A może kibicujecie Brooke, żeby była zakonnicą?Ryan Lavery pisze:Zakonnica - tak jakoś mi się skojarzyło z tym "Amen", którego użyłem.Tomala pisze:A co to takiegoRyan Lavery pisze:Amen! Obrazek Brooke rządzi!!Logan pisze:Popieram was z całego serca. Taylor niech znika.Pottermaniack pisze:Ja teżRyan Lavery pisze:Kibicuję Brooke, żeby z godnością rozwiązała problem z Taylor.![]()
Kto z was komu, czemu kibicuje?
Kibicuję Trupaylor, żeby jakoś wyjaśniła urzędnikom w LA, że jednak żyje, jednocześnie nie wkopując Omara, że ją porwał na 10 lat. Ciekawe jak to zrobi, przy swojej psychologiczno-psychiatryczno-onkologicznej "inteligiencji".
Kibicuję Sheili, żeby policja przestała ją ścigać, bo przecież Trupaylor żyje, więc Sheila jest niewinna i czysta jak łza
Kibicuję Pheobe i Steffy, żeby zachorowały na syndrom "wiecznie u koleżanki", bo tylko wtedy nie będą oglądały zmartwychwstałej Trupaylor i jej nieprawdopodobnego powrotu.
Kibicuję widzom, aby potrafili zapomnieć o zdrowym rozsądku oglądając przyszłe wydarzenia.
Nieprawda, cały czas nie odsiedziała kary za postrzelenie Stephanie (przez co ukrywała się z Mary/Ericą), a potem na jej konto doszło zamordowanie Ziggy'ego, porwanie Amber no i oczywiście porwanie Nicka i Ridge'a...Mikiks pisze:
Kibicuję Sheili, żeby policja przestała ją ścigać, bo przecież Trupaylor żyje, więc Sheila jest niewinna i czysta jak łza![]()
Ja oczywiście kibicuję Taylor, aby odzyskała swoją rodzinę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Sorry, pomyliły mi się imiona...Mikiks pisze:Zamordowała Ziggy'ego? Nie pamieŧam tego....
Co z tego, moim zdaniem jest całkowicie rozgrzeszona i bez winy
Chodziło mi o Lance'a, któremu Sheila wpuściła pszczoły do pokoju na które był on uczulony i patrzyła jak umiera na jej oczach...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Ryan Lavery
Pewnie, co tam jedna osoba w "tą czy w tamtą". Każdemu się zdarza. Życie.Mikiks pisze:Zamordowała Ziggy'ego? Nie pamieŧam tego....
Co z tego, moim zdaniem jest całkowicie rozgrzeszona i bez winy
Kibicuję jeszcze Nick'owi i Bridget, żeby ich uczucia pokonały sceptycyzm innych ludzi i oby udało im się zachować to co osiągnęli.
- kasiuncia83
- Pottermaniack
Przede wszystkim kibicuje Donnie, aby dała sobie radę z Forresterami. Ułożyła sobie życie z Erickiem oraz nawiązała dobre relacje z Marcusem.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl