nadali to imię zaraz po narodzinach Bridget , ponieważ każde dziecko musi mieć imię. Ale z tego co mówisz ,że Bridget aż do śmierci Taylor w samolocie była bezimienna ale to absurd . Jestem tutaj od dawna ale jeszcze nikt nie kwestionował tego , nawet zagorzali fani Taylor , którzy wymyślali przeróżne historie ale niestety nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. To jedna z nich. :lol:

Post autor: wiwi »

Według mnie Arwen ma rację. Ridge odebrał poród Brooke, ale to nie on wymyślił imię Bridget, tylko Brooke. I nadała je jej od razu a nie dopiero po rzekomej śmierci Taylor (nie wiem jakim cudem zinterpretowałeś tak wypowiedź Arwen :)). Symbolizować ono miało miłość między Brooke i Ridgem - stąd połączenie ich imion.
Brooke była z Erickiem, ale kochała Ridge'a i Ridge też ją kochał dlatego nawet gdy ona była żoną jego ojca to kochał się z nią w laboratorium po wynalezieniu BeLieF. Potem Brooke będąc pijana kochała się z Erickiem myśląc, że to Ridge i tak doszło to pytania kto jest ojcem dziecka. Ridge potem ożenił się z Taylor, bo nie chciał krzywdzić ojca, który kochał Brooke, a z Brooke ożenił się dopiero gdy Taylor "zmarła". Przynajmniej ja to tak pamiętam.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Primok »

Napewno to Brooke wymyśliła imię Bridget i powiedziała Ridge'owi, że chce. aby tak miała na imię ich córka :wink: . Było to zaraz po porodzie, który przyjął Ridge w Big Bear.

No właśnie istotnie ważnym faktem jest że Eryk wykorzystał pijaną Brooke i tak poczęto Bridget a nie jak czasem wielu zarzuca że Brooke la rozrywki nie mogła się zdecydować czy ojciec czy syn, ona już nie chciała Eryka, natomiast Ridge nie chciał bardziej wchodzić w te trójkąt i dlatego skłonił się ku Taylor.

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:No właśnie istotnie ważnym faktem jest że Eryk wykorzystał pijaną Brooke,
Pijaną? Adex możesz przypomnieć tą sytuacje, bo juz nie pamiętam.
ODPOWIEDZ